Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αααααααααααααααααξινος εσυ μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

κοιταξτε κορες. η αυλιδα εχει 8αλασα αλλα ΔΕΝ την συστηνω..ειναι ανοργανωτες παραλίες και ντεμι βρωμικες λογω του οτι παιζει και βιομηχανικη περιοχη κοντα...αν θελετε μετα να πατε για μπανάκια προτεινω την γλυφα ή την δροσια χαλκίδας, 20 λεπτά με το αμαξιον

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποια παραλια παιδι μοΥ! σου λεω εχω κουβαλησει ΟΛΟΚΛΗΡΗ παιδική χαρά μεσα στο κτημα τι μου λες! 8α εοχυμε και μπαλονια και ζωγραφίες και τα πάντα όλα! το κτημα ειναι τεραστιο..8α τρεξει ξελυσώντας

ααααααα.....μπραβο! Μαμω! Αυτο ειναι...να βγαλει τ'αντερα της. Θα φερω και τον πατερα της μαζι να του την αφησω και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!......

Και εγω θελω να σε δω Λευκη.....αντε μπραβο.

ΥΓ: Εκτος και αν παλι μου την κανει και ΔΕΝ ερθει.......Τελικα δωρο εγω θα φερω να ξερεις ασχετως οτι αλλο Μαρα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ααααα όχι! Μην κάνετε τα καλά τα δικά μας! Η βάφτιση πρέπει να γίνει στην ώρα της για να μην ταλαιπωρείται το παιδί. Και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Άκου με!

εντιτ: εμείς περιμέναμε μισή ώρα να τελειώσει το μακιγιάζ η πεθερά.

Ελλη και κουλτάκι εχετε μαιλ με ολα τα ινφο. ο ναος ειναι αγιος γεωργιος παραλίας αυλίδας (οτι γουσταρουν κάνουν register εκει πέρα) και γενικότερα ΟΠΟΥ ρωτησετε που ειναι το εκκλησάκι ο άγιος γεώργιος 8α σας κατατοπισουν. μεχρι την βαφτιση 8α παρω ενα καρτοτελεφωνο για εκεινη τη μερα για να κανονιζομαι 8α σας το δωσω δευτερα

dZJip3.png

Φαίη, τα βρήκα και τα παρήγγειλα από το puma corner Κορυδαλλού, δίπλα στην αδελφή μου!!! τέλεια είναι...

Μάρα με το καλό να βαφτίσεις την Πούκι σου! και μην αγχώνεσαι για τίποτα.

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock:

Τί είστε εσείς ??????? Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.... μισή μέρα έλειψα και χ.... στο γράψιμο... έλεος !!!

Τα πιάνω ένα-ένα όσα θυμάμαι δλδ:

Μαρα

Να πεις τα χαιρετίσματα στην παιδίατρο πως οι παππουδο-γιαγιάδες έχουν ακριβώς έναν ρόλο: να κακο/καλομαθαίνουν τα εγγόνια τους (αναλόγως την οπτική γωνία από την οποία το βλέπει ο καθένας).... κατά τα άλλα, πιστεύω ακράδαντα πως τα εγγόνια που έχουν αναμνήσεις "ζωντανές" από παππού/γιαγιά γίνονται πιο "ολοκληρωμένες" προσωπικότητες... Τα κάθε είδους όρια θα τα θέσει ο μπαμπάς με την μαμά (εκτός εάν μιλάμε για καταστάσεις πέραν του λογικού, που, δεν είδα κάτι τέτοιο στα γραφόμενά σου)...

Επίσης, στην ηλικία που είναι η μικρή βεβαίως και θέλει να εξερευνήσει τα πάντα γύρω της. Εάν περνάει και κάποια φάση του στυλ "Χτυπιέμαι" που δεν μου κάνουν το χατήρι, με τονα σταθερό και κατάλληλο χειρισμό εκ μέρους σου, θα της περάσει κι αυτό... απλά, να έχεις πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι από εδώ και πέρα το παιδί περισσότερο θα δοκιμάζει τα δικά σας όρια !!!!

Φαίη,

Με γειά το πατούμενο !!!! Τέλειο !!!!

Α !!! Για την βάφτιση βεβαίως και είμαστε μέσα !!!! Μόνο που στην ουσία δεν θα με δείτε, αλλά θα παρακολουθείτε το ολόγραμμά μου να κυνηγάει μια την Σεμίνα, μια τον Νικόλα.... θα έχει πολύ πλάκα.... έρημη μάνα !!!!

