Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πιο κεφαλαρι να μας δεξιωθεις μαρη Μαρα, πας καλα? εγω πως θα ερθω στην δεξιωση? με το κατσικι? ααααασε αυτα δεν ειναι για μας κοπελα μου. Φατε και πιειτε εσεις. Εμεις θα παμε να βολοδειρουμε σε καμια παιδικη γιατι μονο εκει καθετε η δικια μου. Ρωτα και στην Βαφτιση της Κελλυς. Συνεχεια στην παιδικη ειμασταν και οταν δεν ειμασταν εκει ειμασταν στην παραλια. Στην εκκλησια κατσαμε.....5 λεπτα ακριβως.....χοχοχοχο.....οποτε στην βαφτιση μπορουμε να ερθουμε και ας ειναι Αυλιδα. Σε δεξιωσεις ομως και τραπεζια δεν θα σας κατσουμε :P

εμ.....εχμ......μμμμ.........ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ......στους υπολοιπους περαστικα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ θέλω και τα δυο ! χεχεχεχε

κι εγώ!!!!! (είμαι καλεσμένη, έτσι δεν είναι?):cool:

μμμ ναι ζουπυ μ...εχεις κανονισει εξορμηση?

ναι, έχουμε σχεδιάσει με φίλους κάτι... τίποτα οριστικό ακόμη!

ωχ! 12 ιουνιου στις 12 το μεσημερι θα ειμαστε θάλασσα σίγουρααααααααααα

μάλλον για τα κεφαλάρια μας κοβω...ποπο χλιδα :)

μία από τα ίδια μάλλον!

ε ρε να μας δω στα β.π. σε σικέ ρέστοραν, με μάρα και συζήτηση επί παντός επιστητού... και τι στον κόσμο!!

εντωμεταξύ, βοηθήστε με : που είναι η Αυλίδα??:oops::oops:

φεύγω τώρα - τα λέμε μετά!!

έντιτ : (γμτ τη τατάνα μου) ελλ, δεν παίζει ν' αφήσουμε τα παιδιά ένα βράδυ με τον μπαμπά τους???????

Βγαινει Μαρα μου!

Εμεις εξαρταται απο τα ωραρια του μπαμπα μας αν θα ερθουμε! Παντως θελω πολυ! :D

Γυρισε και η δικια μου απο τον παιδικο. Παλι με κλαμματα την κατεβασαν.. Τα ματακια της καλυτερα απο το πρωι.. Λεω να την παω καλου - κακου παιδιατρο το απογευμα. Να προλαβουμε τα χειροτερα...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν προλάβαινα όλο το πρωί γμτ. Αν και είπατε πως κλείνετε το θέμα της πούκης, θέλω να γράψω κάποια πράγματα στη Μάρα γιατί κι εγώ είμαι μαμά 11μηνης Κέλλυς.

Τι κάνει ένα παιδί 11 μηνών για να το χαρακτηρίσει κακομαθημένο? Τσιρίζει? Σκούζει? Είναι απαιτητικό? Θέλει να γίνεται το δικό του??? Μα έχει δει κανένας κάποιο μωρό που να μην είναι έτσι σ'αυτή την ηλικία?? έλεος δλδ!!!!!!!! Τα εγκαταλελειμένα μωρά στα ιδρύματα είναι αυτά που δεν κλαίνε και δεν απαιτούν γιατί ξέρουν πως δεν θα τους δώσει κανείς σημασία, κι αυτό το "νιώθουν" από νεογέννητα. Τα δικά μας έχουν είτε μαμάδες (σαν εμένα) είτε μαμάδες+γιαγιάδες+παππούδες (σαν την Πούκη) που τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Και ναι, το σαλόνι μου τώρα είναι βομβαρδισμένο, έχει πετάξει όλα τα παιχνίδια κάτω. Και ναι, την ώρα που την τάιζα της γυάλισε το κλάμερ μου και τσίριζε και της το έδωσα και κατέληξε μέσα στο κατσικάκι. Αλλά ξέρετε κάτι? Εγώ πολύ γουστάρω που η μικρή είναι τσαμπουκάς και ξέρει πως έχει "πλάτες" και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Επίσης. Ακόμα και να μην ήθελα παιδί-βιολί και ζόρικο και πούμε πως ήθελα ένα ήσυχο πλάσμα που μιλιά έχει και μιλά δε βγάζει. Μπορεί να μας πει η παιδίατρός σου πώς μπορούμε να ξεκακομάθουμε το 11μηνο??? Θα τις χτυπήσουμε? Θα τους φωνάξουμε? Θα εξηγήσουμε με λογική και επιχειρήματα πως δεν πρέπει πχ να με ξεμαλλιάζει όταν την έχω αγκαλιά? Ή μήπως θα τις στείλουμε τιμωρία στο δωμάτιό τους???? Για όνομα του Θεού, το παιδί είναι μικρό, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!! Θεωρώ πως η οποιαδήποτε καθοδήγηση θα δώσουμε θα είναι μετά τα 2 χρόνια, σε φάση που το παιδί θα μπορεί να καταλάβει τι θέλουμε να πούμε. "Και τι θα γίνει αργότερα στο σχολείο" σου είπε ε?? Πες της κυρά μου άμα φτάσει να πάει σχολείο σημαίνει πως θα καταλαβαίνει ελληνικά κι αν της μιλήσω όπως πρέπει δεν θα με γράψει.

