Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καταρχην ευχαριστω που με καθησυχαζετε! :) Να, τις προαλλες ας πουμε ειχαμε παει για πιτσα οικογενειακως σε ενα μαγαζι στη Δαφνη. Το μαγαζι σε πεζοδρομο, ειχε και αλλα πιτσιρικια εκεινη την ωρα εξω, αμαξια δεν περνουσαν (λογω πεζοδρομου) οποτε ολα οκ... Ε, η δικια μου η μουρλεγκω βρηκε ενα "μονοπατακι" μεσα απο κατι δεντρα πισω απο τα τραπεζια (τρεχα - γυρευε δηλ.) που οδηγουσε σε μια μεγαλη πλατεια που ετρεχαν μανιασμενα κατι εφηβακια με τα παπακια τους (μηχανακια δηλ., 50ρακια). Της καρφωθηκε λοιπον να παει εκει. Και τι δεν εκανα η καημενη! Της ειπα πως δεν επιτρεπεται, πως εκει πανε μονο μεγαλα παιδια, της απεσπασα την προσοχη με κατι φυλλαδια, περπατησα μαζι της κατα μηκος ΟΛΟΥ του πεζοδρομου.. Τιποτα! Εκλαιγε και κοπανιοταν να παμε εκει. Ε,πηγαμε να δει περι τινος προκειται να της φυγει η περιεργεια. Αφου ριξαμε αλλο ενα ματς γιατι δεν ηθελε να μου κραταει το χερι, ειδε πως δεν εχει κατι ενδιαφερον, της την εσπασε και ο θορυβος απο τα μηχανακια και γυρισαμε πισω. Ανα τακτα χρονικα διαστηματα ομως, σηκωνοταν και ετρεχε στο μονοπατακι. Εν τελει, φαγαμε σαν κυνηγημενοι και γυρισαμε πισω.

τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας!

μάρα συμφωνώ απόλυτα με τη χριστίνα

ρε κικίτσα περαστικά στο μικρό, φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες.

λευκή τώρα διάβασα το θέμα σου δίπλα και τα χω παρει κρανίο με κανα δυο καρακάξες

κι όσο αφορά το θέμα άντρες:ο δικός μου μ'αγαπά, υπεραγαπά το μικρό και ασχολείται πάρα πολύ μαζί του.τον αλλάζει , τον κοιμίζει , παίζουν κτλ.απλά πολλές φορές, γίνεται αυτό που είπε η χάρλοου. είναι σαν να χω δύο νήπια στο σπίτι και το μικρό καταλαβαίνει πιο πολλά απο το μεγάλο.

καλησπέρα κορίτσια...εγω πάλι θα είμαι αύριο και για ακόμα μια φορά (την 5η σε 5 μήνες) στον 3ο όροφο του ΤΖΑΝΕΙΟΥ....πάλι μπαίνει ο μπαμπάς για καυτηρίαση στο συκώτι...όχι οι 3 φορές οι πρώτες ήταν για άσχετους λόγους (1-κήλη 2-αδερφή Νο1 όζους θυροειδή 3-αδερφή Νο2 σκωλεικωειδίτιδα)..

Mara κάνε τη βάφτιση..κι αν κανείς παρεξηγήσει παρεξήγησέ τον κι εσυ..αμαν πια λες κι είμαστε σε τίποτα κατσικοχώρια το '30...έτσι κι η αδερφή μου πέθανε ο πεθερός της κουνιάδας της και κάνανε να το βαφτίσουν 1 χρόνο το παιδί..

Aeriko καλοτάξιδο το τουτού!!!

my-Kelly εγω καταλαβαίνω απο όλο το διάστημα που εγγράφτηκα στο parents οτι μερικές είναι αμέμπτου ηθικής και τέλειας συμπεριφοράς...δεν δέρνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν νεύρα απο τη δουλειά γιατί με τον άντρα τους έχουν την τέλεια σχέση κι επίσης προστατεύουν τα παιδιά τους απο τους βρωμερούς πακιστανούς και τους κακούς αλβανούς μιας κι είναι οι τέλειες μάνες...μη το ψάχνεις..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εσύ εισαι σίγουρη ότι τα κάνεις όλα σωστα????

Σαφώς και όχι, δεν είμαι τέλεια εννοείται.

Αλλά εγώ το παραδέχομαι, αυτός όχι.

Ή το παραδέχεται, λέει οκ εντάξει δεν θα το ξανακάνω, και μετά ξανακάνει πάλι τα ίδια:mad::mad:

Διαφημίσεις

Σαφώς και όχι, δεν είμαι τέλεια εννοείται.

Αλλά εγώ το παραδέχομαι, αυτός όχι.

