Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κανει δουλεια το γαλα (ως γαλακτομικο, απο αυτη την αποψη) οπως το γιαουρτι για την αντιβιωση? Ή να την πιεσω μεχρι εκει που δεν παει αλλο να φαει σονι και ντε γιαουρτι? Θα χαιρομουν αν μας καλυπτε το γαλα..

Λογικα την ποναει ο λαιμακος της ακομα γιατι τον πιανει που και που και λεει με παραπονο "μαιμοθ". Οποτε αποδιδω εκει την αφαγια και την "τρελα" με το -ζεστο- γαλα. Ισως την ανακουφιζει κιολας!

Με γεια τα έπιπλα!

Όχι το γάλα δεν κάνει ίδια δουλειά με το γιαούρτι και

Όχι να μην την πιέσεις να φάει σώνει και ντε γιαούρτι.

Όταν είμαστε άρρωστοι, υπάρχει λόγος που δεν πεινάμε. Ο οργανισμός μας έχει να αντιμετωπίσει τους ιούς, και θέλει να αποτοξινωθεί και να ξεκουραστεί οσο γίνεται. Η τακτική "είσαι άρρωστος, πρέπει να φας με το ζόρι για να καρδαμώσεις" δεν ισχύει επιστημονικά. Αντίθετα η νηστεία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν φοβάσαι για μυκητίαση λόγω της αντιβίωσης, νομιζω ότι μπορείς να της δώσεις ultra levure, συνεννοήσου βέβαια με την παιδίατρο, αλλά ξέρω ότι είναι ακίνδυνα τελείως

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην παρέα !!!

Συγγνώμη που "χάθηκα" εχθές, αλλά είχα άδεια λόγω ρνβ στο ΑΤΤΙΚΟ με την Αναπτυξιολόγο ! Όλα καλά με Νικόλα κορίτσια !!!! Ευτυχώς Θεέ μου... πόσο πολύ φοβόμουν τί θα μας πει.... τελικά, μάλλον εγώ αγχώνομαι παραπάνω από το κανονικό... εν ολίγοις, αφού τον εξέτασε, μας είπε να του δώσουμε χρόνο για την ομιλία -- θα τα πει μόνος του. Κάποιες ασκησούλες μπορούμε να κάνουμε μαζί όσον αφορά στην λεπτή κινητικότητα (π.χ. να ζωγραφίζει μέσα σε πλαίσιο ή να κόβει με το ψαλίδι) αλλά δεν συστήνει από τώρα εργοθεραπεία ή λογοθεραπεία....

Καλό θα ήταν εάν το παιδί μέχρι τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο παραμείνει στάσιμο να τον ξαναδούν...που δεν το πιστεύω επειδή μέρα με την ημέρα προσπαθεί να μας πει διάφορα...

Με ξε-άγχωσε ...

Το απόγευμα είχαμε εμβόλιο ανευμοβλογιάς στο Σεμινάκι... έκλαψε το καμάρι μου... αλλά δεν πειράζει...

Καλημέρα

Έπεσα πάνω στα "νεα" της ζούπι. Συλλυπητήρια κοριτσάκι, να θυμάσαι τα καλά από τη φιλανάδα σου.

Νίτσα πες στη νηπιαγωγό ότι θα βάλεις το παιδί σε ιδιωτικό..........αναφορά θα της δώσεις σε ποιό σχολείο θα το βάλεις? Δεν είμαστε καλά.

Καλημέρα!

Harlow δεν θα ασχοληθώ μαζί τους. Θα ξαναφτιάξω όλα τα χαρτιά από την αρχή και θα τα καταθέσω στο νέο νήπιο και τελείωσε η υπόθεση. Το θέμα τώρα είναι άλλο....

