Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

kinki επειδη το "μια ωρα μακρυα απο την αθηνα" το ζω όπως ξέρεις... θεωρω οτι καλυτερη λυση ειναι το παιδι στα πεθερικα διοτι

1. ειναι πιο κοντα και σε σενα υπο την εννοια οτι δεν 8α εχεις το άγχος του μην γινει κατι και πως θα φτασω εκει 6 ωρες μακρυά

2. ειναι ΑΛΛΟ το "παιρνω το τρενο, κτελ αμαξι και παω αποψε να κοιμηθω με το παιδακι μου για να το νιωσω λιγο" και άλλο το "και αποψε θα κοιμηθω και το πουλακι μου μακρυά μου...8α ξερουν αραγε πως οταν ξυ[πνάει το βράδυ θελει αγκαλιτσα"

οσο για το περα δώθε.... μην το κανεισ σωνει και ντε...8α εισια πολυ στεναχωρημενη και επιθβαρυμενη μετα απο νοσοκομειο, γιατρους και κλπ που το μονο που 8α 8ελεις να κανεις ειναι να κουκλουλωθεις και να κλεισεις τα μάτια σου...δεν θα σου κρατησει κακια η μικρη αν δεν πασ ενα βραδυ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!

Σήμερα λοιπον εκλεισε η νονα τα βαπτιστικαααα.....

Η μικρη μου ειναι ξερη και προσπαθω να χαλαρωσω!

Μάρα πλησιάζει η μερα που θα βαπτισουμε τα μπουμπουκια!!! πως περναει ο καιρος....

Κινκα..η καλυτερη λυση για το παιδι ειναι να ειναι καπου σταθερα και να μην πηγαινοερχεται αυτη ειναι η δικη μου αποψη..τωρα εσυ ειναι λιγο μανικη το περα δωθε...δεν ξερω τι αλλο να σου πω...μονο να συνεχισεις να εχεις αυτη τη θετικη ενεργεια!!! αυτο θα τα λυσει όλα!!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

κι εγώ προς τα εκεί τείνω, να είναι η βάση μας τα πεθερικά αρχικά, να εγκατασταθούμε εκεί, κι από εκεί εγώ να πηγαινοέρχομαι για όσο χρειάζεται. Κι ανάλογα πώς θα αντιδράει και η μικρή θα πορεύομαι κι εγώ.

Τα μικρόβια με φοβίζουν, λέω να πάρω τη γιατρό να ρωτήσω τι παίζει...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

με πανοπλία θα πηγαίνω, με οραματίζομαι από τώρα γκλαν γκλαν στους διαδρόμους του νοσοκομείου :D κι αυτή τη γρίλια μπροστά στο πρόσωπο χιχιχχι

bh45qekil.png

ααχαχαχχαχαα α μαρι βιλανόβα πως τα λες! αχαχαχχαχαχαχαχαχ

οπλισου με υπομονη και με αντοχή πάντως.. ξερω τι σ λεω,..,σε περιμενει πακετίδιον αλλα δεν σε φοβάμαι εσενα..εισαι ντομπερμανάκι

dZJip3.png

χαχαχαχαχα έλα σκέψου ένα καλό δικό μας να ανοίξουμε να ταράξουμε τα νερά!

να γράψω ότι επειδή δεν αντέχω τα κλάματα στο ταξίδι θα τους πω να βάλουν το παιδί σε κλουβί με σκυλιά κάτω; και να ρωτάω αν θα επηρεάσει τον ψυχισμό του ή μήπως είναι καλύτερα να το ναρκώσω;

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

πλάκα-πλάκα, δεν έπρεπε τα μπόινγκ εκτός από σουίτες και βλακείες να έχουν και κανένα χώρο για πιτσιρίκια, να τα αναλαμβάνει η γουαδαλούπε κάστρο να μπορεί η δόλια μάνα να πίνει το κοσμοπόλιτάν της με την ησυχία της; δλδ ούτε στο αεροπλάνο δεν μπορεί κανείς να βρει την ηρεμία του;

bh45qekil.png

ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΈΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΙΡΛΑΙΝΣ

υγ. επιμενω εγω γιατι στα ιατρικοεμβολιακα σε παω. στην πατατινα εκανες ηπατιιτδα Α? μηοως τα μωρα μας ειναι νωρίς ακομη?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...