Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελίνα... είναι δύσκολο το έργο σου... σου στέλνω αγκαλιά...

στο σπίτι στην παραλία το καλοκαίρι, δεν θα έχεις κάποιον για βοήθεια? νταντά - γιαγιά - ο μπαμπάς λίγο?

Ζούπυ μου, η νταντά θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθήσει, ο μπαμπάς μόνο απογεύματα στάνταρ, για τους άλλους, χλωμό το βλέπω.

Το ξέρω πως είμαι υπερβολική αυτή η στιγμή, αλλά το βασικό που με έχει φρικάρει είναι ότι, από τον Σεπτέμβριο του 2010, που διαπιστώσαμε ότι ξαναέχουμε πρόβλημα, μέχρι και σήμερα, το είχα αφήσει κάπως το όλο θέμα, με τη λογική, εντάξει μωρέ και να μην τα καταφέρουμ 100%, θα κάνουμε αργοτερα ένα λέιζερ...και μόλις χθες συνειδητοποίησα ότι το λέιζερ θα αφορά μόνο το στραβισμό, αν υπάρχει ακόμα (που δεν το νομίζω, διότι ήδη σχεδόν εξαλέιφθηκε εντελώς) και ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ...

Άφησα τοσο χρόνο ανεκμετάλλευτο στην ουσία, τη μια ας μην το βάλει, έχει γένέθλα, την άλλη ειναι Χριστούγεννα, την άλλη έχει πυρετό κι έτσι είμαστε στάσιμοι εδώ και 8 μήνες...πώς να το συγχωρέσω στον εαυτό μου?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Πάω να κάνω το απονεννοημένο διάβημα, να βάλω το μωρό στην κούνια, κι ο Θεός βοηθός. Καληνύχτα κοριτσάκια μου. Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Καλό ξημέρωμα σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

ναι ζουπη, 6 απριλιου καναμε τον τελευταιο θηλασμο ....

μεγάλωσε το μωρό σου...

...Άφησα τοσο χρόνο ανεκμετάλλευτο στην ουσία, τη μια ας μην το βάλει, έχει γένέθλα, την άλλη ειναι Χριστούγεννα, την άλλη έχει πυρετό κι έτσι είμαστε στάσιμοι εδώ και 8 μήνες...πώς να το συγχωρέσω στον εαυτό μου?

ας σταματήσουμε επιτέλους το αυτομαστίγωμα! είμαστε άνθρωποι, όχι κομπιούτερ! και λάθος να έκανες, από δω και πέρα θα επανορθώσεις!! θα δεις... όλα καλά θα πάνε!!!

κοριτσάκια, θα την κάνω σιγά σιγά... εκτός από το ότι έχω πολύ πρωινό ξύπνημα, μ' έχει βαρύνει απίστευτα κι αυτό το θέμα δίπλα... :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59671

σας φιλώ...

Ζούπυ μου, η νταντά θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθήσει, ο μπαμπάς μόνο απογεύματα στάνταρ, για τους άλλους, χλωμό το βλέπω.

Το ξέρω πως είμαι υπερβολική αυτή η στιγμή, αλλά το βασικό που με έχει φρικάρει είναι ότι, από τον Σεπτέμβριο του 2010, που διαπιστώσαμε ότι ξαναέχουμε πρόβλημα, μέχρι και σήμερα, το είχα αφήσει κάπως το όλο θέμα, με τη λογική, εντάξει μωρέ και να μην τα καταφέρουμ 100%, θα κάνουμε αργοτερα ένα λέιζερ...και μόλις χθες συνειδητοποίησα ότι το λέιζερ θα αφορά μόνο το στραβισμό, αν υπάρχει ακόμα (που δεν το νομίζω, διότι ήδη σχεδόν εξαλέιφθηκε εντελώς) και ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ...

Άφησα τοσο χρόνο ανεκμετάλλευτο στην ουσία, τη μια ας μην το βάλει, έχει γένέθλα, την άλλη ειναι Χριστούγεννα, την άλλη έχει πυρετό κι έτσι είμαστε στάσιμοι εδώ και 8 μήνες...πώς να το συγχωρέσω στον εαυτό μου?

