Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τα λόγια σας, σημαίνουν πολλά για μένα. Αερικό το διαβασα το άρθρο και σε ευχαριστώ πολύ που το παρέθεσες. :) Τι έπαθες, εσύ, κορίτσι?

Εντάξει θα μου περάσει σήμερα-αύριο. Με έριξε πολύ αυτή η σκέψη ότι χάσαμε ασυλλόγιστα πολύτιμο χρόνο, αλλά πιστεύω να μπορέσουμε να επανορθώσουμε. Δεν έχω και την απαίτηση να φτάσει στα 10/10, ας είναι ένα 7/10, ένα 6/10 έστω.

Νίτσα, το πρόβλημα του παιδιού δεν είναι πλέον ο στραβισμός, αυτός έχει σχεδόν εξαλειφθεί με τις ασκήσεις. Το πρόβλημα είναι η αμβλυωπία, η οποία ΔΕΝ διορθώνεται χειρουργικά, ό,τι κάνουμε με τις ασκήσεις, για όσο προλαβαίνουμε.

Βρέχει πάλι και η κατάστασή μου συνοψίζεται ως εξής:

Όταν ξυπνάω το πρωί, τα βλέπω όλα μαύρα

Θέλω μια κούπα με καφέ και τέσσερα τσιγάρα

Σοφά λόγια...

Τι κάνετε οι υπόλοιπες?

Έντιτ εγώ αυτό το θέμα το ξεκίνησα, αλλα δεν μπόρεσα να πάω παραπάνω από 3-4 ποστ. Δεν είμαι σε κατασταση...αυτά με μάραναν ακόμα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Αγγελινα τώρα διάβασα το πρόβλημά σας!!Μην ανχώνεσε κοπέλα μου μην σε πέρνει από κάτω,θα ταλαιπωρηθής λίγο αλλά δεν μπορείς να κ'ανεις διαφορτικά!!Ότι πουν οι γιατροί σου κάνε..συμφωνώ σε ότι σου λέει η Aeriko!!! τώρα Aeriko όλα τα παιδάκια συνήθος τα κοριτσάκια εκμεταλεύοντε λίγο τον μπαμπά...άλλο που δεν θέλει και ο μπαμπάς!!Νάζια είναι αυτά!!

Μην αφήνεις τον χρόνο να σε πιέζει! Δεν σε βοηθάει... Υπάρχει χρόνος αρκεί να τον εκμεταλλευτείς σωστά! Ακόμα και στο άρθρο γράφει ότι αν το παιδί δεν συνεργάζεται γίνεται διακοπή για ένα χρονικό διάστημα ώστε να συνεργαστεί καλύτερα μετά. Οι δύο ώρες που γράφει είναι δύο ώρες με 'εντατικό' διάβασμα, παρατήρηση εικόνων και λεπτομερειών. Δεν ξέρω αν ο μεγάλος σου είναι σε θέση να φτιάχνει παζλ. Βοηθάνε πολύ! Ίσως να φτιάχνατε κι ένα όμορφο παραμύθι για το παιδάκι που προσπαθούσε να κάνει καλά το ματάκι του για να βλέπει τον κόσμο ομορφότερο;

Φαντασία θέλει. Και υπομονή που καταλαβαίνω ότι δεν σου περισσεύει με το μωρό αλλά απάλλαξε τον εαυτό σου από μερικά πράγματα που μπορείς και ασχολήσου με τον μεγάλο ή βάλε την νταντά με πολύ συζήτηση μαζί της να καταλάβει κι εκείνη τι της ζητάς, να κάνει όσα πρέπει ;)

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!! τρέχω σαν το μαμάκα από τα χαράματα!! μπαίνω από ξένο κομπιούτερ!!

Έχω κι εγώ μέρες που το παρακολουθώ το θέμα αλλά δεν μπορώ να γράψω ακόμα...

ούτε κι εγώ... άσε που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να πω.. (μούχει δημιουργήσει όμως και κάποιες τύψεις για ένα μέλος που συνεχίζω να μην μπορώ να συνομιλήσω μαζί του αλλά αιτιολογείται η συμπεριφορά του...)

Βρέχει πάλι και η κατάστασή μου συνοψίζεται ως εξής:

Όταν ξυπνάω το πρωί, τα βλέπω όλα μαύρα

Θέλω μια κούπα με καφέ και τέσσερα τσιγάρα

Σοφά λόγια...

