Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!

Καταρχην:

Αντζελα μου με το καλο! Να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη, ολα να πανε τελεια και να κρατησεις ενα γερο παιδακι στα χερια σου!!! Πολυ χαρηκα!!! Ο γειτονας σου μου ειπε να σου ευχηθω "με τις υγειες σου" :mrgreen:

Αγγελινακι θα συμφωνησω με το cultακι μας.. Μην το κανεις αυτο, η καθε μανουλα - οικογενεια εχει το δικο της βασανο, μην αυτομαστιγωνεσαι!

Αερικο calm down μη μας παθεις και τιποτα ε?

Τωρα στα δικα μας: Ακομα ενα βραδυ ψηθηκα, δεν μπορουσα να ανασανω, βηχω και με πονανε τρελα τα πνευμονια μου.. Δεν την παλευω αλλο..

Η Μαρια ξυπνια απο τις 7 παρα, κλασσικα ζηταγε "κολειο".. Δε συνεργαζοταν να ντυθει, δεν - δεν - δεν, παλι με φωνες ξεκινησε το πρωινο μας. Μια φορα να φυγει για τον παιδικο χωρις να μαλωσουμε και τι στον κοσμο! :( Αφηστε δε που για να βαλουμε τομπρεξ στα ματια μας ακουσε ολο το οικοδομικο τετραγωνο.. Τερμα, οι γειτονες θα πιστεψουν πραγματικα πως το βασανιζουμε το παιδι!

Στη διαρκεια της μερας θα προσπαθησω να ανεβασω βιντεο στο face που εχει περασμενη στους ωμους της την τσαντα του σχολειου και δεν μπορει να κατεβει τις σκαλες απο το βαρος ΑΛΛΑ παρολαυτα δεν τη βγαζει. Και φυσικα στο τελος του βιντεο ακουγεται η γκρινια της οσο περιμενουμε το σχολικο "κολειο - παμε - κολειο - παμε".

Εμεις παλι τρεχαμε απο το πρωι. Πηγαμε βγαλαμε την ασφαλεια του αυτοκινητου και κλεισαμε ραντεβου για ΚΤΕΟ. Μετα πηγαμε απο την Αγιου Δημητριου και ψωνισα μαγιω της Μαρως (με ενεπνευσε ο καιρος μαλλον :rolleyes:). Φουξια μπικινι με ασορτι καπελο!! και αντηλιακο επισης της Μαρως. Κατεληξα στης hydrovit. Πηρα το γιατρο και μου ειπε πως ειναι καλο.

Γυρισαμε πριν λιγο σπιτι και μολις εκατσα.. Το απογευμα θα ξαναπαω απο το γιατρο. Καθε φορα που βηχω αισθανομαι πως θα φτυσω τα πνευμονια μου και ποναω πολυ.

Αυτα τα νεα μας προς το παρον..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!!!!! Φαιη να μου (ξανα)φιλήσεις τον γειτονα :P

Χτες ψωνισα και εγώ μαγιο για την δικια μου και με το ζόρι κρατηθηκα να μην σηκώσω όλο το μαγαζί. Για την ηλικια της είχε τέλεια σχέδια :P

Φαίη μου περαστικούλια.

κι εγώ θέλω να της πάρω μαγιουδάκι, αλλά δεν βιάζομαι.

σειρά έχουν τα βρακάκια, όταν ζεστάνει ο καιρός. θα αρχίσουμε σε λίγο εκπαίδευση τουαλέτας. έχει να πέσει πολύ κατούρημα.

Μην αφήνεις τον χρόνο να σε πιέζει! Δεν σε βοηθάει... Υπάρχει χρόνος αρκεί να τον εκμεταλλευτείς σωστά! Ακόμα και στο άρθρο γράφει ότι αν το παιδί δεν συνεργάζεται γίνεται διακοπή για ένα χρονικό διάστημα ώστε να συνεργαστεί καλύτερα μετά. Οι δύο ώρες που γράφει είναι δύο ώρες με 'εντατικό' διάβασμα, παρατήρηση εικόνων και λεπτομερειών. Δεν ξέρω αν ο μεγάλος σου είναι σε θέση να φτιάχνει παζλ. Βοηθάνε πολύ! Ίσως να φτιάχνατε κι ένα όμορφο παραμύθι για το παιδάκι που προσπαθούσε να κάνει καλά το ματάκι του για να βλέπει τον κόσμο ομορφότερο;