Αγγελινα μου...δεν ηξερα οτι εχετε τετοιο θεμα με το παιδι!

Μην σε παιρνει ομως απο κατω...

Αμβλυωπια εχει ο μικρουλης??

Θα σου πω απλα οτι ειχα μαθητη εναν αμβλυωπα νεαρο...πανεξυπνο,πειραχτηρι,φοραγε τα γυαλακια του κι απλα επρεπε τα βιβλια του να ειναι με μεγαλες γραμματοσειρες...

εσεις βεβαια δεν εχετε φτασει σε κατι τετοιο αλλα εγω σου λεω πως βιωσα στο σχολειο το αντιστοιχο θεμα σε μεγαλυτερη ηλικια!

Το παιδι ηταν απολυτα ενταγμενο στο συνολο τηε ταξης και εννοειται πολυ καλος μαθητης...

Επισης να σου πω οτι ο αδελφος μου εχει οραση 2/10 στο ενα ματι του αλλα μετα απο ατυχημα...

Βλεπει μια χαρα απο το αλλο ματι..εχουμε παει σε παρα πολλους οφθαλμιατρους στην Αθηνα και στην Χρουσου ακομη αλλα και σε κεντρα γνωστα και του εδωσαν γυαλια που δεν τα φοραει..και γενικως δεν προσεχει..αλλα ειναι 29 χρονων γαιδουρι κι ετσι απο δω και περα καλα να παθει ο,τι παθει αφου δεν κοιταει την υγεια του!!:confused:

Μην σταναχωριεσαι,ολα θα πανε καλα για τον μικρουλη σου!!!

Γειά σας κορίτσια συγνώμη για την σφήνα.:)

Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια νομίζω πως εδώ είχα διαβάσει πως κάποια κοπέλα έστειλε επιστολή για την κατάσταση που αντιμετώπισε σε νοσοκομείο της Θεσ/νίκης αλλά δεν είμαι σίγουρη. Ζητάω τα "φώτα"της ή το ποστ που είχε γράψει για να στείλω μία αντίστοιχη επιστολή αν θυμάται κάποια ή το διαβάσει η κοπέλα που το είχε γράψει ας με διαφωτίσει που μπορώ να το βρω

Ευχαριστώ

Γειά σας κορίτσια συγνώμη για την σφήνα.:)

Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια νομίζω πως εδώ είχα διαβάσει πως κάποια κοπέλα έστειλε επιστολή για την κατάσταση που αντιμετώπισε σε νοσοκομείο της Θεσ/νίκης αλλά δεν είμαι σίγουρη. Ζητάω τα "φώτα"της ή το ποστ που είχε γράψει για να στείλω μία αντίστοιχη επιστολή αν θυμάται κάποια ή το διαβάσει η κοπέλα που το είχε γράψει ας με διαφωτίσει που μπορώ να το βρω

Ευχαριστώ

η kikileuteris το ειχε κανει :)

Καλημέρα!

Κική κάποιος μας έχει ματιάξει, δεν γίνεται! Είναι η τρίτη φορά που κανονίζουμε για βόλτα και βρέχει!!!!!! Αν συνεχισει έτσι σήμερα, δεν νομίζω τελικά να τα καταφέρουμε.

Αγγελίνα δεν είχα ιδέα ότι είχατε τέτοιο θέμα! Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε τρόπο να κάνετε τις ασκήσεις και θα δείτε μεγάλη βελτίωση!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααα

Αγγελινα μου μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου..άνθρωποι είμαστε και κάποια στιγμή μπορει να παρεκκλινουμε από το προγραμμα και τα πρεπει μας...

καθε μάνα έχει έναν μικρο γολγοθα..εσείς το ματάκι, εμεις πχ την αλλεργία καποιες άλλες άλλα...εχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά είμαι σιγουρη ότι θα τα καταφέρουμε

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!

Καλημέρα όσο μπορεί να είναι...

Τα νεύρα μου είναι στο θεό... θα σας πω μετά γιατί, γιατί τώρα θέλω να ηρεμήσω.

