Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

37,3 η πουκι....37,2 το πρωί, 37,5 πριν κανα διωρο, 37,3 τώρα και εννοειται χωρίς ντεπον... νομιζω οτι εχουμε δοντια.,..και το δικαιολογώ ώς εξης

- διαθεση φοβερη αλλα ολο κατι 8ελει στο στομα

- ορεξη περιφημη

-κακακια περίφημα

- μυτη τρέχει αλλα οχι σε φοβερο βαθμο

- πλαινα ουλα τουμπανο

ε?ε? εμαθα εεεεε??? πιφφφ ειμαι ψυχραιμη γιεεεεεεεε!

dZJip3.png

χελλο κορες..

ζοπ, λυπαμαι πολυ για τη φιλη σου :(

-και υπεροχο το τραγουδακι που αφιερωνεις στη μνημη της-

ποια ειναι γκαστρουλα? εχασα επεισοδεια?

ασχετο, ρε σεις, ειδα αυτο πριν λιγο κι ελιωσα απο τα γελια, δεν υπαρχει!!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1996147#post1996147

Ρομπα ξεκουμπωτη........:rolleyes: και ενας ευκολος τροπος να βγαλεις καμια 300αρα.....απο το πι σι σου ;).......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

37,3 η πουκι....37,2 το πρωί, 37,5 πριν κανα διωρο, 37,3

Κανενα απο τα παραπανω δεν θεωρειτε αξιολογησημο. Δεκατα αξιολογησημα ειναι πανω απο 37.7, και πυρετος πανω απο 38.1 ........;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γεια σας! :)

Καταρχην:

Ζουπυ μου λυπαμαι πολυ για τη φιλεναδα σου! Μακαρι να αναπαυτει η ψυχουλα της, τωρα πια δεν θα ποναει.. :( Κουραγιο και σε εσενα και στην οικογενεια της...

Ρηνιω με το καλο η ξαδερφουλα σου! Ολα θα πανε καλα!

Μαρα περαστικα στο Πουκοπαιδο, μπραβο που εισαι ψυχραιμη!

Νιτσα και ο δικος μου τα ιδια κανει το τελευταιο διαστημα.. Του τη δινουν τα ρουχα μου, τα μαλλια μου, το τατου που θα κανω το Σεπτεμβρη.. Ολα εν ολιγοις.. Το ειχα αποδωσει στις αρχες στην κουραση που νιωθει και πως δεν ξερει να τη διαχειριστει, μεχρι που την περασμενη Τριτη ή Τεταρτη πηγαμε για καφε το πρωι που ηταν η μικρη παιδικο και μου πεταξε την εξης ατακα οπου με εστειλε.. Τον ρωτησα γιατι αντιδρα ετσι εντονα και ιδιαιτερα με το τατου και απαντησε "Δε γουσταρω να στιγματιζει το κορμι σου κανενας αλλος εκτος απο εμενα". Οπως επισης παραδεχτηκε πως ζηλευει και τα κανει ολα αυτα (τωρα τι ζηλευει ακριβως θα σε γελασω). Του ειπα κι εγω να αγορασει βελονες και να με "στιγματισει" εκεινος και οπως και να 'χει εγω θα το κανω το τατου. Φυσικα και στραβωσε αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ το κανω, οποτε του δινω χρονο να το χωνεψει.

Τα νεα μας τωρα: Πηγαμε παιδιατρο. Ιωση ειπε, ακροαστικα ξανακουσε, μας αλλαξε την αγωγη σε κλαριπεν και αερολιν 2 φορες ημερησιως. Αμα ειναι απυρετη ειπε να τη στειλω κανονικα παιδικο. Εχει να σηκωσει πυρετο απο το πρωι που εκανε ενα 37,2. Δεν λεω πολλα ομως καθως η νυχτα δεν εχει καν ξεκινησει. Αυτα. Θα μπω και αργοτερα. Προς το παρον φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ok.. Καναμε μπανιο και τα μαλλια μας σημερα..

Φαγαμε ενα γιαουρτακι, ηπιαμε τα φαρμακα μας και μολις ξαπλωσαμε.. Απυρετες.. Απλα η μαμα δεν μπορει να το πιστεψει.. :) Μωρε λετε?

Μακαρι να μη σηκωσει.. Σημερα εκλαιγε ολη μερα και ζητουσε "λολειο".. Θα χαρει πολυ αν παει η ψυχουλα μου!

Με πηρε και η διευθυντρια το πρωι.. Τους λειπει λεει η ομορφη.. Και ανυπομονουν να την ξαναεχουν κοντα τους συντομα! Φυσικα θα την παρω τηλ. το πρωι να συνεννοηθουμε.. Θα της πω να την εχει στο νου της κι αμα δει οτιδηποτε υποπτο να με παρει να παω να την παρω.

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

Ολα καλα θα πανε Μαρα! Ειναι αστερι η Πουκι, μη φοβασαι!

Βικακι τι εννοεις λεγοντας "τωρα" ειστε καλα? Ειχε γινει κατι?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...