Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ζωπυρούλα μου τα συλλυπητήριά μου...

ρε Φαίη, ΡΕ ΦΑΙΗ!!!!!! τράβα με τον αντρούλη σου μια εκδρομούλα! αυτό το ΣΚ, μη σου πω το προηγούμενο!!!!!!

Νίτσα, εγώ αυτή τη διευθύντρια θα την έκανα να με θυμάται, αν ήμουν στη θέση σου!

σκύλιασα!

όσο για τον Γιάννη, αυτός είναι άντρας. δεν το βάζει κάτω! μακάρι να πάνε όλα καλά!

Κίκη, να περάσετε σούπερ με τον Λ.

σε όλες φιλάκια κ τα περισσότερα στην Στινούλα!!!!!!!!!! γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

τέλεια, τέλεια, τέλεια!

άντε κ στις υποδέλοιπες να φουσκώνετε, όσες το επιθυμείτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω Νιτσα ότι εφόσον πληρώθηκε για τη διάγνωση δεν μπορεί να σας εκβιάσει για τίποτα! μάλλον το αντίθετο!

Σας είπα το άλλο το κουλό?

Που η δ/ντρια μας, λέει, ότι αφού αποφασίσαμε να στείλουμε αλλού το παιδί δεν μας δίνει τίποτα?

Ναι... Δεν πειράζει!!! Θα τα ξαναμαζέψω...

Επίσης...την Παρ. έχουν τις γυμναστικές επιδείξεις, 8,30ΤΟ ΠΡΩΙ, διότι λέει είναι πολιτική του νηπιαγωγείου τους να μην κάνουν τίποτα πέρα από το καθορισμένο ωράριο (το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις συναντήσεις που ποτέ δεν έκαναν!)

δεν πάει καλά η γυναίκα μωρέ!

Νομίζω Νιτσα ότι εφόσον πληρώθηκε για τη διάγνωση δεν μπορεί να σας εκβιάσει για τίποτα! μάλλον το αντίθετο!

Κρις, αναφέρομαι στη δ/ντρια του νηπίου που δεν μου δίνει τα χαρτιά για μετεγγραφή!

Η αναπτ/όγος μου το έδωσε κανονικά.

Διαφημίσεις

Σεβούλα μου, δε μιλάω για να πάρω το παιδί από εκεί. Διότι αν κάνω φασαρία θα με ψάξουν και θα δουν ότι δεν ανήκουμε στο άλλο -το οποίο είναι εντελώς σε άλλη κατεύθυνση από το σπίτι- και θα μου δημιουργήσει πρόβλημα.

Αμ το άλλο, που με ρώτησε η δασκάλα του, (αυτή με πήρε και μου 'πε για τη δ/ντρια), πως θα γράψω το παιδί αλλού αφού ανήκω εδώ?

Και τι να κάνω κι εγώ...της είπα ΤΟ ψέμα!!!!!! μετακομίζω γιατί χωρίζω!!!!!!!!!!!

Βέβαια όταν το είπα στο Γ. γελούσε..μου λέει καλά εσύ το τράβηξες! εμ τι να έλεγα? ότι φεύγω από την ιδιόκτητη κατοικία μου και πάω σε νοικιάρικο?

Κικη ζηλευωωωωωω!!

Οχι τοσο για την περιποιηση (αν και δεν σου κρυβω πως κι εγω θελω) οσο για την εξοδο.. Αυτο συζητουσαμε τις προαλλες με το Β. Πως περασανε τοσα λεφτα απο τα χερια μου τωρα και ολα πηγανε για να μπαλωσουν τρυπες.. Ενα 2ημερο καπου οι δυο μας δεν πηγαμε.. :(

Και κατι αλλο (ασχετο): Η ψυχιατρος την τελευταια φορα μου ειχε πει πως το ζητουμενο ειναι να απομονωθουμε λιγακι σα ζευγαρι, να παμε καπου εστω μια μονοημερη οι δυο μας (ΑΚΟΥΣ ΕΛΛ??) κι εγω της ελεγα πως δεν μπορω/δεν θελω/αρνουμαι να αφησω καπου ΟΛΗ τη μερα τη Μαρια.. Και φυσικα απαντησε πως ο ρολος μου ως μητερα εχει "ρουφηξει" τις υπολοιπες ιδιοτητες μου ως ανθρωπος..

