Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια...και στη γλώσσα μας, επιτέλους. :rolleyes:

Ναι, τον Σεπτέμβριο πάει νήπια ο δικός μου. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό της γειτονιάς μας, αλλά από χρονιά σε χρονιά, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Τι να πω...θα κάνω τον σταυρό μου, θα τον στείλω και βλέπουμε.

Με απογοητεύσατε χθες. :(

Δεν ξαναγράφω από το ηλίθιο notebook, θα μπαίνω μόνο να σας διαβάζω, να μη μένω τόσο πίσω.

Διαφημίσεις

Αφού μου τη λέγατε συνέχεια για τα greeklish!

Δεν το είπα με κακή έννοια το απογοητεύσατε...με την καλή. ;) Το είπα ήδη ότι αυτός ο τρόπος γραφής μου τη δίνει τρομερα, ποτέ δεν διαβάζω τέτοια μηνύματα. Γι' αυτο θα σταματήσω και να τα γράφω. :mrgreen:

Τώρα είδα και το θέμα του χάους...όντως, πολύ Θρασκιά. Τελικά, ζουν ανάμεσά μας.

Αφού μου τη λέγατε συνέχεια για τα greeklish!

Δεν το είπα με κακή έννοια το απογοητεύσατε...με την καλή. ;) Το είπα ήδη ότι αυτός ο τρόπος γραφής μου τη δίνει τρομερα, ποτέ δεν διαβάζω τέτοια μηνύματα. Γι' αυτο θα σταματήσω και να τα γράφω. :mrgreen:

Τώρα είδα και το θέμα του χάους...όντως, πολύ Θρασκιά. Τελικά, ζουν ανάμεσά μας.[/QUOTE]

????????

καλημέρα!!!!!!

Νίτσα περαστικά ποντιάκι!!!!!!!!!!

Σέβη thanks! Άντε τώρα που σε μυήσαμε, βάλε και δικές σου φωτο κτλ να σας δούμε κι εσάς.

Αγγελίνα ρε'σύ πολύ γέλασα με το πρώτο σου ποστ στα "ξένα":tongue:

culte καλά δεν πήρες χαμπάρι τη νέα πονεμένη ιστορία που έσκασε?? Έλα να σε μορφώσω κι εσένα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80590

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ειρήνη μου.

Το ζουν ανάμεσά μας είναι μια ταινία του Κάρπεντερ, νομίζω, και δανείστηκα τον τίτλο γιατί, ακόμα κι αν η συγκεκριμένη ιστορία είναι ψεύτικη, θα υπάρχει σίγουρα μια παρόμοια αληθινή. Και οι πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι σαν και μας, που ζουν ανάμεσά μας, χωρίς εμείς να αντιλαμβανόμαστε το χάος, πραγματικά, που μας χωρίζει και μας διαφοροποιεί από αυτούς.

Κάτι είχατε πει το πρωί για έκθεση ιδεών. :mrgreen:

Ειρήνη δες εδώ και θα καταλάβεις τα υπόλοιπα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80590&page=4

μπονζουρρρρρρρρρρρρ!!!!!!

τι κανετε μανουλες????πως ειναι τα μπουμπουκια σας????

εμεις καλα ειμαστε. (αν ρωτατε για μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

σημερα δεν εκατσα ακομα,ουτε το καφεδακι μου δεν δοκιμασα....

μαγειρεψα και για μας και για ραφαηλ, ξεσκονισα,αλλαξα-ταισα και ξανα αλλαξα το καμαρι μου !!!(χ@στικ@:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

ειπα να μπω να πω μια καλημερα και να παω να αλεσω το φαγητο του μικρου.

.......ασε που γκρινιαζει γιατι δεν παιζω μαζι του........!

αυταααααααααααααα σας ζαλισα??????

σορυυυυυυυυυυυυυυυυ:oops::oops::oops::oops:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

εδώ δεν μπόρεσα να κάνω επαλήθευση το μέηλ μου, πλάκα με κάνεις Λευκή;

να βάλω και φωτό! το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;

πώς κατάφερα κι ανέβασα εδώ φωτό, μόνο ο από πάνω γνωρίζει σε τί έκσταση βρισκόμουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...