Φαντασία θέλει. Και υπομονή που καταλαβαίνω ότι δεν σου περισσεύει με το μωρό αλλά απάλλαξε τον εαυτό σου από μερικά πράγματα που μπορείς και ασχολήσου με τον μεγάλο ή βάλε την νταντά με πολύ συζήτηση μαζί της να καταλάβει κι εκείνη τι της ζητάς, να κάνει όσα πρέπει ;)

Δυστυχώς το παιδί αποκλείεται να συνεργαστεί με τη νταντά σε κάτι τέτοιο, χάσιμο χρόνου θα είναι. με τον μπαμπά του, το πολύ κανένα μισάωρο, εκτός αν τον παίρνει κάτω να βλέπουν καρτούν στον προτζέκτορα, που το κάνουμε πολύ σπάνια και τον ενθουσιάζει. Μου είπανε ότι και η τηλεόραση κάνει καλό σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί κρατάει το μάτι εστιασμένο. Εντάξει, όχι όλες τις ώρες, αλλα σαν διάλειμμα, δεν μπορείς να έχεις ένα 5χρονο παλουκωμένο σε μια καρέκλα να ζωγραφίζει και να κάνει κατασκευές επί 4 συνεχόμενες ώρες, κάθε μέρα, επί 4 μήνες!

Σε όλα τα άλλα έχεις δίκιο. Είναι που νιώθω οτι η επιτυχία του όλου εγχειρήματος εξαρτάται από μένα κι είναι πολύ αγχωτικό και ασφυκτικό συναίσθημα. Θα πάμε αύριο να διαλέξουμε παζλ, κάτι που να του αρέσει.

Σήμερα του έβαλα το πατς το πρωί, μια που δεν βγηκαμε έξω λόγω βροχής. 1,5 ώρα ζωγραφίσαμε και αντιγράψαμε λέξεις από καρτούλες. Τώρα του έβαλα Μικρό Νικόλα και θα συνεχίσουμε μετά. Ευτυχώς που είναι συνεργάσιμος. Οφείλω να ομολογήσω πάντως, ότι ακόμα και με το ένα μάτι, αυτό των 2/10, μια χαρά βλέπει κοντά το παιδί, όλα τα κάνει. Θυμάμαι όταν το πρωτοκάναμε , στα 3 του, ήταν σαν τυφλός, ούρλιαζε γιατί δεν έβλεπε απολύτως τίποτα. Αχχχχχ τι τραβάμε οι δόλιες μάνες!

Ξεχάστηκα με τα δικά μου...περαστικά βρε Φαίη μου! Τι κάθεσαι κοριτσάκι μου και δεν πας στο γιατρό, την πνευμονία περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα?

Μαρκοπουλάκι, πώς πάτε? Έλα θα σου κάνω στο εξής παρέα, θα λέμε κάθε πρωί πόσες ώρες καταφέραμε να κοιμηθούμε. Είπα κι εγώ ότι μου βγήκε ένα παιδί μου βολικό...να τα τώρα. :mad::mad::mad:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας......

Κρις ερχεσαι στα λογια μου. Αυτος ηταν ενας απο τους βασικους λογους που σκοτωνομουν με τον αντρα μου. Θα σου πω τι μου ειπε η ψυχιατρος. Ειναι καλο να υπαρχει διαφορετικοτητα στην αντιμετωπιση του παιδιου γιατι η κοινωνια ειναι πολυπλευρη. Το ιδιο και το σπιτι. Δεν πειραζει λοιπον να βαζεις εσυ ορια και ο μπαμπας να ειναι εκει που το παιδι θα εχει το απαγκιο....ας το πουμε και ετσι. Δεν θα μπερδευτει. Ξερει πολυ καλα ποιος λεει τι, και ουτε θα χασει σεβασμο σε κανενα. Απλα θα μαθει να ελισσετε μεταξυ εσενα και του αντρα σου. Ειναι απολυτα φυσιολογικο. Εμας αυτο μας εσωσε. Και η μικρη ακομα κοκκαλωνει οταν εγω φωναζω. Αλλα δεν τσακωνομαι πλεον για τα ορια τα δικα μου σε σχεση με τα δικα του. Τον αφηνω να το ελεγξει μαζι της μονος του.

