Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρααα!!!

Χριστινάκι περάσαμε πολυ ωραια πραγματικα και ο Δ. μου ειπε "γαμω τα άτομα ολοι" χαχχαχα

Φαιη, Ειρήνη και Ελλ κρίμα που δεν σας γνώρισα....

Η μικρή πολυ γκρινια ακόμη ρε γμτ...δεν μπορω αρχιζω και βγαινω εκτος ορίων....ποσες μερες ακομη???

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααα!

τι καλά που περάσατε!!μπράβο μπράβο!πάντα τέτοια

εμείς είχαμε ανήσυχο βράδυ :ξύπνησε ο μικρός στις 2 και έκλαιγε σπαρακτικά!δεν ξέρω τι είχε το παιδί μου, ίσως έβλεπε κάποιο όνειρο αλλά κατατρόμαξα. με τα πολλά τον ηρεμήσαμε με αγκαλίτσες και γαλατάκι

εμένα απο χθες τρέχει η μύτη μου ασταμάτητα!δεν ξέρω τι είναι , ίωση? αλλεργία?κρύωμα.αλλα συμπτώματα δεν έχω!

να τα καλα ρε τυ να κάνεις πάρτι σε πλατείες και παιδικές χαρές !!!

ΔΕΝ υπάρχει η επόμενη μερα

και ο κόσμος συμπεριφερετε και πιο χαλαρα ....!

στις πλατείες αδερφές στις πλατειες !!!! :-) :-)

εντιτ πλασ : τώρα χωρίς πλακα αερικό πολύ χαλαρή ήμουν ρε γμτ (μπαλκονάκι τσιαγρακι κρασάκι ) μήπως το παράκανα ;;;

λες και ήμουν στο πσιτι της κολλητής μου ένα πράγμα!!!

αχχαχαχαχ

Κριμα που δεν σε γνωρισα ....:-( περιμενω το επομενο do......:P στην Κρις ολοι ετσι νιωθουν!

ΥΓ: Και εσενα Κατερινα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κι εγω στεναχωρηθηκα που δεν καταφερα να ερθω.. :( Την επομενη φορα (κανε να ειμαστε απυρετες ρε φιλε!).

Η Μαρια κοιμαται εδω και κανενα 2ωρο.. Οπως συμπεραινετε ολες απο αυτο, ΔΕΝ ειναι καλα... :( Ο πυρετος πεφτει με το ντεπον, μολις περασει το 3ωρο ομως ξαναανεβαινει.. :(

Και (χαρακτηριστε με οπως θελετε, αλλα θα το πω) με καιει το αυριανο πολυ.. Ο Β ειναι πρωινος, εκεινη δεν θα παει παιδικο, οποτε?? Καλο αγγουρακι με περιμενει.. Η μανα μου εχει αδεια και αν της πω να ερθει για το παιδι, θα ερθει χωρις μα και μου.. Αλλα το θεμα ειναι.. "θελω να ερθει"? Γιατι οποτε ερχεται, κανει συνεχεια υποδειξεις και φυσικα δεν επιτρεπεται να μαλωσουμε τη Μαρια μπροστα της :rolleyes: Οποτε σκεφτομαι πως θα μου βγει ξινη η βοηθεια και λεω να το αφησω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

a φαιη δυστηχώς πρέπει να κάνουμε και κάποιες υποχωρήσεις

η μαμα σου θα σε βοηθήσει , μπορείς να της μιλήσεις με ηρεμία εννοώ στην αντράλα μη τα πάρεις να σκεφτείς ΟΚ την έχω ανακγη τώρα με βοηθάει ας πάει το παλιάμπελο και πετα ε΄να μανούλα ήρθες για βοήθεια όχι να με κρίνεις ... ( η απάντηση θα είναι κατά πασα εγώ ;;; ποτε ;;; αλλα ας το να περάσει .... στο ντούκου ) :-)

βEllemphriem ρε φίλε που ήσουν ....; τη τύχη μου μεσα

γ τελείωσα την λιστα με τους καλεσμένους (θωρώ πολύ σημαντη γιορτή τα γεννεθλια και με πιάνουν οι λαρτζίλες )

47 παιδιά και 80 ενήλικες ....!!!! (φερτε ταπεράκια με τα φαγητά σας αδύνατον αν τσαισω τόσο κόσμο ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πλάκα κάνω !