Ενταξει, το ηξερα, δεν με σοκαρε.. Απλα εδω που τα λεμε.. Θα ηθελα να θελω να αφησω καπου τη μικρη να παμε καπου οι δυο μας.. Το θεμα ειναι πως δεν θελω.. Εκει πρεπει να "δουλεψω"... Τεσπα! Σας ζαλισα πρωι - πρωι! :mrgreen:

ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΜΙΚΡΑΚΙ.......αλλα πες μου σε ΠΟΙΟΝ θα αφησω την μικρη 1 ολοκληρη μερα? αν δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑΝ τι κανεις?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κρις, αναφέρομαι στη δ/ντρια του νηπίου που δεν μου δίνει τα χαρτιά για μετεγγραφή!

Η αναπτ/όγος μου το έδωσε κανονικά.

Αυτοι γιατι χαλαστηκαν εγω δεν καταλαβα.......

Και τα δικα μας. Σημερα πηγαμε να παρουμε 'καλα' παπουτσια για τις βαφτισεις και τα τσερτσελεδια.....και τελικα κατεληξα να της παρω ενα ασπρο ζευγαρι Docksteps το οποιο καλο ΔΕΝ το λες αλλα ουτε και προχειρο. Και αποφασισα να μην της τα δωσω μεχρι να τελειωσουν οι βαφτισεις και μετα να της το δωσω να το ΛΙΩΣΕΙ. Πεδιλακι ειναι ΑΛΛΑ με χοντρη τρακτ σολα και φελο για πατο ανατομικο. Σουπερ.....θυμιζει πολυ camper. Νταξ δεν ειναι πεδιλακι θηλυκο για καλες παρουσιασεις, αλλα αν κρινω απο την τελευταια βαφτιση που την εβγαλε ΟΛΗ στην παιδικη και στην παραλια, αχρηστα χρηματα θα εδινα και δεν περισσευουν πλεον. Πολυ την ευχαριστηθηκα αυτη την αγορα λεμε......;)

Και πηγαμε Εθνικο και κατσαμε μεχρι της 2 και τωρα μολις την εβαλα για υπνο. Να δουμε ΑΝ θα κοιμηθει. Επισης τωρα τελευταια θελει συνεχεια να φοραει φορεματα και φουστες και εχουμε καταληξει να ειμαστε μονιμα με μια φουστα και ενα κολαν απο κατω. Φαση ειναι λετε ε?......πολυ αβολη φαση ομως.....:rolleyes:

Φαιήτσα, αν μπορείς να την αφήσεις κάπου και να πάτε να ξεσκάσετε, κάντο!

Θα σας έκανε πολύ καλό...

Όσο για την Ελλ... κανείς μα κανείς?

Μάνα-πεθερά-αδελφή-ξαδέλφη? κάτι?

ΚΑΝΕΙΣ μωρο μου. Μανα πατερας και ολοι η δικοι μου εχουν πεθανει. Αδερφια ΔΕΝ εχω, ξαδερφια εχουν τις οικ και ειμαστε και μακρι. Πεθερικα ο ενας στραβος ο αλλος κουτσος και 80 και πανω και οι δυο. Οταν λεμε κανενας εννοουμε κανενας. Μονο με μια νταντα θα γινοταν. Αλλα δεν εχουμε χρηματα για κατι τετοιο ;) Ξερεις τι μας ελεγε τις προαλλες η μεγαλη ε? 'σε κανα 2-3 χρονια θα μου την αφηνετε εμενα να σας την κραταω να πηγαινετε για καφε'.......καλα λεει.....:-(

Διαφημίσεις

πρώτα να κάνεις τη δουλειά σου Νιτσάκι μου κ μετά να της μείνεις αξέχαστη.

