Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άκτιβ μου, φαντάσματα δεν θέλω να βλέπω... αλλά εσένα σου φαίνεται νορμάλ... ενώ γίνεται της παλαβής μ' αυτό το θέμα... να τολμούν κάποιοι "μάλλον αλλοδαποί" να χτυπούν στο ψαχνό... και πάλι στο κέντρο... κι ενώ (όντως) έχουν κατέβει αρκετοί αστυνομικοί στους δρόμους...?

τι να πω... τέλος πάντων!

εντωμεταξύ, έχω που πληκτρολογώ κανά 2ωρο (για δουλειά) και μ' έχει πιάσει ένας πόνος στον δεξί ώμο, άλλο πράγμα!

εμενα μου φαινεται νορμαλ? απο που προεκυψε αυτο?:confused::confused::confused:

τωρα το οτι ειναι αλλοδαποι ή οχι, λιγο με ενδιαφερει. Προκειται για ληστεια με θυμα κιολας και ο θυτης πρεπει να πληρωσει. Δε πα να ειναι ελληνας, δε πα να ειναι αλλοδαπος, δε πα να ειναι και απο τον Αρη. Δε με απασχολει καθολου (μαλλον αλλοδαποι λεει, ποσο βολικο....)

Απλα, λεω οτι ληστειες παντα γινονταν και μαλιστα με θυματα, μη κανουμε σα να ανακαλυψαμε τωρα την Αμερικη....

Ζουπη μη κανεις μαλακιες με τον ωμο-αυχενα....θες φυσιοθεραπειες αμεσα (οπως τα λες τα πραγματα). Μη το καθυστερεις γιατι θα παραλυσεις....ρωτα και το σαραβαλο !:tongue:

Διαφημίσεις

ρε συ φιλενάδα, αυτό λέω / τονίζω : δεν πιστεύω ότι ήταν αλλοδαποί... κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια...

υ.γ.1) την επόμενη εβδομάδα θα πάω ορθοπεδικό να μου γράψει φυσιοθεραπείες, δεν αντέχεται άλλο το σακατιλίκι μου!!

υ.γ.2) θέλω σε κάτι που με απασχολεί να μου πείτε την γνώμη σας, ακολουθεί μήνυμα σχετικό!!

ρε συ φιλενάδα, αυτό λέω / τονίζω : δεν πιστεύω ότι ήταν αλλοδαποί... κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια...

εμ εκει ειναι η παγιδα.....

Πρεπει να βγαλουμε απο το μυαλο μας την εθνικοτητα και να δουμε ... το εγκλημα! ;)

βρε κορίτσια, θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι :

έχω έναν κολλητό (άντρα) ο οποίος είναι διαζευγμένος κι έχει ένα κοριτσάκι 5 χρονών! σχετικά καλό διαζύγιο - χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, το παιδί το πήρε μάλλον βαριά... αλλά δεν αντιμετωπίστηκε δεόντως από τους γονείς...

τέλος πάντων, η μικρούλα είναι ένα γλυκύτατο - τρυφερότατο - συνεσταλμένο πλάσμα! μένει με την μαμά (γενικά η μαμά, κλειστός και μη εκδηλωτικός χαρακτήρας) και βλέπει / μένει - κατά τα νόμιμα - και τον μπαμπά (ανοιχτός χαρακτήρας)...

όλα καλά - ας πούμε - λοιπόν...

ο φίλος μου γνώρισε προ 4μηνου μια κοπέλα κι ερωτεύτηκαν σφόδρα! στις 20 μέρες είχαν αποφασίσει να παντρευτούν και στον πρώτο μήνα της είχε γνωρίσει την κόρη του! έκτοτε βγαίνουν σχεδόν πάντα μαζί οι τρεις τους, κοιμούνται στο ίδιο σπίτι, τρώνε όλοι μαζί στο σπίτι των νέων πεθερικών, κ.λ.π. κ.λ.π.

εμένα όλο αυτό (κι ο σύντομος μελλοντικός γάμος αυτός καθ' αυτός και η άμεση εμπλοκή του παιδιού) με βρήκαν εντελώς αντίθετη (και για κάποιες άλλες λεπτομέρειες που δεν είναι της παρούσης) και του το είπα ευγενικά... του το ξαναείπα ευγενικά... αλλά ως απάντηση έλαβα την σχετική απομάκρυνσή του...