τελείωσα και με την λιστα με τα ψώνια - από πέριση πρόσθεσα απλά ένα κοκλειλ για θηλάζουσες (μαργαρίτα φράουλα χωρίς αλκοόλ ) και στο βεγκαν μενού πίστα home made βεβαίως βεβαίως )

Τελείωσα και τη πρόσκληση .... ποτε να την στείλω ;;;; να στείλω την παρασκευή και να κάνω ένα reminder στις 3 Ιουνίου ...;;;

Κατερίνα Κρήτη περάστηκα Κα σε εσάς !!!

Κι εγω στεναχωρηθηκα που δεν καταφερα να ερθω.. :( Την επομενη φορα (κανε να ειμαστε απυρετες ρε φιλε!).

Η Μαρια κοιμαται εδω και κανενα 2ωρο.. Οπως συμπεραινετε ολες απο αυτο, ΔΕΝ ειναι καλα... :( Ο πυρετος πεφτει με το ντεπον, μολις περασει το 3ωρο ομως ξαναανεβαινει.. :(

Και (χαρακτηριστε με οπως θελετε, αλλα θα το πω) με καιει το αυριανο πολυ.. Ο Β ειναι πρωινος, εκεινη δεν θα παει παιδικο, οποτε?? Καλο αγγουρακι με περιμενει.. Η μανα μου εχει αδεια και αν της πω να ερθει για το παιδι, θα ερθει χωρις μα και μου.. Αλλα το θεμα ειναι.. "θελω να ερθει"? Γιατι οποτε ερχεται, κανει συνεχεια υποδειξεις και φυσικα δεν επιτρεπεται να μαλωσουμε τη Μαρια μπροστα της :rolleyes: Οποτε σκεφτομαι πως θα μου βγει ξινη η βοηθεια και λεω να το αφησω!

Ποσο ανεβαζει ανευ φαρμακου? παιζει να αρπαξε τπτ καινουργιο μικρακι. Εχει δικιο ο γιατρος. Η αντιβιωση δεν σταματα τον πυρετο. Προστατευει απο τις 'παρενεργιες' της αρρωστιας τπτ αλλο. Οποτε το οτι ανεβαζει σημαινει οτι κατι αλλο πολεμα ο οργανισμος της. Παιζει ή να πισωγυρισε αυτο που ειχε ή να μπηκε τπτ καινουργιο πλατη με πλατη με το αλλο. Καλη ωρα οπως ειχαμε παθει εμεις πριν ενα μηνα.....

a φαιη δυστηχώς πρέπει να κάνουμε και κάποιες υποχωρήσεις

η μαμα σου θα σε βοηθήσει , μπορείς να της μιλήσεις με ηρεμία εννοώ στην αντράλα μη τα πάρεις να σκεφτείς ΟΚ την έχω ανακγη τώρα με βοηθάει ας πάει το παλιάμπελο και πετα ε΄να μανούλα ήρθες για βοήθεια όχι να με κρίνεις ... ( η απάντηση θα είναι κατά πασα εγώ ;;; ποτε ;;; αλλα ας το να περάσει .... στο ντούκου ) :-)

βEllemphriem ρε φίλε που ήσουν ....; τη τύχη μου μεσα

γ τελείωσα την λιστα με τους καλεσμένους (θωρώ πολύ σημαντη γιορτή τα γεννεθλια και με πιάνουν οι λαρτζίλες )

47 παιδιά και 80 ενήλικες ....!!!! (φερτε ταπεράκια με τα φαγητά σας αδύνατον αν τσαισω τόσο κόσμο ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πλάκα κάνω !

τελείωσα και με την λιστα με τα ψώνια - από πέριση πρόσθεσα απλά ένα κοκλειλ για θηλάζουσες (μαργαρίτα φράουλα χωρίς αλκοόλ ) και στο βεγκαν μενού πίστα home made βεβαίως βεβαίως )

Τελείωσα και τη πρόσκληση .... ποτε να την στείλω ;;;; να στείλω την παρασκευή και να κάνω ένα reminder στις 3 Ιουνίου ...;;;

Κατερίνα Κρήτη περάστηκα Κα σε εσάς !!!

