Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Με κάλυψαν οι προλαλήλασες! Απόλυτα όμως. Ο δικός σου ρόλος έχει τελειώσει και από δω και πέρα συνεχίζεις όπως και πριν. Το τι θα κάνει είναι δικός του λογαριασμός ;)

Αν θες να το σχολιάσουμε κοινωνιολογικά να το κάνουμε :)

Το δικό μας απόγευμα κύλησε ομαλά χωρίς εντάσεις. Βέβαια έσωσε την κατάσταση ότι ήρθαν τα πεθερικά μου και δεν κάνω φόνο με μάρτυρες τους γονείς του θύματος! Από την άλλη επέδειξε στάση καλή με την έννοια ότι προσπάθησε να τηρήσει όρια και να ακολουθήσει ότι έλεγα στη μικρή.

Τελικά ξεκινήσαμε διαδικασία ύπνου στις 8.30 και η μικρή κοιμάται ήδη! Για να δούμε τι θα γίνει το πρωί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνώ στο να υπάρχει πολύπλευρη αντιμετώπιση, να υπάρχει διαφορετικότητα κι ο ένας να παίζει τον ρόλο του απάγκιου - εκ περιτροπής όμως...

δεν μπορεί να είναι μονίμως ο ένας ο "μπαμπούλας" κι ο άλλος ο "χαβαλές" - αδικούνται και οι δύο έτσι

και το τελικό κακό γίνεται στο παιδί όπου δεν καταλαβαίνει ότι εκτός από την κοινή γονεική αγάπη...

υπάρχουν και κοινά οικογενειακά όρια - κοινή αντιμετώπιση...

και (συνήθως) το παιδί χρησιμοποιεί την διαρκή διαφωνία... προς "ώφελός" του...

Αυτό ρε ζούπη! Αυτό! Μάλλον το έχεις ζήσει και το καταλαβαίνεις!

ΣΚΑΤΑ.....εχω παει τουαλετα με διαροια 10 φορες!!!!!! απο το πρωι. Πηρα ιμοντιουμ και αλμορα και τωρα εχω δεκατα.....για να μην σου πω πρεπει να ανεβηκε και δεν ξερω.

Η μικρη εινια με συναχι και δεκατα......και δεν ξερω πως θα βρω κουραγιο να την βοηθησω και προσεξω το βραδυ......

αχ βρε ελλ... π-ε-ρ-α-σ-τ-ι-κ-ά!

Αυτό ρε ζούπη! Αυτό! Μάλλον το έχεις ζήσει και το καταλαβαίνεις!

αν το ζω λέει...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

κορίτσια, για το θέμα του κολλητού που έθεσα (σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!) :

είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλή ψυχή αλλά... επιπόλαιος...

γνωριζόμαστε πάνω από 15ετία, έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι, κάνουμε παρέα οικογενειακώς, τα παιδιά μας μεγαλώσανε σχεδόν παράλληλα...

δεν μπορώ απλά να του δώσω μια ευγενική συμβουλή! και καλά αυτός - έχει ξαναφάει και ξαναφάει και ξαναφάει τα μούτρα του... και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (τα έχουμε πει πολλάκις στο παρελθόν) αλλά το παιδί το πονάμε πολύ - το αγαπάμε πολύ (ο άντρας μου είναι έξαλλος με την όλη κατάσταση)!

εντάξει, δεν θα του σπάσω τα μούτρα αλλά δεν πρέπει να του πω (από κοντά, μόνοι μας κι εύγλωττα) ότι παίζει με την ψυχολογία του παιδιού??

κι επίσης (δευτερεύων βέβαια) σύντομα θα χρειαστεί να κάνουμε παρέα οικογενειακώς (με την νέα σύνθεση εννοώ) - πως θα βλέπω και δεν θ' αντιδρώ (παράξενο για μένα σε σχέση με τους φίλους μου αλλά και σε σχέση με μικρά παιδιά) όλη αυτή την ελαφρά αντιμετώπιση, για να μην πω κακοποίηση?

