Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα τσούπρες!

ένα θα σας πω...

απολαύστε τα παιδάκια σας όσο είναι μικρά γιατί από τη στιγμή που θα μπουν στο... εκπαιδευτικό σύστημα..., άσε μην αρχίσω πρωινιάτικα!! άστο καλύτερα!!

Που είσαι ρε ζώπυρον? γιατί φόρτωσες σήμερα?:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα, γιατί θέλει να σε μαλώσει η ζώπυρον?

Έλα μου ντε; Κι εγώ με αυτή την απορία είμαι από το μεσημέρι! :confused:

Στίνα η καλύτερη περίοδος για να χάσεις κιλά είναι του θηλασμού! Αρκεί να μην τρως σα να μην υπάρχει αύριο η με τη λογική "θηλάζω άρα τρώω παραπάνω γιατί με αρμέγει" γιατί σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.

Και πάντα στα κιλά παίζει ρόλο πως τρως και τι τρως... θέλει διατροφή 5 γευμάτων την ημέρα με λίγες ποσότητες απ' όλα κάθε μέρα ;)

κοπέλες πιο έμπειρες και μη... θελω μια πληροφορία , ισχυει οτι μόλις σταματήσουμε το θηλασμο, τα κιλά χάνονται πιο εύκολα?

χελλου γκερλς! χαου αρ γιου?

στιν μου...δε θελω να σε απογοητευσω...αλλα με το θηλασμο (με 7-8 περιπου την ημερα) καις επιπλεον 800 θερμιδες....αμα τον κοψεις?

Λαμπρο παραδειγμα εγω! Στην εγκυμοσυνη πηρα 4 κιλα, απο το μαιευτηριο εφυγα 4 κιλα λιγοτερο και σε 15 μερες ειχα χασει ακομα 10. Τωρα που οι θηλασμοι εχουν πεσει στους 2-3 την ημερα, πηρα παλι 5:evil::evil::evil:

Καλέ με συμφέρει, είναι νοικοκυρά η pastakia και μαγειρεύει καλά. Ε δε θα στέλνει και κανένα τάπερ στο πουλάκι μου αύριο μεθαύριο?

ελα ρεεεεεεε???ο Γουργουρακος της τρελλοπατρινιας ειναι δικος σας?????

χαχα........γεια σου παστακι γλυκο,την καταφερες την Στεφανια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εεε Σεβηηηηη....θελω κι εγω facebook:D

Διαφημίσεις

Έλα μου ντε; Κι εγώ με αυτή την απορία είμαι από το μεσημέρι! :confused:

για την διατροφή του παιδιού... απαντάς όμως εσύ μόνη σου από κάτω, τηρουμένων των αναλογιών βέβαια!

...Και πάντα στα κιλά παίζει ρόλο πως τρως και τι τρως... θέλει διατροφή 5 γευμάτων την ημέρα με λίγες ποσότητες απ' όλα κάθε μέρα ;)

ράννια, πάλι νωρίς?

δεν θα το πιστέψετε αλλά με πονάει ξανά ο λαιμός μου...

Αερικο,

σου εστειλα πμ με τα στοιχεια μου:rolleyes:

Εγω θα μπω και πιο μετα που εσεις θα κοιμαστε...

Βασικα παω να κοιμησω την νεαρα και να ετοιμασω βαλιτσουλα γιατι χαραματα με το λεωφορειο των 4 κατεβαινω Αθηνα...για δουλιτσες και σοπιν θεραπυ πρωτευουσιανικο!!!

Εχω μια ψιλοκατηφεια που θα αφησω το κοριτσακι μου πρωτη φορα...αλλα θα ειναι στα καλα χερια του μπαμπα της και της γιαγιας της!!!

Μαρή... άλλο το παιδί κι άλλο εμείς :P Και έπρεπε να έρθω από δω να με μαλώσεις; Εκεί δεν μπορούσες; :P

Μαρή... άλλο το παιδί κι άλλο εμείς :P Και έπρεπε να έρθω από δω να με μαλώσεις; Εκεί δεν μπορούσες; :P

όχι, το ίδιο είμαστε - τώρα μπαίνουν οι βάσεις για την σωστή διατροφή - επιμένω λίγο σε αυτό το θέμα γιατί είμαι καμμένη από τον εαυτό μου!:mrgreen:

αγαπημένη, φυσικά και δεν μπορούσα να σε μαλώσω σε ξένο σπίτι :rolleyes:

παρεπιπτόντως, η νίτσα είναι λίγο οφ ή μου φαίνεται?

η αγγελίνα - φαντάζομαι - τουλάχιστον μας διαβάζει :D

α να σου πω αερικό - πόσο καιρό μπορεί να παίρνει το παιδί το προσπάν, εννοώ για πόσες μέρες συνέχεια?

Διαφημίσεις

Έφυγα για νάνι... με ξαγρύπνησες πάλι που ήθελες να απαντήσεις πρώτα τα άσχετα και μετά εδώ :P

Νύχτες :)

Καλημέρα Zop!!! Τι θκατόκαιρος είναι αυτός γμτ την τύχη μου... Ο άντρας μου για να πάει στη δουλειά κάνει μια ώρα με τη μηχανή στη βρωμοΑθήνα και με τη βροχή ανησυχώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...