Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ κι η Ελλ άρρωστη? Σόρυ δεν τα διάβασα όλα.

Περαστικά βρε Ελλ!Γμτ

ΜΑρή Μάλι :tongue:. Ναι εγώ θα έλεγα τη γνώμη μου θα την εξηγούσα και θα του την έλεγα εμμέσως. Γι αυτό να προσέχεις τι κάνεις μην παρέμβω και σε σένα:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ρε παιδιά κάντε μου ένα ριβιού,

τι έγινε με τη ζούπι?

Η αρρεβωνιάρα μου είναι έγκυος ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?

Μάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????

:P:p:p:p:p:p:p

Παρακαλώ???????

Φαιάκι έχεις ιστορικό με ιλίγγους? Από τι?

Εχω που να μην ειχα Κικη μου... :(

Στα αυτια μου οφειλεται.. Εχω κανει και αξονικη να δουμε μηπως οφειλεται και αλλου αλλα ευτυχως δεν εχω καπου αλλου θεμα.

Γι' αυτο καθε φορα που αρρωσταινω, τρεμω για τα αυτια μου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τι παρακαλάς?

Κι εγώ από την Κική έμαθα ότι αρραβωνιαστήκαμε οι δυο μας.

Και τώρα πας και μου γκαστρώνεσαι με άλλον............αίσχος!!!!:tongue::tongue:

Ήταν ένα στιγμιαιο λαθος, ας μην το αφησουμε να ρίξει την σκια του στην σχέση μας :tongue:

Φτου ρε γμτ! Κι έλεγα ότι θα διασκεδάζαμε με το εκατομμυριάκι που θα παίρνατε!

Ενδιαφέρον άρθρο για τους μύθους στις σχέσεις γονέα - παιδιού: (ζούπη... δείξτο κι αυτό στον φίλο σου)

http://4family.gr/parents/index.php?option=com_content&view=article&id=172%3A2011-05-19-13-47-55&catid=39%3A-a-&Itemid=66

Διαφημίσεις

Καλημέρα. :)

Σήμερα κάπως καλύτερα τα πράγματα. Ο βήχας του μεγάλου ελαττώθηκε και ο μικρός κοιμήθηκε καλύτερα - αλλα και πάλι, καμία σχέση με πριν. Τεσπα, ελπίζω σιγά σιγά να στρώσει.

Εγώ για να ξεχνιέμαι, ασχολούμαι με το σπίτι της παραλίας, που σας έλεγα. Σήμερα διάλεξα το χρώμα με μια φίλη μου διακοσμήτρια. Θα πάμε να πάρουμε τις μπογιές κι από βδομάδα θα μπούνε ηλεκτρολόγος και μπογιατζής. Μετά θα καθαριστεί και θα κουβαλήσουμε έπιπλα, λίγο πρόχειρα στην αρχή, για να δοκιμάσουμε τη φάση, αλλα αν δούμε πως μας κάνει, θα μπούμε στη διαδικασία να αγοράσουμε και κάποια πραματάκια να το σουλουπώσουμε περισσότερο. Αλλά και μόνο με τη σκέψη ότι θα ξυπνάω το πρωί και θα πίνω τον καφέ μου με τη θάλασσα φάτσα, μπρος στα πόδια μου, αγαλλιάζω από τώρα.

Φαίη μου, να δεις που τώρα με τα φάρμακα, θα συνέλθεις πολύ γρήγορα. Να παίρνεις και τα ultra levure τα ενζυμα, μαζί με την αντιβίωση, μη σου κάνει καμια κολπίτιδα, και να τρως καλά. Όμως άλλη φορά, ακριβώς λόγω τπυ ιστορικού σου με τους ιλλίγγους, μην τα αφήνεις καλή μου τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο πριν πας στο γιατρό...να τα προλαβαίνεις, όσο γίνεται, για να αποφεύγεις τις επιπλοκές.

Ελλ, περαστικά και πάλι, βρε πουλάκι μου...σε έχω στο νου μου. Είναι πάρα πολύ μεγάλο ζόρι αυτό που περιγράφεις. Και μεγάλη σου καλοσύνη που κάθεσαι και γραφεις όλα αυτά τα πράγματα που βίωσες με την προγονή σου. Τα βρίσκω τρομερά ενδιαφέροντα και τα διαβασα πολύ προσεκτικά...άνθρωποι είμαστε, πού ξέρεις? Μπορεί κάτι παρόμοιο να συμβεί αύριο σε κάποιον δικό μας ή και σε μας ακόμα, να έχουμε έναν μπούσουλα μέσα στο κεφάλι μας.

Αερικό, περαστικά και σε σένα. Η μικρή είναι καλά τώρα, ε?

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι, κορίτσια. Την Τρίτη που μας έρχεται, έχουμε ραντεβού για το εμβόλιο του μικρού, επειδή ο μεγάλος όμως έβηχε, έλεγα να τα πάω και τα δυο σήμερα το απόγευμα, να τον δει η γιατρός και να κάνει και το εμβόλιο στο μωρό. Όμως συμβαίνουν δύο τινά: 1) ο μεγαλος βήχει πολύ λιγότερο σήμερα (και δεν είναι ακροαστικά σίγουρα) και 2) ο μικρός αύριο έχει τη γιορτή του, κι αν του κάνω απόψε το εμβόλιο, δεν θα είναι καλά...

Τι λέτε να κάνω? Να τα πάω σήμερα ή να το αφήσω για την Τρίτη?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Οταν υπαρχει αρρωστια μεσα στο σπιτι μην κανεις ποτε εμβολιο αστο για την Τριτη αν ειστε καλα.

Πηρα τον γιατρο και μου ειπε το παρακολουθουμε μαλλον ειναι απο τα φλεμματα και μου εδωσε αλλο ενα σιροπι μουκοσολβαν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...