Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα!

Μια χαρά το Μαριώ!Τέλεια!

Εμείς κοιμηθήκαμε όλη νύχτα. Ξυπνήσαμε μόνο μια φορά. Είμαστε έτοιμοι για το σχολείο.

Εχθές ξεσαλώσαμε με Παλ. Αλλά ρε γμτ κάθε φορά που βρισκόμαστε κυνηγάμε τα βλαστάρια μας κι έναν καφέ της προκοπής δεν καταφέραμε να πιούμε. Αλλά που θα μας πάει, την άλλη φορά θα τα καταφέρουμε!

Κι εγώ έχω σήμερα καθαριότητα. Γενική. Κι αύριο έχω μποτέ. Κομμωτήριο για κούρεμα και home spa γιατί το βράδι επιτέλους θα βγούμε μια βόλτα με Λ οι 2 μας! Μόνο οι 2 μας! Πόσο ανάγκη το έχουμε δε λέγεται!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κικη ζηλευωωωωωω!!

Οχι τοσο για την περιποιηση (αν και δεν σου κρυβω πως κι εγω θελω) οσο για την εξοδο.. Αυτο συζητουσαμε τις προαλλες με το Β. Πως περασανε τοσα λεφτα απο τα χερια μου τωρα και ολα πηγανε για να μπαλωσουν τρυπες.. Ενα 2ημερο καπου οι δυο μας δεν πηγαμε.. :(

Και κατι αλλο (ασχετο): Η ψυχιατρος την τελευταια φορα μου ειχε πει πως το ζητουμενο ειναι να απομονωθουμε λιγακι σα ζευγαρι, να παμε καπου εστω μια μονοημερη οι δυο μας (ΑΚΟΥΣ ΕΛΛ??) κι εγω της ελεγα πως δεν μπορω/δεν θελω/αρνουμαι να αφησω καπου ΟΛΗ τη μερα τη Μαρια.. Και φυσικα απαντησε πως ο ρολος μου ως μητερα εχει "ρουφηξει" τις υπολοιπες ιδιοτητες μου ως ανθρωπος..

Ενταξει, το ηξερα, δεν με σοκαρε.. Απλα εδω που τα λεμε.. Θα ηθελα να θελω να αφησω καπου τη μικρη να παμε καπου οι δυο μας.. Το θεμα ειναι πως δεν θελω.. Εκει πρεπει να "δουλεψω"... Τεσπα! Σας ζαλισα πρωι - πρωι! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κικη ζηλευωωωωωω!!

Οχι τοσο για την περιποιηση (αν και δεν σου κρυβω πως κι εγω θελω) οσο για την εξοδο.. Αυτο συζητουσαμε τις προαλλες με το Β. Πως περασανε τοσα λεφτα απο τα χερια μου τωρα και ολα πηγανε για να μπαλωσουν τρυπες.. Ενα 2ημερο καπου οι δυο μας δεν πηγαμε.. :(

Και κατι αλλο (ασχετο): Η ψυχιατρος την τελευταια φορα μου ειχε πει πως το ζητουμενο ειναι να απομονωθουμε λιγακι σα ζευγαρι, να παμε καπου εστω μια μονοημερη οι δυο μας (ΑΚΟΥΣ ΕΛΛ??) κι εγω της ελεγα πως δεν μπορω/δεν θελω/αρνουμαι να αφησω καπου ΟΛΗ τη μερα τη Μαρια.. Και φυσικα απαντησε πως ο ρολος μου ως μητερα εχει "ρουφηξει" τις υπολοιπες ιδιοτητες μου ως ανθρωπος..

Ενταξει, το ηξερα, δεν με σοκαρε.. Απλα εδω που τα λεμε.. Θα ηθελα να θελω να αφησω καπου τη μικρη να παμε καπου οι δυο μας.. Το θεμα ειναι πως δεν θελω.. Εκει πρεπει να "δουλεψω"... Τεσπα! Σας ζαλισα πρωι - πρωι! :mrgreen:

Ναι ρε Φαιάκι μου!