Μαλεκον κουκλα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη με 1 πονο σου ευχομαι!

Περαστικα μικρακι μου σμουτς

Και τα νεα τα δικα μας.....η μικρη με δεκατα και συναχι, και εγω με διαροια.......αμ, οχι θα την γλιτωναμε λεγατε........χοχο.......

ΥΓ: Αγγελινα καλο κουραγιο σου ευχομαι και να μην χρειαστει τπτ το παιδι σου. Να γιανει το ματι απο μονο του ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Φαιαακι και Αγγελινα τα ιδια και εγω ακομα βηχας που νομιζεις οτι θα βγουν τα πνευμονια εξω, αστα να πανε.

Αγγελινα εσυ θα ακνεις οτι καλυτερο μπορεις και παλι καλα που ο μικρος συνεργαζεται, βοηθαει αυτο.

Ελλ περαστικα ελπιζω να ειναι κατι ελαφρυ.

Σορρυ αν ξεχναω καποια δεν λειτουργω καλα.

Μαλεκον κουκλα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη με 1 πονο σου ευχομαι!

Malecon..με το καλο το μωρακι σου!!!Να πανε ολα τελεια και τετοιον καιρο του χρονου θα εχεις ηδη το μωρακι σου αγκαλια!!:D

Πολυ χαιρομαι!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ :P:p:p:p:p

Δεν σας κρύβω ότι μου έχουν κοπεί λίγο τα πόδια στην ιδέα των πρώτων ημερών με ένα μωρό...:oops:

Διαβάσαμε κι ένα ευχάριστο !!!! Malecon συγχαρητήρια !!! Καλοστερέωτο βρε το πισπιρίκι !!!! Αχ αχ αχ συγκινούμαι :P...

Elle, περαστικά

Αγγελίνα,

Πραγματικά είναι δύσκολο αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Από την στιγμή που συνεργάζεται όμως το παιδί σε γενικές γραμμές, θα το προσπαθήσεις... Κι εμένα η μαμά μου από το ένα μάτι δεν βλέπει καθόλου. Είναι μεγάλη γυναίκα βέβαια --δεν παίρνει κάτι,έμαθε να ζει έτσι.

ΚΑΙ βγάλε τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου ότι μπορεί οτιδήποτε κακό να του συμβεί στο γερό μάτι.

Σκέψου λογικά: εάν αναλογιζόμασταν τί μπορεί να συμβεί τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας, δεν θα κάναμε ποτέ τίποτε.

Κοίτα την αισιόδοξη πλευρά. Ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όσο είναι μικρός.

Αερικό,

Ειλικρινά νόμιζα πως το "Δίποδο" ήταν σκύλος και λέω "Μα καλά τί γράφει ????? Τα 'παιξε ????" Μην τρώγεσαι κι εσύ με τα ρούχα σου. (σχεδόν) όλοι ίδιας κοπής είναι. Και το δικό μου μπουμπούκιον τα ίδια και χειρότερα κάνει... Εγώ προσωπικά επειδή δεν την παλεύω να μαλώνουμε θέτω τα δικά (μου) όρια στα παιδιά... εκείνα ξέρουν σε ποιόν/πόσο και τί τους περνάει...

Φαίη,

Στον γιατρό κατεπειγόντως ... :-(

Συγγνώμη εάν μου διέφυγε κάτι...

Διαφημίσεις

αν κ δεν πολυκατάλαβα τί έχει ο μεγάλος σου Αγγελίνα, γιατί δεν διάβασα όλα τα μηνύματα, εύχομαι ολόψυχα οι γιατροί να κάνουν λάθος κ το παιδί να βλέπει αετίσια γρήγορα κ όλες τις κακές σκέψεις να τις διαγράψεις.

σκέφτηκα κάτι που μου είπαν αλλά ακόμα δεν το έκανα στο δικό μου παιδί.

αν θέλεις σου στέλνω μήνυμα, επειδή αφορά σε θρησκευτικό ζήτημα, άρα πολύ ευαίσθητο, προσωπικό.

malecon συγχαρητήρια!! Με το καλό!!

