Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Χάρλοου δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις με τον καλό σου.

Αν δε σου είναι κόπος να δώσεις μια περίληψη, γιατί για τους λόγους που θα πω αδυνατώ να διαβάσω προηγούμενες σελίδες.

Σήμερα το πρωί, ο Μάνος ήταν όρθιος στον καναπέ. Του λέω για πολλοστή φορά Μάνο ο καναπές είναι για να καθόμαστε κτλ κτλ. Είμαι όρθια 2 βήματα από εκείνον. Με κοιτάει πονηρά. Πάει να τρέξει πάνω στον καναπέ, τρέχω να τον πιάσω και σκάει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού...

Τον σηκώνω και βλέπω στο μέτωπό του ένα τραύμα βαθύ μέχρι το κόκκαλο. Κοιτάω το Λ, τον φωνάζωκι αρχίζω να κλαίω...θέλω να θεωρούμαι και ψύχραιμη τρομάρα μου...και να τσιρίζ. Βούτηξε ο Λ το Μάνο και ήρθαν στο ιπποκράτειο.Εγώ περίμενα τη μάνα μου να έρθει για τη μικρή και ήρθα με ταξί.

Το μωρό είναι καλά, κοιμάται τώρα.Έβγαλε ακτινογραφία είναι οκ, αλλά μας κράτησαν μέσα μια μέρα για ενδοφλέβια αντιβίωση γιατί το τραύμα είναι βαθύ. Σκίστηκε μέχρι ηπέτσα του κόκκαλου, έτσι μας είπε ηγιατρός. Κλαίω συνέχεια γιατί κλαίει συνέχεια. Είναι καλά, αλλά ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Ράμματα, αίμα, ορός.

Σκέφτομαι σοβαρά να βγω στα κανάλια για τα μπουρδελονοσοκομεία μας.

Κορίτσια, αν καμμιά σας έχει πρόχειρο αυτό που λένε στο πάρεντς ότι μπορώ να είμαι παρούσα την ώρα που παίρνουν αίμα κτλ πλιζ δώστε ένα λινκ.

Το βράδυ προφανώς θα σας έχω παρεούλα ιντερνετική.

Φιλιά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

εχετε παντρευτει ανθρώπους που αν τους λεγατε "ειναι σημαντικο για την οικογενεια μας να πηδηξεις απο αεροπλανο χωρίς αεροστατο" θα το εκαναν χωρίς να ρωτησουν τι και πως.. γιατι σας εχουν εμπιστοσυνη ;) ξερουν οτι ειμαστε βιολες ψειριζουσες και σου λεει "αυτη για να κανει ετσι 8α ξερει.. ας λουφαξω". απο τη μια τους εχουμε αφαιρέσει τον..λογο..αλλα μετα τοςυ ζηταμε τα ρεστα.,.,.παρλιακό δεν ειναι?

dZJip3.png

Καλημέρα

Αν δε σου είναι κόπος να δώσεις μια περίληψη, γιατί για τους λόγους που θα πω αδυνατώ να διαβάσω προηγούμενες σελίδες.

Σήμερα το πρωί, ο Μάνος ήταν όρθιος στον καναπέ. Του λέω για πολλοστή φορά Μάνο ο καναπές είναι για να καθόμαστε κτλ κτλ. Είμαι όρθια 2 βήματα από εκείνον. Με κοιτάει πονηρά. Πάει να τρέξει πάνω στον καναπέ, τρέχω να τον πιάσω και σκάει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού...

Τον σηκώνω και βλέπω στο μέτωπό του ένα τραύμα βαθύ μέχρι το κόκκαλο. Κοιτάω το Λ, τον φωνάζωκι αρχίζω να κλαίω...θέλω να θεωρούμαι και ψύχραιμη τρομάρα μου...και να τσιρίζ. Βούτηξε ο Λ το Μάνο και ήρθαν στο ιπποκράτειο.Εγώ περίμενα τη μάνα μου να έρθει για τη μικρή και ήρθα με ταξί.

