Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πως θα βλέπω και δεν θ' αντιδρώ (παράξενο για μένα σε σχέση με τους φίλους μου αλλά και σε σχέση με μικρά παιδιά) όλη αυτή την ελαφρά αντιμετώπιση, για να μην πω κακοποίηση?

Ε, οχι και κακοποιηση βρε Ζωπ. Τωρα μιλανε οι φερορμονες ειπαμε. Δεν παντρευεσαι σε 20 μερες οταν εισαι στα καλα σου. Ευχομαι να τους βγει σε οτι καλυτερο ειλικρινα. Οσο για το παιδι δυστυχως πρεπει και εκεινο να επιβιωσει της νεας καταστασης. Με καποιον τροπο. Και αυτο προσπαθει να κανει. Τωρα οσον αφορα το οτι την ΄λατρευει' η νεα μητρια της ξεχνα το. Δεν παιζει ουτε 1 στο εκατομμυριο. Δεν λατρευεις ανθρωπο σε 1 μηνα. Εγω την Δ στις αρχες την νοιαζομουν αλλα μεχρι εκει. Και το λεω πλεον και ντρεπομαι. Ο Λ τα ιδια νομιζε για εμας. Οτι λατρευομασταν. Αν ρωτησεις την Δ τωρα θα σου πει οτι τοτε ηθελε να μου βγαλει τα ματια και να γυρισει ο πατερας της στην μανα της. Αλλα η αμυνα της σε ολο αυτο που γινοταν ηταν να με παρει .......με το καλο.....;) Μου ελεγε και εμενα 'μαμα' αλλα ηταν περιεργο και δεν ηχουσε ωραια στα αυτια μου. Το ηξερα και ημουν πολυ απολυτη οταν της εξηγησα οτι 'ειμαι εδω για σενα, αλλα μαμα δεν θα με λες'. Αφου εφτασε σε σημειο καποια στιγμη να με πει Αθηνα (η πρωιν) και μου επεσε η πιεση στον ναδιρ. Σου λεω οι καταστασεις αυτες ειναι ΠΟΛΥ ευαισθητες.

Η ουσια ειναι οτι το παιδι μεγαλωσε και πλεον ποτε δεν με λεει μαμα. Αλλα αν την ρωτησεις θα σου πει οτι ειμαι και εγω για αυτη ενα 'ειδος' μανας. Αλλα μεχρι εκει. Μου αρεσει ΠΟΛΥ περισσοτερο που μου χαιδευει την πλατη και με ρωταει 'εισαι καλα Κελλακι?΄. Αυτος ο τροπος ειναι 1000% ειλικρινης. Αλλα για να γινει περασαμε απο 90 κυμματα. Η αγαπη μου δε για την Δ εκτοξευτικε και πραγματικα ανθισε μονο οταν εκανα εγω παιδι. Εκει πραγματικα την ειδα σαν κορη μου. Σαν παιδι μου. Και μονο τοτε.

Επισης να προσεξεις μην τυχον ο φιλος σου προσπαθει να τραβηξει το παιδι σε αυτους με την καινουργια συντροφο απο την μανα του. Το εκανε ο Λ και του πισωγυρισε πλεον τοσο ασχημα που η Δ δεν θελει μερικες φορες ουτε να τον βλεπει (στην κυριολεξια).

Για μενα 3 ειναι βασικα:

Πρωτον πρεπει να υπαρχει παντα σεβασμος της μανας απο την συντροφο και τον φιλο σου ΜΠΡΟΣΤΑ στο παιδι, αλλιως θα τους πισωγυρισει και σκασει στην μουρη σαν βομβα. Κρουω κωδωνα του κινδυνου εκει. (εγινε σε μας)

Δευτερον, να μην βομβαρδιζουν το παιδι με εντονα συναισθηματα που δυσκολα μπορει το 5χρονο να διαχειριστει, ποσο μαλλον αναλυσει. Αρκει να το κραταν απλο.

Τριτον να μην βαφκαλιζονται οτι το παιδι ΄λατρευει'. Λαθος συμπερασμα που φερνει λαθος χειρισμους. Αναστατωνεται πανω απο ολα το ιδιο το παιδι με αυτο.

Και θα κλεισω λεγοντας σου αυτο. Δεν ειναι κακοποιηση αυτο που γινεται προς θεου. Και οπως σου ξαναπα και περασε στο ντουκου. Οι ΜΕΙΚΤΕΣ οικ. και η σωστη λειτουργιας τους ειναι μεγα μανικι και μερικες φορες πρεπει να περασουν μεσα απο τετοιες λανθασμενες καταστασεις για να φτασουν στο θεμιτο αποτελεσμα ;) Και μην ανησυχεις το παιδι αμφιβαλλω αν θα παθει κατι απο την στιγμη και περα που εχει την μανα του να το στηριζει. Θα βρει και εκεινο την ισσοροπια του μεσα σε αυτο τον χαμο.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και παλι..

Τελικα δεν αντεξα αλλο τον πονο και αποφασισα να παμε νοσοκομειο με τον Β.