χαχαχα ΝΑ το επομενο do!.....:D:D......ειμασταν 1 μερα αναρρωσης και οι 2 κουκλα μου και δεν ηθελα να το ρισκαρω. Μην μας επιανε και τπτ αλλο. Και φτιαχνει ο καιρος και ευελπιστω να την παω για μπανιο λειαν συντομως καταλαβαινεις. Ειπα να το παιξω better safe than sorry you know....αλλα ειναι μπολικα μπροστα. Θα σε δω συντομα;)

Δεν ξερω ρε κοριτσια... Εμενα με ανησυχει το οτι ανεβαζει πυρετο με αντιβιωση γιατι η αντιβιωση που παιρνει ειναι ευρεως φασματος.. Δηλ. καλυπτει ενα σωρο πραγματα.. Τι αλλο τωρα την εχει πιασει και ανεβαζει πυρετο??

Ελλ θυμασαι ποσο καιρο εκανε να σας περασει?

Αρια ναι, στειλτη τωρα και κανε ενα remind 3/6! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

kala έκανες ρε απλα ήλεθα να σε γνωρίσω ( δε το λέω συχνά ...αυτό ! )

άντε για μπανάκι κι εμείς μεσα στην εβδομάδα θα την κάνουμε προς παραλία μερία να πάρουμε και χρώμα βρε αδερφέ !

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ρε κοριτσια... Εμενα με ανησυχει το οτι ανεβαζει πυρετο με αντιβιωση γιατι η αντιβιωση που παιρνει ειναι ευρεως φασματος.. Δηλ. καλυπτει ενα σωρο πραγματα.. Τι αλλο τωρα την εχει πιασει και ανεβαζει πυρετο??

ρε φαιη η αντιβίωση δε κατεβάζει πυρετό το ντεπόν το κάνει αυτό ( η το ποσσταν )

τώρα ;; πότε τώρα ;;; σήμερα ;;; !

θα περάσουν για τρελή ( να μου πεις ....δεν είμαι ....;;; αλλα λεμε τώρα να κρατήσω τίποτα τυπους ! :-)

Ποιο ματια μου? Αυτο που ειχαμε παθει ηταν η ερπικη ουλοστοματιτιδα και καπακι μια ιωση απλη. Συνολο ηταν κανα 2 βδομαδες παντως. Μπολικο.

Αυτο που ΔΕΝ πιανει η αντιβιωση ματια μου ειναι ο ιος. Αρα το παιδι προφανως κατι καινουργιο αρπαξε.....εχει αλλα συμπτωματα περαν πυρετου? Και μεχρι ποσο φτανει.

Βρε Αρια ποιες παραλιες πατε? Να τις στειλεις τωρα τις προσκλησεις.....(στειλεεεε).....:D:D

πάμε παντού και προς Σούνιο

και προς Κινέτα αλεποχώρια κλπ κλπ

θες να πάμε παρέα ;

ο καιρός έφτιαξε ... αν έχουμε αυτές τις θερμοκαρσίες στανταρακι μεσα στην εβδομάδα θα τον κολουπμήσουμε !

Εχει λιγο βηχα. Ξερο ομως, οχι με φλεμματα. Απο 37.6 εως 38.1 εχει κανει σημερα.

Δεν ειναι πολυ κουκλα και μην ξεχνας παιδικος σημαινει αρπαζουμε συνεχεια διαφορα. Δεν βλεπεις το μικρο της Κρις? Μονιμα με μυξες. (τι τα λεω τι τα λεω....μου'ρχετε και μενα απο Σεπ)....Μηπως αρπαξε τπτ απο εκει? Ανταλλαγη μικροβιων :P.....εν ολιγης η αντιβιωση δεν πιανει κανενα ιο. Αν μπει μεσα το σωμα θα τον πολεμησει μονο. Οποτε κατι τετοιο ισως να παιζει. Παρακολουθα το οπως ειπε ο γιατρος και θα δουμε ;) Αυτη η χρονια ηταν αιτμη. Ακομα και εμεις που 'προσεχουμε' και δεν εχουμε ακομα παιδικο τρελλαθηκαμε στις αρρωστιες.....τι να πω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...