Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κατ 'εμε παιζει και το αλλο: Της αρεσει τοσο πολυ εκει που φοβαται μην τους απογοητευσει και σταματησει να πηγαινει..

Αυτη την εντυπωση μου δινει εμενα το παιδι μου! Το λαχταραει τοσο το "κολειο" που κανει και κινεζικα βασανιστηρια προκειμενου να παει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι... μπορείς να τους πεις ότι κάνουν κακό στο παιδί με αυτό τον τρόπο. Και ό,τι κατανοείς την αγωνία τους και το αίσθημα ευθύνης που έχουν (και τις ευχαριστείς γι' αυτό) αλλά ως πρώην μανάδες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποια θέματα πιο ψύχραιμα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι πρώτη ΕΣΥ παραμένεις ΨΥΧΡΑΙΜΗ με κάποια θέματα για να πάρουν το μήνυμα ;)

κρις...και αντε να το κάνω εγώ αυτο οταν ηδη εγώ ειμαι τρελή.. πριν απο λιγο η πουκι εκανε κακα.... το πρωί εφαγε ενα μεγάλο μπωλ μπανάνα και μηλο... τωρα η πάνα της ειναι λιγο πιπ πηχτή απο φάβα.. και αναρωτιέμαι εγω τωρα.. ειναι αυτο διάροια?

dZJip3.png

Κατ 'εμε παιζει και το αλλο: Της αρεσει τοσο πολυ εκει που φοβαται μην τους απογοητευσει και σταματησει να πηγαινει..

Αυτη την εντυπωση μου δινει εμενα το παιδι μου! Το λαχταραει τοσο το "κολειο" που κανει και κινεζικα βασανιστηρια προκειμενου να παει!

καλε εξηγησε στο παιδι οτι δεν παιζει τετοιο ενδεχόμενο.. μην καταπιεζεται κιολας το παιδάκι και του βγει κανένα άγχος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Και που θα τα πει Αερικό σημαινει πως οι γιαγιαδες θα αλλάξουν? Λιγο πολύ όλες μας έχουμε παραδείγματα που αν μιλάγαμε σε τοίχο πιο πιθανό θα ήταν να μας ακούσει απ'ότι η μητερα μας ή η πεθερά μας ;)

Βεβαια επειδή η ελπίδα πεθαινει τελευταια (γι'αυτό άλλωστε δεν ειναι καλό να λένε την πεθερά σου Ελπίδα :tongue::tongue::tongue:) Μάρα κάνε μια χαλαρή κουβεντα με τις γιαγιάδες αν εντοπίσεις κάτι που σε ενοχλει

όχι δεν είναι διάρροια :)

να έχεις υπόψη σου ότι μαλακά κακά (έτσι λέγονται αυτά :P ) κάνουν τα παιδάκια και όταν βγάζουν δοντάκια!

Εσύ την τρέλλα σου εκτονωνέ την εδώ... σε εκείνες πρέπει να είσαι ψύχραιμη ;) για να είναι κι εκείνες.

Νομιζω πως αυτο που περιγραφεις λεγεται "κρεμωδες" κενωση. Οτι ειναι σαν κρεμα..

Βασικα καταλαβαινω πως νιωθεις (πιστεψε με)! Ισως περναει καμμια ιωσουλα βρε Μαρα μου..

gM4vp2.png

Και για να μάθεις και για την διάρροια... φαντάσου κακά αραιωμένα σε πολλά τσίσα ή ή τσίσα με το χρώμα των 'κακών"! Αυτό είναι διάρροια! χαχαχαχα

καλε εξηγησε στο παιδι οτι δεν παιζει τετοιο ενδεχόμενο.. μην καταπιεζεται κιολας το παιδάκι και του βγει κανένα άγχος

Ναι ρε! Τα εχουμε πει αυτα! Καθημερινα τα λεμε!

Και δοντια καλα λεει το Αερικο μπορει να ειναι! Για ρωτα μηπως ειναι πρησμενο κανενα ουλο!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Και που θα τα πει Αερικό σημαινει πως οι γιαγιαδες θα αλλάξουν? Λιγο πολύ όλες μας έχουμε παραδείγματα που αν μιλάγαμε σε τοίχο πιο πιθανό θα ήταν να μας ακούσει απ'ότι η μητερα μας ή η πεθερά μας ;)

Βεβαια επειδή η ελπίδα πεθαινει τελευταια (γι'αυτό άλλωστε δεν ειναι καλό να λένε την πεθερά σου Ελπίδα :tongue::tongue::tongue:) Μάρα κάνε μια χαλαρή κουβεντα με τις γιαγιάδες αν εντοπίσεις κάτι που σε ενοχλει

όχι δεν σημαίνει ότι θα τις πείσει και ότι θα αλλάξουν... αν όμως και η ίδια δείχνει την ανάλογη συμπεριφορά... τότε σιγά σιγά θα διορθωθούν αρκετά πράγματα. Όχι όλα... αλλά κάποια... ή θα μετριαστεί η αγωνία!

