Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ε,ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε εντάξει και γυναικολόγο άλλαξε και αντιπηκτικά άρχισε απευθείας κι ελπίζω φέτος τα Χριστούγεννα να έρθει ο Άγιος Βασίλης γιατί πέρυσι το προσπέρασε το σπίτι......

Ολα καλα θα πανε θα δεις. Συγχαρητηρια κοριτσι μου. Τελειωμηνη και με 1 πονο ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η φίλη μου δεν άντεξε άλλο την πάλη με τον καρκίνο...

ο πόνος μου κόβει την αναπνοή...

αλλά

μέχρι να συναντηθούμε σε μια άλλη διάσταση...

θέλω να την αποχαιρετήσω κι από εδώ...

μ' ένα τραγούδι που σήμαινε πολλά για μας...

και ξέρω πως το ακούει...

sGOsQs3_v7A

να προσέχετε όσους αγαπάτε και να τους το λέτε - τίποτα δεν είναι δεδομένο...

:(:(:(:(:(

Συλλυπητήρια και από εμενα....

καλησπέρα!!

εδώ η καταρροή καλά κρατεί αλλά σήμερα το ρεπερτόριο έχει και ανακατωσούρες. μάλλον καμιά ίωση λοιπόν είναι. το μόνο που εύχομαι είναι να μην κολλήσω το μικρό.

μάρα περαστικά και σε σένα (Και σε όσους άλλους είναι άρρωστοι)

κι εγώ θέλω να πάω ικαρία με χίλια. έχω ακούσει πολλά για κει και μου φαίνεται ενδιαφέρον.φέτος μάλλον όμως θα κάτσουμε κρήτη.:(

ρηνιώ πολύ ευχάριστα τα νεα σου. μπράβο η κοπέλα, να της πάνε όοολα τέλεια.να σου εύχηθώ το μωράκι της να αποκτήσει και γρήγορα ξαδερφάκι?;)

σας το πα? 11-13 ιουνίου έχει festival στα μάταλα με μπάντες , μουσική κτλ και θά ρθουν χίπις που έμεναν παλιά στις σπηλιές εκεί.ανυπομονώ να πάω!:D

Διαφημίσεις

Πρόσεξε...

Παρασκευή βράδυ τσακωθήκαμε λόγω διαφωνίας που προέκυψε σε θέμα του παιδιού. Του φαίνεται υπερβολικό ότι δίνω τόση προσοχή σε κάτι που στην τελική, όπως λέει, δεν είναι πρόβλημα! Και ότι στο τέλος θα του τα δημιουργήσω εγώ τα προβλήματα. Εγώ ήμουν ψύχραιμη και δεν μιλούσα πολύ. Καταλήξαμε όμως τσακωμένοι άσχημα.. Το Σαβ. μετά το μεσημέρι χαλάρωσα λίγο. Αφού λοιπόν αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για το γάμο και φόρεσα το φόρεμα μου, το οποίο μου πήγαινε αλλά στις φωτο φαίνομαι μπόγος! είχα πολύ βαθύ ντεκολτέ... του κου δεν του άρεσε και μ έβαλε να το πιάσω με παραμάνα ΚΑΙ καρφίτσα!

Πάμε λοιπόν στο γάμο, όλα ωραία όλα καλά όπου μέσα σε όλες τις καλεσμένες ήταν και μία τύπισσα (μακρύ μαύρο μαλλί ελαφρώς σγουρό, οπίσθια Λόπεζ τεσπα σουπερ σέξυ). Ο σύζυξ έκανε τον αδιάφορο αλλά όταν φύγαμε έκανε ένα σχόλιο κ με τσίτωσε!!!!!!!!!!!

Προφανώς για να ζηλέψω. Με ενόχλησε πολύ το σχόλιο του αλλά έκανα την αδιάφορη από ανωτερότητα...Το γαϊδούρι!!!