Ελλ μου, σου την κρατάω εγώ την Στέση...μπορείς κ να γελάσεις. αλλά αν ήμασταν στην ίδια πόλη, πολύ ευχαρίστως θα την είχα μαζί με την Χρύσπα μου, όπως κ όλα τα κοριτσάκια των αλλοπρόσαλλων. με τα αγοράκια δεν ξέρω αν θα είμαι εξίσου καλή. δεν ξέρω να τα αλλάζω...δεν είμαι σίγουρη για τα γούστα τους...

όλο κ κάποια φίλη σου έμπιστη μπορεί να υπάρχει να έρθει για κάποιες ώρες να ξεφύγεις με τον άντρα σου...

λέω εγώ τώρα...η άνετη...πουδεν είμαι...γιατί ενώ είμαι, δεν έχω πείσει ακόμα τον άντρα μου να αφήσουμε την κόρη μας έστω για μια μέρα.

αν το ήθελα πραγματικά, ίσως, να τον έπειθα. λέω εγώ τώρα κ μονολογώ...

φιλιά ελλ.

Δεν ξέρω αν ζουσε η μαμά μου και ήταν αλλιώς αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσύνη σε κανεναν να αφήσω το παιδι για διήμερο...

δλδ από αυτούς που έχω μια θεια και τον πατερα μου άντε να την αφήσω για να κανουμε καμμιά δουλειά..την άλλη φορά ήταν άρρωστη και τους την αφησα για να παω δουλειά και την βρήκα συγκαμενη, και να τρώει σοκολάτα αντι για το φαγητό της...

τι να λέμε.....

πρώτα να κάνεις τη δουλειά σου Νιτσάκι μου κ μετά να της μείνεις αξέχαστη.

Ελλ μου, σου την κρατάω εγώ την Στέση...μπορείς κ να γελάσεις. αλλά αν ήμασταν στην ίδια πόλη, πολύ ευχαρίστως θα την είχα μαζί με την Χρύσπα μου, όπως κ όλα τα κοριτσάκια των αλλοπρόσαλλων. με τα αγοράκια δεν ξέρω αν θα είμαι εξίσου καλή. δεν ξέρω να τα αλλάζω...δεν είμαι σίγουρη για τα γούστα τους...

όλο κ κάποια φίλη σου έμπιστη μπορεί να υπάρχει να έρθει για κάποιες ώρες να ξεφύγεις με τον άντρα σου...

λέω εγώ τώρα...η άνετη...πουδεν είμαι...γιατί ενώ είμαι, δεν έχω πείσει ακόμα τον άντρα μου να αφήσουμε την κόρη μας έστω για μια μέρα.

αν το ήθελα πραγματικά, ίσως, να τον έπειθα. λέω εγώ τώρα κ μονολογώ...

φιλιά ελλ.

βρε ναι σιγουρα μπορει να ερθουν οι 2 κουμπαρεςς μου. Το θεμα δεν ειναι εκει. Το θεμα ειναι οτι το παιδι δεν καθετε με καποιον που ΔΕΝ ξερει καλα 1 μερα ολοκληρη.....καταλαβες?

ΚΑΝΕΙΣ μωρο μου. Μανα πατερας και ολοι η δικοι μου εχουν πεθανει. Αδερφια ΔΕΝ εχω, ξαδερφια εχουν τις οικ και ειμαστε και μακρι. Πεθερικα ο ενας στραβος ο αλλος κουτσος και 80 και πανω και οι δυο. Οταν λεμε κανενας εννοουμε κανενας. Μονο με μια νταντα θα γινοταν. Αλλα δεν εχουμε χρηματα για κατι τετοιο ;) Ξερεις τι μας ελεγε τις προαλλες η μεγαλη ε? 'σε κανα 2-3 χρονια θα μου την αφηνετε εμενα να σας την κραταω να πηγαινετε για καφε'.......καλα λεει.....:-(

κοίτα εγω έκανα baby sitting παλιότερα για πόσο θες;κάνα σ/κ;αν δεν έχω πιάσει δουλειά (περιμένω να με ειδοποιήσουν απο κάπου) έρχομαι εγω αν είσαι Αθήνα...αν θες σε π.μ. να σου στείλω και τηλ. της κοπέλας που ήμουν για συστάσεις.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...