Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως Αγγελίνα να σε διαβεβαιώσω πως κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου βλέποντας ακριβώς τα ίδια με τον γιο σου ;)

Δεν ειναι αυτό το θέμα. Θυμάμαι που το είχαμε συζητήσει. Το βλέπω κι εγω οτι το παιδί είναι λειτουργικότατο παντού. Το ζήτημα όμως είναι η -ακραία- περίπτωση να συμβεί κάτι κακό στο "καλό" μάτι. Τότε μένεις με τα 2/10. Και πίστεψέ με, κι εγώ για τον εαυτό μου δεν θα το έκανα και τόσο ζήτημα, αλλα για το παιδί μου δεν μπορώ να το καταπιώ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Βρε πουλακι μου ψυχραιμια μην αρχιζεις τα κλαμματα θα δειξει αλλα αν καταλαβα καλα αν δεν θα διορθωθει θα χρειαζεται γυαλια αυτο ειναι το θεμα???

Τα γυαλιά τα φοράει από 3 ετών καλή μου...το θέμα είναι η αμβλυωπία του. Πάω πάλι στο μωρό κι εξηγώ μετά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

να καταλάβω βρε αερικό μου : σου παρουσιάστηκε στα 9 σου κι έχεις ακόμη στο ένα μάτι 2/10?

δεν παρουσιάστηκε στα 9... στα 9 το διαπίστωσαν και έχω ακόμα τόσο ναι!

Διαφημίσεις

Αγγελίνα θα τον μάθεις απλά πόσο πολύτιμο είναι το μάτι του! Τα μάτια του... και θα προσέχει! Εγώ έτσι έμαθα να ζω!

Καληνυχτώ!

Πού να τη βρω την ψυχραιμία ρε κορίτσια...πόση ακόμα? Όλο το χειμώνα τρέχαμε στους ωριλάδες, τώρα αφήσαμε αυτούς και πιάσαμε τους οφθαλμίατρους. Στο μεταξύ, σας είπα που με την τελευταία αντιβίωση (την έβδομη για φέτος) έκανε αλλεργία και τη σταματήσαμε. Ακόμα να του φύγουν τα σπυράκια, κάτι σαν ψιλά ιδρωτήρια, ξύνεται ο κακομοίρης. Επίσης, από προχθές το βράδυ βήχει και, για να απογύγουμε τα χειρότερα τον ξανασταμάτησα από τον παιδικό, 10 μέρες πήγε δεν πήγε. Κι ο μικρός, σας τα είπα...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καληνύχτα αερικό!

αγγελίνα, δεν είναι λίγα αυτά που γράφεις αλλά... δεν είναι τραγικά! για πάρτο λίγο αλλοιώς φιλενάδα... τα περισσότερα παιδάκια έχουν θεματάκια... προσωπικά δε, πιστεύω πως τα μάτια του παιδιού θα πάνε μια χαρά!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, σας τα εξηγώ εδώ να καταλάβετε.

Αμβλυωπία λέμε ότι έχει κάποιος που η όρασή του από το ένα μάτι είναι πολύ πιο μειωμένη από ό,τι στο άλλο. Στον δικό μας το καταλάβαμε στα 3 του, γιατί τότε το μάτι που είχε το πρόβλημα άρχισε και να στραβίζει προς τα μέσα. Ο γιατρός μας εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλος τον παιδιών δέχεται και επεξεργάζεται πάρα πολλές πληροφορίες. Όταν όμως το ένα μάτι του στέλνει μια καθαρή εικόνα και το άλλο μια θολή, διαστρεβλωμένη, τότε δίνει σήμα στον οργανισμό να πάψει να λαμβάνει εικόνες από το προβληματικό μάτι, το απορρίπτει δηλαδή ως όργανο σιγά σιγά. Έτσι πέφτει η όραση και ανεβαίνουν οι βαθμοί του προβληματος.

Όταν πρωτοδιαγνώστηκε το παιδί, είχε υπερμετρωπία με διαφορά σχεδόν 4 βαθμών μεταξύ των δύο ματιών, στραβισμό κι εναν ελάχιστο αστιγματισμό. ξεκινήσαμε αμέσως γυαλια και ασκήσεις, όπου κλείναμε το "καλό" μάτι για να αναγκαστεί το άλλο να δουλέψει. Ειχαμε μεγάλα δράματα τον πρώτο καιρό, αλλά μετά από έναν χρόνο, στα 4 του δλδ, έδειξε πως είχε ισοσταθμιστεί η κατάσταση. 6 μήνες αργότερα το μάτι παλλινδρόμησε και σήμερα βρισκόμαστε εδώ που σας περιέγραψα.

Ο μικρός πριν λίγο κοιμήθηκε τελικά, στο καρότσι βεβαίως. Ωραία θα τα περάσουμε κι απόψε πάλι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αγγελίνα, αυτό που περιγράφεις (και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες βέβαια) το έχουν πολλά παιδάκια (και στον κύκλο μου) κι έχουν πάει μια χαρά!!

μην απογοητεύεσαι και μην σκέφτεσαι το χειρότερο! γιατί να επηρεαστεί και το καλό μάτι??

ξέρω πως είναι δύσκολο για ένα παιδάκι της ηλικίας του... και το έχω ξαναπεί - δεν υπάρχει δυσκολότερο από το να είσαι μάνα...

υ.γ. καλησπέρα κυρά της ρ!

Ναι Ράννια, ξανα μανά κλείσιμο του ματιού για 5 ώρες την ημέρα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Δεν ξέρω ρε κορίτσια...δεν τα σκέφτηκα μόνη μου αυτά περί απώλειας του καλού ματιού, ο ρουφιάνος ο γιατρός τα ανέφερε...και μου είπε ότι γι' αυτό ειναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε να το διορθώσουμε όσο μπορούμε. Κι άρχισα εγώ να βλέπω εφιάλτες στον ξύπνιο μου: ξεστρατισμένα βεγγαλικά, σπασμένα γυαλιά από πέσιμο που τραυματίζουν το μάτι, παιχνίδι με μολύβια στο σχολείο και άλλα συναφή. Και με πίεσαν χρονικά και οι δύο.

Και δεν είναι μόνο οι το κλείνεις το μάτι και άστον να πηλαλάει...για να γίνει δουλειά, πρέπει να είναι και συγκεντρωμένος σε κάτι, πχ να διαβάζει, να ζωγραφιζει, να κάνει παζλ, με λίγα λόγια σπίτι με καθιστικές δραστηριότητες...κι άλλος από δίπλα να ωρύεται και να θέλει βόλτα...πώς τα συνδυάζω καλοκαιριάτικα, την τύχη μου μέσα????

Ζούπυ θέλω κι εγώ να ελπίζω πως δεν θα μείνουμε εδώ που είμαστε, αλλα σήμερα ειλικρινά είμαι σε κατάθλιψη, όλα μαύρα τα βλέπω.

υ.γ. έπιασε μπόρα...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...