δεν είμαι ο (παιδο)ψυχίατρος της παρέας και φυσικά ούτε και η αλάνθαστη μητέρα αλλά μερικά πράγματα - ειλικρινά - δεν μπορώ να τα καταπιώ...

υ.γ. έχασα ένα κομμάτι κειμένου στην εργασία που φτιάχνω και δεν τόχα σώσει:confused: τόχασα οριστικά τώρα?:shock:

Περαστικά στη Φαίη και φυσικά σ' εσένα αγαπημένη μου σύζυγε!!!

Σου χτύπησε την πόρτα η γαστρεντερίτιδα! Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και στις 2.

Ζούπυ, κι εμένα με κάλυψαν τα κορίτσια με όσα είπανε...όσο για τη νέα σύζυγο...

δεν φταίει αυτή αλλά ο φίλος σου που της επιτρέπει να εμπλέκεται στις σχεσεις του με την πρώην σύζυγο - που αν μη τι άλλο έζησαν αρκετά χρόνια μαζί κι έχουν κι ένα παιδί!!!

Ζουπη μου, σχετικα με τη ψυχσυνθεση του παιδιου δεν εχω να πω πολλα μιας και δε το κατεχω καθολου το θεμα. Γενικα, συμφωνω με τις κοπελες και κυριως με τη παλλαντιν παντως.

οσον αφορα το τι "πρεπει" να κανεις εσυ....νομιζω αυτο εχει να κανει με το πως αξιολογεις τη σχεση σου μαζι του, περα απο τη ψυχρασια:tongue: του τελευταιου καιρου.

Αν η κολλητη μου επραττε τα αντιστοιχα, κι εγω τα μουτρα θα τις εσπαγα! (μεταφορικα οπως το εννοεις κι εσυ :D). Ας γινομουν κακια! Δε με νοιαζει! Θα κοιταζα να τη προστατεψω με καθε τροπο, στην αρχη με το καλο (οπως και εκανες) και αν δεν επαιρνε απο λογια, τοτε και με το κακο!

Αν προκειται για ενα φιλο "ευρειας καταναλωσης" νομιζω οτι εκανες ηδη αρκετα και η συνειδηση σου μπορει να ειναι ησυχη.

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Ολο το απογευμα κοιμομουν... Με τσακισε ο πυρετος. Και τωρα παλι νυσταζω..

Μακαρι ομως να τελειωναν εκει τα καθεκαστα.. Το αυτι μου με εχει θερισει... Ποναω φρικτα, δεν το αντεχω, εχω παρει μεσουλιντ και δεν με πιανει... Θελω να το ξεκολλησω να σταματησω να ποναω.... :cry::cry: Δεν αντεχω αλλο, ειλικρινα!

ΠΟΝΑΩ!

Εστειλα το Β. στο φαρμακειο να μου φερει αντιβιωση, προφανως το μπουκωμα και η καταρροη μου δημιουργησαν ωτιτιδα.

Και φοβαμαι ΤΟΣΟ πολυ μη με πιασει κανενας ιλιγγος οπως την περασμενη φορα! Δεν θελω να το ξαναπερασω αυτο, οποιος εχει περασει ιλιγγο με καταλαβαινει! Χιλιες φορες να πεθανω ειλικρινα παρα να με ξαναπιασει αυτο το πραγμα! :cry:

Εχω πανικοβληθει απιστευτα.. Καταπινω νερο και ακουω μεσα απο το αριστερο αυτι "κλακ - κλακ"... Τι θα κανω????

:cry::cry::cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αν η κολλητη μου επραττε τα αντιστοιχα, κι εγω τα μουτρα θα τις εσπαγα! (μεταφορικα οπως το εννοεις κι εσυ :D). Ας γινομουν κακια! Δε με νοιαζει! Θα κοιταζα να τη προστατεψω με καθε τροπο, στην αρχη με το καλο (οπως και εκανες) και αν δεν επαιρνε απο λογια, τοτε και με το κακο!

μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ... θα τον καλέσω σε κατ' ιδίαν συνάντηση!:mrgreen:

...δεν φταίει αυτή αλλά ο φίλος σου που της επιτρέπει να εμπλέκεται στις σχεσεις του με την πρώην σύζυγο - που αν μη τι άλλο έζησαν αρκετά χρόνια μαζί κι έχουν κι ένα παιδί!!!

τα των ενηλίκων, ας τα λύσουν οι ενήλικες μεταξύ τους! για το παιδί ανησυχώ...

πάντως εγώ είπα στον άντρα μου : καλά εν ζωή, δεν ανησυχώ... αλλά κοίτα κακομοίρη μου μην κλείσω τα μάτια μου και βρεις καμιά τσατσαμάρω και μου ταλαιπωρήσεις το παιδί... θάρθω από τον άλλο κόσμο και θα σου φάω το λαρύγγι!:cool:

Ζωπ δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση, πιστεύω ότι ο φίλος σου είναι αρκετά ελαφρόμυαλος και προφανώς δεν σκέφτεται με το πάνω κεφάλι. Η κοπέλα πάλι, το ότι έχει "τέλεια σχέση" με την προγονή, δεν σημαίνει ότι αυτό θα συνεχιστει και μετά το γάμο. Γενικά οι "τέλειες σχέσεις" δεν μου αρέσουν. Για το κόμπλεξ του να μην έχει επαφές ο άνθρωπος με τη μάνα του παιδιού του, τι να πω....

ΑΛΛΑ δυστυχώς ή ευτυχώς, θεωρώ ότι δεν μπορείς και δεν πρέπει να κάνεις τίποτα περισσότερο. Καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου διακριτικά 1-2 φορές, ώστε και στο μέλλον να μη σου πει "γιατί δεν μου άνοιγες τα μάτια;" αλλά μέχρι εκεί. Παραπάνω λόγος δεν μας πέφτει, και προκαλεί μόνο ψυχρότητα στις σχέσεις.

συμφωνώ απόλυτα!!

ελλ περαστικά!

Διαφημίσεις

Ζούπυ με κάλυψε η Παλ ως προς το #$%# για το νέο έρωτα.

Και συμφωνώ μαζί της και στο ρόλο σου...όμως...σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ θα είχα μια πιο παρεμβατική στάση.

Εσύ τι είσαι έτοιμη να ρισκάρεις από αυτή τη σχέση?

Θα δω αύριο και θα απαντήσω καθώς πρέπει να πάω για νάνι.

Φαιάκι περιμένουμε νέα.

Ελλ περαστικά!

Καληνύχτα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Φαίη, μην τα κάνεις αυτά βρε κοπέλα μου. Έστειλες τον άντρα σου να σου φέρει αντιβίωση, λες και τον έστειλες για ντομάτες στο μανάβη? Γιατί δεν πήγες στο γιατρό? Πού ξέρεις ότι η αντιβίωση που θα σου φέρει θα είναι κατάλληλη? Κι αν χρειάζεσαι παράλληλα και εισπνεόμενα ή κατι άλλο? Ακτινογραφία θώρακος πχ?

Ζούπη, εμένα στο θέμα σου με κάλυψε η Ελλ και με εντυπωσίασε βαθύτατα αυτό που είπε για τον λόγο που η μικρή φωνάζει την φιλενάδα του μπαμπά της "μαμά". Νομίζω πως, λόγω της κατάστασης, η γνώμη της είναι και αυτή που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Η δική μου ειναι οτι ο φίλος σου, εκτός από επιπόλαιος, είναι και ωχαδελφιστής, εγωίσταρος και ανευθυνος γονιός. Μια που οι σχέσεις σας το επιτρέπουν, θεωρώ πως καλό θα ήταν όντως να βρεθείτε μια φορά κατ' ιδίαν, για να του κρούσετε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά από εκεί και πέρα, δυστυχώς, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. κι αυτό που θα κάνεις, πάλι νομίζω ότι δεν θα έχει αποτελέσματα, αλλά εσύ κάντο, σε κάθε περίπτωση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

μάτια τσούζουν και κλείνουν, σώμα πονάει, εργασία δεν τέλειωσε, κομμάτι της έχασα...

