Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ, πες μου λιγάκι όταν έχεις διάθεση, τι συμπτώματα είχε η Δ. και της διαγνώστηκε άσθμα? Θα σου πω γιατί ρωτάω.

Συνεχης ξεροβηχας ο οποιος την πνιγει μεχρι το σημειο να της κοβεται η ανασα. Αλλα κυριολεκτικα. Δηλαδη να ρουφαει και να ΜΗΝ μπορει να παει κατω ανασα. νοσηλευτικε 1 εβδομαδα και την εκαναν φυλλο και φτερο. Εφυγε απο το νοσοκομειο και δεν ηξεραν τι ειχε. Πηγε σε ενα διασημο παιδοπνευμονολογο εδω στο κολωνακι στην Ρηγιλλης και της ειπε ασθμα. Εκανε σπυρογραφημα και εχει φοβερα μικρη χωρητικοτητα στους πνευμονες......αν ξερεις κατι πες μου

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γιατί Ελλάκι μου;

Νομιζω παω να περιοδευσω οπως ειπε η Κικη Κρις......:( αλλα εδω και αρκετο καιρο εχω καθυστερησεις και αναστατωση στο θεμα. Και δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες μου (εξου και τα νευρα) ή αν ειναι τπτ χειροτερο. πχ. καμια κυστη εκει μεσα. Εχω γυναικολογο την Πεμπτη.......

ΥΓ: Καναμε σομπινγκ θεραπυ σημερα. Οκ μετρατε 3 μαγιο, 6 σορτσακια, 4 ραντακια, 1 τσαντα σαμσοναιτ για την πλατη της μικρης (η οποια δε ειναι υπεροχη με μια πεταλουδα που αποσπωνται τα φτερα της ....:P) και 2 κορδελες για τα μαλλια .....200 ευρωπουλα......χμμμ.......χμ....ε......χμ.......για να μου εκανε εντυπωση ΕΜΕΝΑ αυτο σημαινει οτι τα πραγματα δυσκολευουν.....(στην αγορα εννοω...ολο και πιο ακριβα συνεχεια)........

Κορίτσιαααααααααα μου λείψατε!

Το ΠΣΚ ήταν τόσο μα τόσο γεμάτο!

Παρ. πήγα Αντωνιάδου, αργά εν τω μεταξύ, άργησε και να μας δεχτεί επειδή είχε κόσμο (πήγα με θεία, 35ετ., και ξαδελφούλα, 6ετ.). Στο γυρισμό χαθήκαμε και γύρισα καλές 11.00. Ρίξαμε κι ένα ματσ με το σύζυξ.

Το Σαβ. μέχρι το μεσημέρι του κρατούσα μούτρα μετά μαλάκωσα λόγω του γάμου. Πήγαμε στο γάμο και μετά ξανά μούτρα επειδή μου την έσπασε!!!!!!! πολύ όμως... Κυριακή το ξεπέρασα πάλι, λόγω παιδιών. Τους πήγαμε βόλτα σ' ένα αθλητικό κέντρο με παιδότοπο/καφετέρια στην Παρνηθα και περάσαμε πολύ ωραία!

Σήμερα ξαναθυμήθηκα τι έκανε και έχω μούτρα ξανά!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νομιζω παω να περιοδευσω οπως ειπε η Κικη Κρις......:( αλλα εδω και αρκετο καιρο εχω καθυστερησεις και αναστατωση στο θεμα. Και δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες μου (εξου και τα νευρα) ή αν ειναι τπτ χειροτερο. πχ. καμια κυστη εκει μεσα. Εχω γυναικολογο την Πεμπτη.......

Αν σου πω ότι κατάλαβα ότι παίζουν ορμονικά??? γι αυτό έχεις νεύρα...

Ρε συ μπας και σε άφησα έγκυο?

Αν σου πω ότι κατάλαβα ότι παίζουν ορμονικά??? γι αυτό έχεις νεύρα...

Ρε συ μπας και σε άφησα έγκυο?

Και σου πα βαλε κανα προφυλλακτικο ρε φιλε.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τωρα να δω τι θα κανουμε ......

ΥΓ1: εισαι ΚΟΥΚΛΑ λεμε.....Κ Ο Υ Κ Λ Α ...και το καλυτερο σημειο σου ? Το χαμογελο σου.....μιλανε τα ματια σου ;) Αν ημουν αντρας θα σε κυνηγαγα μιλαω σοβαρα .......:D

ΥΓ2: Εισαι πολυ αποφασιστικη με τον συζυξ μου αρεσεις......χοχοχοχο

ΥΓ3: Περασικα Μαρα.......

καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη....δε μπορώ παρά να το μοιραστώ μαζί σας μιας και "απαγορεύτηκε" προς το παρόν η δημοσιοποίηση!!!η συννυφάδα μου είχε χάσει το μωράκι της λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήταν στον 8ο μήνα κύησης και χτες μας είπε οτι είναι πάλι έγκυος!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη!!!!σ'ευχαριστώ Θεούλη μου που ξέρεις εσυ καλύτερα απο όλους!!!ΣΕ ΠΑΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Και σου πα βαλε κανα προφυλλακτικο ρε φιλε.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τωρα να δω τι θα κανουμε ......

ΥΓ1: εισαι ΚΟΥΚΛΑ λεμε.....Κ Ο Υ Κ Λ Α ...και το καλυτερο σημειο σου ? Το χαμογελο σου.....μιλανε τα ματια σου ;) Αν ημουν αντρας θα σε κυνηγαγα μιλαω σοβαρα .......:D

ΥΓ2: Εισαι πολυ αποφασιστικη με τον συζυξ μου αρεσεις......χοχοχοχο

Πρόσεξε...

Παρασκευή βράδυ τσακωθήκαμε λόγω διαφωνίας που προέκυψε σε θέμα του παιδιού. Του φαίνεται υπερβολικό ότι δίνω τόση προσοχή σε κάτι που στην τελική, όπως λέει, δεν είναι πρόβλημα! Και ότι στο τέλος θα του τα δημιουργήσω εγώ τα προβλήματα. Εγώ ήμουν ψύχραιμη και δεν μιλούσα πολύ. Καταλήξαμε όμως τσακωμένοι άσχημα.. Το Σαβ. μετά το μεσημέρι χαλάρωσα λίγο. Αφού λοιπόν αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για το γάμο και φόρεσα το φόρεμα μου, το οποίο μου πήγαινε αλλά στις φωτο φαίνομαι μπόγος! είχα πολύ βαθύ ντεκολτέ... του κου δεν του άρεσε και μ έβαλε να το πιάσω με παραμάνα ΚΑΙ καρφίτσα!

Πάμε λοιπόν στο γάμο, όλα ωραία όλα καλά όπου μέσα σε όλες τις καλεσμένες ήταν και μία τύπισσα (μακρύ μαύρο μαλλί ελαφρώς σγουρό, οπίσθια Λόπεζ τεσπα σουπερ σέξυ). Ο σύζυξ έκανε τον αδιάφορο αλλά όταν φύγαμε έκανε ένα σχόλιο κ με τσίτωσε!!!!!!!!!!!

Προφανώς για να ζηλέψω. Με ενόχλησε πολύ το σχόλιο του αλλά έκανα την αδιάφορη από ανωτερότητα...Το γαϊδούρι!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη....δε μπορώ παρά να το μοιραστώ μαζί σας μιας και "απαγορεύτηκε" προς το παρόν η δημοσιοποίηση!!!η συννυφάδα μου είχε χάσει το μωράκι της λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήταν στον 8ο μήνα κύησης και χτες μας είπε οτι είναι πάλι έγκυος!!!είμαι τόσο-τόσο χαρούμενη!!!!σ'ευχαριστώ Θεούλη μου που ξέρεις εσυ καλύτερα απο όλους!!!ΣΕ ΠΑΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τι ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!

Μπράβο μπράβο... Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!

η φίλη μου δεν άντεξε άλλο την πάλη με τον καρκίνο...

ο πόνος μου κόβει την αναπνοή...

αλλά

μέχρι να συναντηθούμε σε μια άλλη διάσταση...

θέλω να την αποχαιρετήσω κι από εδώ...

μ' ένα τραγούδι που σήμαινε πολλά για μας...

και ξέρω πως το ακούει...

sGOsQs3_v7A

να προσέχετε όσους αγαπάτε και να τους το λέτε - τίποτα δεν είναι δεδομένο...

Τι ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!

Μπράβο μπράβο... Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!

ε,ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε εντάξει και γυναικολόγο άλλαξε και αντιπηκτικά άρχισε απευθείας κι ελπίζω φέτος τα Χριστούγεννα να έρθει ο Άγιος Βασίλης γιατί πέρυσι το προσπέρασε το σπίτι......

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αλλά

sGOsQs3_v7A

να προσέχετε όσους αγαπάτε και να τους το λέτε - τίποτα δεν είναι δεδομένο...

καλή δύναμη...να τη βρεις για να το αντιμετωπίσεις...:-(

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αλλά

Ζουπι, τα θερμα μου συλληπητηρια. Κουραγιο κοπελα μου σε σενα και στην οικογενεια της......:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...