Αερικό, συμφωνώ με Ελλ (πολύ πρωτότυπο) ΟΛΟΙ οι μπαμπάδες έτσι είναι, μην του πας κόντρα μωρέ. Και μην ζηλέυεις που του χαϊδεύεται, η μαμά είναι πάντα η μαμά!

Μαριάνθηηηηηηηηηηηηηη

ο καιρός δε λέει να φτιάξει γμτ.

Ε το βιβλίο του Παπαβέντση είναι τέλειο!

Θα σου δώσω την άλλη φορά το σχολείο για γονείς.

Είναι ακριβώς η ίδια τακτική, μόνο που το δικό μου είναι πιο γενικό για τη διαπαιδαγώγηση.

Θα το αγοράσω του παπαβέντση κάβα. Να το δώσω και στη μάνα μου που με κοιτάει με αποδοκιμασία επειδή δεν πιέζω τη μικρή να φάει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

...θα αρχίσουμε σε λίγο εκπαίδευση τουαλέτας. έχει να πέσει πολύ κατούρημα.

μην το λες! δεν ξέρεις - μπορεί και νάναι έτοιμη! εμείς με (την ημερήσια) ξεμπερδέψαμε πολύ εύκολα, σε 3-4 ημέρες! βέβαια, ο γιος μου ήταν 2 και κάτι:cool:

Είναι που νιώθω οτι η επιτυχία του όλου εγχειρήματος εξαρτάται από μένα κι είναι πολύ αγχωτικό και ασφυκτικό συναίσθημα.

...Αχχχχχ τι τραβάμε οι δόλιες μάνες!

δεν έχω να προσθέσω κάτι...

Άσε με φιλενάδα γιατί ειλικρινά με έχει κουράσει όλο αυτό! Και η μικρή πλέον το εκμεταλλεύεται! Επειδή εγώ βάζω τα όρια είναι συνεχώς "φυγε και άσε με" και "μπαμπά μου"! Κι αυτό το ζώον αντί να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά του παιδιού και να δράσει κάνει ό,τι μπορεί για να το ενισχύει! Ε νισάφι πια!
Κρις ερχεσαι στα λογια μου. Αυτος ηταν ενας απο τους βασικους λογους που σκοτωνομουν με τον αντρα μου. Θα σου πω τι μου ειπε η ψυχιατρος. Ειναι καλο να υπαρχει διαφορετικοτητα στην αντιμετωπιση του παιδιου γιατι η κοινωνια ειναι πολυπλευρη. Το ιδιο και το σπιτι. Δεν πειραζει λοιπον να βαζεις εσυ ορια και ο μπαμπας να ειναι εκει που το παιδι θα εχει το απαγκιο....ας το πουμε και ετσι. Δεν θα μπερδευτει. Ξερει πολυ καλα ποιος λεει τι, και ουτε θα χασει σεβασμο σε κανενα. Απλα θα μαθει να ελισσετε μεταξυ εσενα και του αντρα σου. Ειναι απολυτα φυσιολογικο. Εμας αυτο μας εσωσε. Και η μικρη ακομα κοκκαλωνει οταν εγω φωναζω. Αλλα δεν τσακωνομαι πλεον για τα ορια τα δικα μου σε σχεση με τα δικα του. Τον αφηνω να το ελεγξει μαζι της μονος του.

τώρα εγώ... ως μυστήριο τρένο (που λέει η μάρα:rolleyes:) που είμαι, θα διαφοροποιηθώ λίγο και μάλλον θα συμπλεύσω με αερικό...

συμφωνώ στο να υπάρχει πολύπλευρη αντιμετώπιση, να υπάρχει διαφορετικότητα κι ο ένας να παίζει τον ρόλο του απάγκιου - εκ περιτροπής όμως...

δεν μπορεί να είναι μονίμως ο ένας ο "μπαμπούλας" κι ο άλλος ο "χαβαλές" - αδικούνται και οι δύο έτσι

και το τελικό κακό γίνεται στο παιδί όπου δεν καταλαβαίνει ότι εκτός από την κοινή γονεική αγάπη...

υπάρχουν και κοινά οικογενειακά όρια - κοινή αντιμετώπιση...

και (συνήθως) το παιδί χρησιμοποιεί την διαρκή διαφωνία... προς "ώφελός" του...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...