Προσεξε εσυ τωρα. Δεν πα να'πε οτι ηθελε για την Λοπεζ? Το δικο σου ντεκολτε ζηλεψε και σε εκανε να το μαζεψεις......ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου.....απο εσενα τα εμαθα. Τι επαθες τωρα εσυ? Τελευταια φορα που μου ειπε κατι πειραχτικο ο Λ για τις βραζιλιανες (τις γουσταρει) τι εκανα με γνωμονα εσενα και την θετικη σου ενεργεια? Του εστειλα σε εμαιλ.....ενα σουπερ σεξι βραζιλιανικο κ@λο με το μαγιο το πρασινο που γραφει επανω brazil και του λεω βγαλε τα ματια σου μπας και ησυχασω και εγω. Και μου λεει 'ε, καλουτσικος ειναι αλλα εμενα μου αρεσει αυτος και εφαγα ενα χο@φτωμα......' :P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

(σορυ για το ασχετο αλλα με επειγει αυτη τη στιγμη. η προστασια μητροτητας που ηταν 12 μηνες εχει γινει 18? και αν ναι αφορα ολες τις μαναδες ή υπαρχουν κάποιες.. προδιαγραφές?)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ κορίτσια...katerinakriti πατριώτισσα να ευχηθείς για ξαδερφάκι οι ευχές δίνουν τα πάντα και δεν κοστίζουν τίποτα!!!!

έχω κολλήσει με τη ζούπυ...οτι και να πω...

και στα δικά σου λοιπόν!γρήγορα να μείνεις κι εσύ έγκυος!

Πρόσεξε...

Παρασκευή βράδυ τσακωθήκαμε λόγω διαφωνίας που προέκυψε σε θέμα του παιδιού. Του φαίνεται υπερβολικό ότι δίνω τόση προσοχή σε κάτι που στην τελική, όπως λέει, δεν είναι πρόβλημα! Και ότι στο τέλος θα του τα δημιουργήσω εγώ τα προβλήματα. Εγώ ήμουν ψύχραιμη και δεν μιλούσα πολύ. Καταλήξαμε όμως τσακωμένοι άσχημα.. Το Σαβ. μετά το μεσημέρι χαλάρωσα λίγο. Αφού λοιπόν αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για το γάμο και φόρεσα το φόρεμα μου, το οποίο μου πήγαινε αλλά στις φωτο φαίνομαι μπόγος! είχα πολύ βαθύ ντεκολτέ... του κου δεν του άρεσε και μ έβαλε να το πιάσω με παραμάνα ΚΑΙ καρφίτσα!

Πάμε λοιπόν στο γάμο, όλα ωραία όλα καλά όπου μέσα σε όλες τις καλεσμένες ήταν και μία τύπισσα (μακρύ μαύρο μαλλί ελαφρώς σγουρό, οπίσθια Λόπεζ τεσπα σουπερ σέξυ). Ο σύζυξ έκανε τον αδιάφορο αλλά όταν φύγαμε έκανε ένα σχόλιο κ με τσίτωσε!!!!!!!!!!!

Προφανώς για να ζηλέψω. Με ενόχλησε πολύ το σχόλιο του αλλά έκανα την αδιάφορη από ανωτερότητα...Το γαϊδούρι!!!

Ε βρε Νίτσα μου,

έπρεπε κούκλα μου να το πάρεις "απ΄την άλλη" το πράγμα.... καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά τα τονισμένα.... λάθος τακτική... έπρεπε εξ αρχής να μην δεχθείς να κλείσεις το ντεκολτέ σου (από την στιγμή που φαινόταν όμορφο αισθητικά σαν αποτελέσμα δλδ αισθησιακό και όχι τσοντέ τύπου) εφόσον εσύ αισθανόσουν άνετα μέσα σε αυτό.... όσο για το σχόλιο εγώ προσωπικά πρώτη θα ήμουν που θα την σχολίαζε την απέναντι γκόμενα με τα οπίσθια α λα Λοπεζ.....