Έχετε ανάγκη πιστεύω το χρόνο σας ως ζευγάρι! Πρέπει να προσπαθήσεις να θέλεις να την αφήσεις! Δες, θυμάσαι που το συζητούσαμε? Ότι νιώθεις ανακούφιση όταν φεύγει το πρωί το Μαριώ? Να έτσι θα νιώσεις αν περάσεις και 1 μέρα με τον άντρα σου, θα δεις! Δεν είπαμε να την αφήσεις σωρηδόν, αλλά να, για κάποιες ώρες!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν, τα θερμά μου συλληπητήρια στη Ζούπυ και στην οικογένεια της κοπέλας! Κρίμα στη γυναίκα που έφυγε και δεν χάρηκε τα παιδιά της και κρίμα για τα παιδιά που έμειναν ορφανά... τραγικό...δυστυχώς!

Γι' αυτό πάνω απ' όλα υγεία! όλα τα άλλα βρίσκονται...

Κι εγώ έχω σήμερα καθαριότητα. Γενική. Κι αύριο έχω μποτέ. Κομμωτήριο για κούρεμα και home spa γιατί το βράδι επιτέλους θα βγούμε μια βόλτα με Λ οι 2 μας! Μόνο οι 2 μας! Πόσο ανάγκη το έχουμε δε λέγεται!

Άντε βρε καλά να περάσετε! να το ευχαριστηθείτε..

Εμείς το απόγευμα έχουμε ρνβ με τον ψυχοθεραπευτή στο κέντρο και μετά εργοθεραπεία ο Π.

Θα πάω και στη μοδίστρα να φτιάξω το ρημαδοφόρεμα!

Κι επίσης, θα το πάρω απόφαση να κάνω λίγη δίαιτα διότι χθες βραδυ μου είπε ο μεσιέ να μην τρώω γιατί θα παχύνω! κατάλαβες?

Όσο για τα οπίσθια α λα λόπεζ...πρώτη εγώ είπα ότι η κοπέλα είναι πολύ σέξυ! απλά με ενόχλησε, θίχτηκε ο εγωισμός μου!;)

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες!!!!!

Φαιη και εγω θα ηθελα σαν τρελη μονη μου διακοπες ενα διημερο με τον καλο μου το εχουμε τοσο πολυ αναγκη αλλα μολις το σκεφτω μου ερχεται η μουριτσα του Μαριου στο μυαλο και νιωθω τυψεις να τον αφησω και δεν το κανω τελικα. Θελω πολυ ομως να το κανω.

Καλώς τες..

Να σου πω φέτος ονειρευόμουν διακοπές 2εβδομάδων με τα παιδιά μαζί αλλά τελικά δεν νομίζω να τα καταφέρουμε.

Χθες μου είπε ο Γ. ότι υπάρχει πιθανότητα σε 1μήνα να σταματήσει! να δω τι θα γίνει...

Kαλημερα σε ολες!!!!!

Φαιη και εγω θα ηθελα σαν τρελη μονη μου διακοπες ενα διημερο με τον καλο μου το εχουμε τοσο πολυ αναγκη αλλα μολις το σκεφτω μου ερχεται η μουριτσα του Μαριου στο μυαλο και νιωθω τυψεις να τον αφησω και δεν το κανω τελικα. Θελω πολυ ομως να το κανω.

ΣΕ ΝΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

Σας είπα το άλλο το κουλό?

Που η δ/ντρια μας, λέει, ότι αφού αποφασίσαμε να στείλουμε αλλού το παιδί δεν μας δίνει τίποτα?

Ναι... Δεν πειράζει!!! Θα τα ξαναμαζέψω...

Επίσης...την Παρ. έχουν τις γυμναστικές επιδείξεις, 8,30ΤΟ ΠΡΩΙ, διότι λέει είναι πολιτική του νηπιαγωγείου τους να μην κάνουν τίποτα πέρα από το καθορισμένο ωράριο (το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις συναντήσεις που ποτέ δεν έκαναν!)

Σας είπα το άλλο το κουλό?

Που η δ/ντρια μας, λέει, ότι αφού αποφασίσαμε να στείλουμε αλλού το παιδί δεν μας δίνει τίποτα?Ναι... Δεν πειράζει!!! Θα τα ξαναμαζέψω...

Επίσης...την Παρ. έχουν τις γυμναστικές επιδείξεις, 8,30ΤΟ ΠΡΩΙ, διότι λέει είναι πολιτική του νηπιαγωγείου τους να μην κάνουν τίποτα πέρα από το καθορισμένο ωράριο (το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις συναντήσεις που ποτέ δεν έκαναν!)

τι δεν σας δινει Νιτσάκι? να βάλω τις φωνές?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...