Αν η Μάρα για παράδειγμα (λέω εγώ τώρα) κάνει σαν ημίτρελη επειδή πέταξε μια μύγα κι έκατσε στο μπράτσο της πούκης... ε δεν θα κάνουν και οι γιαγιάδες; :P

Εγώ καταλαβαίνω ότι η παιδίατρος τα έχει δει όλα κωλυόμενα με τις γιαγιάδες χαχαχαχα

πρησμενα ουλα εχει εδώ και κανα 20ημερο..τοτε ακριβως που αρχισε να τρωει χωρίς όρια λες και ειναι βουλιμικό... ε μάλλον κα8αριζει το παιδάκι και η παιδιατρος που μου λεει για γαστρε και για ιωσεις ειναι βλάμερ :P

σε οτι αφορά στις γιαγιάδες. το καλό ειναι οτι δεν ειναι..ανυπάκουες και πριν κάνουν οτιδηποτε με παιρνουν τηλ. δλδ "μάρα έξω εχει χαρά θεου με ενα ελαφρυ αεράκι. να την βγαλουμε καροτσαδα με το ελαφρυ της ζακετάκι;" ή "μάρα ξερουμε οτι σημερα το απογευματινο ειναι γιαουρτι αλλά επειδη ηπιε ΠΟΛΥ γάλα το πρωί και το μεσημέρι, να της δώσουμε κρέμα ή οχι" και αποφασίζω εγώ.. δλδ δεν κάνουν του κεφαλιου τους σε θεματα διατροφής κλπ κλπ... κάτι που το σέβομαι και το εκτιμώ αφάνταστα. αλλά απο εκεί και μετά ναι είναι παρλιακές., σκεφτητε οτι οταν πηγαν την πουκι στο κεντρο υγείας και της εκανε η γιατροσ μάσκα και η πουκι γκάνιαξε στο κλάμα και στην τσιρίδα, η μάνα μου ελιωσε στα κλάματα.. ε απο τότε η παιδιατρος μου πετάει διάφορα για τις γιαγιαδες

dZJip3.png

όχι δεν σημαίνει ότι θα τις πείσει και ότι θα αλλάξουν... αν όμως και η ίδια δείχνει την ανάλογη συμπεριφορά... τότε σιγά σιγά θα διορθωθούν αρκετά πράγματα. Όχι όλα... αλλά κάποια... ή θα μετριαστεί η αγωνία!

Αν η Μάρα για παράδειγμα (λέω εγώ τώρα) κάνει σαν ημίτρελη επειδή πέταξε μια μύγα κι έκατσε στο μπράτσο της πούκης... ε δεν θα κάνουν και οι γιαγιάδες; :P

Εγώ καταλαβαίνω ότι η παιδίατρος τα έχει δει όλα κωλυόμενα με τις γιαγιάδες χαχαχαχα

βασικα με τις μυγες και τις κάμπιες δεν εχω κανενα θεμα μουαχαχαχαχα εκει που φρενιαζω ειναι τα εμβόλια και ο πυρετος και..τα κακά.. πχ δεν εχω κανενα θεμα αν μια καμπια περπατησει στο ποδι της..ισα ισα που εχει γινει και το..συζηταγα με την πουκι τι ειναι η κάμπια τι κάνει και κλπ,

βασικά η παιδιατρος τα εχει δει ολα επειδη λεει πχ στις γιαγιαδες τωρα με το χέσιμο: δώστε τσάι βουνου και λένε οι γιαγιάδες οκ 8α το συνενοηθουμε με τη μαμα της. λεει μετά η παιδιατρος οταν παει εκει και δεν ειμαι εγώ. τον άλλο μηνα θα κανουμε διπλο εμβολιο να πάρετε αυτο και αυτο. λένε οι γιαγιθαδες: συνεννοησου το με τη μαμά της για το αν θα ειναι διπλό ή οχι... εμεις Baby sitters ειμαστε μουαχαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Χαχαχαχα μάλλον έχουν δει πολλά από τις γιαγιαδες οι παιδιατροι :D

Μια φορά που καναμε εμβόλιο κ η Μαρία ούρλιαζε (ως συνηθως) της έλεγα πιο δυνατα να σε ακουσει η γιαγια στην Πάτρα ή κάτι παρόμοιο :P

Και η γιατρός σάστισε, και φανηκε να μην θέλει να μαθαινουν και πολλά οι γιαγιάδες για το πώς αντιδρούν τα παιδακια στο ιατρειο

Εν τω μεταξύ, η μητέρα μου είναι πολύ χαλαρός άνθρωπος ειδικά με τους γιατρους.

Φαντάζομαι λοιπόν πως η γιατρός μας έχει ουκ ολίγες εμπειρίες από αλλόφρονες γιαγιάδες ;)

basika paidia moy, Για να το λοκληρώσω το θέμα για να μην σας παιρνω και μονοτερμα νισάφι πια, το θεμα ειναι πώς αυτο το παιδάκι το περιμένανε ΟΛΟΙ πώς και πώς (εκτός απο μένα την αναισθητη γουρουνα)... ο κα8ενας για τους δικους του λόγους. η μάνα μου γιατι ήθελε εγγονάκι, η πε8ερά μου γιατι μεγαλώνει και σου λέει θα φτερώσω απο αυτο τον κοσμο ας δώ ενα εγγόνι, επισης ειναι και κοριτσι που της θυμιζει λιγο την κόρη που έχασε, ο πατέρας μου το περίμενε για να.. διαιωνισει μεσω της.. κατηχησης το αρχαιοελληνικό του ιδεώδες κλπ κλπ κλπ... και τώρα που ήθρε. το τριολε παπουδογιαγέων ειναι απλά ξετρελαμένο με αυτο το παιδί... ειναι ΟΛΕΣ οι προσδοκίες που εχουν και οι ελπίδες τους προσωποποιημένες.. δεν λέω οτι ειναι καλό... αλλά οχι και κατ αναγκη κακό... γιατι ειλικρινά κοριτσια και το λέω με γνωση του τι λέω, ΤΟΣΗ αγαπη ανευ όρων, τοση ανιδιοτέλεια, τόσο καρδιοχτύπι δεν ξερω αν εγω θα μπορουσα να της τα προσφέρω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...