Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο μεταξύ λέω να παω στην συγκέντρωση των αγανακτισμένων του Πειραιά μαζί με το παιδί.

Ελπίζω επειδή είναι Πειραιάς να μην γίνει μπάχαλο.

Τουλάχιστον την ξέρω την περιοχή μου και ξέρω πως να κινηθώ.

Διάβασα με προσοχή όλα σας τα σχόλια, και φυσικά έχετε δίκιο , είμαι σαν την ξανθιά που έπαιζε στο "Είσαι το ταίρι μου", που είχε άντρα τον Παναγιωτάκη (σκέτη bitch).

Αλλά δεν τον αντέχω:D:D:D

Να πας Χάρλοου... αν δεν είχαμε την παραλαβή του τουτουνιού σήμερα κι εγώ θα πήγαινα άσχετα αν θα καθόμουν δίπλα στην έξοδο του Μετρό για να φύγω με το παιδί αν χρειαστεί!

Μάρα... κούλαρε... οι συγγενείς αν δεν γουστάρουν ας μην παραβρεθούν! Πόσο πένθος δηλαδή για έναν άνθρωπο που ουσιαστικά έχει ήδη φύγει απλά δεν το ξέρει; Ο άντρας σου τι λέει;

Κική μου να που δνε βγήκαν σε καλό τα χτεσινά γέλια...

Φιλιά πολλά στο μικράκι σου και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!!

Κι εσύ κάνε κουράγιο και μην κλαις, είναι χειρότερα έτσι.

Έλειψα 1 ώρα και γραψατε 2 σελιδες βρε θηρια :shock:

Επειδή ο εγκέφαλος έχει γίνει σούπα (είχα συζητηση με την διευθυντρια :oops:) δεν είμαι σε θεση να τα διαβάσω όλα

@Κική: Περαστικά στον μικρό, μου ήρθε μια λιποθυμια όταν το διάβασα

@Μάρα: Συμφωνώ 100% με όσα λες, χώστα στην Harlow αν και δεν υπάρχει πιο ξερό κεφάλι :D

Διαφημίσεις

κι εγώ σ'αγαπάω μωρό μου :D:D

Μα καλα σου λέμε :P Αφού βλέπεις ότι ο άλλος δεν ανταποκρίνεται, τί το πολεμάς????? Πάρτο απόφαση ότι μεχρι εκεί μπορεί να φτάσει...Άλλωστε δεν νομίζω πως κάνει κάτι από κακή πρόθεση ;) Και αυτός αγαπάει το παιδάκι του

Διαφημίσεις

μάρα, το πένθος πένθος κ η βάφτιση βάφτιση. μίλα με τον άντρα σου.

Νομίζω πως το μυστηριο μπορεί να γίνει ανεξάρτητα του πένθους (καλά μόνο μνημόσυνο δεν του κάναμε του ανθρώπου)

Μα καλα σου λέμε :P Αφού βλέπεις ότι ο άλλος δεν ανταποκρίνεται, τί το πολεμάς????? Πάρτο απόφαση ότι μεχρι εκεί μπορεί να φτάσει...Άλλωστε δεν νομίζω πως κάνει κάτι από κακή πρόθεση ;) Και αυτός αγαπάει το παιδάκι του

κι εγώ με τι θα ασχολούμαι μαρή?:D

Σοβαρά τώρα.........επειδή αγαπάει το παιδί του δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξέρει να λέει όχι με το σωστό τρόπο.

Εγώ δηλαδή δεν το αγαπάω?

Γιατί να είμαι εγώ η κακιά δηλαδή?

Καλοτάξιδο το new toutou αερικούλι

κι εγώ με τι θα ασχολούμαι μαρή?:D

Εδώ εχεις δίκιο :D

Σοβαρά τώρα.........επειδή αγαπάει το παιδί του δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξέρει να λέει όχι με το σωστό τρόπο.

Εγώ δηλαδή δεν το αγαπάω?

Γιατί να είμαι εγώ η κακιά δηλαδή?

Εσύ εισαι σίγουρη ότι τα κάνεις όλα σωστα????

Καλοτάξιδο το new toutou αερικούλι

Αερικο??????? το έχασα γ***ώ τον πονοκεφαλο μου....Καλοταξιδο βρε :P

Καταρχην ευχαριστω που με καθησυχαζετε! :) Ειλικρινα ευχαριστω!

Σεβη μια χαρα θα τα παει η Χρυσπα, θα δεις! ;)

Λευκη συμφωνω στο οτι πρεπει να τεθουν ορια.. Απλα ειναι λιγο δυσκολη η κατασταση, εφοσον λες κιολας πως δεν εχετε ανεση μεταξυ σας να της το πειτε ευθεως με τροπο.. Απο την αλλη σκεφτομαι: Κι εγω καπως ετσι ειμαι με τη Μαρω. Οταν δεν της περναει κοπανιεται και κλαιει και μεχρι να γινει το δικο της δεν ηρεμει. Να, τις προαλλες ας πουμε ειχαμε παει για πιτσα οικογενειακως σε ενα μαγαζι στη Δαφνη. Το μαγαζι σε πεζοδρομο, ειχε και αλλα πιτσιρικια εκεινη την ωρα εξω, αμαξια δεν περνουσαν (λογω πεζοδρομου) οποτε ολα οκ... Ε, η δικια μου η μουρλεγκω βρηκε ενα "μονοπατακι" μεσα απο κατι δεντρα πισω απο τα τραπεζια (τρεχα - γυρευε δηλ.) που οδηγουσε σε μια μεγαλη πλατεια που ετρεχαν μανιασμενα κατι εφηβακια με τα παπακια τους (μηχανακια δηλ., 50ρακια). Της καρφωθηκε λοιπον να παει εκει. Και τι δεν εκανα η καημενη! Της ειπα πως δεν επιτρεπεται, πως εκει πανε μονο μεγαλα παιδια, της απεσπασα την προσοχη με κατι φυλλαδια, περπατησα μαζι της κατα μηκος ΟΛΟΥ του πεζοδρομου.. Τιποτα! Εκλαιγε και κοπανιοταν να παμε εκει. Ε,πηγαμε να δει περι τινος προκειται να της φυγει η περιεργεια. Αφου ριξαμε αλλο ενα ματς γιατι δεν ηθελε να μου κραταει το χερι, ειδε πως δεν εχει κατι ενδιαφερον, της την εσπασε και ο θορυβος απο τα μηχανακια και γυρισαμε πισω. Ανα τακτα χρονικα διαστηματα ομως, σηκωνοταν και ετρεχε στο μονοπατακι. Εν τελει, φαγαμε σαν κυνηγημενοι και γυρισαμε πισω.

Θελω να πω με ολα αυτα πως οκ, αντιλαμβανομαι πως η αδιαφορια δεν ειναι σωστη γιατι πρεπει να τεθουν ορια.. Αλλα και το "ειμαι απο πανω και εξηγω, αποσπω την προσοχη κλπ" πολλες φορες δεν αποδιδει.. :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...