Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν τέλος με το θέμα πούκι... άντε γιατί μας τα πρήξατε κυρία μου και δεν προλάβαμε να χαρούμε που θα τελεστεί η βάπτιση (και ο γάμος μην ξεχνιόμαστε) με όλα τους τα σέα και τα μέα και που κόντεψες να πέσεις σε κατάθλιψη χθες! :P :p :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ναι και σας εχω και νεα επα αυτου!

λοιπον επειδη κατανοώ την αποσταση και τα πρακτικά ζητηματα και κλπ κλπ κλπ, εγω να σας προτεινω το εξής για να κάνουμε σελεμπρε το πουκοβαφτιση: το επομενο ακριβώς σάββατο ή παρασκευη μετά την βάφτιση να σας δεξιωθώ στο κεφαλάρι σε ρεστοραν τρε σικ... και πριν μου πειτε οποιαδηποτε αηδία και επειδη ειμαι χυμα εως κυνισμου, σας λέω οτι αυτο δεν θα με επιβαρύνει οικονομικά (για να μην σας πιασουν οι ντροπές σας το λέω)

dZJip3.png

Απαντήσεις από παιδιά 1ης Δημοτικού στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Γιατί έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες;

1. Γιατί είναι η μόνη που ξέρει πού βρίσκεται το σελοτέϊπ

2. Κυρίως για να είναι καθαρό το σπίτι

3. Για να μας βγάλουν εξω από κει όταν γεννιόμαστε

Πώς έφτιαξε ο Θεός τις μαμάδες;

1. Με χώμα όπως κι εμάς

2. Με μαγεία και υπερδυνάμεις και πολύ ανακάτεμα

3. Όπως έφτιαξε και μένα. Απλώς έβαλε μεγαλύτερα ανταλλακτικά

Από τι υλικά είναι φτιαγμένες οι μαμάδες;

1. Από σύννεφα και μαλλιά αγγέλων και οτιδήποτε ωραίο στον κόσμο και μια στάλα κακίας

2. Ξεκίνησε από τα κόκκαλα του άντρα. Μετά μάλλον έβαλε ελατήρια νομίζω

Γιατί σου έδωσε ο Θεός τη μαμά σου και όχι κάποια άλλη μαμά;

1. Γιατί είμαστε συγγενείς

2. Γιατί ήξερε ο Θεός πως η δικιά μου με αγαπάει περισσότερο από ότι οι άλλες μαμάδες

Τι είδους μικρό κορίτσι ήταν η μαμά σου;

1. Η μαμά μου ήταν πάντα η μαμά μου και ποτέ από όλα αυτά τα πράματα

2. Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εκεί αλλά μάλλον θα ήταν αυστηρή

3. Λένε ότι παλιά ήταν καλή

Τι χρειαζόταν να ξέρει η μαμά σου για τον μπαμπά πριν τον παντρευτεί;

1. Το επώνυμό του

2. Από πού κατάγεται. Μήπως είναι απατεώνας; Μεθάει πίνοντας μπύρες;

3. Βγάζει τουλάχιστο 800? το χρόνο; Λέει ΟΧΙ στα ναρκωτικά και ΝΑΙ στις δουλειές του σπιτιού;

Γιατί παντρεύτηκε τον μπαμπά σου;

1. Ο μπαμπάς μου φτιάχνει το καλύτερο σπαγγέτι στον κόσμο. Και η μαμά μου τρώει πολύ

2. Γιατί γέρασε πολύ για να κάνει κάτι άλλο μαζί του

3. Η γιαγιά μου λέει ότι τότε η μαμά μου είχε τα μυαλά της πάνω από το κεφάλι

Ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι σου;

1. Η μαμά μου δεν θέλει αλλά αναγκάζεται γιατί ο μπαμπάς είναι χαζούλης

2. Η μαμά. Φαίνεται από τον έλεγχο δωματίου. Βλέπει πράγματα και κάτω από το κρεβάτι. Ο μπαμπάς είναι εύκολος. Απλώς τον αγκαλιάζεις.

