Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α καλάαααααα !!!! Αν καταφέρω να αγγαρέψω (για άλλη μια φορά) τον αντρούλη μου και βέβαια !

Αλλά να σας πώ μια μακακία ???? Αν τελικά κανονίσετε πρωινή ώρα θα χαζέψουν τα παιδάκια μες στον ήλιο... σας το λέω επειδή την έχω πατήσει έτσι στο Πάρκο του Φλοίσβου !!!!

Έλα Βιβή εμείς θα πάμε νότια !!!

Εγώ πάω στον παιδότοπο στον Σταυρό που τον έχει μια φίλη μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τότε δεν παίζει να μην έχουμε δει η μια την άλλη.... την Άρτεμη δεν εννοείς ???????:cool:

Ναι είμαστε παααααααρα πολύ φίλες, εγώ είμαι μια ψηλή με κόκκινα κοντά μαλλιά που μπαίνω συνεχώς στο μπαρ και τρώω πίνω κλπ.........

Τα δικά μας παιδιά είναι που κάνουν τον παιδότοπο γυαλιά καρφιά:D:D και φωνάζουμε εγώ και η Άρτεμης συνεχώς σαν τις καρακάξες!!!!

εργαζόμενη - νοικοκυρά - σύζυγος - μητέρα ενός μόνο παιδιού (για να μην βάλω και τα... κόρη - αδελφή - φίλη, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.)

και τάχω παίξει κορίτσια!!

δεν φθάνουν οι ώρες της μέρας και συνήθως σε κάτι υπολείπομαι (στα 2 μεσαία ας πούμε...)!

ξέρω πως με τα (σχεδόν) 2χρονα κουράζεστε πολύ αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται με τα σχεδόν 6χρονα... πολλοί τομείς, πολλά επίπεδα, πολλές ανάγκες, πολλές απαιτήσεις!

δεν βαρυγκομώ - ο γιος μου είναι ότι ωραιότερο μου έστειλε ο Θεός!

απλά, ήθελα να εκτονώσω λίγη κούραση και λίγο άγχος... συμπαθάτε με...

Εχω που να μην ειχα Κικη μου... :(

Στα αυτια μου οφειλεται.. Εχω κανει και αξονικη να δουμε μηπως οφειλεται και αλλου αλλα ευτυχως δεν εχω καπου αλλου θεμα.

Γι' αυτο καθε φορα που αρρωσταινω, τρεμω για τα αυτια μου!

Φαιάκο η μαμά μου είχε θέμα με τους ιλίγγους. Από αυχενικό. Και σώθηκε με την ομοιοπαθητική.

Αγγελίνα άντε ωραία που είστε καλύτερα.

Νίτσα δε σου μιλάω που κανονίζετε οι βρωμοαθηναίεες:tongue:

Όλες οι άλλες οκ?

Φαιάκο θα αναρρώσεις γρήγορα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κουρευτήκαμε οικογενειακώς! Βέβαια το ραντεβού το είχε η κωτίτα αλλά είχε ο χρόνο ο baby beauty και κουρευτήκαμε όλοι χαχαχαχαχα :D Πλάκα είχε :D

Τους έστειλα παιδική χαρά να κάνω καμια δουλειά αλλά κυρίως να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μου που έχω οικτρό πονοκέφαλο!

εργαζόμενη - νοικοκυρά - σύζυγος - μητέρα ενός μόνο παιδιού (για να μην βάλω και τα... κόρη - αδελφή - φίλη, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.)

δεν φθάνουν οι ώρες της μέρας και συνήθως σε κάτι υπολείπομαι (στα 2 μεσαία ας πούμε...)!

ξέρω πως με τα (σχεδόν) 2χρονα κουράζεστε πολύ αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται με τα σχεδόν 6χρονα... πολλοί τομείς, πολλά επίπεδα, πολλές ανάγκες, πολλές απαιτήσεις!

εγώ πάλι είμαι μεταξύ Νικόλα και πατέρα...

ώρες και φορές νιώθω οτι ο ένας με διεκδικεί απ'τον άλλον..

καμία σύκγριση με σένα..μπορείς να εκτονωθείς σε μένα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ότι θέλετε...

Να κανονίσουμε μία μέρα που να μπορούμε όλες.

