Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kι εγώ προς την Τρίτη κλίνω, είμαι σίγουρη ότι ο βήχας είναι από το συνάχι, από τις μύξες δλδ, το οποίο έχει αρχίσει να του περνάει, οπότε ελαττώθηκε και ο βήχας.

Το μουκοσολβάν είναι αποχρεμπτικό Ειρήνη μου και να ξέρεις ότι λογικά θα του φέρει βήχα, καθώς θα προσπαθεί να βγάλει τα φλέμματα. Μην τρομάξεις δλδ αν τον ακούσεις να βήχει. Κι εγω το δίνω τώρα στον μεγάλο. Εσύ πώς πας? Σε έπιασαν οι αντιβιώσεις?

Οι λοιπές, τι κάνετε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν girls... επειδή δεν έχω χρόνο -για άλλη μία φορά- πετάω πρόταση ακούω απόψεις (μίλησα με Ζούπυ στο τηλ.).

Είστε μέσα να συναντηθούμε μέσα σε κπ από τα επόμενα ΣΚ στο πάρκο του Τρίτση? είναι τεράστιο κι έχει παιδότοπο -ανοιχτό- με σούπερ φουσκωτά, φύλαξη και καφέ!!!!!!

Να ξέρετε ότι κωλύωμαι στις 28/5 εγώ λόγω βάπτισης και στις 4/6 η Ζούπυ λόγω βάπτισης, πάλι!

Λοιπόν girls... επειδή δεν έχω χρόνο -για άλλη μία φορά- πετάω πρόταση ακούω απόψεις (μίλησα με Ζούπυ στο τηλ.).

Είστε μέσα να συναντηθούμε μέσα σε κπ από τα επόμενα ΣΚ στο πάρκο του Τρίτση? είναι τεράστιο κι έχει παιδότοπο -ανοιχτό- με σούπερ φουσκωτά, φύλαξη και καφέ!!!!!!

Να ξέρετε ότι κωλύωμαι στις 28/5 εγώ λόγω βάπτισης και στις 4/6 η Ζούπυ λόγω βάπτισης, πάλι!

27/5 Σαββατο τι λετε???

μολις κλεισαμε τις 4/6 στο θεατρο!!!!

Διαφημίσεις

Ευελπιστω να ειμαστε καλα για να ερθουμε. Επισης ευελπιστω να βολεψει η βραδια του Μπιλη, οποτε κανονιστε και αν μας "κανει" θα ερθουμε κι εμεις! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γιατί δεν το κάνουμε για 29/05 Κυριακή πρωί να είμαστε λίγο πιο χαλαρά ?????

Επίσης, όταν λέτε "φύλαξη" τί εννοείτε ?????

Και το πιο σημαντικό: πού σκ... είναι το Πάρκο Τρίτση ???:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Ότι θέλετε...

Να κανονίσουμε μία μέρα που να μπορούμε όλες.

Φύλαξη εννοώ όπως στους παιδότοπους. Αλλά μη φανταστείς... έχεις οπτικό πεδίο, τα βλέπεις..δεν έχει φόβο.

http://www.parkotritsi.gr/

κατά Ίλιον μεριά σου λέει κάτι?

QUOTE]

Α καλάαααααα !!!! Αν καταφέρω να αγγαρέψω (για άλλη μια φορά) τον αντρούλη μου και βέβαια !

Αλλά να σας πώ μια μακακία ???? Αν τελικά κανονίσετε πρωινή ώρα θα χαζέψουν τα παιδάκια μες στον ήλιο... σας το λέω επειδή την έχω πατήσει έτσι στο Πάρκο του Φλοίσβου !!!!

Έλα Βιβή εμείς θα πάμε νότια !!!

Καλα Νιτσακι ειμαι απαραδεκτη! :oops:

Τα παπουτσακια αυτα εχουν μεγαλη φορμα.. Και η Μαρια το 23 φοραει, στο συγκεκριμενο ζευγαρι πηραμε 23 και παρολαυτα της ειναι καπως φαρδυ.. Της το φοραω με χοντρο σοσονακι απο μεσα και ετσι της ειναι καλο.

Συγγνωμη, επρεπε να στο ειχα πει!

Τι ζητάς συγνώμη παιδάκι μου!

Εσύ να 'σαι καλά! για τα παπούτσια θα σκάσουμε?

Κάντυ

δεν έχει τόση ζέστη ακόμη κι είναι τόσο ωραία εκεί. Θα ξεθεωθούν τα παιδιά μας στα φουσκωτά κι εμείς θα καθόμαστε απέναντι τους θα πίνουμε καφέ χαλαρά-χαλαρά και θα τα λέμε ;)

Κάντυ

δεν έχει τόση ζέστη ακόμη κι είναι τόσο ωραία εκεί. Θα ξεθεωθούν τα παιδιά μας στα φουσκωτά κι εμείς θα καθόμαστε απέναντι τους θα πίνουμε καφέ χαλαρά-χαλαρά και θα τα λέμε ;)

.....Όνειρα θερινής νυκτός !!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να αφήσω ένα 19μηνο κι ένα 3χρονο (και καλά εδώ κάτι γίνεται) εντελώς μόνα τους στα φουσκωτά... θα την ποδοπατήσουν τη Σεμίνα !!!! :-( Φοβάμαι (!!!) ή είμαι εντελώς βλαμμένη Ελληνίδα μάνα....

Χωρίς πλάκα εάν το φιξάρετε, σφυρίξ΄τε μου και αν μπορέσουμε θα έρθουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...