Χα χα εμείς χθες να δεις που πήγαμε σε βάφτιση και έσκασε μύτη ένας πρώην... και τί πρώην (με αυτόν έβγαινα για πολύ λίγο όταν είχαμε διαλύσει τον αρραβώνα μας... ναι ναι το έχουμε κάνει και αυτό) !!!! :tongue::tongue::tongue:

καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη....δε μπορώ παρά να το μοιραστώ μαζί σας μιας και "απαγορεύτηκε" προς το παρόν η δημοσιοποίηση!!!η συννυφάδα μου είχε χάσει το μωράκι της λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήταν στον 8ο μήνα κύησης και χτες μας είπε οτι είναι πάλι έγκυος!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη!!!!σ'ευχαριστώ Θεούλη μου που ξέρεις εσυ καλύτερα απο όλους!!!ΣΕ ΠΑΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Συγχαρητήρια ! Καλοστερέωτο να είναι το μικρούλι !!!

Κορίτσιαααααααααα μου λείψατε!

Το ΠΣΚ ήταν τόσο μα τόσο γεμάτο!

Παρ. πήγα Αντωνιάδου, αργά εν τω μεταξύ, άργησε και να μας δεχτεί επειδή είχε κόσμο (πήγα με θεία, 35ετ., και ξαδελφούλα, 6ετ.). Στο γυρισμό χαθήκαμε και γύρισα καλές 11.00. Ρίξαμε κι ένα ματσ με το σύζυξ.

Το Σαβ. μέχρι το μεσημέρι του κρατούσα μούτρα μετά μαλάκωσα λόγω του γάμου. Πήγαμε στο γάμο και μετά ξανά μούτρα επειδή μου την έσπασε!!!!!!! πολύ όμως... Κυριακή το ξεπέρασα πάλι, λόγω παιδιών. Τους πήγαμε βόλτα σ' ένα αθλητικό κέντρο με παιδότοπο/καφετέρια στην Παρνηθα και περάσαμε πολύ ωραία!

Σήμερα ξαναθυμήθηκα τι έκανε και έχω μούτρα ξανά!!!!!!!!!

E δεν παίζεσαι μιλάμε!

καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη....δε μπορώ παρά να το μοιραστώ μαζί σας μιας και "απαγορεύτηκε" προς το παρόν η δημοσιοποίηση!!!η συννυφάδα μου είχε χάσει το μωράκι της λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήταν στον 8ο μήνα κύησης και χτες μας είπε οτι είναι πάλι έγκυος!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη!!!!σ'ευχαριστώ Θεούλη μου που ξέρεις εσυ καλύτερα απο όλους!!!ΣΕ ΠΑΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ρηνιώ συγχαρητήρια!!!!!!!!!Τι καλά!!!!!!!! Άντε όλα να πάνε κατ'ευχήν!

η φίλη μου δεν άντεξε άλλο την πάλη με τον καρκίνο...

ο πόνος μου κόβει την αναπνοή...

αλλά

μέχρι να συναντηθούμε σε μια άλλη διάσταση...

θέλω να την αποχαιρετήσω κι από εδώ...

μ' ένα τραγούδι που σήμαινε πολλά για μας...

και ξέρω πως το ακούει...

sGOsQs3_v7A

να προσέχετε όσους αγαπάτε και να τους το λέτε - τίποτα δεν είναι δεδομένο...

Ρε ζούπυ...ζωή σε σας...τι να πω...

σας το πα? 11-13 ιουνίου έχει festival στα μάταλα με μπάντες , μουσική κτλ και θά ρθουν χίπις που έμεναν παλιά στις σπηλιές εκεί.ανυπομονώ να πάω!:D

ΤΡάβα και καμμιά φώτο κανένα βίντεο να δούμε!

(σορυ για το ασχετο αλλα με επειγει αυτη τη στιγμη. η προστασια μητροτητας που ηταν 12 μηνες εχει γινει 18? και αν ναι αφορα ολες τις μαναδες ή υπαρχουν κάποιες.. προδιαγραφές?)

Νομίζω ναι, έχει γίνει 18μηνη, το γράφει και στο πάρεντς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...