Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ο πε8ερος μου...δεν ειναι καλα τελικά... ο ενας του πενυμονας λογω κατακλισης ειναι 85% οφ... το οξυγονο πεφτει..του βαζουν φυσικά.. αλλά δεν ξερουν ΠΩΣ να τον ταισουν απο τη μυτη χωρίς να τους μεινει....γενικα δεν ειναι πολύ καλά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αι μαρή και τρόμαξα ότι δεν είναι καλά τα πράγματα με το μάτι! Οκ ο πεθερός θα φύγει κάποια στιγμή!

Διαφημίσεις

Αντε να πω κι εγω τον πονο μου.. Η Μαρια ειναι μονο με 200 ml γαλα, ελαχιστη τουρτα και χυμο και 2 τυροπιτακια... Ηρθε πριν απο κανενα 5λεπτο αλλα ειναι dead λογω του παρτυ (λυσσαξανε φαινεται γιατι ειχε και κλοουν) και επεσε κατευθειαν για υπνο.. :(

Το απογευμα ευχηθειτε να φαει 2 γιουβαρλακια γιατι θα το παθω το εγκεφαλικο στο τελος.. :(

Λετε να παθει τιποτα που επεσε ετσι νηστικη για υπνο?? :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καταρχήν το παιδί να είναι καλά κίκη μου κ εσύ ψυχραιμία κ χαμόγελα.

εσείς είστε η δύναμή του! χαρούμενη για το παιδί.-

όσο για το συγκάτοικοι, Χριστίνα, όταν το παιδί μας βλέπει με τον Σ να φιλιόμαστε, να είμαστε τρυφερά, αγκαλιά, να γελάμε με κάτι δικό μας, έρχεται κοντά, γελάει, χαμογελάει, μας χαϊδέυει κ φεύγει στο παιχνίδι της ή έρχεταικι εκείνη αγκαλιά μας. δεν είναι το ίδιο...

τώρα για την χάρλοου...πάρτο αλλιώς. θα συμφωνήσω με την μάρα.

μάρα, μακάρι να γίνει το καλύτερο για όλους! δεν ξέρω ποιό είναι αυτό.

μου άρεσε η τοποθέτηση της κατινάκι κ της μαλεκόν. από τις πιο έξυπνες!

κίκη μου, αφού βγήκαν καλές οι ακτινογραφίες, όλα καλά θα πάνε. αγκαλίτσα κ φιλάκια στο παιδί κ από κοντά.

τί λινκ κ κουραφέξαλα. για να σε βγάλουν από κοντά του να σου δείξουν νομοθεσία. είναι δικαίωμά σου κ δικαίωμα του παιδιού σου.

Αντε να πω κι εγω τον πονο μου.. Η Μαρια ειναι μονο με 200 ml γαλα, ελαχιστη τουρτα και χυμο και 2 τυροπιτακια... Ηρθε πριν απο κανενα 5λεπτο αλλα ειναι dead λογω του παρτυ (λυσσαξανε φαινεται γιατι ειχε και κλοουν) και επεσε κατευθειαν για υπνο.. :(

Το απογευμα ευχηθειτε να φαει 2 γιουβαρλακια γιατι θα το παθω το εγκεφαλικο στο τελος.. :(

Λετε να παθει τιποτα που επεσε ετσι νηστικη για υπνο?? :?

το νηστική που το ειδες ρε συ?????

απλά έφαγε τζανκ σήμερα...και αυριο μερα είναι! δεν θα εχουν καθε μερα γιορτες!

Διαφημίσεις

το νηστική που το ειδες ρε συ?????

απλά έφαγε τζανκ σήμερα...και αυριο μερα είναι! δεν θα εχουν καθε μερα γιορτες!

Αν σου πω πως ΚΑΙ αυριο εχουν παρτυ με διασκεδαστη θα το πιστεψεις??? Σημερα ειχε γενεθλια ο Σταθης και αυριο η Βιβιαν...

Καλα γαϊδουρα τελειως ειμαι...

ΚΙΚΙΤΣΑ περαστικα κοριτσι μου... :( Και μην κλαις.. Θα βγειτε απο το παλιονοσοκομειο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι βρε Σέβη... δεν λέω για συγκατοίκηση χωρίς αγάπη! χαχαχα Αλλά μην περιμένει καμία μας να είναι ερωτευμένη όπως τον πρώτο καιρό με τον άντρα της γιατί απλώς δεν υπάρχει αυτό!

ξέχασα να πω ότι διαβάζοντας για το Μαράκι της Φαίης ήθελα κι εγώ να κάνω κου κου βά! μπράβο το κοριτσάκι μου, τί καλόβολο! μόνο;

χρυσό παιδί!

θέλω κ η δικιά μου να το πάρει τόσο καλά!

όσο για το φαί, μην αγχώνεσαι. θα πεινάσει κ θα φάει. αρκεί εσύ να έχεις κ να της προσφέρεις.

e re poysth Μουτζωμενους μας εχουν? κα8ομαι και χτυπιεμαι τοσους μηνες με τα βαφτισια..εχω κανει τα νευρα της αερικιας κροσια με οτυς κα8ιστους βούδες, εχω κανει το σκατο μου μαξιμάδι, δουλευω βαρβατα 17ωρα για εξτρα χρηματα, εχω στησει κωλο γενικα.. και τώρα παιζει θεμα? και λεω εγω τωρα.. πες οτι τα κανω τα βαφτισια.. ανευ μουσικης.. αν τα σογια ειναι μεσα στη μιρλα και το κλαμα και τα μουτρα... ΠΩΣ Θα συγκρατηθω θεε μου να μην τους διωξω κλωτσηδων απο την εκκλησια.. ΠΩΣ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...