Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χτες έκανα το τεστ, με 2-3 μερες καθυστερηση

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!

Με το καλό να πας και στο γιατρό, να ακούσεις καρδούλα! Ααααχχχχ ανατρίχιασα! Τυχερούλα! Όλα καλά να σου πάνε, κορίτσι μου! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό παιδί, εύχομαι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας :P Να χαίρεστε κ εσείς τις οικογενειες σας :P

Kardies με ρωτάς σε ποια εβδομάδα της εγκυμοσύνης είμαι ή την ηλικια μου? Γιατι αν ρωτάς ηλικια δεν απανταω :tongue::tongue::tongue:

Αχ πολύ χάρηκα για το καινούριο Μαλεκονόπαιδο!!!!!!!!!!!!!!! Τις καλύτερες ευχές μου κι από'δώ και ό,τι θελήσεις, ό,τι χρειαστείς και περνάει από το χέρι μας απλά σφύρα μας!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας :P Να χαίρεστε κ εσείς τις οικογενειες σας :P

Kardies με ρωτάς σε ποια εβδομάδα της εγκυμοσύνης είμαι ή την ηλικια μου? Γιατι αν ρωτάς ηλικια δεν απανταω :tongue::tongue::tongue:

Καλέ της γλυκιάς σου εγκυμοσίνης σου!!!

Διαφημίσεις

Εντάξει τότε :D:D:D Τίποτα μωρέ στην πολύ αρχή ειμαι ακόμα...5η εβδομάδα? Αφου χτες έκανα το τεστ. Έχω ακομα πολύ δρομο μπροστα μου

όλα καλά να σου πάνε λοιπόν!!Βλέπω πως έχεισ είδη και δύο ακομα παιδάκια!!Να σου ζήσουν!!πως αποφάσισες για 3ο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...