Πηρα τη μανα μου τηλ. να ερθει να κρατησει τη μικρη και εκανε λες και της ζητησα να μου κρατησει το παιδι για να παω στα μπουζουκια. Αφου την ειχα 5 λεπτα στο τηλ. να της εξηγω πως ποναω και πρεπει να παω γιατρο χθες κι εκεινη να μου λεει πως δεν με καταλαβαινει, πως ειμαι υπερβολικη και πως με εχει πιασει κριση υστεριας, της λεω οκ, κλεισε και θα παρω τη Χριστινα να ερθει. Ετσι φιλοτιμηθηκε να μου πει να στειλω το Β. να τη φερει εδω.

Τον εστειλα λοιπον και πηρα το 11880 να δω ποια νοσοκομεια εφημερευουν για παθολογο και ΩΡΛ. Μου ειπαν Γενικο Κρατικο Νικαιας, Λαϊκο και Σωτηρια. Ηρθε και η μανα μου ωστοσο. Κατεβαινω κατω στο αυτοκινητο και μου λεει ο Β. πως για να μην ταλαιπωρηθουμε στο δημοσιο νοσοκομειο, καλυτερα να παμε σε κλινικη. Εν τελει πηγαμε στην Κλινικη Αθηνων.

Με πηραν κατευθειαν, με εξετασαν και παθολογος και ΩΡΛ και δωσαμε 66 ευρω χωρις καμμια ταλαιπωρια. Ο παθολογος ειπε πως εχω βρογχιτιδα και ο ΩΡΛ οξεια μεση ωτιτιδα. Να ξεκινησω αεριους και αντιβιωση vibramycine γιατι το τελευταιο 3μηνο ειχα ξαναπαρει augmentin και δεν κανει να ξαναπαρω την ιδια αν δεν περασει ενα διαστημα τουλαχιστον 3 μηνων -ετσι ειπανε-. Να μασαω τσιχλα, κανει καλο στο αυτι και να συνεχισω το σπρευ για τη μυτη. Μου εριξαν και κατι σταγονες και ποναω λιγοτερο τωρα.

Νιωθω εξαντλημενη και τρομαγμενη κυριως λογω του ιστορικου μου με τους ιλιγγους. Ειναι η 4η μερα που ψηνομαι στον πυρετο και νιωθω να εχουν σπασει τα νευρα μου.. :(

Περαστικα ρε μικρακι. ΚΑΛΑ εκανες και πηγε νοσοκομειο. Ολα θα πανε καλα τωρα να δεις.

Εγω αυτο σκεφτομου το απογευμα για ημουν να πεθανω. Λεω αν γινει κατι και πρεπει να παω νοσοκομειο ποιος θα βοηθησει ρε φιλε.......γαμα τα......ασχημο πραγμα να μην εχεις 1 ανθρωπο να σε βοηθησει ....πολυ.....:-(

Εγω 5 η ωρα το πρωι σηκωθηκα και ειμαι 1 εκατομυρριο φορες καλυτερα λεμε. Το βραδυ ημουν να πεθανω. Ζαλαδα, εμετος, ναυτια, 38.7, πονος στην κοιλια, αισθηση οτι παλι θα παω με διαρροια και πανω σε ολα η μικρη να κανει απνοιες λογω οτι η μυτη ειναι χαλια. Δεν πηρα ουτε ντεπον αλλα τωρα που σηκωθηκα 37.1. Κατεβηκε μονο του. Τι να πω. Παρακαλεστε να ΜΗΝ κολλησω την μικρη και να περασε. Και το παιδι να μην ανεβασει απο το συναχι του αλλο πυρετο. Παω να ξανακοιμηθω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλημέρα σε όλες!!

ελλ (χαίρομαι που είσαι καλύτερα!)... άκου... αυτά που λες να μην γίνουν κι από τους γονείς κι από την μέλλουσα σύζυγο... γίνονται όλα! και για μένα αυτό καθιστά ψυχική κακοποίηση (υπάρχουν και λεπτομέρειες που δεν μπορώ να γράψω)! με τις μικτές οικογένειες δε, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα - ίσα ίσα που τις θεωρώ ευκαιρία για πολύ όμορφες σχέσεις, όταν οι άνθρωποι είναι ψύχραιμοι / ώριμοι / καλοπροαίρετοι...

τέλος πάντων, θα του μιλήσω...

φεύγω τώρα, πάω για το μεροκάματο λέμε!!!!!!!!!!!!

υ.γ. εύχομαι όλοι οι ασθενείς να ξυπνήσουν καλύτερα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα :) Είμαι στο γραφείο από τις 8.45!!! Όλα πήγαν ρολόι και χθες το απόγευμα όπου η μικρή κοιμήθηκε στις 8.30 και σήμερα το πρωί όπου ξύπνησε στην ώρα της... ήπιε το γάλα της και παίξαμε κιόλας!

Καλημέρα κορίτσια!

Ζούπυ μου, μία ερώτηση μόνο...