Απαντήσεις από παιδιά 1ης Δημοτικού στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Γιατί έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες;

1. Γιατί είναι η μόνη που ξέρει πού βρίσκεται το σελοτέϊπ

2. Κυρίως για να είναι καθαρό το σπίτι

3. Για να μας βγάλουν εξω από κει όταν γεννιόμαστε

Πώς έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες;

1. Με χώμα όπως κι εμάς

2. Με μαγεία και υπερδυνάμεις και πολύ ανακάτεμα

3. Όπως έφτιαξε και μένα. Απλώς έβαλε μεγαλύτερα ανταλλακτικά

Από τι υλικά είναι φτιαγμένες οι μαμάδες;

1. Από σύννεφα και μαλλιά αγγέλων και οτιδήποτε ωραίο στον κόσμο και μια στάλα κακίας

2.Ξεκίνησε από τα κόκκαλα του άντρα. Μετά μάλλον έβαλε ελατήρια νομίζω

Γιατί σου έδωσε ο Θεός τη μαμά σου και όχι κάποια άλλη μαμά;

1.Γιατί είμαστε συγγενείς

2.Γιατί ήξερε ο Θεός πως η δικιά μου με αγαπάει περισσότερο από ότι οι άλλες μαμάδες

Τι είδους μικρό κορίτσι ήταν η μαμά σου;

1. Η μαμά μου ήταν πάντα η μαμά μου και ποτέ από όλα αυτά τα πράματα

2. Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εκεί αλλά μάλλον θα ήταν αυστηρή

3. Λένε ότι παλιά ήταν καλή

Τι χρειαζόταν να ξέρει η μαμά σου για τον μπαμπά πριν τον παντρευτεί;

1. Το επώνυμό του

2. Από πού κατάγεται. Μήπως είναι απατεώνας; Μεθάει πίνοντας μπύρες;

3. Βγάζει τουλάχιστο 800? το χρόνο; Λέει ΟΧΙ στα ναρκωτικά και ΝΑΙ στις δουλειές του σπιτιού;

Γιατί παντρεύτηκε τον μπαμπά σου;

1. Ο μπαμπάς μου φτιάχνει το καλύτερο σπαγγέτι στον κόσμο. Και η μαμά μου τρώει πολύ

2. Γιατί γέρασε πολύ για να κάνει κάτι άλλο μαζί του

3. Η γιαγιά μου λέει ότι τότε η μαμά μου είχε τα μυαλά της πάνω από το κεφάλι

Ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι σου;

1. Η μαμά μου δεν θέλει αλλά αναγκάζεται γιατί ο μπαμπάς είναι χαζούλης

2. Η μαμά. Φαίνεται από τον έλεγχο δωματίου. Βλέπει πράγματα και κάτω από το κρεβάτι. Ο μπαμπάς είναι εύκολος. Απλώς τον αγκαλιάζεις.

3. Μάλλον η μαμά, αλλά μόνο γιατί έχει πολύ περισσότερα να κάνει από τον μπαμπά

Τι διαφορά έχουν οι μαμάδες από τους μπαμπάδες;

1. Οι μαμάδες δουλεύουν στη δουλειά και στο σπίτι ενώ οι μπαμπάδες μόνο στη δουλειά

2. Οι μαμάδες ξέρουν πώς να μιλάνε σε δασκάλες χωρίς να τις τρομοκρατούν

3. Οι μπαμπάδες είναι πιο ψηλοί και δυνατοί αλλά την πραγματική δύναμη την έχουν οι μαμάδες γιατί αυτές πρέπει να ρωτήσεις αν χρειαστεί να κοιμηθείς το βράδυ στης φίλης σου

4. Οι μαμάδες έχουν μαγεία, σε κάνουν καλά όταν είσαι άρρωστος, χωρίς φάρμακα

Τι κάνει η μαμά σου τον ελεύθερο χρόνο τους;

1. Οι μαμάδες δεν έχουν ελεύθερο χρόνο

2. Έτσι όπως την άκουσα να λέει, πληρώνει λογαριασμούς όλη μέρα

Τι χρειάζεται να κάνει η μαμά σου για να γίνει τέλεια;

1. Από μέσα καλή είναι. Απ' έξω μάλλον κάποια πλαστική χειρουργική

2. Δίαιτα. Και ίσως τα μαλλιά της

Αν άλλαζες ένα πράγμα από τη μαμά σου ποιο θα ήταν;

1. Έχει αυτή τη μανία με την καθαριότητα στο δωμάτιό μου. Αυτή τη μανία θα ξεφορτωνόμουν

2. Θα την έκανα πιο έξυπνη ώστε να καταλαβαίνει ότι έφταιγε η αδελφή μου και όχι εγώ

3. Θα ήθελα να ξεφορτωθεί τα αόρατα μάτια που λέει πως έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της

Τέλειο λέμε ! Με ορισμένες απαντήσεις έλιωσα στο γέλιο !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...