μιλάμε (κυρίως) τηλεφωνικά κι όχι για το καυτό θέμα... συναντιόμαστε ελάχιστα και πάντα υπό την παρουσία της μέλλουσας συζύγου...

υπέθεσα λοιπόν ότι το παλεύει μέσα στο μυαλό του και θα πράξει το πιο ανώδυνο για το παιδί του... α! του είχα πει να ενημερώσει και την πρώην σύζυγό του για την νέα του ζωή γιατί δεν μπορεί ν' αγνοεί σημαντικά γεγονότα που αφορούν το παιδί της...

λοιπόν... : 1) δεν ενημέρωσε την μητέρα του παιδιού, το κατάλαβε τελικά η γυναίκα από τις συνεχείς και πολλαπλές αναφορές της μικρής...

2) ο φίλος μου με πληροφόρησε εσχάτως ότι η κόρη του με την φιλενάδα του έχουν τέλεια σχέση - είναι αυτοκόλλητες και λατρεύουν η μία την άλλη... ως εκ τούτου, το κοριτσάκι αποκαλεί συνεχώς και αδιαλείπτως την μέλλουσα σύζυγο μαμά... και τι να κάνει κι αυτός... το λέει τόσο χαριτωμένα η μικρή και της το εξήγησαν ευγενικά αλλά δεν το κόβει...

3) η φιλενάδα του κάνει μούτρα / φασαρία όταν αναγκάζεται να συναντήσει την πρώην περισσότερο από το επιτρεπτό... π.χ. να πάνε το παιδί για κάποιες ιατρικές εξετάσεις ή να παρευρεθούν μαζί σε κάποια εκδήλωση (σχολείου)... να σημειώσω ότι η πρώην δεν διεκδικεί με κανένα τρόπο τον φίλο μου! το μεταξύ τους έχει τελειώσει οριστικά, καιρό πριν...

4) η μέλλουσα σύζυγος θέλει (αν κι έχει προβλήματα σύλληψης) διακαώς ν' αποκτήσει παιδί, τον πιέζει αλλά εκείνος το τρενάρει... λίγο... κυρίως λόγω οικονομικών θεμάτων...

5) θεωρώ ότι δεν προστατεύει καθόλου το παιδί του (ευγενικά το έθεσα) και ως ζώπυρον real life θέλω να του σπάσω τα μούτρα!!

τι λέτε, ποιά είναι η γνώμη σας???

υ.γ. επανέρχομαι αργότερα - πρέπει να ρημαδοτελειώσω αυτό που κάνω, το παραδίδω αύριο!!

Αγαπητή ψυχαναλύτρια φίλη Ζούπυ!!!

προτείνω να μην ανακατευτείς!!! είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις διότι δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η υπόθεση... Μακάρι -μόνο- όλες αυτές οι κινήσεις του φίλου σου να μην δημιουργήσουν προβλήματα στο παιδί.

Είμαι πτώμα...

Έβγαλα τα παιδιά βόλτα στη γειτονιά κι αφού έτρεξαν, έκαναν ποδήλατο κλπ κλπ. Μάζεψα ΟΛΑ τα γειτονόπουλα και παίξαμε τα "μήλα" όπου αφού ο Π. "χτυπήθηκε" από την μπάλα και βγήκε από το παιχνίδι ΤΣΙΡΙΖΕ! Δεν μπορούσε να δεχτεί με τίποτα το γεγονός ότι έχασε... Του το εξήγησα, του το ξαναπα αλλά τίποτα εκείνος!

Ωχ ήρθε το σιστεράκι μου... Σας αφήνω.

Φιλάκια!

Ζωπ δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση, πιστεύω ότι ο φίλος σου είναι αρκετά ελαφρόμυαλος και προφανώς δεν σκέφτεται με το πάνω κεφάλι. Η κοπέλα πάλι, το ότι έχει "τέλεια σχέση" με την προγονή, δεν σημαίνει ότι αυτό θα συνεχιστει και μετά το γάμο. Γενικά οι "τέλειες σχέσεις" δεν μου αρέσουν. Για το κόμπλεξ του να μην έχει επαφές ο άνθρωπος με τη μάνα του παιδιού του, τι να πω....