Το πρώην ζεύγος, έχει συμβουλευτεί ειδικό για το πως θα χειριστούν το παιδί τους? Φαντάζομαι πως αν έχει βγει διαζύγιο θα τους έχει επιβληθεί από το δικαστήριο. Είναι δύσκολη κατάσταση για ένα τόσο μικρό παιδί κ σίγουρα η συμβουλή ενός ειδικού προς τους γονείς θα ήταν σωτήρια.

Λοιπές τι κάνετε?

Χθες που ήρθε η αδελφή μου, μου έφερε και τα puma της μικρής Φαίη. Μόνο που της ήταν μεγάλα. Φορούσε ολο το χειμώνα το 23, της πήρα το 24 και βγαίνει από το πόδι της.

Καλημέρα όλη μέρα :) Είμαι στο γραφείο από τις 8.45!!! Όλα πήγαν ρολόι και χθες το απόγευμα όπου η μικρή κοιμήθηκε στις 8.30 και σήμερα το πρωί όπου ξύπνησε στην ώρα της... ήπιε το γάλα της και παίξαμε κιόλας!

Προλάβατε και παίξατε?:tongue:

Καλά, είστε πολύ δυνατές...

Εμείς το πρωί τρέχουμε σαν τρελοί.

Καλημερα! Ακομα ενα δυσκολο βραδυ περασε.. Τουλαχιστον ο πυρετος δεν ξεπερασε το 38.2... Τωρα αυτο ειναι βελτιωση?? :confused:

Η μυτη εξακολουθει να ειναι βουλωμενη, το αυτι μετα την επηρρεια των σταγονων με θερισε, ο λαιμος μου ξερος και λες κι εχω καταπιει αγκαθια και ο πονος στο στηθος λες και με καρφωναν.. :( Σκ@τα κι αποσκ@τα. Ξυπνησα (τροπος του λεγειν γιατι δεν κοιμηθηκα) στις 6μιση απο το Μαρακι που με χαϊδευε και μου ελεγε "μαμουλα μου".

Την ετοιμασε ο Β. για το σχολειο, κατεβηκαμε μαζι κατω οταν την πηραν και τωρα καθομαι.

Μου την εχει βαρεσει. Και μου την εχει βαρεσει περισσοτερο γιατι σημερα ερχεται και ο κουνιαδος.................. Ενταξει, ειναι προφανες πως δεν την παλευω αλλο, σταματαω να γκρινιαζω, αλλα απλα δεν την παλευω!

Ευχαριστω για τα περαστικα..

Ελλ.... Εδω ειμαστε εμεις ρε.. Παντα θα υπαρχει καποιος.. Απλα μου εκανε εντυπωση.. Με ποση ευκολια ειπε η Χριστινα "να ερθω εγω να κατσω με το παιδι να πας?" και με ποση δυσκολια καταφερα να πεισω τη μανα μου... Τελικα καποια πραγματα δεν αλλαζουν, απλα καμουφλαρονται! Θα πρεπει να σταματησει να μου κανει εντυπωση λοιπον.. !

Αντε καλη μας μερα! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλα Νιτσακι ειμαι απαραδεκτη! :oops:

Τα παπουτσακια αυτα εχουν μεγαλη φορμα.. Και η Μαρια το 23 φοραει, στο συγκεκριμενο ζευγαρι πηραμε 23 και παρολαυτα της ειναι καπως φαρδυ.. Της το φοραω με χοντρο σοσονακι απο μεσα και ετσι της ειναι καλο.

Συγγνωμη, επρεπε να στο ειχα πει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιακι περαστικα σε ειχα εννοια το βραδυ,καλα εκανες και πηγες στο νοσοκομειο. Ευχομαι να παερασει συντομα.

Ελλ περαστικα!!!!!!

Εμεις τα ιδια χαλια και σημερα ο Μαριος ξυπνησε με μια περιεργη βραχναδα υποτροπιαζει φοβαμαι, σε λιγο θα παρω τον γιατρο.

:( Στεναχωριέμαι και για τις δυο σας! Εντάξει το Ελλάκι είναι γερός οργανισμός θα το ξεπεράσει και η μικρή θα είναι ΟΚ... αλλά εσείς οι δύο γμτ αντί να στρώνετε χαλάτε!

Εγώ σας είπα ότι ξεκίνησα αντιβίωση έτσι; Ήδη από καταρροή είμαι καλύτερα... αν και το βράδυ με έσκισε ο βήχας!

Καλημερα σας :P

Να ευχαριστήσω κατ'αρχήν για τις ευχές τους όσες δεν πρόλαβα χτες :P

Χτες πήγαμε στα ξαδέρφια μας και λυσσάξαμε και σήμερα το απόγευμα φευγουμε για Πάτρα για να δουμε τον παππού και την γιαγια.

zopiron χωρίς να έχω αντίστοιχες εμπειρίες θα έλεγα να είσαι διακριτική και διπλωμάτης. Πες στον φίλο σου ότι τον καταλαβαινεις και πρόσθεσε ένα "αλλά" στην φράση σου ;) γιατί μάλλον κάνει επιπόλαιες κινησεις

Και συμφωνώ μαζί της και στο ρόλο σου...όμως...σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ θα είχα μια πιο παρεμβατική στάση.

Παναγια μου βοήθα :D:D:D:D:D:D

Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...