Τι κάνετε οι υπόλοιπες?

σκατά και φράουλες... που λέει κι ένας φίλος μου... (μ' έστειλες με το τραγούδι...)

καρδιές... δεν έχει να κάνει με κορίτσι / αγόρι... αν δεν μπορεί κάποιος να βάλει όρια, δεν μπορεί...

αερικό, για άλλη μια φορά, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς...

υ.γ. τι βλέπουν τα μάτια μου?? μαλεκόν, με το καλό κούκλα μου, συγχαρητήρια!!!!!!!

Άσε με φιλενάδα γιατί ειλικρινά με έχει κουράσει όλο αυτό! Και η μικρή πλέον το εκμεταλλεύεται! Επειδή εγώ βάζω τα όρια είναι συνεχώς "φυγε και άσε με" και "μπαμπά μου"! Κι αυτό το ζώον αντί να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά του παιδιού και να δράσει κάνει ό,τι μπορεί για να το ενισχύει! Ε νισάφι πια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε πρόγραμμα, καθώς σε 1 1/2 μήνα γυρίζω και στη δουλειά και θα τα δω όλα.

Γι αυτό χάνομαι.

Επίσης αναζητώ τρόπους εξόντωσης της κόρης μου. Η γκρίνια λέμε!

Γειά σας κορίτσια συγνώμη για την σφήνα.:)

Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια νομίζω πως εδώ είχα διαβάσει πως κάποια κοπέλα έστειλε επιστολή για την κατάσταση που αντιμετώπισε σε νοσοκομείο της Θεσ/νίκης αλλά δεν είμαι σίγουρη. Ζητάω τα "φώτα"της ή το ποστ που είχε γράψει για να στείλω μία αντίστοιχη επιστολή αν θυμάται κάποια ή το διαβάσει η κοπέλα που το είχε γράψει ας με διαφωτίσει που μπορώ να το βρω

Ευχαριστώ

Σαμ εγώ είμαι!Θες να σου στείλω σε πμ τις επιστολές που έστειλα?

Επίσης, τι άλλες λεπτομέρειες θες, πες μου, ευχαρίστως να σου απαντήσω!

Καλημέρα!

Κική κάποιος μας έχει ματιάξει, δεν γίνεται! Είναι η τρίτη φορά που κανονίζουμε για βόλτα και βρέχει!!!!!! Αν συνεχισει έτσι σήμερα, δεν νομίζω τελικά να τα καταφέρουμε.

Αγγελίνα δεν είχα ιδέα ότι είχατε τέτοιο θέμα! Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε τρόπο να κάνετε τις ασκήσεις και θα δείτε μεγάλη βελτίωση!

Ναι ρε γμτ!!!Έλεος με τον καιρό έλεος!

Μας μάτιαξαν οι Αθηναίες:tongue:

Αγγελίνα μου χαλάρωσες καθόλου?

Καλημερααααα!!! :D

Τι κάνετε? :D:D:D:D:D

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αερικό, σε νιώθω απόλυτα στο θέμα. Κι έχεις απόλυτο δίκιο επίσης, να αντιδράς όπως αντιδράς. Δεν είναι κατάσταση, να χαλάει ο άλλος ό,τι χτίζεις εσύ μα κόπο και με μόχθο και μετά να βγαίνεις και κακιά από πάνω. Έτσι είναι κι ο δικός μου, αστον, ας μη φάει, ας μην κοιμηθεί ας μην κάνει μπάνιο κλπ. Αν εξαρτώταν από αυτόν, ούτε μια μέρα δεν θα το είχε βάλει το παιδί το πατς, ήταν καταδικασμένο το θέμα εκ προοιμίου.

Γενικά, όταν δεν μπορεί να συμφωνήσει το ζευγάρι σε πέντε βασικά πράματα για τη διαπαιδαγώγηση, η κατάσταση είναι οικτρή...κι από πάνω, μια πρώτης τάξης μόνιμη αιτία καυγάδων.

Μαρή μαλεκόν, συγχαρητήρια! Πότε το έμαθες? Έκανες τεστ? Άντε με το καλό! :D

Ακούσαμε κι ένα ευχάριστο σήμερα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...