Πήγαμε χθες στο κέντρο, οικογενειακώς, και μιλήσαμε με ψυχοθεραπευτή. Αρχικά μας ρώτησε με τι ασχολούμαστε και στη συνέχεια το λόγο που ήρθαμε. Ξεκίνησα εγώ λέγοντας τα θέματα που έχουμε με τον Π., ο οποίος ζωγράφιζε εκείνη την ώρα, και μας λέει εγώ βλέπω ότι το παιδί είναι συνεργάσιμο. Για να μη μακρυγορώ, μετά από αρκετή ωρα συζητήσεων βγήκαν τόσα πράγματα που δεν τα περίμενα. Το παιδί δεν έχει κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα είναι δικό μας! Εγώ, λέει, είμαι πολύ προσκολλημένη με τα παιδιά κι ασχολούμαι περισσότερο απ' ότι πρέπει και δεν δίνω αέρα στον πατέρα να ασχοληθεί κι εκείνος. Ο πατέρας με κάνει να αισθάνομαι τύψεις αρκετές φορές οπότε εγώ προσκολούμαι ακόμη περισσότερο στα παιδιά και ο Π. τα βλέπει κι εκμεταλλεύεται την κατάσταση με αποτέλεσμα να χάνουμε τα όρια. Εγώ, λέει, θέλω το παιδί να έχει ως πρότυπο εμένα ενώ θα πρεπε να έχει τον πατέρα κι εκεί γίνεται η ζημιά. Πρέπει ο πατέρας να ασχοληθεί με τον τρόπο που θέλει εκείνος κι όχι με τον τρόπο που θέλω εγώ με τα παιδιά του. Επίσης, πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας στην οικογένεια και να λειτουργήσουμε και σαν ζευγάρι. Τώρα είμαστε μόνο η μητέρα και ο πατέρας. Πρέπει να ακουστούμε και οι 2 κι εγώ να αρχίσω να νταντεύω τον πατέρα κι όχι τα παιδιά.

Τα καρφιά ανάμεσα μας πηγαινοερχόντουσαν και σε κάποιο σημείο παρολίγο να τσακωθούμε αλλά δεν μας το επέτρεψε ο ψυχοθεραπευτής.

Θα ξαναπάμε σε 2βδομάδες.

Διαφημίσεις

νιτσάκι μου, το ευχάριστο είναι ότι το παιδί δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

όσο για εσάς ως ζευγαρι...είμαι σίγουρη ότι όλα τα ζευγάρια έχουμε θέματα.

αν πάμε όλοι, όλοι θα φύγουμε με ένα, δύο, τρία προβλήματα...

εσείς μια χαρά θα το δουλέψετε αυτό που σας είπε πάντως.

χαμένοι δεν βγαίνετε!

ρε λες να πάμε κι εμείς; κ οι τρεις; θα μας κρατήσει για βιβλιογραφία....

καλημέρα σε όλη την παρέα.

Καλημέρα :)

Καθόλου δεν το αποκλείω να είναι έτσι... μάλλον αναγνωρίζω και δικά μου θέματα σε αυτά που γράφεις Νίτσα... μεγάλη παγίδα η γονεϊκότητα ρε γμτ!

Καταλαβα, εσυ πως νιωθεις με αυτα πιστευεις οτι εχει δικιο?? Βλεπεις κατι στον εαυτο σου απο ολα αυτα οντως?

Δυστυχώς ναι!

Αισθάνομαι τύψεις που λείπω από τα παιδιά και θέλω να πέφτω με τα μούτρα τα απογεύματα. Αλλά δεν το έβρισκα κακό και ούτε είναι. Ο Γ. πάλι έρχεται από τη δουλειά και στρώνεται στην tv -όταν δεν κάνουμε κάτι άλλο. Αν ασχοληθεί, θα το κάνει από τον καναπέ κι εμένα αυτό δε με γεμίζει. Αλλά είναι λάθος, τελικά. Πρέπει να το κάνει με τον τρόπο του κι εγώ να μείνω στην άκρη. Το κακό είναι ότι στο σπίτι λειτουργώ πολύ ως μητέρα και όχι ως σύζυγος! Ο ψυχοθεραπευτής βέβαια του λέει θα ήθελες να μην ασχολείται και να μην φροντίζει τα παιδιά σας? ο Γ. απάντησε όχι μου αρέσει αλλά καταντάει υπερβολική... Και μας είπε να πάμε μόνοι μας την επόμενη φορά, να μιλήσουμε για μας. Αυτό είναι που με τρομάζει:-(

νιτσάκι μου, το ευχάριστο είναι ότι το παιδί δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Όντως...από εμάς εξαρτάται

όσο για εσάς ως ζευγαρι...είμαι σίγουρη ότι όλα τα ζευγάρια έχουμε θέματα.

