Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μικρακι.....ρε φιλε σε ζηλευω. Δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ στο εκατομυρριο να εχει τοσο καλη μεταβαση στον παιδικο η δικια μου. Δεν παιζει με τπτ.......αντε να δουμε πως θα το κανουμε.....ειλικρινα.......

Ευχαριστω μανουλα.. Ενταξει, ειναι αρχη ακομα, θελω να πιστευω ομως πως θα συνεχισει ετσι. Και φυσικα με εχει πιασει το ενοχικο μου παλι και σκεφτομαι "γιατι προτιμα το σταθμο απο εμενα" και μπλαμπλαμπλα.. Αλλα περνα καλα εκει και εστιαζω σε αυτο.

Η διευθυντρια της μου ειπε πως δεν την εχουν ακουσει να γκρινιαζει εκει. Μονο το κλαμμα της ακουνε οταν της λενε να ετοιμαστει για να μπουν στο σχολικο. Εχθες ας πουμε πηγε και κρυφτηκε κατω απο το θρανιο για να μην τη φερουν πισω. Κατα τα αλλα ειναι πολυ συνεργασιμο παιδι.

eeeeela δωστε μαιλ λεμε να στειλω τα δεοντα μην μου χαθειτε στο δρομοοοοο

Σου στελνω πμ.

Φαίη, τα βρήκα και τα παρήγγειλα από το puma corner Κορυδαλλού, δίπλα στην αδελφή μου!!! τέλεια είναι...

Με γεια σας Νιτσακι! Καλοφορετα! :D

Θελω τη βοηθεια σας στο προγραμμα διατροφης της μικρης.. Το πρωι πινουμε γαλα με λιγο μελακι, ή δημητριακα. Στο σχολειο κανει 2 γευματα τα οποια περιλαμβανουν το πρωτο ειτε φρουτα, ειτε αυγο, ειτε ψωμι με βουτυρο και μελι (σαν πρωινο δηλ.) και το δευτερο γευμα κανονικο μεσημεριανο. Σημερα πχ εφαγε αυγο και μπανανα και το μεσημερι φακες και μαλιστα ενα πιατο γεματο (και μη χειροτερα δηλαδη!).

Απο οτι εχω καταλαβει δεν τρωει πολυ φρουτο στο σταθμο παροτι το προσφερουν. Ισως επειδη ως τωρα την αλεθαμε και εκει τη δινουν σε κομματακια.

Τι να της δινω το απογευμα και το βραδυ? Να βαζω τη φρουτοκρεμα ως απογευματινο και το βραδυ να δινω εναλλαξ γιαουρτι/τραχανα?

Για βοηθατε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα φαιη εμένα τις φακές δεν τις έτρωγε και με τον σταθμό έγινε το αγαπημενο της φαγητό!

εγώ απογευμα δινω γιαουρτάκι και το βράδυ κανά τοστάκι, ή ψωμι με τυράκι ή φαγητό κανονικό αν έχουμε μαγειρεψει!

εγώ απογευμα δινω γιαουρτάκι και το βράδυ κανά τοστάκι, ή ψωμι με τυράκι ή φαγητό κανονικό αν έχουμε μαγειρεψει!

Μία από το γίδια !!!

Σήμερα μου ζήτησαν να τους στέλνω μάλιστα πορτοκάλια και γιαουρτάκια .... κι εμένα θα φάει ο μεγάλος σε λίγο ...

Διαφημίσεις

Φαίη,

Με γειά το πατούμενο !!!! Τέλειο !!!!

Ευχαριστω Μεταξακι μου! :D

Ειρηνακι το θυμομουν για τη Ζωη και τις φακες! Τα ιδια κανει και η δικια μου τελικα! Ωραιες επιλογες, θα χορταινει το μικρακι μου!

Μου εχουν σπασει τα νευρα απο το συνεργειο.. Δεν μας εχουν παρει τηλ. ακομα οποτε λογικα δεν θα ειναι ετοιμο το αμαξι (ηθελε και της Παναγιας τα ματια βεβαια) και θελω το απογευμα να παμε παιδιατρο...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να μην ξεχάσω :

έχω 2 ζευγάρια Havaianas το ένα

-Νο 21, σε μπλε και το άλλο

-Νο 23 (ή 24 ???) -θα το τσεκάρω- σε κίτρινο στο μοτίβο αυτό που παραθέτω και τα δυο (numbers)

http://el.havaianas.com/el-GR/products/sandals-baby/#/?id=611

Ποιά κοπέλα από εσάς τα θέλει να τα χαρίσω εννοείται !

Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ και ΕΝΤΕΛΩΣ αφόρετα ...

Θα το βάλω και στα 2χρονα μήπως υπάρχει κάποια από εκεί, μην το βάλω αγγελία δίπλα και τα δώσω σε "άγνωστη" κοπέλα ...:rolleyes:

Μεταξακι θελω το 23!!! :)

Λοιπόν ΈΚΛΕΙΣΕ ...θα τσεκάρω μόνο το νούμερο μόλις πάω σπίτι (καταραμένο αλτσχάϊμερ) και μου λες με μνμ πού ακριβώς να τα στείλω !!!!

Εχουν τρελό γέλιο με τα σαγιονάρια !!!!

