Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πάμε παντού και προς Σούνιο

και προς Κινέτα αλεποχώρια κλπ κλπ

θες να πάμε παρέα ;

ο καιρός έφτιαξε ... αν έχουμε αυτές τις θερμοκαρσίες στανταρακι μεσα στην εβδομάδα θα τον κολουπμήσουμε !

Και εγω θελω να σε γνωρισω πολυ!....εμεις παμε λαγονησι (βολευει λογω παιδιου και αποστασης). Μεσω Αττικης κατι γινεται σε 1 ωρα και κατι ψιλα.....:P:p Ναι αμε! να το κανονισουμε!

ΥΓ: Αυτο το πρωτο μπανιο παω να σωσω μπας και το καταφερουμε και δεν κολλησουμε τπτ αλλο. Που μεταξυ μας χλωμο το κοβω:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε φαιη η αντιβίωση δε κατεβάζει πυρετό το ντεπόν το κάνει αυτό ( η το ποσσταν )

τώρα ;; πότε τώρα ;;; σήμερα ;;; !

θα περάσουν για τρελή ( να μου πεις ....δεν είμαι ....;;; αλλα λεμε τώρα να κρατήσω τίποτα τυπους ! :-)

Βρε ψωναρα απο τωρα τα εστειλες??.....χοχοχοχο:tongue::tongue::tongue: !!

ΥΓ: Ειναι πολυ εξυπνη φατσα η κορη σου ;) Μα ΠΑΡΑ πολυ!.....

μουχαχχαχα έστειλα ( θα βάλω βέβαια και την γραμμετεα μου - μεταφράστρια μου (αερικό) να μου υπεθυμίσει ποιες ξέχασα καθώς μερικές δεν τις εχω στο fb - )

ωραία Λαγονήσι καλή φάση ....

κοιτα όσα περισσότερα μπάνια τόσο καλύτερο για μένα τουλάχιστον και έχω δει διαφορά και στο παιδι

πχ περίσυ κάναμε το πρώτο μπάνιο 1 μαι και το τελευταίο 3 οκτ

δεν αρωστησε πολύ φέτος (πέραν οστρακιά που κόλλησε στο παιδικό)

φέτος αργήσαμε

Εγω την πηγα στην παραλια τωρα προσφατα και βουτηξε τα ποδια μεσα και ηταν παγωμενα! Θελω ακομα να ζεστανει λιγο αλλα στο πρωτο 30ρι που θα δω φυγαμε......;)

Διαφημίσεις

Μιλαμε λιποθυμησε στον υπνο, ελιωσε.. Αφου πηγαινα να δω αν ανασαινει γιατι δεν κουνιοταν καν... Πρεπει να κοιμηθηκε και 4 ωρες σερι.. Και πιστεψτε με, αν δειτε το βλεμμα της θα καταλαβετε πως παρολαυτα θα κοιμηθει το βραδυ.. :( Ειναι τελειως ζαβλακωμενη, εχει οπως λεει και η Κρις το βλεμμα της αγελαδας...

Ποσο ανυπερασπιστη και αδυναμη νιωθω οταν ειναι αρρωστη η Μαρια... :( Τελειως ομως!

Ξυπνησε με 37,8 και εκτοτε ανεβοκατεβαινουμε... 37,8 --> 37,2 37,2 --> 36,8 36,8 --> 37,4 37,4 --> 36,5

Σαν να εχει χαλασει ο θερμοστατης ενα πραγμα.. Παντως μολις ξυπνησε εφαγε καλα. Ενα βαθυ πιατο σουπιτσα με πεπονακι. Ενω για τα φρουτα κυριολεκτικα μας εβγαλε την πιστη! Απο διαθεση σχετικα καλα.. Ενω θελει να παιξει, να τρεξει, να κανει πραγματα (τη βλεπω, την καταλαβαινω), εχει αυτο το βλεμμα και απλα καθεται σε ενα σημειο ορθια και παιζει με τις ξυλομπογιες της..

Ποσο στεναχωριεμαι να βλεπω ετσι τα ματακια της... :cry:

Μακαρι να γινει καλα γρηγορα... Και οσο σκεφτομαι πως ισως εγω το κολλησα το παιδι μου, μου ερχεται να πηδηξω απο το μπαλκονι... :(

Οι υπολοιπες που ησασταν εχθες το παρτυ συν φυσικα της Κωτανινας που ηταν η οικοδεσποινα, εχετε το νου σας σας παρακαλω μην κληρονομησατε τιποτα απο εμας... Θα σκασω ετσι και σας κολλησαμε... :cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κάθε πόση ώρα την μετράς βρε Φαίη; Μην της σπασεις τα νεύρα ρε συ! Όσο για το ενοχικό σου... έχουμε μέρες να βρεθούμε και θες τη δόση σου αλλά δεν μπορώ εδώ :P

Ok.. 39ρισαμε...

Καθε μιση ωρα τη μετραω Κρις.. Δεν εχει καν δυναμη να αντισταθει...

