Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλησπέρα, θα είμαι σύντομη: Μάρα δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα με τα όρια, αλλά έχω κάποιες ενδεικτικές ερωτήσεις.

1. Αφήνετε την Πούκι να σας δαγκώνει/χτυπάει/τραβάει μαλλιά; Όταν το κάνει πώς αντιδράτε;

2. Την αφήνετε να βάλει τα δάχτυλα στην πρίζα, παρόλο που (υποθέτω) έχετε προστατευτικό;

3. Την αφήνετε να καταστρέφει πράγματα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3] κικίτσα, που έχεις χαθεί? δουλειές?

4] η αγγελίνα που είναι?

Πολλές δουλειές ζούπυ μου. Ευτυχώς τελείωσαν οι ρημάδες!

Αλήθεια η Αγγελίνα χάθηκε ρε γμτ. Που βόσκει?

Κική αύριο ή μεθαύριο απόγευμα παίζει να έρθετε στο πάρκο μας;

Παλ μου, έχω πρόβλημα με το να αφήσω τη μικρή ρε γμτ.

Η μάνα μου κάνει κορτιζόνες στο χέρι.

Οπότε μου είναι δύσκολο να έρθω έγώ κάτω με 2 μωρά στο λεωφορείο.

:oops:

Αν θες όμως να έρθεις εσύ, θα είναι πιο εύκολα! Δε μου αρέσει αυτό που κάνω, να έρχεσαι μόνο εσύ, αλλά τώρα, ειλικρινά έχω πρόβλημα να έρθω εγώ. Ντρέπομαι ομολογώ:oops:

Οπότε τι λες να έρθεις εσύ από εδώ?Ε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπέρα, θα είμαι σύντομη: Μάρα δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα με τα όρια, αλλά έχω κάποιες ενδεικτικές ερωτήσεις.

1. Αφήνετε την Πούκι να σας δαγκώνει/χτυπάει/τραβάει μαλλιά; Όταν το κάνει πώς αντιδράτε;

2. Την αφήνετε να βάλει τα δάχτυλα στην πρίζα, παρόλο που (υποθέτω) έχετε προστατευτικό;

3. Την αφήνετε να καταστρέφει πράγματα;

1. ΓΕΛΑΜΕ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ..ΠΙΟ πολύ τεσταρει για να δει τι παιζει

2. NOPE...ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

3. ΒΕΒΕΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΠΧ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΛΠΚΛΠ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

έρχομαι στην πατρίδα μαρούσκιον και ζούπυ!

εεεε κανονίστε! θέλω υποδοχή θείας από το Σικάγο, θα ντύσετε τρία κοριτσάκια της παρέας σαν ταμένα να μου κάνουν υπόκλιση και να μου δώσουν λουλούδια κι εγώ θα λέω "είμαστε very very...πώς το λέτε εσείς εδώ...χολοσκασμένες!" χαχαχαχαχαχαχα

πάνω που επιτέλους ανθίζουν τα κλαδιά και βγάζει η γης χορτάρι, εγώ πρέπει να τα μαζεύω και να φεύγω αγκρρρρ

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Παλ μου, έχω πρόβλημα με το να αφήσω τη μικρή ρε γμτ.

Η μάνα μου κάνει κορτιζόνες στο χέρι.

Οπότε μου είναι δύσκολο να έρθω έγώ κάτω με 2 μωρά στο λεωφορείο.

:oops:

Αν θες όμως να έρθεις εσύ, θα είναι πιο εύκολα! Δε μου αρέσει αυτό που κάνω, να έρχεσαι μόνο εσύ, αλλά τώρα, ειλικρινά έχω πρόβλημα να έρθω εγώ. Ντρέπομαι ομολογώ:oops:

Οπότε τι λες να έρθεις εσύ από εδώ?Ε?

ok, μάλλον αύριο απόγευμα; βολεύει;

λοιπόν εγώ τώρα έχω το εξής θέμα, τα παραθέτω εδώ και πείτε μου γνώμες πλιζζ:

επιστρέφω λοιπόν στις 28. Θα πάω για καμιά βδομάδα στα πεθερικά, που μένουν καμιά ώρα περίπου έξω από Αθήνα. Όλα ΟΚ (αν εξαιρέσουμε το ότι τη μικρή θα την έχει βαρέσει το τζετ λαγκ κατακούτελα και θα κάνει τη νύχτα μέρα πάλι :D).

Κάποια στιγμή πρέπει να πάω να δω πατέρα, ο οποίος από σήμερα βγήκε από εντατική και είναι σε θάλαμο. Από τη μία φοβάμαι μην τυχόν μεταφέρω κανένα μικρόβιο που θα μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και αρρωστήσει η μικρή, αλλά αφού δεν γίνεται αλλιώς θα το υποστώ.

Από την άλλη, σκέφτομαι τι να κάνω τη μικρή, η οποία είναι ένα μωρό που έχει μάθει να είναι μαζί μου σχεδόν αποκλειστικά και όταν βλέπει ξένους στην αρχή είναι λίγο φοβισμένη (θυμάστε ίσως στη γιατρό που σήκωσε όλο το τετράγωνο στο πόδι με τις τσιρίδες). Να την ξεσηκώσω και να την πάρω μαζί στο πατρικό (6 ώρες περίπου από τα πεθερικά); Εκεί όμως εκτός από την αλλαγή πάλι στο μέρος και στα πρόσωπα, μένουν και αρκετά άτομα στο σπίτι, οπότε δύσκολα χώνεις κι ένα μωρό εκεί, και επίσης δεν ξέρω αν θα της κάνει καλό να την αφήνω με κάποιον καινούριο πάλι και να φεύγω για το νοσοκομείο. Σκέφτομαι να την αφήνω στα πεθερικά, που λογικά θα έχει συνηθίσει μετά από κάποιες μέρες, κι εγώ να πηγαινοέρχομαι είτε αυθημερόν είτε το πολύ να επιστρέφω την επόμενη. Κι όταν με το καλό βγει ο πατέρας και πάει σπίτι, να πάω λίγες μέρες και πάνω να τον δούμε και να είμαι μαζί της τουλάχιστον (αν και πάλι φοβάμαι τα μικρόβια, διότι οι γιατροί είπαν θα είναι επιρρεπής σε λοιμώξεις του αναπνευστικού).

Δεν ξέρω αν βγάζετε νόημα από όλα αυτά που γράφω, αλλά πώς το βλέπετε;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...