Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας και χαρα σας!

Τελικα πηγαμε παιδιατρο..

Ευτυχως που δεν το αφησα για αργοτερα.. :( Εχει πολλα ακροαστικα ρε γμτ.. Μου ειπε πρεπει να παρει αντιβιωση. Δεν το περιμενα ρε γμτ.. Δεν μου ειχε κανει ουτε πυρετο, ουτε τιποτα.. Ακουγα βεβαια "χουρχουρισμα" απο το στηθακι της αλλα δεν ηξερα.. Τεσπα! Ειπε πως οσο ειναι απυρετη μπορει να πηγαινει σχολειο κανονικα. Παλι καλα γιατι ετσι οπως εχει ξετρελαθει αυτη με τον παιδικο δεν υπηρχε περιπτωση να σταματησει τωρα. Θα μας μισουσε!

Τεσπα! Εγω στα ιδια χαλια (και χειροτερα μη σας πω).. Σημερα τακτοποιησα κι αλλες εκκρεμμοτητες, πληρωσα το σερβις, τα λαστιχα του αυτοκινητου, το καθισματακι της Μαριας (τελικα της αγορασαμε απο τα Ηρα στην Τιτανων). Ηρθε και ο αντρας της λουκομαμας και πηρε τα χαλια μας.

Μου μενουν τωρα να γινει απολυμανση,να πληρωθει η ασφαλεια του αυτοκινητου, να ερθει ο ψυκτικος τη Δευτερα για συντηρηση και να περασει το αυτοκινητο ΚΤΕΟ. Μετα τελος. Φυγανε ολα τα λεφτα αλλα εγινε δουλεια. Αυτο μετραει.-

Τα λεμε κι αργοτερα! Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα που το ειπες πρεπει να δωσω και εγω χαλια σε Λουκομπαμπα.

Εγω δεν γραφω τι εκανα γιατι δεν αντεχω καν να περιγραψω τα χαλια μας. Φοβαμαι και εγω μην εξελιχθει σε ακροαστικα ο βηχας του Μαριου, εγω ακομα πολυ χαλια και για αποκορυφωμα της ημερας κατα λαθος ο Μαριος επεσε με το πισω μερος του κεφαλιου με ολη του την δυναμη πανω στο προσωπο μου παιζει να μου εχει σπασει την μυτη εκλαιγα απο τον πονο και τωρα την νιωθω ξενο σωμα.

καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε μανούλες και παιδάκια;;;;

εμείς πήγαμε ένα διημεράκι στη μάνα μου!!!! και περάσαμε πολύ καλά!!! το ευχαριστήθηκε κι ο Κων μου!!!! ήξταν μια καλή αλλαγή!!

σήμερα πήγαμε και του πήρανε αίμα του Κων μου...:( και γμτ στη πρωτη προσπάθεια βγήκε η βελόνα και ξανατρυπήσαμε το άλλο χέρι.... εκλαιγε και χτυπιοτανε ο μικρός μου... αχ αχ αχ....:( αύριο θα πάμε και ουρα και κόπρανα για εξετάσεις κι ελπίζω όλα καλά!!! :rolleyes:

σήμερα φώναξα για πρώτη φορά σε ξένο παιδί και το μάλωσα.... :confused: :confused: :confused: :confused:

χτύπησε ενα κοριτσάκι στην αυλή των Κων... τον τράβηξε από τα μαλλιά και τον έριξε κάτω από τη μηχανή του... το έκανε δυο φορές.... πριν του είχαν πετάξει και χαλίκια μαζί με τον αδερφό της....

έγινα πυρ και μανία.... κι ο πατέρας του κοριτσιού έπινε κρασιά στο γείτονα... μονο όταν άκουσε φωνές εμφανίστηκε.... κι ο Κων είναι ο πιο μικρός και δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του γμτ.... κι είναι καλός!! μοιράζεται τα παιχνίδια του, παίζει με τα άλλα παιδιά χωρίς φασαρίες κτλ.... και μόλις σήμερα τα είδε αυτά τα παιδάκια (ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι περίπου 3-4 χρονών) τα αγκάλιαζε και τα φίλαγε... χαρηκε που ήρθαν....

γμτ... γμτ... γμτ....

στεναχωρήθηκα πολύ......

μετά πηρα τα παιδιά και φύγαμε.... αυτό είναι να σε διώχνουν από το σπίτι σου και την αυλή σου..... σκατά....

Φαίη για το φαγητό της Μαρίας:

Τα ίδια ισχύουν και σε εμάς. Συνεπώς ανάλογα τα κέφια της! Άλλες μέρες τις δίνω φρούτα απόγευμα ή αυγό (τρώνε μόνο μία φορά την εβδομάδα) ή τραχανά ή γιαούρτι, πατάτες ή μακαρόνια το βράδυ ή τοστ ή ό,τι άλλη μαμακία ζητήσει :lol: αλλά πάντα σε φαγητό ;)

Μάρα το mail μου δες το από το facebook και για όποιαν άλλη θες ;)

Εδώ είμαι, κόρες...ζω...ακόμα...

Ένα θα σας πω: Ο μικρός χθες το βράδυ ξύπνησε 4 φορές και σήμερα είναι ξύπνιος από τις 8 το πρωί, με μισής ώρας ύπνο στο καρότσι. Κι ακόμα δεν έχει κοιμηθεί για βράδυ, τούτη την ώρα που σας γράφω.

Χθες πήγαμα τον μεγάλο στον οφθαλμίατρο, μεγάλη ήττα. Σχεδόν δυο μήνες ασκήσεις και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα,η όραση στο δεξί του μάτι εξακολουθεί να είναι στα 2/10 (ενώ στο αριστερό στα 9/10). Κι αν δεν υπάρξει σύντομα βελτίωση, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να παραμείνει έτσι δια βίου, δεν διορθώνεται ούτε με λέιζερ ούτε με τίποτα.

Ελπίζω να σας κάλυψα. :-(

Πάω να κάνω update.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάτε για μη διόρθωση αγγελίνα ;) Εμάς στα 9 μας είχε πει από εξάμηνο και πάνω θα δούμε κάποια αποτελέσματα άσχετα αν εγώ δεν έκανα τις ασκήσεις ούτε μήνα!

στα 9 μου... είχαμε διαπιστώσει το ίδιο πρόβλημα σε εμένα!

Το οποίο δεν διορθώθηκε γιατί απλά δεν έκανα ποτέ τις ασκήσεις!

Διαφημίσεις

Πάντως Αγγελίνα να σε διαβεβαιώσω πως κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου βλέποντας ακριβώς τα ίδια με τον γιο σου ;)

Τι να πω...ό,τι μου λένε, λέω.

Βασικά όλοι μου είπανε πως το μάξιμουμ που μπορούμε να ελπίζουμε μια αξιολογη βελτίωση είναι τα 7,5. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί πάρα πολύς καιρός για να κερδίσουμε κάτι της τάξεως του 1/10. Ασε που τα παιδιά δεν συνεργάζονται πλέον σε τέτοιες ηλικίες, υπάρχει και το διάβασμα, οι εξωσχολικες δραστηριότητες κλπ.

Είδα 2 γιατρούς σε 2 μέρες. Ο ένας πιο αισιόδοξος κι ο άλλος πιο απαισιόδοξος. Περιττό να σας πω πως σήμερα έκλαιγα όλη μέρα, κι είχα και τον μικρό να με τυραννάει. Και λείπουν και τα πεθερικά και η μάνα μου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...