Περιμενω πως και πως να ερθει η αυριανη να παμε στο γιατρο το απογευμα....

:(:(:(:(:(

gM4vp2.png

Δεν νομιζω μωρε.. Ετσι κι αλλιως ξεκινησε παιδικο, πηγε κανονικα μια εβδομαδα.

Να της κανω εξετασεις αιματος αυριο? Βασικα μεθαυριο, μιας και αυριο θα ειμαι τελειως μονη το πρωι.

Θα ρωτησω και το ντοκτορι το απογευμα, να δω τι θα πει κι εκεινος.. Πως το τρεμω το αυριανο.. Ο Β στη δουλεια κι εγω μονη.. Ευτυχως που δεν μενουμε Λαγονησι..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ok.. 39ρισαμε...

Καθε μιση ωρα τη μετραω Κρις.. Δεν εχει καν δυναμη να αντισταθει...

Περιμενω πως και πως να ερθει η αυριανη να παμε στο γιατρο το απογευμα....

:(:(:(:(:(

Ελα ρε μικρακι....θα περασει χαρα μου. Μην φοβασαι. Αυριο θα ειναι και Λ εδω οποτε αν μπορεσω να σε βοηθησω σε τπτ μην διστασεις παρε με τηλ.....οκ ? ;)

Περαστικα και αγυριστα.....εμεις καλα ειμαστε οτι ηταν περασε στο ποδι *προς στιγμην και ΑΝ δεν πιασουμε τπτ αλλο * οργανωνουμε σιγα σιγα τα της παραλιας και τα των γενεθλιων και βαφτισεων. Το οποιο εστι προς χαρα της τρελλης μανας

EFFING SHOPPING THERAPY MAN:!::!::!::!::!:

το επομενο ΣΚ θα σας ερθουμε Κρις και Φαιη απο metro mall γιατι η μεγαλη θελει να παει λεει οπωσδηποτε ειναι πολυ trendy....:rolleyes::rolleyes: οποτε πολλα shopping θα τα κανω εκει. Κανονιστε αν ειμαστε ΟΛΟΙ καλα να σας δουμε απο κοντα. Πηγαμε το απογευμα στην νονα και ειδαμε ξαδερφακια και περασαμε καλα και τωρα παλευει να κοιμηθει.......

Να μας ερθεις μανουλα-Ελλ!

Ευχομαι να ειμαστε καλα μονο.. Αν και δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη.. Τεσπα!

Το μωρακι μου ψηθηκε... Την καναμε ντουσακι και δεν μιλουσε καθολου... :( Μονο το απογευμα παραπονιοταν πως την ποναει ο λαιμος της γιατι τον επιανε και ελεγε παραμονεμενα "μαιμοθ".... Καμμια αμυγδαλιτιδα μου μυριζει.. Ετσι για να εχουμε να πορευομαστε μερες.. :?

Τεσπα! Αν καταφερουμε και παραστουμε στα ψωνια, δεν θα ξερω ειλικρινα τι να της ψωνισω.. Τα εχουμε παρει ολα! Ρουχα, παππουτσια, φανελακια, γυαλια ηλιου, καπελα, αντιηλιακα, καλτσακια... Τα παντα! Μονο ενα παρεο μας λειπει ή κατι τελος παντων να φοραει πανω απο το μαγιω και μια πετσετα ή μπουρνουζακι για τη θαλασσα αποκλειστικα!

Και μιας και το εφερε η κουβεντα για θαλασσες και μπανια (ονειροπολω τωρα γιατι ξερω πως ειναι μακρυνο ονειρο στην κατασταση μας), ξερετε ποιος διοργανωνει μπανια με πουλμανακι και τετοια? Αφου ο Β. δεν παιρνει αδεια φετος πριν τις 26/08, δεν μπορω να βασιζομαι στα ρεπο του μονο για να πηγαινει το παιδι στη θαλασσα. Θα κανω μια αναζητηση και στο google να δω τι παιζει, αλλα αν εχετε ακουσει τιποτα, πεστε το και σε εμενα!

Ελλ ευχαριστω πολυ για την προσφορα για αυριο! Θα σε εχω κατα νου! Και παλι ευχαριστω! :)

gM4vp2.png

Φαιάκι σίγουρα στο Σ/Μ της γειτονιάς θα έχει αφισούλες από τέτοιες οργανωμένες εκδρομούλες σε κανα 15θήμερο ;) Μόλις δηλαδή κλείσουν τα σχολεία οργανώνονται οι πουλμαντζήδες για τα μπάνια :D

Φαιάκι σίγουρα στο Σ/Μ της γειτονιάς θα έχει αφισούλες από τέτοιες οργανωμένες εκδρομούλες σε κανα 15θήμερο ;) Μόλις δηλαδή κλείσουν τα σχολεία οργανώνονται οι πουλμαντζήδες για τα μπάνια :D

Μπραβο ρε Κρις! Και εσπαγα το κεφαλι μου να δω που τα ειχα δει! Ωραια, θα εχω το νου μου! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...