Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Θα κανω μια αναζητηση και στο google να δω τι παιζει, αλλα αν εχετε ακουσει τιποτα, πεστε το και σε εμενα!

Ελλ ευχαριστω πολυ για την προσφορα για αυριο! Θα σε εχω κατα νου! Και παλι ευχαριστω! :)

Ναι αμε οργανωνει μπανια η Ελλ-τουτου σε λαγονησι πλευρα οσο πιο συχνα γινεται.....;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Χρόνια πολλά καθυστερημένα στη bounitsa!!! Ράννια να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! και για όσες ξέχασα, τις καλύτερες ευχές μου!

Τι ΣΚ ήταν αυτό... χθες είμασταν σε γάμο και περάσαμε πολύ ωραία και σήμερα σηκώθηκα, βαριά βαριά μετά το ξενύχτι...Είχα φίλες το πρωί για καφέ, τηγάνιζα ταυτόχρονα για το μουσακά και το απόγευμα πήγαμε βόλτα με τα παιδιά. Η κορούλα μου προσπαθεί να πει λεξούλες και μας έχει τρελάνει εντελώς! Ο Π. έφαγε κάτι παγωτά και είναι με ελαφρύ βήχα, μην αρρωστήσουμε καλοκαιριάτικα!

Τι κάνετε εσείς? τι έχασα?

Καλησπέρα!

Φαίη περαστικά στη Μαρία και χρόνια πολλά!

Εμείς πήγαμε σε μια φίλη που γιόρταζε χτες ο μικρός της αλλά κάνανε το πάρτι σήμερα, περάσαμε τέλεια και οι μαμάδες και τα παιδιά, φάγαμε, ήπιαμε μπύρα (μαλεκον ακοοοοοοοοοοοοοοοοοούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς;;;;;;;;;;;;;;;; ) και ξεσαλλώσαμε.

Μένουν σε τέλειο υπεργαμάτο μέρος, Κωνσταντινουπολίτικα για όσους ξέρουν, και εχουν ένα μεγάλο μπαλκόνι που το μετέτρεψε σε παιδότοπο, με τσουλήθρα, αλογάκι, παιχνίδια κλπ, ενθουσιάστηκα

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

Φαίη μου χρόνια πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τις καλυτερες ευχές μου κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!! και πάντα το καμάρι σου απύρετο........!!!!!!!!!!!

πως είναι η μικρούλα;;;; ίωση ε;;;;; σκατα.......

Κατερινακι εσύ πως πας;;;;; κρυωσες τελικά η καμια κωλοίωση;;;;;;;;;;;;;

Μαρκοπουλάκι κι εμείς φορέσαμε καλοκαιρινά και φανήκανε τα μπρατσάκια μας!!!!!!!!!! ειδικά ο μικρούλης ειναι να τον φας!!!!!!!!!!!!! κι ο Κων μου Ντένις είναι.... αλλά πολύ τρομερός....

Αερικό μια χαρά περάσατε ε;;;;; Μποραβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω προς αναζήτηση καθισματος για το αμάξι........

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από'μένα!

Λοιπόν ξύπνησα και είδα την περίοδο. Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για την συμπαράσταση χτες, είχα πανικοβληθεί! Άλλο να το σκέφτεσαι σαν μακρινή πιθανότητα και άλλο να το έχεις σχεδόν σίγουρο... Προφανώς δεν είμαι έτοιμη ακόμα να ξαναμπώ σε διαδικασία εγκυμοσύνης γιατί αυτό που νιώθω είναι μια τερααααααστια ανακούφιση! Σε αντίθεση με τον άντρα μου ο οποίος γούσταρε και ξεσηκώθηκε.:rolleyes::rolleyes:

(βασικά το είχαμε συζητήσει και είχαμε ψιλοσυμφωνήσει με προσπάθειες 10 με προφύλαξη και 2 χωρίς, όχι φανατικά δλδ). Κι αυτός τώρα το σήκωσε μπαϊράκι. Αχ εεεεεε σέλωωωωω! Μου φτάνει το Κέλλυ και μου περισσεύει!!!

Καλημέρα , Καλή Εβδομάδα !!!!

Κι εμείς κουρευτήκαμε (σχεδόν) οικογενειακώς το Σάββατο -όλοι εκτός από την μικρή-... και ξεσαλώσαμε !

Σάββατο απόγευμα-βράδυ στο σπίτι φίλης για μπάρμπεκιου και καλά... στη 1 κοιμήθηκαν τα καμάρια μου. Χθές το πρωί βάφτιση, μετά παρέα με παππού/γιαγιά και πάει λέγοντας...11 παρά για ύπνο τα πιτσιρδέλια....

σήμερα ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΓΕ κανένας από τους 4 μας... ωραία φαμίλια είμαστε !!!

Κελλακι δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχες θεματακι χαιρομαι που δεν εισαι αφου δεν το ηθελες

Μεταξακι μια χαρα οικογενεια ειστε!!!!!!!!!!

Μπουνιτσα εμας δεν βγηκαν μπρατσακια με τα καλοκαιρινα αλλα κοκκαλακια χαχα!!!! Ο Ηλιοπουλος σε μικρογραφια!!!!!!!!

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Φαιη πως ειναι το μικρο???

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!

Εμείς κλασσικά φουλ σκ. Γενέθλια Παρασκευή, Σάββατο ο Λ εμακ, Κυριακή πήγαμε βόλτα στον άη μάμα και στον πεθερό...αυτά!

σήμερα στις 10 έχει ιππασια και καπάκι στη μια παιδικό πάρτυ μιας γειτονισσας εδώ στην Βαρη..

!!!!!

Ιππασία....για πες...από πόσο χρονών τα παίρνουνε? για πες λεπτομέρειες...

Φαιάκι περαστικά στο Μαράκι ρε κορίτσι. Για τα ενοχικά θα σου τα έσουρνα, αλλά αφήνω την Κρις να σου τα σούρει σε νταμπλ από κοντά!

Μαριάνθη!!!!!!!!Για το απόγευμα μέσα!

Μπουνίτσα, εμείς έχουμε το recaro young sport και το ίδιο θα πάρουμε και για τη μικρή όταν έρθει η ώρα. Είναι πολύ καλό. Όχι όμως από Ελλάδα εννοείται. Μόνο από έξω!

Ελλ περιοδεύεις?

Πάω να κάνω δουλειές, και θα σας δω το μεσημέρι!

Φιλιά κορίτσια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ιππασία....για πες...από πόσο χρονών τα παίρνουνε? για πες λεπτομέρειες...

2,5 και άνω...

στο Κορωπί κάνουμε με μια δασκάλα ψυχολογο στο παιδων που κάνει και θεραπευτική ιππασία σε αυτιστικά παιδιά...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...