Το μωρό είναι καλά, κοιμάται τώρα.Έβγαλε ακτινογραφία είναι οκ, αλλά μας κράτησαν μέσα μια μέρα για ενδοφλέβια αντιβίωση γιατί το τραύμα είναι βαθύ. Σκίστηκε μέχρι ηπέτσα του κόκκαλου, έτσι μας είπε ηγιατρός. Κλαίω συνέχεια γιατί κλαίει συνέχεια. Είναι καλά, αλλά ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Ράμματα, αίμα, ορός.

Κορίτσια, αν καμμιά σας έχει πρόχειρο αυτό που λένε στο πάρεντς ότι μπορώ να είμαι παρούσα την ώρα που παίρνουν αίμα κτλ πλιζ δώστε ένα λινκ.

Φιλιά.

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΙΚΙΤΣΑ????????

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΓΜΤΤΤΤΤΤΤ

Διαφημίσεις

και ρε χάρλοου...τι φριχτο 8α συμβει στον μπομπιρα αν δει φαστ εντ φιουριους? τι φριχτο 8α συμβει στην πουκι αν ο πατερας της της δωσει λιγη τυροσαλάτα εμπορίου ετοιματζίδικη? και τι σκατα 8α συμβει στα παιδιά μας αν κάποια στιγμή πουμε ΣΤΟΠ...ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.....

Ρε Μάρα τίποτε δεν θα συμβεί, εννοείται.

Το έφερα σαν παράδειγμα για το τι μυαλό κουβαλάει ο δικός μου σε σχέση με το παιδί.

Συνεχώς τέτοια κάνει.

Εχτές την πήγε στο πάρκο με ένα μηχανοκίνητο που έχει για να παίξει.

Την είδαν κάτι μεγάλα αγόρια εκεί κι επειδή γελάγανε η δικιά μου "προσβλήθηκε" και το πήρε κατάκαρδα και ήθελε να φύγει.

Αντί να προσπαθήσει να της εξηγήσει λοιπόν την έφερε πίσω σε λίγο με κάτι μούτρα κι αυτός.........κατεβασμένα μέχρι το πάτωμα.............λες και τον κοροϊδεύανε κι αυτόν οι πιτσιρικάδες.

Ρωτάω κι εγώ τι έγινε και γυρίσανε αμέσως?...........απάντησε ΝΑΔΑ (το κάνει συχνά πυκνά αυτό).

Ξαναρωτάω και μου απαντάει ξεφυσώντας και με ύφος "Τι να γίνει? Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", εννοώντας ότι η μικρή είναι το ίδιο στραβόξυλο με μένα (αυτό είναι ευρέως γνωστό:tongue:).

Ξαναρωτάω ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ δυνατά "Θα μου πεις επιτέλους τι έγινε?"

Και τότε μου το είπε.

Ποιός παίζει με τα νεύρα ποιανού δηλαδή.

Καλημέρα

Φιλιά.

Ο ΘΕΟΣ να σας φυλαει κοπελα μου! Περαστικα!. Εγω ειχα γραψει οτι ΠΟΤΕ δεν βγηκα απο ληψη αιματος και εχω κανει και φασαρια για αυτο. ΑΠΛΑ δεν εφυγα απο διπλα της δεν πα να χτυπιοντουσαν ολοι κατω. Δεν εχουν το δικαιωμα να σε βγαλουν απο μεσα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Περαστικά Κικίτσα :)

Και συμφωνώ με την Μάρα... όταν ευνουχίζουμε τους άντρες μας μην περιμένουμε από αυτούς να φερθούν ως τέτοιοι ;)

Χέσε τα μαλακισμένα μου προβλήματα ρε ΄Κική αλλά για να μην σου χαλάσω το χατήρι

Τα προβλήματα που έχω με το "δίποδό" μου, έχουν να κάνουν μόνο με τη συμπεριφορά του προς το παιδί.

Το οποίο υπερ-αγαπάει και δεν εννοεί να καταλάβει ότι μπαίνουν όρια και ότι ο ίδιος ΔΕΝ είναι 5χρονο, αλλά 50 χρονών μουλάρι.

