Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω ολους για τις ευχες για τον καλο μου!!!!!! Υγεια και χαρα σε ολους ευχομαι!!!!

Ελλ σημερα ενιωσα καπως καλυτερα και τολμησα να βγω απο το σπιτι αλλα μολις περπατησα λιγο με ελουσε κρυος ιδρωτας και με επιασε δυσπνοια ευτυχως ημουν με την μαμα μου, ειμαι πολυ αδυναμη ακομα μαλλον δεν επρεπε να βγω. Ευτυχως τωρα σχολασε ο Κ και ηρθε και πηρε τον Μαριο και πανε σουπερμαρκετ και χαλαρωνω.

Ο Μαριος δειχνει καλυτερα δεν εχει βηχα τοσο και μαλλον συνερχεται καπως.

Γεια σας και παλι!

Εδω και καμμια ωρα περιπου ο Β με τη Μαρω ειναι στη Νανινα του Αερικου.. Ευτυχως για εμενα ησυχαζω στη μαμα μου.. Δυστυχως για την Κρις και τους υπολοιπους, θα τους υποστουν εκεινοι :cool::lol:

Θελω να κοιμαμαι συνεχειαααα.. Και οταν ξυπναω, ο πονοκεφαλος τσακιζει κοκκαλα... Γκρρρρρρ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ανεβασα το περιβοητο βιντεακι της Μαριας που παει σχολειο...

Ετσι ξεκινα καθημερινα η μερα μας.. Αφου φυσικα εχουμε ριξει ενα ματς "off the record" για να πλυθει/πιει γαλα/ντυθει/πλυνει δοντια κλπ.

Ελπιζω να σας αρεσει!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλέ το Μαράκι είναι μια θεά! και κούκλα και φιλομαθής, τι θα γίνει πια με σας; θα αφήσετε και κανένα γαμπρό για τις υπόλοιπες της παρέας;

Να τα πω κι από εδώ:

Μαλεκάκι συγχαρητήριαααααααα! Με το καλό μια εύκολη εγκυμοσύνη κι ένα ζουμπουρλούδικο μωρούλι! :D

Καιιιιιιιιιιιι χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες τη σήμερον, να περάσετε τέλεια στης Κωτίτας!!!

Εμείς μαζεύουμε πράγματα με λύσσα! δεν αντέχω άλλα πακεταρίσματα μωρέεεεεεε

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χριστινάκι να τη χαίρεσαι, να είναι πάντα γερή και δυνατή η κουκλίτσα!!!!!!!!

Να χαίρεστε όλες τους Κων/νους, Κων/νες, Ελένες...

Τρέχω, τρέχω...σε λίγο παντρεύεται η ξαδέλφη μου!

Αλλάζω κι έφυγα. Φιλάκια...

Γεια σας και παλι!

Κρις ευχαριστω πολυ!! Περασαν πολυ ομορφα μου ειπαν! Και του χρονου ακομα καλυτερα, να ειμαστε ολοι γεροι και να τα γιορτασουμε και παλι!

Η Μαρια πριν κοιμηθει μου σηκωσε ενα 37.6.. :( Σε αναμμενα καρβουνα ειμαι..

gM4vp2.png

καλησπέρα κορίτσια!

να πώ κι εδώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

εμείς σήμερα πήγαμε εκδρομούλα και το καταδιασκεδάσαμε. το κακό είναι ότι γύρισα με καταρροή και το λαιμό να με ενοχλεί λιγάκι.

ευτυχως ο παναγιώτης μου ειναι μια χαρούλα

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!!!!! :P:P :p :P :p :P :p :P :p

χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους εορταζοντες!!!!!!!!!!!

στον άντρα της μαρκοπολο και της active!!!!!!!

στη κωτιτα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πριν λίγο φύγαν οι νονοί μας :)

Φαίη μου ήταν όντως πολύ καλά! Καμία γκρίνια (ε εντάξει στην αρχή με το καπέλο είχαμε θέμα και λίγο με την κούνια αλλά λύθηκαν εύκολα) και πολύ γέλιο, τρέξιμο και παιχνίδι! Τα χάρηκα τα παιδάκια μας σήμερα ΠΟΛΥ!

/φτου φτου mode on

Το παιδάκι μου σήμερα ρε παιδιά... ήταν... ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ! Τόσο γέλιο, τόσο παιχνίδι, τόσο λίγη γκρίνια, τόσο λίγα δάκρυα δεν θυμάμαι καμμία άλλη μέρα από τότε που άρχισε να περπατάει! Πέρασε όλη την μέρα καλά και ας είχε μια ημίμουρλη μάνα στο σπίτι να τρέχει και έναν πατέρα να τρέχει έξω από το σπίτι! Μακάρι να είναι όλες οι μέρες της ζωής της έτσι!

/φτου φτου mode off

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές και του χρόνου να 'μαστε καλά να γιορτάσουμε όλες μαζί :D

φιλεναδα περασαμε τελεια εχτές αντε και στον Ιούλη τώρα..χεχεχεχε

σήμερα στις 10 έχει ιππασια και καπάκι στη μια παιδικό πάρτυ μιας γειτονισσας εδώ στην Βαρη..

εντωμεταξύ με παιρνει άλλη μια μαμά που είναι η κορη της συμμαθητρια στο σχολειο με τη Ζωίτσα και μου λεει τι θα κάνετε κυριακή βράδυ? δεν έρχεστε να παιξουνε?

ελεος ευτυχώς που υπάρχει και η δουλειά και ξεκουράζομαι εκεί!!!!!!

Παντα χαρες ευχομαι και του χρονου ολοι μαζεμενοι. Το χαρηκε η Κωτιτα μας!!!! Ο γαμπρος ζηλεψε τοσο πολυ μαλλον που δεν ηρθε που αποφασισε να με τιμωρησει να μην κοιμηθω καθολου αποψε, παιζει να ηταν μια απο τις χειροτερες νυχτες απο τοτε που γεννηθηκε εκλαιγε συνεχεια ξαπλωσα διπλα του και εκει που ημουν εκλαιγε, τι ειχε δεν καταλαβα να ετοιμαζει δοντι θα δειξει.

Εγω δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου και που περπαταω πονανε τα πελματα απο κατω, να δω πως θα βγαλω την ημερα.

Ασχετο αλλα απο χθες που εβαλα καλοκαιρινα ρουχα στον Μαριο οταν τον κοιταζω γελαω.πολυ ειναι τοσο αδυνατος χερακια ποδαρακια και μοιαζει σαν τον Ντενις τον Τρομερο, καλικαντζαρος εχει πολυ γελιο ψηλος ψηλος καλογερος και κοκκαλα μονο εχει.

Γεια σας!

Χτες τα περασαμε καλα (τελικα.....) Εγω στις 2,30 πηγα για υπνο και τους αφησα τους αλλους εδω. Ωραια οικοδεσποινα ε? :P Αλλα οκ τα παιδια ειναι κολλητοι μας και δε παιζει θεμα! Γιατι μετα το πρωινο ξυπνημα δε θα παλευοταν.

Μαρκο! ντενης ο τρομερος, καλικαντζαρος και taz! ολα αυτα μαζι! χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...