ΑΛΛΑ δυστυχώς ή ευτυχώς, θεωρώ ότι δεν μπορείς και δεν πρέπει να κάνεις τίποτα περισσότερο. Καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου διακριτικά 1-2 φορές, ώστε και στο μέλλον να μη σου πει "γιατί δεν μου άνοιγες τα μάτια;" αλλά μέχρι εκεί. Παραπάνω λόγος δεν μας πέφτει, και προκαλεί μόνο ψυχρότητα στις σχέσεις.

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια, θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι :

έχω έναν κολλητό (άντρα) ο οποίος είναι διαζευγμένος κι έχει ένα κοριτσάκι 5 χρονών! σχετικά καλό διαζύγιο - χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, το παιδί το πήρε μάλλον βαριά... αλλά δεν αντιμετωπίστηκε δεόντως από τους γονείς...

τέλος πάντων, η μικρούλα είναι ένα γλυκύτατο - τρυφερότατο - συνεσταλμένο πλάσμα! μένει με την μαμά (γενικά η μαμά, κλειστός και μη εκδηλωτικός χαρακτήρας) και βλέπει / μένει - κατά τα νόμιμα - και τον μπαμπά (ανοιχτός χαρακτήρας)...

όλα καλά - ας πούμε - λοιπόν...

ο φίλος μου γνώρισε προ 4μηνου μια κοπέλα κι ερωτεύτηκαν σφόδρα! στις 20 μέρες είχαν αποφασίσει να παντρευτούν και στον πρώτο μήνα της είχε γνωρίσει την κόρη του! έκτοτε βγαίνουν σχεδόν πάντα μαζί οι τρεις τους, κοιμούνται στο ίδιο σπίτι, τρώνε όλοι μαζί στο σπίτι των νέων πεθερικών, κ.λ.π. κ.λ.π.

εμένα όλο αυτό (κι ο σύντομος μελλοντικός γάμος αυτός καθ' αυτός και η άμεση εμπλοκή του παιδιού) με βρήκαν εντελώς αντίθετη (και για κάποιες άλλες λεπτομέρειες που δεν είναι της παρούσης) και του το είπα ευγενικά... του το ξαναείπα ευγενικά... αλλά ως απάντηση έλαβα την σχετική απομάκρυνσή του...

μιλάμε (κυρίως) τηλεφωνικά κι όχι για το καυτό θέμα... συναντιόμαστε ελάχιστα και πάντα υπό την παρουσία της μέλλουσας συζύγου...

υπέθεσα λοιπόν ότι το παλεύει μέσα στο μυαλό του και θα πράξει το πιο ανώδυνο για το παιδί του... α! του είχα πει να ενημερώσει και την πρώην σύζυγό του για την νέα του ζωή γιατί δεν μπορεί ν' αγνοεί σημαντικά γεγονότα που αφορούν το παιδί της...

λοιπόν... : 1) δεν ενημέρωσε την μητέρα του παιδιού, το κατάλαβε τελικά η γυναίκα από τις συνεχείς και πολλαπλές αναφορές της μικρής...

2) ο φίλος μου με πληροφόρησε εσχάτως ότι η κόρη του με την φιλενάδα του έχουν τέλεια σχέση - είναι αυτοκόλλητες και λατρεύουν η μία την άλλη... ως εκ τούτου, το κοριτσάκι αποκαλεί συνεχώς και αδιαλείπτως την μέλλουσα σύζυγο μαμά... και τι να κάνει κι αυτός... το λέει τόσο χαριτωμένα η μικρή και της το εξήγησαν ευγενικά αλλά δεν το κόβει...

3) η φιλενάδα του κάνει μούτρα / φασαρία όταν αναγκάζεται να συναντήσει την πρώην περισσότερο από το επιτρεπτό... π.χ. να πάνε το παιδί για κάποιες ιατρικές εξετάσεις ή να παρευρεθούν μαζί σε κάποια εκδήλωση (σχολείου)... να σημειώσω ότι η πρώην δεν διεκδικεί με κανένα τρόπο τον φίλο μου! το μεταξύ τους έχει τελειώσει οριστικά, καιρό πριν...