Φύλαξη εννοώ όπως στους παιδότοπους. Αλλά μη φανταστείς... έχεις οπτικό πεδίο, τα βλέπεις..δεν έχει φόβο.

http://www.parkotritsi.gr/

Εμεις σε αυτο που δειχνεις ερχομαστε με τα 5....λεμε.....αρκει να ειμαστε καλα.....αλλα μας βλεπω πιο πολυ στην λιμνη απο οτι μαζι σας......:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Kοιμηθηκε και δεν εχει βηχα τωρα θα δουμε πως θα παει το βραδυ, περιμενα πως και πως να ερθει Σαββατοκυριακο να με βοηθησει και ο Κ που θα ηταν εδω για να ξεκουραστω λιγο και τωρα μου ειπε στο τηλ οτι εξαιτιας καποιων ηλιθιων θα δουλευει.

Σουπερ θα περασω παλι....

γεια και χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!

ξέρετε καμιά συνταγή που να μη τρέχεις οοοοοοοοοοοοοοολη μέρα;;;;;;;;;;;;;;;

έχω λιωσει λέμε.................

κι αύριο πάλι κόσμο στο σπίτι...............

γίνεται;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

θα συμπληρώσω μάνα 2 παιδιών......

εγώ να δεις......

ποιας μέρας;;;;;;

μήπως της εβδομάδας;;;;;;;;;;;;

δε θέλω να φαντάζομαι από τώρα τι γίνεται με τα 6χρονα......

το μεγαλύτερο δώρο!!!!!!!!!!!!!!!

θησαυροί είναι τα λαμόγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα!!!!!!!............

Aαααχχχχ φιλενάδα Ζώπυρον...εγώ ομολογώ ότι αν έκανα όλα αυτά που κάνεις επί καθημερινής βάσεως, θα ειχα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθην. Και στην Αθήνα κιόλας, πήγαινε-έλα τη μισή μέρα στους δρόμους!

Αυτά που με σώζουν είναι ότι 1) μπορώ όποτε είμαι πολύ κουρασμένη να μην κατέβω στο γραφείο και 2) δεν χρειάζεται να μαγειρεύω. Έχω και τη νταντά και ρολάρει το πραμα. Αμα θα έρθει η ώρα να πάει κι ο μικρός παιδικό κι αρχίσω και με εκείνον το αρρώστια-ξενύχτι ανευ βοήθειας, εκεί θα με δεις.

Τελικά τον μεγάλο τον πήγα στην παιδίατρο, τρωγόμουνα, δε μπορούσα. Ευτυχώς, τίποτα το ιδιαίτερο. Και πήγαμε κι εμείς για κούρεμα σήμερα. ;)

Μαρκοπόλο, δε λες στη μαμά σου να έρθει, μη λιποθυμήσεις καμιά ώρα εκεί που κάθεσαι? :-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Θεούλη μου σ'ευχαριστώ που μπορεί να μη μου έχεις δώσει ακόμα παιδιά αλλά ευτυχώς έχω ανήψια!!!!σ'ευχαριστώ που μετά απο ολιγόωρη επίσκεψη μπορεί το σπίτι να μοιάζει βομβαρδισμένο αλλά εγω αισθάνομαι υπερ-πλήρης!!! σ'ευχαριστώ που μου επιτρέπεις επίσης να το μοιραστώ με τα κορίτσια αυτής της παρέας!!

να χαίρεστε τα παιδάκια σας...και να ρουφάτε την κάθε στιγμή μαζί τους!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Θεούλη μου σ'ευχαριστώ που μπορεί να μη μου έχεις δώσει ακόμα παιδιά αλλά ευτυχώς έχω ανήψια!!!!σ'ευχαριστώ που μετά απο ολιγόωρη επίσκεψη μπορεί το σπίτι να μοιάζει βομβαρδισμένο αλλά εγω αισθάνομαι υπερ-πλήρης!!! σ'ευχαριστώ που μου επιτρέπεις επίσης να το μοιραστώ με τα κορίτσια αυτής της παρέας!!

να χαίρεστε τα παιδάκια σας...και να ρουφάτε την κάθε στιγμή μαζί τους!

:):):) Ρινιω σου ευχομαι ολοψυχα 'που να σου βομβαρδισουν το σπιτι σου πολυ συντομα ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ και να ειναι ολα δικα σου'........;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...