Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας και παλι!

Η μικρη γυρισε απο τον παιδικο ευδιαθετη, απυρετη αλλα δεν εφαγε καλα. Στο σημειωματαριο εγραφε πως εφαγε μισο γιαουρτακι και ελαχιστη μπανανα το πρωι και το μεσημερι 5-6 κουταλιες σπανακορυζο.. Μετα απο καθε ιωση τα ιδια τραβαμε.. Αφαγιες.. Εδω εφαγε αλλες 5 κουταλιες σουπιτσα και τωρα την εχει κανει χρυση ο πατερας της να φαει λιγα κερασια.. Θκατουλες.. :(

Σεβακι θα το κανω μωρε.. Οταν νιωσω ετοιμη, γιατι τωρα δεν θα το ευχαριστηθω! ;)

Μανουλα-Ελλ το ξερω και σε καταλαβαινω.. Κι εμεις μια απο τα ιδια, ατομο εχουμε, απλα αναρωτιεμαι "θα κατσει η μικρη"? Κι εκτος αυτου δεν μπορω να την αποχωριστω ακομα!

Νιτσακι υπομονη με τη διευθυντρια! Αντε, τελειωνει η σχολικη χρονια, ποσο να σας ζορισει ακομα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλά Ελλ η μεγάλη σου είναι τέλεια!!! Πως σας σκέφτεται?

Έχει μία ξαδέλφη ο Γ. που κάνουμε παρέα και την αγαπώ πολύ, η οποία είναι 37ετ. έχει 2 κόρες, 14 & 12 κι ένα γιό 4ετ. Όταν θέλουν να βγουν τον αφήνει με τα κορίτσια! τι καλά...

Η δ/ντρια απλά μου πηγαίνει κόντρα επειδή είναι ηλίθια Ελλ!

Πήγαμε για ψυχοθεραπεία σήμερα και τελικά το πρόβλημα ξεκινάει από εμάς, δυστυχώς!

Αν δεν αλλάξουμε εμείς, δεν θα αλλάξει ούτε το παιδί...

καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χάθηκα δυο μερες......... ειπα να κάνω ιντερνετικη αποτοξινωση και να κατσουμε με το καλο μου, οι δυο μας, χωρις υπολογιστες, τηλεορασεις κτλ..... αν κι εγω εκτος απο "ραδιο αρβυλα" δε βλεπω τιποτα αλλο στη tv....... την απεχθάνομαι....

μια χαρα ήτανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νιτσάκι για ρίξε καμια διευκρίνιση γιατί μας άφησες με την απορία βρε παιδί!

Φαίη το παιδί θα στρώσει μην αγχώνεσαι... θυμάσαι και την άλλη φορά; Μόλις χαλάρωσες άρχισε να τρώει...

Εμείς κάναμε σήμερα το Havrix (ηπατίτιδα) οπότε από Παρασκευή θα μπορούμε ξανά να συναναστραφούμε φίλους μας...

Η Τζο μας τα χάλασε σήμερα! Αρρώστησε και αυτή τελικά!

Εμείς κάναμε σήμερα το Havrix (ηπατίτιδα) οπότε από Παρασκευή θα μπορούμε ξανά να συναναστραφούμε φίλους μας...

γιατι τωρα δε μπορειτε να συναστραφειτε με αλλους;;;;;;;;;

ειναι να το κανουμε τωρα κι εμεις αυτο το εμβολιο...............

Για τη δική μας ασφάλεια όχι :) Ε βάλαμε ένα μικρόβιο στον οργανισμό... μην έρθει και κανένα ξώφαλτσο και μας λιανίσει πάλι ;)

Μεσα σε ολα τα αλλα σημερα, ξεχασα να σας πω: Μου ηρθαν τα επιπλα κηπου!!!! :D

Ειναι ωραια τα μπαμπουδακια μου, με τις μπορντω τις μαξιλαρες τους!!! :D:D

Και φυσικα εχουμε αγκυροβολησει με το Μπιλη εκει, γι' αυτο ειμαι λιγο χαμενη σημερα! ;)

Το Μαρακι δεν εφαγε τελικα το απογευμα, δεν ηθελε ουτε μιση κουταλια γιαουρτι.. :? Εν τελει το βραδακι τσακισε 240 ml γαλα και επεσε για υπνο απο τις 9 και τεταρτο.. Και ερχομαι να ρωτησω η ασχετη: Κανει δουλεια το γαλα (ως γαλακτομικο, απο αυτη την αποψη) οπως το γιαουρτι για την αντιβιωση? Ή να την πιεσω μεχρι εκει που δεν παει αλλο να φαει σονι και ντε γιαουρτι? Θα χαιρομουν αν μας καλυπτε το γαλα..

Λογικα την ποναει ο λαιμακος της ακομα γιατι τον πιανει που και που και λεει με παραπονο "μαιμοθ". Οποτε αποδιδω εκει την αφαγια και την "τρελα" με το -ζεστο- γαλα. Ισως την ανακουφιζει κιολας!

Περαστικα στη Τζο! Κριμα που δεν τη γλιτωσε :(

Φιλακια σε ολες!

Καλο βραδυ! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Για τη δική μας ασφάλεια όχι :) Ε βάλαμε ένα μικρόβιο στον οργανισμό... μην έρθει και κανένα ξώφαλτσο και μας λιανίσει πάλι ;)

α!!

οκ.....

νομιζα οτι δε κανει για τους αλλους......:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...