Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bικακι τι τρεχει???

Φαιη θα σε μπουφλησω 37 και 2 δεν ειναι δεκατα ξεκολλα, εχε τον νου σου αλλα μην τα θεωρεις δεκατα.

Παιρνεις και τη Μαρα στον λαιμο σου.

Ζοπ τι να πω αυτα ειναι που δεν παλευονται κουραγιο στην οικογενεια της και σε εσενα ευχομαι. Να την θυμασαι στα καλα της και χαρουμενη και στασου διπλα στους δικους της.

Διαφημίσεις

Φαιη θα σε μπουφλησω 37 και 2 δεν ειναι δεκατα ξεκολλα, εχε τον νου σου αλλα μην τα θεωρεις δεκατα.

Παιρνεις και τη Μαρα στον λαιμο σου.

Πέστα ρε Μάρκο και βόηθα να την μπουφλίσουμε! Πήγε και αρρώστησε και δεν μπορώ να την πλησιάσω για να την φέρω στα ίσια της! Την Τετάρτη όμως δεν μου γλιτώνει... καθαρίζω το μαστίγιο!

καλησπέρα!

δύσκολη μέρα και για μάς σήμερα! το πρωί ο μικρός ήταν ολίγον θηριάκι και το απόγευμα γκντούπ έπεσε και χτύπησε εκει κοντά στο φρύδι. ευτυχώς δε μάτωσε, αλλα κοκκίνησε λίγο . πήρα την παιδίατρο να δώ αν χρειάζεται να κάνω κάτι και μου είπε να βάλω βούτυρο!!!! έμεινα κάγκελο όταν το άκουσα αλλά του έβαλα λίγο. προς το παρόν δεν έχει κάνει καρουμπαλάρα και φαίνεται να ξεκοκκινήζει!

ισχύει αυτό με το βούτυρο? το χει ξανακούσει καμία?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες!! :)

Το ταλιμπανακι μου κοιμηθηκε ολο το βραδυ απυρετο! :D Εκανε βεβαια και μια υποθερμια γυρω στις 4 (35.4), αλλα αυτη τη φορα ειχα μιλησει με το γιατρο μας και ηξερα τι να κανω, οποτε δεν πανικοβληθηκα (πολυ). Το πρωι τη σηκωσα εγω 8 παρα. Την ετοιμασα και πριν λιγο εφυγε για το "λολειο".

Ευχομαι να κυλησει ομορφα η μερα της.. Αν κρινω απο την υποδοχη στο σχολικο, τους ελειψε πραγματι! :)

Αυτα.. Ειμαι home alone μεχρι στις 12 που σχολαει ο Β. και θα κανω τα απολυτως απαραιτητα (κρεβατια, το νεροχυτη και να απλωσω το πλυντηριο που εχει τελειωσει αποβραδις). Μετα θα λιωσω στη μπανιερα μου και θα κανω κι εγω οπως και η Ελλ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ!!!!!

Εσεις που ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...