Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φτιάξε μαρή ένα facebook, έχουμε γίνει όλες φίλες εκεί μέσα, μπες και θα δεις όλα τα άπλυτα της μιας και της άλλης:tongue:

:(:(:(:confused::confused::(:(:(:(

δεν ξέρω να φτιάχνω φέης μπουκ!:(

ζωπυράκι, πες μας τί μας περιμένει!

Καλημέρα :)

Έλα ρε Σεβούλα δεν είναι δύσκολο το να φτιάξεις facebook... σα να φτιάχνεις λογαριασμό σε ένα φόρουμ είναι ;) Δοκίμασέ το :) Δεν δαγκώνει :D

Ζώπυρον μου πατάς τον κάλο με το εκπαιδευτικό σύστημα... πολύ όμως...

μπέμπα μου, δεν έγινε κάτι συγκεκριμένα σήμερα - απλά το εκπαιδευτικό σύστημα είναι τρισάθλιο, οι... (περισσότεροι) λειτουργοί του απλά υπάλληλοι (και μάλιστα τις περισσότερες φορές κακοί υπάλληλοι) και τα παιδιά θύματα αυτής της παρανοικής και τραγικής κατάστασης!

σέβη μου, σου απάντησα?

Διαφημίσεις

...Ζώπυρον μου πατάς τον κάλο με το εκπαιδευτικό σύστημα... πολύ όμως...

άστο, εμένα είναι μόνιμα πατημένος ο κάλος...

(επίσης, μην ξεχνάς - γιατρούς & εφοριακούς) :mrgreen:

μπέμπα μου, δεν έγινε κάτι συγκεκριμένα σήμερα - απλά το εκπαιδευτικό σύστημα είναι τρισάθλιο, οι... (περισσότεροι) λειτουργοί του απλά υπάλληλοι (και μάλιστα τις περισσότερες φορές κακοί υπάλληλοι) και τα παιδιά θύματα αυτής της παρανοικής και τραγικής κατάστασης!

σέβη μου, σου απάντησα?

μα τι παραπονιέσαι καλή μου???? ωωωωω

άσε που είναι ΔΩΡΕΑΝ τι θέλεις τώρα??????

πήρα τηλέφωνο τον Στεφ για να μου πει τo e-mail μου. για να καταλάβετε γιά τί επίπεδο μιλάμε.

πρέπει να γράψω το πραγματικό μου όνομα στην πρώτη φόρμα που μου ζητάει στοιχεία ή όχι; θα φαίνεται πουθενά;

έχουμε και εργοδοσία, παίδες!

εγώ το ξαναείπα. θα την στείλω όσο αργότερα μπορώ.

με κατατόπισες ζωπυράκι μου.

συμφωνώ με την Ειρήνη.

αν δεν πληρώνεις, .... δωρεάν παιδεία. κρατος προνοίας.

πάνω από όλα η μητρότητα, το συμφέρον του παιδιού!

μου θυμίζω τα της εργοδοσίας μου... που μπιπ και μετά "εμείς επενδύουμε στον άνθρωπο".

ουστ!

Κεφάτες σας βρίσκω πρωί πρωί! το ρίξαμε στα ανέκδοτα ε;

Βάλε ό,τι θέλεις Σεβούλα.. εσύ επιλέγεις ποιους θα βάλεις στο προφίλ σου. Να βάλεις μόνο να είναι ορατό το προφίλ σου μόνο σε φίλους ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κική, και σε εμάς μάλλον συμβαίνει το 2ο. Πρέπει να ζηλεύει την αδελφή του. Όλη την ώρα μου θέλει να τον αγκαλιάζω και να του λέω γλυκόλογα.

Ε, ναι!Κι εμάς ζηλεύει τη μικρή!!Πόσο είναι τα παιδάκια σου σε ηλικία?Αλλά εμάς το βγάζει και αλλιώς...δέρνει και δαγκώνει τα άλλα παιδάκια...κάνει διάφορες ταρζανιές.Τώρα προσπαθούμε να τις κόψουμε.

