Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kαλημέρα...

Πίνω διπλό καφέ να συνέλθω η γυναίκα...τι έχει αυτός ο μικρός μου, θα με τρελάνει. Χθες κοιμήθηκε μόνο μία ώρα το μεσημέρι, σηκώθηκε στις 4 και ξανακοιμήθηκε στις...23.30. :shock::shock::shock: Σοκ και δέος. Στις 2.00 έκλαιγε και στριφογυρνούσε στον ύπνο του, οπότε τον σήκωσα, του έδωσα ντεπόν και ένα μπουκάλι γάλα στο καπάκι και σηκώθηκε στην ώρα του το πρωί. Στο εξής θα του δίνω ντεπόν πριν τον βάλω για ύπνο, τζάμπα το αφήνω το μωρό και βασανίζεται. Έχουμε και ραντεβού αύριο για το εμβόλιο, για να δούμε τι θα μας πει.

Στη γιορτή εμείς ήμασταν πολύ λίγοι, δεν κάλεσα κόσμο λόγω του βήχα του μεγάλου, μόνο οι νοννοί ήρθανε. Γενικά δεν κάναμε και πολλά το ΣΚ, πήγαμε όμως χθες με τον μεγάλο σινεμά στο καινούριο Winnie the Pooh...μούφα, αλλά τέλοσπάντων.

Θα πάρω τον μεγάλο να βγούμε βόλτα, να χαζέψω και τίποτα καλοκαιρινά, γιατί από πέρισυ παίζει να μην του κάνει και τίποτα απολύτως. Τα νέα που μαθαίνω για την οικονομική κατάστα ση γενικώς πάνε από το κακό στο χειρότερο, αλλα ας πάει και το παλιάμπελο.

Ελλ, πες μου λιγάκι όταν έχεις διάθεση, τι συμπτώματα είχε η Δ. και της διαγνώστηκε άσθμα? Θα σου πω γιατί ρωτάω.

Σε όλους τους ασθενείς, περαστικά.

ΥΓ: Η Ζούπυ πού χάθηκε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα να διαβασω και συγχίστηκα πρωι πρωί:

Εμείς πήγαμε σε μια φίλη που γιόρταζε χτες ο μικρός της αλλά κάνανε το πάρτι σήμερα, περάσαμε τέλεια και οι μαμάδες και τα παιδιά, φάγαμε, ήπιαμε μπύρα (μαλεκον ακοοοοοοοοοοοοοοοοοούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς;;;;;;;;;;;;;;;; ) και ξεσαλλώσαμε.

Λίγο σεβασμό βρε στην γκαστρωμένη!!!!! :D Έχω επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, κομμένα τα γλυκά, οι σάλτσες και το αλκοόλ. Να δω πως θα βγάλω το καλοκαιρι...:rolleyes:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορταζαν, ελπίζω να τα περάσατε τέλεια :P

Εμείς πήγαμε στους παππούδες μας, Ράνια δεν σε πηρα τηλ γιατί αφού γιορταζε ο σύζυγος δεν θα μπορουσαμε να τα πούμε το Σάββατο κ Κυριακη δεν μας έβγαινε

Γεια σας και απο αλλη μια ταλαιπωρη!

Το βραδυ μας κυλησε σχετικα ησυχα.. Η Μαρια εκανε υποθερμια γυρω στις 12 και κατι και τα ειδα ολα! Το παιδι ηταν μουσκεμα στον ιδρωτα και στη θερμομετρηση πηγαιναμε απο 34,9 :shock: εως 35,5...... :? Εν τελει γυρω στις 3μιση ηρθε η θερμοκρασια της στα φυσιολογικα και το πρωι εκανε ενα 37,2. Δεν εδωσα τιποτα (και τι να δωσω στο 37αρι θα μου πειτε), και ειμαστε απο τις 8 το πρωι στο 36 με 36,3. Τα ματακια της εξακολουθουν να ειναι κομμενα, ειναι ομως πολυ ευδιαθετη! Εφαγε ενα πιατο γαλα με δημητριακα, λιγο τυρακι, λιγο κουλουρι Θεσσαλονικης απο το φουρνο (μας εφερε η μαμα μου) και ηπιε χυμο απο 2 στιμμενα πορτοκαλια! Φρουτοκρεμα οσο και αν προσπαθησα δεν εφαγε (ουτε μιση κουταλια :() αλλα δεν τη λες και νηστικη, οποτε δεν επεμεινα!

