Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί έτσι είναι.΄

Η μικρή αγνοεί εν μέρει τον πατέρα της γιατί ταυτίζεται μαζί μου.

Τα λάθη μου έχω μάθει και τα αναγνωρίζω για να καταλαβαίνω από που πηγάζει το πρόβλημα.

ΑΛΛΑ...............όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στον άλλον 5 βασικά πράγματα και κουτουλάς σε ντουβάτι συνεχώς, τι άλλο να γίνει?????

Εξαντλούνται οι υπομονές και ιδίως σε μένα που είμαι τρομερά οξύθυμη (είπαμε έχουμε και ελαττώματα) και καταλήγουμε όπως περιέγραψα.

Δεν μπορώ να το εμπιστευθώ σε θέματα συμπεριφοράς, σε θέματα ασφαλείας (με τίποτε όμως) και όπως προ-είπα καταλήγω να κάνω το διαιτητή ανάμεσα σε 2 πεντάχρονα................που το ένα θέλει και σεξ......... ε! όχι ρε φίλε να με πάνε και για αποπλάνηση ανηλίκου:tongue:

Χθες που πέταγα τα καρφάκια μου, μου είπε ο ψυχοθεραπευτής ότι ο τρόπος έκφρασης των παραπόνων μου είναι λανθασμένος.

Χρειάζεται διάλογος χωρίς να καταλογίζονται ευθύνες!

Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα Χάρλοου (θεωρούμε δεδομένο ότι στα λέω με αγάπη έτσι; ) δεν μπορείς να απαιτείς από τον άλλο να καταλάβει όταν εσύ η ίδια δεν κάνεις αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις, και που εν προκειμένω είναι η διαχείριση του θυμού σου! Καλώς ή κακώς από τη στιγμή που κάνεις παιδί δεν δικαιούσαι να είσαι οξύθυμη μπροστά στο παιδί! Το ξέρεις και το ξέρω (κι εγώ είμαι). Είμαι σίγουρη πως αν το 'πάρεις αλλιώς' θα δοθούν οι λύσεις ;) Δεν αρκεί το 'εχουμε ελαττώματα' αν δεν κάνεις προσπάθεια να τα διορθώσεις ;) από τη στιγμή που αυτό ΑΠΑΙΤΕΙΣ από τον άλλον ;)

Χθες που πέταγα τα καρφάκια μου, μου είπε ο ψυχοθεραπευτής ότι ο τρόπος έκφρασης των παραπόνων μου είναι λανθασμένος.

Χρειάζεται διάλογος χωρίς να καταλογίζονται ευθύνες!

Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω μετά τον ψυχοθεραπευτή:

οκ είναι λάθος (πασιφανές) δηλαδή, ειπαμε είμαι στρίγγλα.

Όταν όμως έχεις ξεκινήσει να συζητάς (ήρεμα στην αρχή) ΠΡΙΝ 5μιση χρόνια και βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο με τον άλλον, θα ήθελα να μου δώσει μια απτή λύση ο κάθε ψυχαναλητής.

Γιατί το "αλλαξε τρόπο" δεν παίζει όταν το μυαλό του αλλουνού είναι ντουβάρι και κάνει τα ίδια και τα ίδια.

Κοίτα Χάρλοου (θεωρούμε δεδομένο ότι στα λέω με αγάπη έτσι; ) δεν μπορείς να απαιτείς από τον άλλο να καταλάβει όταν εσύ η ίδια δεν κάνεις αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις, και που εν προκειμένω είναι η διαχείριση του θυμού σου! Καλώς ή κακώς από τη στιγμή που κάνεις παιδί δεν δικαιούσαι να είσαι οξύθυμη μπροστά στο παιδί! Το ξέρεις και το ξέρω (κι εγώ είμαι). Είμαι σίγουρη πως αν το 'πάρεις αλλιώς' θα δοθούν οι λύσεις ;) Δεν αρκεί το 'εχουμε ελαττώματα' αν δεν κάνεις προσπάθεια να τα διορθώσεις ;) από τη στιγμή που αυτό ΑΠΑΙΤΕΙΣ από τον άλλον ;)

Είπαμε δεν είμαι παρεξηγησιάρα:tongue:

Όπως προ-είπα όταν ξεκινάς πριν 5 χρόνια να μιλάς και ο άλλος το΄χει ακατοίκητο, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Και δεν ζητάω να αλλάξει ρε παιδιά, (είπαμε ξέρω τι γουρούνι στο σακί πήρα:D).

