Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ραννια στο εγραψα στο τσατ χθες αλλα δεν το ειδες, κανω τζι τζι το σπιτι διπλα και ερχεστε εχει τα παντα μεσα ενα καθαρισμα θα κανω και σας περιμενω μην το σκεφτεις ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας! :)

Δυστυχως δεν τη γλιτωσαμε απο ο,τι φαινεται... Εχθες το βραδυ εκανε ενα 37.6, αλλα ολο το βραδυ το περασε απυρετη. Απο 36.0 εως 36.4 εκανε και σας το λεω με βεβαιοτητα γιατι καθε μια ωρα θερμομετρουσα.. Στις 8 παρα ξεκινησε να ανεβαινει.. 36.9 (καλα, ξερω πως αυτο δεν ειναι καν πυρετος), 37.1, 37.7, 38.1. Πηρα τον παιδιατρο και τον ρωτησα γιατι κανει πυρετο ενω παιρνει και αντιβιωση και μου ειπε πως δεν εχει σημασια η αντιβιωση στο αν θα κανει ή οχι πυρετο.. :? Να μην ανησυχω επειδη ο πυρετος δεν ειναι πολυς και να τον ενημερωνω πως παμε. Σχολειο να τη στειλω μονο αν ειναι απυρετη. Μεταξυ μας δεν το κοβω να τη στελνω. Θα την κρατησω αυριο, θα παμε στο ιατρειο του το απογευμα να τη δει και ΑΝ ειναι απυρετη πανω απο 24 ωρες (λεμε τωρα :rolleyes:) τοτε θα τη στειλω..

Αυτα... Ωραιο δωρο μου εκανε το Μαρακι για τη γιορτη μου, ε? :roll: Δεν πειραζει, ας γινει καλα και ολα τα αλλα διορθωνονται!

Μου αρεσει που ο μπαμπας μας το πρωι, ξυπνησε με διαθεση για Αττικο Παρκο. Ε, μολις ειδε τα ματακια της μικρης που ειναι κομμενα, του κοπηκε η διαθεση μαχαιρι.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα :) 9.00 η ώρα τσουπ... όρθια η κυρία! Δεν είχα κουράγιο ούτε το όνομά μου να πω! Ξανακοιμήθηκα! Εγώ σήμερα θα ήθελα να περάσω μια χαλαρή μέρα στο σπίτι... αλλά δύσκολο. Αφενός πρέπει (?) (χμμμμ γιατί πρέπει; ) να ξαναβάλουμε τα έπιπλα στη θεση τους, αφετέρου πρέπει να βγάλω καλοκαιρινά για μας! Του παιδιού ευτυχώς είναι και αυτά έξω... Μάλλον θα τα αφήσουμε έτσι τα έπιπλα για κανα δυο μέρες χαχαχαχα

Ευχαριστω Κρις μου!

Τωρα τρωει τα φρουτα της με σχετικη δυσκολια μπορω να πω.. Της εστιψα ενα πορτοκαλακι και το ηπιε μονορουφι. Τωρα ζηταει κι αλλο.. Τουλαχιστον κατι πηρε απο αυτο..

Με το αντιπυρετικο ειμαστε στο 36.1

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαιη Μαρκόπουλο περάστηκα ρε γμτ

είναι πολύ σπαστικό με τετοιοο καιρό να είστε αρωστούλες ....

(καφεδάκι στη πιλοτή με ποδήλατο η ανατπόκρηση )

η μικρή πέρασε υ π ε ρ ο χ α χτες και η μαμα της το ίδιο ....!!!!

έχετε πολύ ωραίες οικογένειες όλες σας ....!!!

φτου σκόδρα !

μάλλον περιβάλομαι από ζώα και όταν βρίσκω αξιόλογους ανθρώπους δεν μπορώ να μην το πω !

cultακι μου γλυκό .... πολύ γλυκό παιδι είστε ρε γμτ ! ..πολύ και ο άντρας σου φοβερός τύπος .... (καλα για την μικρή ούτε κουβέντα παιδί για ζούμπιγμα ....)