Ή το παραδέχεται, λέει οκ εντάξει δεν θα το ξανακάνω, και μετά ξανακάνει πάλι τα ίδια:mad::mad:

Πόσο θα'θελα να ήμουν μπροστα σε έναν καυγά σας :D:D:D Θα έριχνα πολύ γελιο....νομιζω ότι θα μαλώνατε σαν 5χρονα :D

συμφωνω με μαλεκον...8α εχετε ΠΟΛΥ γελιο ρε φιλος :P οπως εμεις με τον Η.... μοιυ εχει διακοσμησει το σπιτι με..σωβρακα και καλτσες... εκει που παω να γινω τρελη και να φωναξω μου λεει ενα αμιμητο τυπου "μα πως κανεις ετσι..ειναι καθαρουλικα..ειμαι κα8αρουλισ" ε και γαμ στο γελιο...αντε τωρα να του φωναξω...

dZJip3.png

Πόσο θα'θελα να ήμουν μπροστα σε έναν καυγά σας :D:D:D Θα έριχνα πολύ γελιο....νομιζω ότι θα μαλώνατε σαν 5χρονα :D

Μπαααα, όταν αρχίζω και φορτώνω, φεύγει προς αντίθετη κατεύθυνη και μουρμουράει μέσα από τα δόντια ένα απλό "Καλά".

Κι εκεί μου γυρίζει περισσότερο το μάτι..........

και τι 8ες μαρι χαρλοοου να κανει ο ανθρωπος? να σου γυρισει καμια ξαναστροφη και να σου πει "σκασε πια μαρι ουγενα μ εφαγες"..τωρα που το σκεφτομαι..ειχα δει μια ελληνικη ταινια με παρομοιιο σκηνικο...με οτν εξαρχακο και την γυναικα του.... ολο τον μπριζωνε..μια μερα της εριξε ενα μπουφλιδι και γυρισε η καταστα τουμπα μουχαχαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

και τι 8ες μαρι χαρλοοου να κανει ο ανθρωπος? να σου γυρισει καμια ξαναστροφη και να σου πει "σκασε πια μαρι ουγενα μ εφαγες"..τωρα που το σκεφτομαι..ειχα δει μια ελληνικη ταινια με παρομοιιο σκηνικο...με οτν εξαρχακο και την γυναικα του.... ολο τον μπριζωνε..μια μερα της εριξε ενα μπουφλιδι και γυρισε η καταστα τουμπα μουχαχαχαχαχαχαχα

Δεν θα προλάβω να καταθέσω αίτηση διαζυγίου.

'Ετσι και τολμήσει ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ότι μπορεί να σηκώσει χέρι σε μένα ή το παιδί, θα τον τουλουμιάσω στα σοβαρά.

'Ασε που δεν είναι τέτοιος τύπος.......... το αντίθετο μάλιστα.

Διαφημίσεις

αρα

οξυθυμος δεν ειναι

αληταρασ βιαιαος δεν ειναι

καλος πατερας ειναι

σ αγαπαει κ ας εισαι τρελλη

οταν του φωναζεις λεει ενα καλα και φευγει για να μην σε ερεθισει άλλο

ΤΙ 8ΕΣ ΜΑΡΙ ΠΛΕΟΝ! παιδι μαλαμα εχεις πάριε και το εχεις μουρλάνει στο γκάζι...

dZJip3.png

αρα

οξυθυμος δεν ειναι

αληταρασ βιαιαος δεν ειναι

καλος πατερας ειναι

σ αγαπαει κ ας εισαι τρελλη

οταν του φωναζεις λεει ενα καλα και φευγει για να μην σε ερεθισει άλλο

ΤΙ 8ΕΣ ΜΑΡΙ ΠΛΕΟΝ! παιδι μαλαμα εχεις πάριε και το εχεις μουρλάνει στο γκάζι...

:D:D:D:D:D Πές τα ντε!!!!

και αν μου επιτρέπεις...μια συμβουλή. ο δικός σ απ οσο κοβω ειναι ΙΔΙΟΣ ο δικός μου.,...

πριν παντρευτουμε χωρισαμε για 8 μηνες.. δεν αντεξε αλλο ο ανθρωπος τα ξεσπασματα μου και τα ατερμονα κατηγορώ μου για οτι κ αν εκανε.. σε πληροφορώ πως ηταν οι χειροτεροι 8 μηνες της ζωής μου...πλιζ... δεν θελω να οεράσεις τα ιδια... μην τον διωχνεις απο διπλα σου

dZJip3.png

και αν μου επιτρέπεις...μια συμβουλή. ο δικός σ απ οσο κοβω ειναι ΙΔΙΟΣ ο δικός μου.,...

πριν παντρευτουμε χωρισαμε για 8 μηνες.. δεν αντεξε αλλο ο ανθρωπος τα ξεσπασματα μου και τα ατερμονα κατηγορώ μου για οτι κ αν εκανε.. σε πληροφορώ πως ηταν οι χειροτεροι 8 μηνες της ζωής μου...πλιζ... δεν θελω να οεράσεις τα ιδια... μην τον διωχνεις απο διπλα σου

Κι εμείς είχαμε διαλύσει τον αρραβώνα μας και αντέξαμε χώρια (εντελώς όμως) για ένα 6μηνο.... ήταν οι χειρότεροι 6 μήνες της ζωής μου...

Και ξέρεις κάτι ? Μπορεί να κάνει χειρότερα κι απ' τα μωρά, να γεμίζει το μπάνιο με νερά λες και είναι λίμνη κάθε φορά που πλένεται, να να να ΑΛΛΑ είναι πολύ καλός μπαμπάς, υπομονετικός με την τρέλλα που με δέρνει και κάθε φορά που τον κοιτάζω ξέρω πως μας δένουν απείρως περισσότερα πράγματα από αυτά που θα μπορούσαν να μας χωρίσουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...