Και επίσης, μιλάμε για μια παιδίατρο που συνταγογράφησε φάρμακο για 18 μηνών παιδί. Είχε υπόψιν της για ποιο ακριβώς παιδί μιλούσε και ποιανής μάνας στη συζήτησή σας? Μήπως έχει μπερδέψει τα μπούτια της? Ή μήπως μόλις την τσάκωσες για το λάθος της έκρινε πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και βρήκε μια π@π@ρι@ να σου την πει??? Μήπως να έκανες καμιά επίσκεψη σε κανέναν άλλο πιο "σόι" παιδίατρο????

(Θα την έσκιζα αν μου έλεγε τπτ τέτοιο τη δικιά μου πάντως ή αν έκανε ανάλογο λάθος.)

Ακόμη, η μικρή σου είναι κωλόφαρδη και τυχερότατη που έχει παππουδογιαγιάδες που την υπέρ-προσέχουν και την λατρεύουν και που κλαίνε μαζί της όταν της κάνουν μάσκες στο Κέντρο Υγείας. Έχει αγάπη και προστασία το παιδί. Η ώρα για χτίσιμο χαρακτήρα και μη ατομικισμού θα έρθει αργότερα.

Αυτά.

Πιο κεφαλαρι να μας δεξιωθεις μαρη Μαρα, πας καλα? εγω πως θα ερθω στην δεξιωση? με το κατσικι? ααααασε αυτα δεν ειναι για μας κοπελα μου. Φατε και πιειτε εσεις. Εμεις θα παμε να βολοδειρουμε σε καμια παιδικη γιατι μονο εκει καθετε η δικια μου. Ρωτα και στην Βαφτιση της Κελλυς. Συνεχεια στην παιδικη ειμασταν και οταν δεν ειμασταν εκει ειμασταν στην παραλια. Στην εκκλησια κατσαμε.....5 λεπτα ακριβως.....χοχοχοχο.....οποτε στην βαφτιση μπορουμε να ερθουμε και ας ειναι Αυλιδα. Σε δεξιωσεις ομως και τραπεζια δεν θα σας κατσουμε :P

εμ.....εχμ......μμμμ.........ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ......στους υπολοιπους περαστικα......

χε χε χε θα εχουμε και παιδικη χαρά ελλάρα χε χε χε στιελες μαιλ και εσυ να σ στειλω το χαρτη και τα σεα του

dZJip3.png

Δεν προλάβαινα όλο το πρωί γμτ. Αν και είπατε πως κλείνετε το θέμα της πούκης, θέλω να γράψω κάποια πράγματα στη Μάρα γιατί κι εγώ είμαι μαμά 11μηνης Κέλλυς.

Τι κάνει ένα παιδί 11 μηνών για να το χαρακτηρίσει κακομαθημένο? Τσιρίζει? Σκούζει? Είναι απαιτητικό? Θέλει να γίνεται το δικό του??? Μα έχει δει κανένας κάποιο μωρό που να μην είναι έτσι σ'αυτή την ηλικία?? έλεος δλδ!!!!!!!! Τα εγκαταλελειμένα μωρά στα ιδρύματα είναι αυτά που δεν κλαίνε και δεν απαιτούν γιατί ξέρουν πως δεν θα τους δώσει κανείς σημασία, κι αυτό το "νιώθουν" από νεογέννητα. Τα δικά μας έχουν είτε μαμάδες (σαν εμένα) είτε μαμάδες+γιαγιάδες+παππούδες (σαν την Πούκη) που τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Και ναι, το σαλόνι μου τώρα είναι βομβαρδισμένο, έχει πετάξει όλα τα παιχνίδια κάτω. Και ναι, την ώρα που την τάιζα της γυάλισε το κλάμερ μου και τσίριζε και της το έδωσα και κατέληξε μέσα στο κατσικάκι. Αλλά ξέρετε κάτι? Εγώ πολύ γουστάρω που η μικρή είναι τσαμπουκάς και ξέρει πως έχει "πλάτες" και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Επίσης. Ακόμα και να μην ήθελα παιδί-βιολί και ζόρικο και πούμε πως ήθελα ένα ήσυχο πλάσμα που μιλιά έχει και μιλά δε βγάζει. Μπορεί να μας πει η παιδίατρός σου πώς μπορούμε να ξεκακομάθουμε το 11μηνο??? Θα τις χτυπήσουμε? Θα τους φωνάξουμε? Θα εξηγήσουμε με λογική και επιχειρήματα πως δεν πρέπει πχ να με ξεμαλλιάζει όταν την έχω αγκαλιά? Ή μήπως θα τις στείλουμε τιμωρία στο δωμάτιό τους???? Για όνομα του Θεού, το παιδί είναι μικρό, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!! Θεωρώ πως η οποιαδήποτε καθοδήγηση θα δώσουμε θα είναι μετά τα 2 χρόνια, σε φάση που το παιδί θα μπορεί να καταλάβει τι θέλουμε να πούμε. "Και τι θα γίνει αργότερα στο σχολείο" σου είπε ε?? Πες της κυρά μου άμα φτάσει να πάει σχολείο σημαίνει πως θα καταλαβαίνει ελληνικά κι αν της μιλήσω όπως πρέπει δεν θα με γράψει.