Απαιτώ να καταλάβει κάποια ρημάδα στιγμή ότι το Fast and the Furious δεν είναι η καταλληλότερη ταινία για το παιδί και ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΕΊ "Ε! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?"

'Οταν αυτό συμβαίνει ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ εσείς τι θα κάνατε?

ΝΤΕΝ καταλαβαίνει το κλούβιο του λέμε.

Όσα μαθήματα anger management και να κάνω όταν αυτός κάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα (όσον αφορά το παιδί) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!

Καλησπέρα!!

Πήγα καροτσάδα με την μικρή και καθήσαμε στην πλατεια στην καφετερεια (η Νιτσα ξέρει) εβγαλα το ταπερακι την ταισα την φρουτοκρεμα και ηρθε ο γκαρσονης και λεει: θα παραγγειλετε ειστε μονη??

Οχι ρε μεγαλε με το παιδι μου ειμαι οχι μονη....τον ευχαριστηθηκα τον καφε ευχαριστηθηκε κ η μικρη ειχε αρραξει με τα ποδια πανω στο καροτσι.

Στο θέμα μας τώρα....Νίτσακι βγήκαν πολλά στη φορα...νομιζω ανοιξε το μπαουλο και βγαζει θησαυρους αλλα ολα θα πανε καλα και με το παιδι και θα βρεθουν οι ισοροππιες ειμαι σιγουρη.

Και εγω συννεχεια παραπονα και με πιανει και φωναζω και στεναχωριεμαι και θα κανω αυτο και εκεινο (ξερουν τα κοριτσια) αλλα μετα που ηρεμω και τα σκεφτομαι με καθαρο μυαλο καταλιγω στο εξης:

Τον αντρα μου τον αγαπώ και εχει αυτο αυτο και αυτο που δεν αλλαζω με τπτ. Θα προσπαθησω να βελτιωσουμε καποια πραγματα αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας του στα υπολοιπα...δεν μπορουμε να αλλαξουμε τα παντα...και μην ξεχναμε και την δικη μας καμπουρα...και εμεις κανουμε χοντρες @@@ πολλες φορες με τα παιδια. Κανεις δεν ειναι τελειος.

Χαρλοου ππολυ στεναχωρεθηκα με αυτα που διαβασα πραγματικα.

Και κατι αλλο οσες φορες και να χωριζα νομιζω παντα τον ιδιο αντρα θα παντρευομουν με ολα τα στραβα και ολα τα καλα του. Ειμαιστε και εμεις τα θηλυκα ρε παιδια ας το παραδεχτουμε ωρες ωρες υπερβολικες....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Χαρλοου ππολυ στεναχωρεθηκα με αυτα που διαβασα πραγματικα.

Μην στεναχωριέσαι αγάπη μου για ξένα θέματα........σιγά καλέ.

Μάλλον λάθος κατάλαβες.

Τα προβλήματα που έχω με το "δίποδό" μου, έχουν να κάνουν μόνο με τη συμπεριφορά του προς το παιδί.

Το οποίο υπερ-αγαπάει και δεν εννοεί να καταλάβει ότι μπαίνουν όρια και ότι ο ίδιος ΔΕΝ είναι 5χρονο, αλλά 50 χρονών μουλάρι.

Κατά τ΄άλλα είναι πολύ καλός άνθρωπος, τιμίος , νοικοκύρης, δουλευταράς, φιλότιμος κλπ, κλπ.

Αλλά στην διαπαιδαγώηση του παιδιού............coca cola ZERO ο τύπος.

Λειτουργεί κι αυτός με το μυαλό της κόρης του.

Πως να αντέξω με 5 πεντάχρονα στο σπίτι, ιδίως όταν του μοιανού το σώβρακο πιάνει την μισή απλώστρα (βουβαλάκι είναι ο άτιμος)!!!

Μην στεναχωριέσαι αγάπη μου για ξένα θέματα........σιγά καλέ.