Αυτα κοριτσουδια.. Το απογευμα θα παμε παιδιατρο και ΑΝ λεω ΑΝ (πολυ αισιοδοξη με βρισκω) μου μεινει απυρετη ΟΛΗ μερα και ΟΛΗ νυχτα, θα τη στειλω αυριο παιδικο. Παρολαυτα δεν νομιζω να τη σκαπουλαραμε τοσο ευκολα. Θα σας ενημερωσω το απογευμα για το ιατρικο ανακοινωθεν!

Φιλακια σε ολες! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα κορες

1. ο 8εος μ αγαπαει και δεν σκοτωθηκαμε στην ικαρια να πεσουμε απο κανα γκρεμο...και σοβαρολογω... 40 χλμ με βροχη στη μηχανη και ΟΜΙΧΛΗ να μην βλεπεις μπροστα σου...ειπα 45 πατερ ημων μεχρι να φτασω..

2. η πουκι εχει μυξες..παιρνει ελαχιστο μουκοσολβαν και σημερα ειχε ενα 37.2..απο ορεξη ολα οκ.. ε αντε να δουμε πια

3. εγω ψηνομαι...την αρπαξα... ψοφολογαω

4. χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν..κωτιτα μου σμουτσ σμουττσ!

5. μαλεκον! με το καλο ρε κουκλα μου! ολα τα καλα

dZJip3.png

Γεια σας και απο αλλη μια ταλαιπωρη!

Το βραδυ μας κυλησε σχετικα ησυχα.. Η Μαρια εκανε υποθερμια γυρω στις 12 και κατι και τα ειδα ολα! Το παιδι ηταν μουσκεμα στον ιδρωτα και στη θερμομετρηση πηγαιναμε απο 34,9 :shock: εως 35,5...... :? Εν τελει γυρω στις 3μιση ηρθε η θερμοκρασια της στα φυσιολογικα και το πρωι εκανε ενα 37,2. Δεν εδωσα τιποτα (και τι να δωσω στο 37αρι θα μου πειτε), και ειμαστε απο τις 8 το πρωι στο 36 με 36,3. Τα ματακια της εξακολουθουν να ειναι κομμενα, ειναι ομως πολυ ευδιαθετη! Εφαγε ενα πιατο γαλα με δημητριακα, λιγο τυρακι, λιγο κουλουρι Θεσσαλονικης απο το φουρνο (μας εφερε η μαμα μου) και ηπιε χυμο απο 2 στιμμενα πορτοκαλια! Φρουτοκρεμα οσο και αν προσπαθησα δεν εφαγε (ουτε μιση κουταλια :() αλλα δεν τη λες και νηστικη, οποτε δεν επεμεινα!

Αυτα κοριτσουδια.. Το απογευμα θα παμε παιδιατρο και ΑΝ λεω ΑΝ (πολυ αισιοδοξη με βρισκω) μου μεινει απυρετη ΟΛΗ μερα και ΟΛΗ νυχτα, θα τη στειλω αυριο παιδικο. Παρολαυτα δεν νομιζω να τη σκαπουλαραμε τοσο ευκολα. Θα σας ενημερωσω το απογευμα για το ιατρικο ανακοινωθεν!

Φιλακια σε ολες! :)

φιλησε το μου το γλυκουλι!

ελλ εσεις πως ειστε?

μαρκοπουλια? ο μαριουλησ? εσυ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

η ικαρια ειναι το νησι μας γενικά... πηγαινουμε απο το 2005 σχεδον αννελιπως τα καλοκαιρια αλλα και πασχα και χριστουγενα πριν γεννησω... αγαπαμε ικαρια :P αλλά ειναι τρελονησο...ακου..ομιχλη!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...