3. Μάλλον η μαμά, αλλά μόνο γιατί έχει πολύ περισσότερα να κάνει από τον μπαμπά

Τι διαφορά έχουν οι μαμάδες από τους μπαμπάδες;

1. Οι μαμάδες δουλεύουν στη δουλειά και στο σπίτι ενώ οι μπαμπάδες μόνο στη δουλειά

2. Οι μαμάδες ξέρουν πώς να μιλάνε σε δασκάλες χωρίς να τις τρομοκρατούν

3. Οι μπαμπάδες είναι πιο ψηλοί και δυνατοί αλλά την πραγματική δύναμη την έχουν οι μαμάδες γιατί αυτές πρέπει να ρωτήσεις αν χρειαστεί να κοιμηθείς το βράδυ στης φίλης σου

4. Οι μαμάδες έχουν μαγεία, σε κάνουν καλά όταν είσαι άρρωστος, χωρίς φάρμακα

Τι κάνει η μαμά σου τον ελεύθερο χρόνο τους;

1. Οι μαμάδες δεν έχουν ελεύθερο χρόνο

2. Έτσι όπως την άκουσα να λέει, πληρώνει λογαριασμούς όλη μέρα

Τι χρειάζεται να κάνει η μαμά σου για να γίνει τέλεια;

1. Από μέσα καλή είναι. Απ' έξω μάλλον κάποια πλαστική χειρουργική

2. Δίαιτα. Και ίσως τα μαλλιά της

Αν άλλαζες ένα πράγμα από τη μαμά σου ποιο θα ήταν;

1. Έχει αυτή τη μανία με την καθαριότητα στο δωμάτιό μου. Αυτή τη μανία θα ξεφορτωνόμουν

2. Θα την έκανα πιο έξυπνη ώστε να καταλαβαίνει ότι έφταιγε η αδελφή μου και όχι εγώ

3. Θα ήθελα να ξεφορτωθεί τα αόρατα μάτια που λέει πως έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της

Εγώ προτιμώ την βάφτιση :) Θέλω να δω πούκι να κάνει μπλουμ λέμε! Θέλω να δω πούκι να ξεσαλώνει! Για σένα νομίζεις ότι θα έρθουμε;

Διαφημίσεις

Εγώ προτιμώ την βάφτιση :) Θέλω να δω πούκι να κάνει μπλουμ λέμε! Θέλω να δω πούκι να ξεσαλώνει! Για σένα νομίζεις ότι θα έρθουμε;

ΕΕΕΕ DONE TOTE! ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΥΛΙΔΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΛΠ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΝΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ

dZJip3.png

α ναι και σας εχω και νεα επα αυτου!

λοιπον επειδη κατανοώ την αποσταση και τα πρακτικά ζητηματα και κλπ κλπ κλπ, εγω να σας προτεινω το εξής για να κάνουμε σελεμπρε το πουκοβαφτιση: το επομενο ακριβώς σάββατο ή παρασκευη μετά την βάφτιση να σας δεξιωθώ στο κεφαλάρι σε ρεστοραν τρε σικ... και πριν μου πειτε οποιαδηποτε αηδία και επειδη ειμαι χυμα εως κυνισμου, σας λέω οτι αυτο δεν θα με επιβαρύνει οικονομικά (για να μην σας πιασουν οι ντροπές σας το λέω)

μπήκα να κάνω ένα τσιγάρο και να ξαναφύγω για επαγγελματικό ραντεβού... και τι διαβάζουν τα μάτια μου μάρα???:rolleyes:

η βάφτιση είναι μέσα στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος?

(καλησπέρα κορίτσια!)

Διαφημίσεις

http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%99%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D+11,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+11364,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&daddr=%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85+%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85,+%CE%A3%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BD+32011,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ie=UTF8&v=2.2&cv=6.0.2.2074&hl=el&ll=38.175592,23.749695&spn=0.70172,1.07666&t=h&z=10&geocode=FePjQwId-FFqASnbTlthuaKhFDHpmCforR0fqw%3BFdQgSQIdMORoASk_wCTt7BGhFDF-f_iVVyr4kw&dirflg=d

για δειτε αν βγαινει...δωστε βαση απο τις οδηγιες για εθνικη και μετα... μολις βγειτε σητν αγιου γεωργιου ΟΟΟΟΛΟ ευθεια και βλεπετε μπροστα σας το εκκλήσάκι... απο την στιγμή που θα στριψετε στην αγιου γερωργιου εως την εκκλησία ειναι ακριβώς 4 χλμ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...