πάω να μαυροκοιμηθώ (μπας και σταματήσω και το φαί / τσιγάρο)

αύριο πάλι... η φάμπρικα δεν σταματά, δουλεύει νύχτα μέρα...

καλό κουράγιο στους ασθενείς

φιλιά!

υ.γ. αγγελίνα, εύχομαι να είσαι πιο ξεκούραστη και πιο ήρεμη...

(η μάρα χάθηκε?)

Η αλήθεια είναι πως είμαι, αρκετά. Παίζει ρόλο κι ότι ο μικρός κοιμήθηκε σε λογικά πλαίσια μεσημέρι και τώρα...για να δούμε πώς θα τα πάμε απόψε.

Καλή ξεκούραση. Κι εγώ θα φύγω σε λίγο, δεν αντέχω πολύ αυτές τις μέρες.

Περαστικά και πάλι σε όλες τις άρρωστες...ξανά και ξανά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σας και παλι..

Τελικα δεν αντεξα αλλο τον πονο και αποφασισα να παμε νοσοκομειο με τον Β.

Πηρα τη μανα μου τηλ. να ερθει να κρατησει τη μικρη και εκανε λες και της ζητησα να μου κρατησει το παιδι για να παω στα μπουζουκια. Αφου την ειχα 5 λεπτα στο τηλ. να της εξηγω πως ποναω και πρεπει να παω γιατρο χθες κι εκεινη να μου λεει πως δεν με καταλαβαινει, πως ειμαι υπερβολικη και πως με εχει πιασει κριση υστεριας, της λεω οκ, κλεισε και θα παρω τη Χριστινα να ερθει. Ετσι φιλοτιμηθηκε να μου πει να στειλω το Β. να τη φερει εδω.

Τον εστειλα λοιπον και πηρα το 11880 να δω ποια νοσοκομεια εφημερευουν για παθολογο και ΩΡΛ. Μου ειπαν Γενικο Κρατικο Νικαιας, Λαϊκο και Σωτηρια. Ηρθε και η μανα μου ωστοσο. Κατεβαινω κατω στο αυτοκινητο και μου λεει ο Β. πως για να μην ταλαιπωρηθουμε στο δημοσιο νοσοκομειο, καλυτερα να παμε σε κλινικη. Εν τελει πηγαμε στην Κλινικη Αθηνων.

Με πηραν κατευθειαν, με εξετασαν και παθολογος και ΩΡΛ και δωσαμε 66 ευρω χωρις καμμια ταλαιπωρια. Ο παθολογος ειπε πως εχω βρογχιτιδα και ο ΩΡΛ οξεια μεση ωτιτιδα. Να ξεκινησω αεριους και αντιβιωση vibramycine γιατι το τελευταιο 3μηνο ειχα ξαναπαρει augmentin και δεν κανει να ξαναπαρω την ιδια αν δεν περασει ενα διαστημα τουλαχιστον 3 μηνων -ετσι ειπανε-. Να μασαω τσιχλα, κανει καλο στο αυτι και να συνεχισω το σπρευ για τη μυτη. Μου εριξαν και κατι σταγονες και ποναω λιγοτερο τωρα.

Νιωθω εξαντλημενη και τρομαγμενη κυριως λογω του ιστορικου μου με τους ιλιγγους. Ειναι η 4η μερα που ψηνομαι στον πυρετο και νιωθω να εχουν σπασει τα νευρα μου.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...