Κατά τ΄άλλα είναι πολύ καλός άνθρωπος, τιμίος , νοικοκύρης, δουλευταράς, φιλότιμος κλπ, κλπ.

Αλλά στην διαπαιδαγώηση του παιδιού............coca cola ZERO ο τύπος.

Λειτουργεί κι αυτός με το μυαλό της κόρης του.

Πως να αντέξω με 5 πεντάχρονα στο σπίτι, ιδίως όταν του μοιανού το σώβρακο πιάνει την μισή απλώστρα (βουβαλάκι είναι ο άτιμος)!!!

Πάρε και το λινκ γα την αιμοληψία

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28539&highlight=%E1%E9%EC%EF%EB%E7%F8%E9%E1

Περαστικά ρε σεις και με το μαλακό

Διαφημίσεις

Ρε Μάρα τίποτε δεν θα συμβεί, εννοείται.

Το έφερα σαν παράδειγμα για το τι μυαλό κουβαλάει ο δικός μου σε σχέση με το παιδί.

Συνεχώς τέτοια κάνει.

Εχτές την πήγε στο πάρκο με ένα μηχανοκίνητο που έχει για να παίξει.

Την είδαν κάτι μεγάλα αγόρια εκεί κι επειδή γελάγανε η δικιά μου "προσβλήθηκε" και το πήρε κατάκαρδα και ήθελε να φύγει.

Αντί να προσπαθήσει να της εξηγήσει λοιπόν την έφερε πίσω σε λίγο με κάτι μούτρα κι αυτός.........κατεβασμένα μέχρι το πάτωμα.............λες και τον κοροϊδεύανε κι αυτόν οι πιτσιρικάδες.

Ρωτάω κι εγώ τι έγινε και γυρίσανε αμέσως?...........απάντησε ΝΑΔΑ (το κάνει συχνά πυκνά αυτό).

Ξαναρωτάω και μου απαντάει ξεφυσώντας και με ύφος "Τι να γίνει? Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", εννοώντας ότι η μικρή είναι το ίδιο στραβόξυλο με μένα (αυτό είναι ευρέως γνωστό:tongue:).

Ξαναρωτάω ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ δυνατά "Θα μου πεις επιτέλους τι έγινε?"

Και τότε μου το είπε.

Ποιός παίζει με τα νεύρα ποιανού δηλαδή.

xaaxxaxaxaxaxaxaxaaxxaxa Και εσυ αντι να γελας...νευριαζεις... μαρι χάρλοου..ισιωσε λιγο ρε μανα μου και δες τα πράγματα πιο λαιτ..ναι ο αλλος το πηρε κατακαρδα γιατι του προσεβαλαν το κοριτσακι ΤΟΥ... παλι καλα να λες που δεν τα πλάκωσε στα μπουνιδια.

ΕΣΥ. εισαι Υ

ΕΚΕΙΝΟΣ. ειναι Χ

ε μην προσπαθεις να τον κάνεις να εισαι εσυ...απλα δεν γινεται... και μην διεκδικείς και το αλαθητο ε.... :P

dZJip3.png

(kai mhn Νομιζετε οτι εχω τον τελειο αντρα ε.... μωρο ειναι κ αυτος.. σημερα ειναι πεπεισμενος οτι 8α χασει το μάτι του επειδη εχει κοκκινησει..προφανως με τη μηχανη και χωρις κράνος κάτι του μπηκε στην ικαρια και τον γρατζουνισε... αλλά άντε να καταλάβει... τωρα βεβαια θα μου πεις εσυ εχεις χρονο να νταντευεις γιατι εισαι σχεδον νιοπαντρη και το παιδι μακριά.. ισως εχετε δικιο... αλλά οταν βλέπω εναν άνθρωπο απο εκει που ηταν ολο στο ντιρλι ντιρλι και στην εκδρομη ξαφνικα να μου λεει.. χτες ειδα μια εκπομπη με την κυρια καπατου και μιλαγε για τα παιδια ντοιγκ.. ε λες οκ.. το παλευει..μαλακισμενα μεν..αλλα το παλευει)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...