Και επίσης, μιλάμε για μια παιδίατρο που συνταγογράφησε φάρμακο για 18 μηνών παιδί. Είχε υπόψιν της για ποιο ακριβώς παιδί μιλούσε και ποιανής μάνας στη συζήτησή σας? Μήπως έχει μπερδέψει τα μπούτια της? Ή μήπως μόλις την τσάκωσες για το λάθος της έκρινε πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και βρήκε μια π@π@ρι@ να σου την πει??? Μήπως να έκανες καμιά επίσκεψη σε κανέναν άλλο πιο "σόι" παιδίατρο????

(Θα την έσκιζα αν μου έλεγε τπτ τέτοιο τη δικιά μου πάντως ή αν έκανε ανάλογο λάθος.)

Ακόμη, η μικρή σου είναι κωλόφαρδη και τυχερότατη που έχει παππουδογιαγιάδες που την υπέρ-προσέχουν και την λατρεύουν και που κλαίνε μαζί της όταν της κάνουν μάσκες στο Κέντρο Υγείας. Έχει αγάπη και προστασία το παιδί. Η ώρα για χτίσιμο χαρακτήρα και μη ατομικισμού θα έρθει αργότερα.

Αυτά.

σ αγαπαω!

dZJip3.png

έντιτ : (γμτ τη τατάνα μου) ελλ, δεν παίζει ν' αφήσουμε τα παιδιά ένα βράδυ με τον μπαμπά τους???????

Με τπτ .....ασε δεν τον ζοριζω με δυσκολα. Αυτο θα το κανω μονο σε περιπτωσεις μεγαλης αναγκης οπως συναυλια iron maiden......ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ........θα πας στην Μαρα? Αν πας θα σε δω και επιτελους γνωρισω στην βαφτιση. Ειπαμε οι δεξιωσεις δεν ειναι για μας. Οι παιδικες χαρες ειναι μονο πλεον.......:tongue:

Διαφημίσεις

ε καλα τωρα ειπα και εγω δεξιωση και μασησατε..περι εμφασης το έθεσα..ενα τραπεζωμα θα ειναι διακριτικο και απλο μην φανταστητε πια κ εσεις! :P

Δεν καθετε σε τραπεζια αυτη, δεν την εχεις γνωρισει ακομα. ρωτα τα κοριτσια γυρω γυρω. Ολες μαζεμενες σε ενα σημειο και ο νιονιος να σκαρφαλωνει αναποδα την τσουληθρα.....το παντελονι το ειχε κανει γεματο χωματα και ετσι μπηκαμε στην εκκλησια ......:tongue: Θα σου ερθουμε Αυλιδα. Παιζει καμια παραλια εκει κοντα να ξελυσσαξει?

Μικρακι.....ρε φιλε σε ζηλευω. Δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ στο εκατομυρριο να εχει τοσο καλη μεταβαση στον παιδικο η δικια μου. Δεν παιζει με τπτ.......αντε να δουμε πως θα το κανουμε.....ειλικρινα.......

ποια παραλια παιδι μοΥ! σου λεω εχω κουβαλησει ΟΛΟΚΛΗΡΗ παιδική χαρά μεσα στο κτημα τι μου λες! 8α εοχυμε και μπαλονια και ζωγραφίες και τα πάντα όλα! το κτημα ειναι τεραστιο..8α τρεξει ξελυσώντας

dZJip3.png

Έλλη παιδί μου θα είμαστε κι εμείς εκεί! (Απαίτησα ιδιωτική πρόσκηση από Μάρα).

Άντε ρε γμτ, να έρθουν και οι άλλες, δεν πρόλαβα να σας "γνωρίσω" όπως ήθελα στο δικό μας το πανηγύρι.;)

ποια παραλια παιδι μοΥ! σου λεω εχω κουβαλησει ΟΛΟΚΛΗΡΗ παιδική χαρά μεσα στο κτημα τι μου λες! 8α εοχυμε και μπαλονια και ζωγραφίες και τα πάντα όλα! το κτημα ειναι τεραστιο..8α τρεξει ξελυσώντας

αααααααααααααααααα...λες να ακυρώσω τη θάλασσα?????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...