4) η μέλλουσα σύζυγος θέλει (αν κι έχει προβλήματα σύλληψης) διακαώς ν' αποκτήσει παιδί, τον πιέζει αλλά εκείνος το τρενάρει... λίγο... κυρίως λόγω οικονομικών θεμάτων...

5) θεωρώ ότι δεν προστατεύει καθόλου το παιδί του (ευγενικά το έθεσα) και ως ζώπυρον real life θέλω να του σπάσω τα μούτρα!!

τι λέτε, ποιά είναι η γνώμη σας???

υ.γ. επανέρχομαι αργότερα - πρέπει να ρημαδοτελειώσω αυτό που κάνω, το παραδίδω αύριο!!

Ως ανθρωπος που το εχω ζησει απο μεσα εχω να σου πω ΠΟΛΛΑ....αλλα λογω του οτι ειμαι χαλια δεν μπορω να αναλυσω. Θα σου πω μονο οτι το παιδι δεν την λεει μαμα γιατι την λατρευει, αλλα γιατι θελει να κερδισει την 'θεση' της μεσα στην καινουργια 'οικογενεια' του πατερα της. Και στο λεω γιατι το ιδιο ακριβως εκανε η Δ σε μενα σε ηλικια 6, και τωρα στα 11 μου τα λεει μονη της πως αισθανοταν τοτε. Τπτ δεν ειναι ιδανικο και η σχεση μεταξυ τους αλλα και με το παιδι θελει ΠΟΛΥ δουλεια και χρονο να ωριμασει.....απλα με λιγα λογια πες του να προσεχει και οτι τα πραγματα τουλαχιστον με το παιδι ΔΕΝ ειναι οπως δειχνουν.......

μεχρι εκει μπορω να φτασω σημερα. Θα προσπαθησω πιο αναλυτικα αυριο.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Eγω μαλλον δεν θα ανακατευομουν εκτος κι αν μου ζητουσε την γνωμη μου και συμφωνω οτι οταν εχεις παιδι, να αποφασιζεις να παντρευτεις σε 20 ημερες δεν δειχνει υπευθυνοτητα προς το παιδι. Αυτα.

Αν δεν σε εμπλεκει ο ιδιος στην ζωη του ομως μην εκφερεις αποψη και κριση δεν εχει νοημα απλα θα βγεις η κακια. Αν σε ρωτουσε ναι θα μπορουσες να του πεις τι πιστευεις.

1) δεν ενημέρωσε την μητέρα του παιδιού, το κατάλαβε τελικά η γυναίκα από τις συνεχείς και πολλαπλές αναφορές της μικρής...

Μεγα λαθος....

Ειπα πιο κατω γιατι την λεει μαμα και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που και οι δυο ηλιθιωδως νομιζουν....αλλα οταν ο ερωτας παραγει φερορμονες κλεινει ο εγκεφαλος βλεπεις.....

Μεγα λαθος της κοπελας.....αν δεν προσεξει θα το βρει μπροστα της απο το ιδιο τον φιλο σου

Αυτο γινεται κατα μεγαλη πιθανοτητα γιατι και εκεινο προσπαθει με καποιο τροπο να επιβεβαιωσει οτι ΟΝΤΩΣ εκανε νεα οικογενεια με το παληκαρι και επειδη υπαρχει πρωτος γαμος με παιδι απο πισω.

Να μην κανεις τπτ.....δεν ειναι δουλεια σου, δεν θα σε ακουσει....

Η αποψη μου ειναι οτι σε αυτη την οικογενεια ολες οι ισσοροπιες ειναι λαθος.......μα τελειως λαθος. Αλλα μεσα στις μεικτες οικ. αυτος πολλες φορες εινια και ο δρομος για να βρεις τις σωστες ισσοροπιες. Δεν ειναι ευκολο καθολου.....

Ελλ περαστικα πως ειστε??

ΣΚΑΤΑ.....εχω παει τουαλετα με διαροια 10 φορες!!!!!! απο το πρωι. Πηρα ιμοντιουμ και αλμορα και τωρα εχω δεκατα.....για να μην σου πω πρεπει να ανεβηκε και δεν ξερω.

Η μικρη εινια με συναχι και δεκατα......και δεν ξερω πως θα βρω κουραγιο να την βοηθησω και προσεξω το βραδυ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...