συζηξ φαίης καμία σχέση ρε παιδι μου με την άλλη φορά που τον είδα , μάλλον επειδή κάνετε παρέα με τα παιδιά ήταν πιο χαλαρός .... και έχει και χιούμορ ... το Μαρακι με τις μουρμπουρλίθρες τις καταβρήκε ... πολύ το χάρηκα

(πείρα και τζούρα από μωρουδίλα .. χαχαχχαχα ) katinaki μου να σας ζεισει το μικρό ....

εμείς εμπουκαραμε και μετά από μια μιση ώρα ξεθάρεψε η μικρή ... και έκανε κολλητιλίκια με την κοτίτα ... επεξε εφγαε τραλαλά τρουλού ...! είναι ωραίο για μένα τουλάχιστον να πηγαίνω σε μέρη όπου το παιδι περνάει καλα και δνε χρειάζεται να είμαι από πάνω της συνέχεια ....

αυτός είναι και ο λόγος που δεν πηγαίνω συχνά καπου !

αλλα χτες πραγματικά περάσαμε πολύ ωρααία (και δεν αισθανόμουν και ενοχές που κάποιος άλλος χρειάστηκε να απασχολήσει την μικρή και να παίξει μαζι της έστω και για λίγο )

Σας ευχαριστούμε για ένα ωραίο απογευματόβραδο !

να ΣΤΕ πάντα καλα

να ΣΤΕ πανατ δεμένοι σαν παρέα και .... να δημιουργήσετε σταθερές σχέσεις και φιλίες και για σας και για τα παιδάκια σας

καλη κυριακή ........

υ.σ.

αστα έπιπλα καημένη έτσι για λίγες μέρες τ θα γίνει δλδ ...; :-)

Ζηλεύω σφόδρα μιλάμε.

Εμείς τελειώσαμε ως αναμενόμενο κατά τις 9 από επικέψεις κλπ, οπότε αφού τα μικρά σας δεν είναι τύπου after όπως η δικιά μου ντεν ήρθαμε.

Αααααααααααααααααααααααααααααααα (φωνάζω και κοπανιέμαι στα πατώματα για όσες δεν κατάλαβαν).

Αααα Καλημέρα

Κακώς γιατί η δική μου κοιμήθηκε στις 11.30 τελικά χαχαχαχα

Δεν πειράζει όπως λέει και η συμπεθέρα να είμαστε καλά να ξεσαλώσουμε στα γενέθλια! Και να έχει καλό καιρό να το κάνουμε όπως πρέπει :D (να μην έχει πολύ ζέστη!)

Αυτό λέω κι εγώ ρε φιλενάδα... τι θα πάθουν τα έπιπλα; Μια χαρά είναι έτσι χαχαχα

να τα καλα ρε τυ να κάνεις πάρτι σε πλατείες και παιδικές χαρές !!!

ΔΕΝ υπάρχει η επόμενη μερα

και ο κόσμος συμπεριφερετε και πιο χαλαρα ....!

στις πλατείες αδερφές στις πλατειες !!!! :-) :-)

εντιτ πλασ : τώρα χωρίς πλακα αερικό πολύ χαλαρή ήμουν ρε γμτ (μπαλκονάκι τσιαγρακι κρασάκι ) μήπως το παράκανα ;;;

λες και ήμουν στο πσιτι της κολλητής μου ένα πράγμα!!!

αχχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Κακώς γιατί η δική μου κοιμήθηκε στις 11.30 τελικά χαχαχαχα

Μη με φτιάχνεις κι άλλο λέμε:mad:

Στο μεταξύ σήμερα, μόλις μαγειρέψω του γέρου μου την κάνω από το μεσημέρι και μετά.

μας έδωσε χτες μια θεία του άντρα μου μια ηλεκτρική βέσπα για τη μικρή που δεν χωράει στο μπαλκόνι και θέλει πάρκο.

λοιπόν δέχομαι, προτάσεις, τηλέφωνα και πάω παντού..........όσες πιστές προσέλθετε

Κανείς δεν το παράκανε :) όλα τσούλησαν όπως έπρεπε για όλους μας :)

Φιλενάδα πολύ θα θελαμε να σε ακολουθήσουμε αλλά σήμερα είναι η μέρα των παπουδογιαγιάδων που χθες δεν ήταν μαζί μας (για τους γνωστούς λόγους χαχαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...