αν πάμε όλοι, όλοι θα φύγουμε με ένα, δύο, τρία προβλήματα...

εσείς μια χαρά θα το δουλέψετε αυτό που σας είπε πάντως.

χαμένοι δεν βγαίνετε!

ρε λες να πάμε κι εμείς; κ οι τρεις; θα μας κρατήσει για βιβλιογραφία....

χαχαχαχα καλό!

καλημέρα σε όλη την παρέα.

Ξέρεις τι γίνεται όμως? δε συμφωνούμε σχεδόν πουθενά! Ο Γ. ας πούμε είναι πιο χαλαρός. Θεωρεί ότι είναι υπερβολικό όλο αυτό το "τρέξιμο" μου κι ότι έχω βάλει ΕΓΩ το παιδί σ' αυτό το τρυπάκι. Κι εμένα με πληγώνει όλο αυτό. Εκτός αυτού, κάτι τα παιδιά, κάτι η δουλειά, κάτι τα προβλήματα έχουμε πάψει να είμαστε σύζυγοι. Το μόνο που μας έμεινε είναι το κρεβατικό;) Αλλά 0 τρυφερότητα, 0 στοργή! Νιώθω συναισθηματικά κενή. Το είπα κι αυτό χθες και λέει ο ψυχ/τής η μητέρα εκφράζει παράπονο κ φταίει ο πατέρας γι αυτό! Και απαντά ο Γ. ναι φταίω... ε διόρθωσε το ρε φίλε...δεν γίνεται έτσι!

Διαφημίσεις

Να πάτε Νιτσάκι! Μόνο καλό μπορεί να σας κάνει! Βασικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν καταφέρνετε να βρείτε τη μέση λύση! Γιατί ΟΚ ναι γονεϊκότητα από τον καναπέ δεν γίνεται αλλά και το 'συνέχεια από πάνω' δεν είναι καλό! Είναι τα δύο άκρα.

Είπε ότι έχει μεγαλώσει αλλιώς και ότι στην εποχή του δεν υπήρχαν όλα αυτά τα προβλήματα. Τα παιδιά παίζανε και δεν τα τρέχανε οι γονείς σε κέντρα κλπ κλπ. Εγώ είπα ότι θέλω το καλύτερο για τα παιδιά μου και θα κάνω ότι μπορώ για να μορφωθούν! Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να πάρουν γερές βάσεις και ώθηση από το σπίτι. Δε γίνεται να φτάσουμε από το νήπιο στο πανεπιστήμιο, από τώρα βέβαια! Αλλά αν δεν ασχοληθούμε, το χάσαμε... δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο πρόβλημα! που τελικά είναι δικό μας...

Ο Γ. απ' την άλλη πιστεύει ότι είναι στο παιδί, να το θέλει δλδ. Αν δεν το θέλει δεν κάνει τίποτα! Δλδ, του χρόνου που θα πάει α' θα τον ρωτάω "θέλεις να διαβάσεις παιδί μου? όχι...εντάξει δεν πειράζει". Κάπως έτσι!

Και το άλλο που λέει κ με εκνευρίζει αφάνταστα "ε εντάξει δεν θα γίνουν κι επιστήμονες άλλωστε ούτε κι εμείς σπουδάσαμε". Εκεί πήγαμε να πλακωθούμε χθες!

Να πάτε Νιτσάκι! Μόνο καλό μπορεί να σας κάνει! Βασικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν καταφέρνετε να βρείτε τη μέση λύση! Γιατί ΟΚ ναι γονεϊκότητα από τον καναπέ δεν γίνεται αλλά και το 'συνέχεια από πάνω' δεν είναι καλό! Είναι τα δύο άκρα.

Ναι, μας είπε ότι πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας και το κυριότερο...

"ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ"!;)

εγώ το κατάλαβα, ο Γ. πάλι όχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...