Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

na sai kala re mpounakion

τι σκατα να φορεσω τωρα? το φορεμα της ικαριας? δεν γαμιετε σιγα τα λαχανα...ε 8α δω

ναι μωρε....

κι εγω στη βαφτιση του κων χυμα πηγα......

μια τζιν φουστα κτλ.... απλα κι αγαπημενα......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5. Περιλαμβάνονται: μπουκαλάκι λαδιού, λαδικά, μαρτυρικά; (ρούχα κάλτσες τα θεωρώ δεδομένα), πετσέτα κ.λπ.?

Σταυρός;

Ρούχα μικρής προ βάφτισης;

Φωτογράφος, βιντεοκάμερα;

Λίστα τραπεζιών/καλεσμένων ποιος κάθεται που για να μην γίνει κολαση.

σταυρο τον εχει αναλαβει η τριτη κουμπαρα η έγκυος οποτε δεν ασχολουμε καν. βιντεοκάμερα οκ, φωτογράφος οκ, (ολοι φιλοι)

λαδιλικια και πετσετιλικια οκ

λιστα 8α φτιαξω το βραδυ με οτν αντρα μου γιατι εχουμε..ιντριγκες στα σογια

dZJip3.png

αερικο...τωρα το θυμηθηκα... για το μαιλ που μου εστειλες... ειλικρινα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.... απο ρουχα ειναι ΤΕΝΤΑ απο παιχνιδια το ιδιο..ειλικρινα...δεν μπορώ να σκεφτώ...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μαρα και χωρις ρουχα κουκλαρα θα εισαι.

Αλλα οι γιαγιαδες παπουδες τι θα φορεσουν λεω εγω.............

Μην δεις την ορκα ντυμενη σαν την Ελλισαβετ και σου ερθει ο θανατος...........

αχχαχααχ

Γεια σας κόρες.

Σας λέω τα νέα μας εν τάχει γιατί όπου να ναι ξυπνάει το μωρό: το πήγα χθες παιδίατρο με πυρετό και μου λέει, κόκκινος λαιμός, ερεθισμένα τύμπανα, αντιβίωση. :-( Το μάτιασα το παιδάκι μου...:-(:sad::-(

Με τον μεγάλο τρεχολογάω όλο το πρωί στις παιδικές χαρές και κάναμε και μερικά ψώνια, τα απογεύματα ασκήσεις με επίδεσμο, τα γνωστά.

Κική περαστικά σας, χαρά μου. Τι φρίκη θα έφαγες κοριτσάκι μου, ούτε να το φανταστώ δε μπορώ. Αν δεν ειμαι ψοφια το βράδυ θα μπω στο φέης να μάθω νέα σας.

Όσο για τα υπόλοιπα...μεγάλο θέμα ανοίξατε κορίτσια...κι όπως σας έχω ξαναπεί κι εμείς μία από τα ίδια είμαστε πάνω κάτω. Αν το ξαναπιάσουμε, θα επεκταθώ περισσότερο.

Μάρα συμπονώ και συμπάσχω για την κακή συγκυρία. Κρίμα ο άνθρωπος, αλλά κρίμα και ο δικός σου ο κόπος και η χαρά σου να σκιαστούνε. Ας ελπίσουμε να εξελιχθούν τα πράγματα καλύτερα από το αναμενόμενο.

Κάντυ, πολύ χάρηκα με τα νέα σας! Μπράβο!

Συγγνώμη αν ξεχνάω κάτι. Ελπίζω να τα πούμε αργότερα. Πολλά φιλιά σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Προς το παρόν τα βλέπω ήρεμα τα πράγματα.

Εμένα μ'εχει κάνει πάλι τουρμπο ο πατέρας μου.

Με PSA 7.5, δεν πάει να κάνει κι άλλες εξετάσεις.

Την γλύτωσε από τους πνεύμονες και θα τη βρει από τον προστάτη.

Ζαλίζομαι Κι έχω δύσποια...........panic attack.......συνηθισμένο φαινόμενο.

Μετά την κατραπακιά που έφαγα με το PSA του γέρου, δεν μου κάνει καρδιά να του τα χώσω του αρκούδου..............δεν έκανε και κάτι εδώ που τα λέμε.

«Η καμαριέρα αντιστάθηκε, εμείς τι κάνουμε;»

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/175587/i-kamariera-adistathike-emeis-ti-kanoume/

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Κόρες ο γιος μου κοιμάται. Εγώ είμαι μαζί του νοσοκομείο.

Το πρωί δεν του έκαναν καλά ράμματα και του ξαναέκαναν τώρα....@$#%#$^#$6...τι να πω πείτε τι?

Ειλικρινά με βλέπω στα κανάλια αύριο μεθαύριο, μάξιμουμ Δευτέρα.

Το παιδί σφάδαζε, ήταν μαζί του ο πατέρας του εγώ λιγοψύχησα. Ήμουν απέξω κι έκλαιγα. Κι ακούω γενικά τα παιδάκια να κλαίνε και σφαδάζει η καρδιά μου εδώ μέσα.

Θα ήθελα να ήμουν μέσα. Μου την έδωσε που ήμουν έξω.

Ευχαριστώ για τα περαστικά!Όλες σας!

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

κική περαστικά σας...... μακάρι να ναι η τελευταια φορα που φτανετε σε νοσοκομαίο...... ποτέ μη σας ξανατύχει......

εγώ κλασικά τρέχωωωωωωωωωωωωωωωω..........................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...