Μάλλον λάθος κατάλαβες.

Τα προβλήματα που έχω με το "δίποδό" μου, έχουν να κάνουν μόνο με τη συμπεριφορά του προς το παιδί.

Το οποίο υπερ-αγαπάει και δεν εννοεί να καταλάβει ότι μπαίνουν όρια και ότι ο ίδιος ΔΕΝ είναι 5χρονο, αλλά 50 χρονών μουλάρι.

Κατά τ΄άλλα είναι πολύ καλός άνθρωπος, τιμίος , νοικοκύρης, δουλευταράς, φιλότιμος κλπ, κλπ.

Αλλά στην διαπαιδαγώηση του παιδιού............coca cola ZERO ο τύπος.

Λειτουργεί κι αυτός με το μυαλό της κόρης του.

Πως να αντέξω με 5 πεντάχρονα στο σπίτι, ιδίως όταν του μοιανού το σώβρακο πιάνει την μισή απλώστρα (βουβαλάκι είναι ο άτιμος)!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ..ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ ΗΣΥΧΟ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ψιτ κορες...καταρχην καλημερα...καταρχην μπορω να σας τα χωσω λιγο με αγαπη παρακαλώ?

Ελεύθερα περικαλώ.

Κάποιος να με συνεφέρει γιατί είμαι με καφέδες συνεχώς και τα'χω δει όλα

(Ε! ρε κακόμοιρε μυτιληνιέ τι θα πάθεις το απόγευμα!!:D - τι όνειρο να'βλεπε άραγε?)

Και εμας χαρλοου ολα τα προβληματα ξεκινησαν οταν γεννηθηκε η μικρη....

Πιο πριν η κανεις λιγο τον κινεζο η δεν ξερω το παιδι τα πυροδοτει ολα.

Και εμενα χαζευει τιβι και το παιδι διπλα γκρινιαζει και την κουναει στο ριλαξ χωρις καν να παρει το βλεμα του απο την τιβι. Μου ανεβαινει το αιμα.

2-3 φορες εβαλα τις φωνες αλλα ειδα οτι δεν γινεται κατι..μετα λεω ας το παρω αλλιως.

Πηρα την μικρη μακρια του και πηγαμε στο δωματιο της και παιζαμε...γελουσαμε οι 2 μας...τσουπ ζηλεψε λεει θελω και εγω να παιξω με το παιδι μου...εκλεισε την τιβι και ηρθε μεσα..

Λεω μετα τοσο απλο ήταν γαμω το κερατο μου???

ymO6p2.png

sL3vp2.png

νομιζω πως ειμαστε σκληρές και αδικες...και με τους εαυτους μας και με τους άντρες μας.. και αυτο μοιραία κάποια στιγμή 8α εχει επιπτωση στα παιδιά και στο ρισπεκτ που 8α εχουν και για τοςυ δυο. και νομιζω πως ΟΛΑ ξεκινανε απο το οτι αναλυουμε ΨΕΙΡΟΖΟΝΤΑΣ μονιμως τα ΠΑΝΤΑ... απο το πως μας λένε καλημερα το πρωί μέχρι και το πώς ζωγραφίζει πχ το παιδι μας

dZJip3.png

και στην τελικη ρε κορες..τι 8ελουμε απο τους αντρες μας; νοιαξιμο, αγαπη, εντιμότητα...και απ οσα εχω δει..οι αντρες σας τα εχουν ολα τα παραπάνω..οκ μπορει να ειναι λιγο πιο αργοι απο εμάς.. λιγο πιο..κουκουρουκου απο εμας..αλλα φανταστειτε ενα σπιτι όπου τα παιδια μας 8α ειχαν ΔΥΟ παρλιακους και..αναλ γονεις.. ε δεν λεει..ειναι βαρετο... και βλακεια

dZJip3.png

και ρε χάρλοου...τι φριχτο 8α συμβει στον μπομπιρα αν δει φαστ εντ φιουριους? τι φριχτο 8α συμβει στην πουκι αν ο πατερας της της δωσει λιγη τυροσαλάτα εμπορίου ετοιματζίδικη? και τι σκατα 8α συμβει στα παιδιά μας αν κάποια στιγμή πουμε ΣΤΟΠ...ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...