Αγγελίνα... τίποτα δεν θα συμβεί στο καλό το μάτι! Το παιδί θα κάνει τις ασκήσεις του, στην ανάγκη θα πάρει ρόλο παιδαγωγού η νταντά το καλοκαίρι, και όλα θα πάνε καλά. Κακώς σε πίεσαν οι γιατροί. Σου αντιγράφω από εδώ: http://www.athensvision.eu/content/view/53/101/lang,el/

Σε ποια ηλικία η επικάλυψη του «καλού» ματιού είναι αναποτελεσματική;

Η θεραπεία της αμβλυωπίας προϋποθέτει την προσαρμοστικότητα του οπτικού συστήματος. Όταν ο εγκέφαλος «ωριμάσει» δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στην θεραπεία. Η ηλικία που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία είναι τα 8-9 χρόνια. Παρόλα αυτά η πιο πρόσφατη μεγάλη έρευνα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας (ΝΙΗ) έδειξε ότι τουλάχιστον μερικοί από τους ασθενείς ως 17 ετών ανταποκρίνονται σε θεραπεία με επικάλυψη.

και

Πόσες ώρες την ημέρα πρέπει να γίνεται η επικάλυψη;

Η θεραπεία πρέπει να εξατομικεύεται σε κάθε περίπτωση. Σύγχρονες μελέτες έχουν δώσει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές στον οφθαλμίατρο για την διάρκεια και την συχνότητα της κάλυψης ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθος του προβλήματος της «αμβλυωπίας. Δύο ώρες επικάλυψης της ημέρα έχουν αποδειχθεί αρκετές εάν και εφόσον η αμβλυωπία δεν είναι πολύ μεγάλη και η ηλικία του ασθενούς μεταξύ 3 και 7 ετών. Απόλυτη προϋπόθεση είναι η ενεργή εκγύμναση του οπτικού συστήματος τις ώρες αυτές (ζωγραφική, παιχνίδι, διάβασμα κλπ). Η μερική επικάλυψη μόνο το σαββατοκύριακο είναι αρκετή σε περιπτώσεις που έχουν ήδη ανταποκριθεί στην θεραπεία.

Διάβασε όλο το άρθρο και ηρέμησε! Δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το παιδί με το να αυτομαστιγώνεσαι!

Καλημέρα κορίτσια!

Τρέχω, πήζω, πνίγομαι..................

Αγγελίνα μου, υπομονή και κυρίως ψυχραιμία!!! Είναι ταλαιπωρία, το ξέρω, αλλά κάνε ότι σου πούνε οι γιατροί. Είναι μικρός ακόμη και με λέιζερ διορθώνεται το πρόβλημα. Έχετε στη Θεσ/κη νοσοκομείο που να ειδικεύεται σε οφθαλμολογικά?

Με το να τρέχεις σε διάφορους γιατρούς μπερδεύεσαι περισσότερο. Βρες κάποιον ειδήμωνα!!!

Έχω γνωστούς μου, από την Πάτρα, που ο γιός τους, 6ετ. έχει στραβισμό εκ γενετής, κι έρχονται Αθήνα κάθε φορά... Ψάξτο!

Αερικιά, τι έγινε ρε?

Με το δίποδο τα έχω και με το γεγονός ότι τον κάνει ό,τι θέλει η μικρή! Το πρωί αρχίσαμε να ντυνόμαστε στις 8.00 που κανονικά θα έπρεπε να είμαστε ήδη έτοιμες και να φεύγουμε! Κι αυτό γιατί από τις 7.10 έως τις 7.35 την παρακάλαγε να σηκωθεί από το κρεβάτι και υπέκυπτε στα ουρλιαχτά της!

Πριν λίγο μιλήσαμε και στο τηλέφωνο και του ευχήθηκα ένα γαλλικό γιατί μου έλεγε @@ριές!

κοριτσάκια, θα την κάνω σιγά σιγά... εκτός από το ότι έχω πολύ πρωινό ξύπνημα, μ' έχει βαρύνει απίστευτα κι αυτό το θέμα δίπλα... :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59671

Έχω κι εγώ μέρες που το παρακολουθώ το θέμα αλλά δεν μπορώ να γράψω ακόμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...