Κάναμε όμως ένα μεγάλο φάουλ.Θεωρήσαμε ότι ήταν πολύ μικρός για να του εξηγήσουμε την άφιξη της μικρής κι ότι δε θα καταλάβει κι ότι θα το περάσει πολύ στο ντούκου.Μέγα σφάλμα! Όλα τα καταλαβαίνουν τα παιδάκια μας!

καλα...ειναι δεν ειναι εγω θα το πω και το βλεπετε το πρωι...

Το λοιπον, εκει που εκανα μπανιο, και σαπουνιζα τη θεικη κορμαρα μου (μπουχαχα) τι μου ρθε στο μυαλο? Αυτη η κοπελιτσα η Victoriabebakos σα πολυ καιρο δεν εχει να γραψει? Λετε να επαθε τιποτα η κοπελα? Το λεω γιατι ειχε και εναν αντρα που τη σαπιζε στο ξυλο....

Την εχει παρει καμια το ματι σας?

Βρε Ράνια πως αντέχεις και δεν κοιμάσαι τέτοιες ώρες!Σε ζηλεύω!Εγώ σπάνια να αντέξω έτσι!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!!

Σέβη είναι πολύ εύκολο να κάνεις φέης!Εγώ ομολογώ ότι από τότε που γνώρισα το πάρεντς, το φέης το έχω παρατημένο!

Ένα φεγγάρι είχα φάει κόλλημα με τη φάρμα!Και πριν από αυτό με τη μπιρίμπα του ζοο.Καλά αυτό ήταν αιτία διαζυγίου:mrgreen:.Και πριν από αυτό με το second life.Αλλά το καλό είναι ότι τα βαριέμαι γρήγορα και ξεκολλάω εύκολα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλα...ειναι δεν ειναι εγω θα το πω και το βλεπετε το πρωι...

Το λοιπον, εκει που εκανα μπανιο, και σαπουνιζα τη θεικη κορμαρα μου (μπουχαχα) τι μου ρθε στο μυαλο? Αυτη η κοπελιτσα η Victoriabebakos σα πολυ καιρο δεν εχει να γραψει? Λετε να επαθε τιποτα η κοπελα? Το λεω γιατι ειχε και εναν αντρα που τη σαπιζε στο ξυλο....

Την εχει παρει καμια το ματι σας?

Ράννια έκανα ένα ψάξιμο, και τελευταία φορά που εθεάθη η κοπέλα ήταν εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1811248#post1811248 στο ποστ 787.. Κι εγώ τη διάβαζα κι έχω αναρωτηθεί τι να έχει απογίνει...

Κεφάτες σας βρίσκω πρωί πρωί! το ρίξαμε στα ανέκδοτα ε;

Βάλε ό,τι θέλεις Σεβούλα.. εσύ επιλέγεις ποιους θα βάλεις στο προφίλ σου. Να βάλεις μόνο να είναι ορατό το προφίλ σου μόνο σε φίλους ;)

πώς το κάνουμε αυτό;

πώς αλλάζω το όνομα χρήστη;

βρήκα μόνο την Ειρήνη, την Λευκή.

εσύ έχεις φωτό με την Κωνσταντίνα μωρό; δεν θυμάμαι το επίετό σου.

μαλλον βρήκα και την Δωράκι.

πώς το κάνουμε αυτό;

πώς αλλάζω το όνομα χρήστη;

βρήκα μόνο την Ειρήνη, την Λευκή.

εσύ έχεις φωτό με την Κωνσταντίνα μωρό; δεν θυμάμαι το επίετό σου.

μαλλον βρήκα και την Δωράκι.

Λοιπόν εγώ σε πρόσθεσα και πρότεινα και στις άλλες να σε κάνουν φίλη.

Καλημέρα κορίτσια..

Σήμερα είμαι χάλια.. πιο χάλια από ποτέ...

Συνάχι, μπούκωμα, βήχας και πόνος στα κόκκαλα.. ήπια ντεπόν αλλά δε βλέπω να κάνει τίποτα..

Ωωωωωωωωωωωωω θα πεθάαααααανω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...