Διαφημίσεις

kiki Μου αυτο στο οποιο εδώ και καιρο επιμένει η παιδιατριξ ειδικά απο τοτε με την ιωση της μικρής, ειναι οτι οι γιαγιαδες ειναι υπερβολικά προστατευτικέςκαι αγχώδεις με το παιδι και δεν κατανοουν οτι παιδι ειναι 8α αρωστησει κιολας κλπ κλπ. ε ρε παιδια τι να κάνω? να τις πνιξω? αντι να λεω δοξα οτν θεο που υπάρχουν και αυτοι οι άνθρωποι και ρολαρει το θεμα...

Κοίτα, από προσωπική εμπειρία...τις παππουδογιαγιάδες δε μπορείς εύκολα να τους ρεγουλάρεις.Αυτό είναι γεγονός. Και είναι σα να περιγράφεις τις δικές μας παππουδογιαγιάδες εδώ...

Περιμένουμε νέα από γενικό.

Απαντήσεις από παιδιά 1ης Δημοτικού στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!

Να περάσετε τέλεια στην πουκοβάφτιση και στο κεφαλάρι!!!!!

Ζηλεύω λέμε:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπέρα!!1

χριστίνα τέλειο αυτό για τις μαμάδες!!

μάρα,συμφωνώ κι εγώ με τη λευκή. κι ο δικός μου έντεκα μηνών σάρωνε το σύμπαν ,ήθελε να εξερευνά τα πάντα και γκρίνιαζε όταν δεν γινόταν το δικό μου. τώρα που είναι 13 μηνών και περπατά κανονικότατα το σόου είναι μεγαλύτερο. και πολύ το χαίρομαι το παιδάκι μου!!

φωτεινή συγχαρητήρια για το σύζυγο!

ευχομαι όλες σας να στε καλά.εγώ δεν περνάω και τις καλύτερες μου μέρες αλλά δε βαριέσαι! Θα ρθουν και καλύτερες!

φωτεινή συγχαρητήρια για το σύζυγο!

ευχομαι όλες σας να στε καλά.εγώ δεν περνάω και τις καλύτερες μου μέρες αλλά δε βαριέσαι! Θα ρθουν και καλύτερες!

....χμ, κάτι έχασα πάλι !!!:-(

Έλα βρε Κατερινάκι θα έρθουν ΚΑΙ οι καλύτερες μέρες -για όλους- !!! Υπομονή, εισπνοή-εκπνοή, τα γνωστά !!!;)

μάρα κούκλα μου (για να μιλήσω σοβαρά τώρα), καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!!

όμως, κατά 90% θα λείπουμε με φίλους εκείνο το τριήμερο - κι όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεται να το ξεκανονίσω...

για το κεφαλάρι και σύναξη γυναικών είμαι μέσα, αν και θα προτιμούσα κάτι πιο λούμπεν...

(τελικά η αυλίδα... είναι κάπου στην χαλκίδα?)

υ.γ. 1] ελλ, από προσωπική εμπειρία σου λέω και ανεξάρτητα από την πρόσκληση της μάρας... επειδή ήμουν αυτοκόλλητη με τον γιο μου (κι εν μέρει είμαι...) πως τα παιδιά επιβάλλεται να τ' αφήνουμε που και που με τον πατέρα τους... για πολλούς και διάφορους λόγους!

2] δεν διάβασα προσεχτικά τα της παιδιάτρου πούκης ούτε ξέρω ποιό ήταν το ύφος της ούτε τι έχει παρατηρήσει αλλά έχω να κάνω κάποια συνοπτικά γενικά σχόλια : - τα παιδιά διαμορφώνουν χαρακτήρα από την πρώτη στιγμή που γεννιούνται (διαφορετική αντιμετώπιση ανά ηλικία αλλά όχι... άφεση αμαρτιών) - οι παππουδογιαγιάδες "πρέπει" να κάνουν χατήρια στα παιδιά αλλά ως εξαίρεση (έστω και συχνή) κι όχι ως διαπαιδαγώγηση - κάθε προτέρημα μπορεί εύκολα να γίνει ελλάτωμα : π.χ. η ευαισθησία της γιαγιάς που κλαίει με την μάσκα που βάζουν στο παιδί (ανάλογα έχει κάνει και η μάνα μου) είναι πολύ τρυφερή κι ανθρώπινη εικόνα αλλά μπορεί να οδηγήσει σε φόβο του παιδιού ως προς τους γιατρούς π.χ. ο κοινωνικός γιός μου μπορεί να μετατραπεί (αν δεν προσέξουμε) σε αγενές πλάσμα π.χ. το γοητευτικό του εκρηκτικό ταπεραμέντο (αν δεν προσέξουμε) μπορεί να τον οδηγήσει να γίνει ένας μικρός τύρρανος π.χ. η η υπερβολική ευγένεια μπορεί να οδηγήσει σε παθητικότητα κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

έχετε πάντα ανοιχτά τ' αυτιά σας στα ευγενικά και καλοπροαίρετα σχόλια των άλλων - δεν γεννηθήκαμε γονείς, γινόμαστε... ώρα με την ώρα...

3] κικίτσα, που έχεις χαθεί? δουλειές?

4] η αγγελίνα που είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...