Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μάρα το 3 είναι το καλύτερο κ μακάρι να σου κάτσει

Έχω και εγώ μια ερώτηση προς όλες τις καλές νοικοκυρές που ειναι δούλες και κυρες :D

Ένα τζιν παντελόνι και ένα άσπρο μπλουζακι της μικρής έβαψαν από το χώμα που κυλιοταν...Τα έπλυνα 2-3 φορές στους 50 και με ace αλλά τζίφος..

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Πχ διαβολάκος του λεκε, ή να το πάρω απόφαση πως δεν γινεται τπτ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gia to Μπλουζάκι. ριχτο σε μια λεκάνη με το απορυπαντικο και λιγο ευρηκα μέσα..αναταραξε το και αστο καμια ωριτσα

για το τζην. στουσ 40 και κανε και προπλυση πριν την κυρι απλύση

dZJip3.png

Μάρα το 3

όσο για την παιδίατρο... μην την απορρίπτεις έτσι εύκολα... δεν στα είπε για κακό... να θυμάσαι πως ο χαρακτήρας που διαμορφώνει το παιδί μέχρι τους 18 μήνες δύσκολα αλλάζει μετά και με πολύ κόπο... σκέψου ξανά μερικά πράγματα... μπορεί να σου φαίνεται εύκολο τώρα που το παιδί ας πούμε είναι εύπλαστο και 'υπακούει' σε μερικούς μήνες από τώρα όμως δεν θα το αναγνωρίζεις ούτε εσύ η ίδια... Δεν είναι κακό να υπάρχουν κάποια όρια... μην τα απορρίπτεις! Κι εγώ γουστάρω να ζούμε ανεξέλεγκτα... αλλά δεν γίνεται κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. Σκέψου λίγο το μέλλον.

aerikoyli κατανοώ πλήρως τι μου λές. απλά με βαση την μέχρι τώρα συμπεριφορά της, το όλο... "προβλημα" είναι πως εχουμε να κανουμε με ενα παιδάκι γεμάτο ενέργεια, απιστευτη περιέργεια και συγχωρεστε με για το ψωνιστικο, εύστροφο (όπως όλα τα παιδάκια). ειναι 11 μηνων.. στη φάση που θελει να τα κανει ΟΛΑ. και να περπατησει και να διε και να αγγίξει και να μιλήσει, τα πάντα. και επειδη το περιβάλλον ειναι..ανοιχτο χωροταξικά και παιζει πλήθος ερεθισμάτων ίσως ναι να έχει πάρε πιθανον περισσότερη.. "φόρα".

πχ. τα γνωστά..κάδρα. εχει κρεμασμένα η μάνα μου κάτι κάδρα. άλλα εχουν λουλουδια και άλλα μια γκεισα με την ομπρέλα της. επι 4 μερες τα κόζαρε και τα έδειχνε σαν να μου έλεγε "θελω να το αγγιξω να δώ τι είναι". ξεκρεμασα την γκεισα (μικρουλικο εννοειται το κάδρο) και την καθισα και της μιλουσα για την γκεισα, το κάδρο, το ξύλο κλπ κλπ

χτες η μανα μου την πηγε επισκεψη στην γιαγια που κρατάει τα τριδυμα της κόρης της (εχουμε νεους γειτονες.. αγοράκια τριδυμιεν κουκλιά). ε η μανταμ ειχε κάδρα.. δειχνει η πουκι με το δάχτυλο ιχ ιχ θελώ να δώ.. της λέει η μάνα μου..δεν ειναι δικά μας, δεν ειμαστε σπιτι μας. ε η αλλη γιαγια ξεκρεμάει το καδρο και της λεει ελα παρτο να το δεις.. ε το πηρε το ειδε εβγαλε μια τσιριδα χαράς και ανακάλυψης και μετα ασχοληθηκε με... τα αγορια. ε ειναι τώρα αυτο σημαδι κακομαθημένου παιδιου? ρωτάω απλώς μιας και εσεις εχετε μεγαλύτερα παιδιά...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Όχι Μάρα μου δεν είναι σημάδι... μπορεί όμως η παιδίατρος που το ζει το παιδάκι (απ' όσο έχω καταλάβει) να βλέπει κάτι που ούτε εσύ μπορείς να το δεις και να σου κρούει τον κώδωνα κινδύνου... δεν είναι κακό να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες. Ειδικά τα παιδάκια που μεγαλώνουν με τις γιαγιάδες έχουν αυτό το 'κακό ελάττωμα' να γίνονται κακομαθημένα. Ένα επιπλέον που η πούκι είναι το 'μοναχοπαίδι' αυτή τη στιγμή και το κέντρο του κόσμου και το βλέπει ;)

Δεν σου λέω πως η πούκι είναι κακομαθημένη... απλώς έχε το νου σου... νομίζω μ' αυτό το πνεύμα σου μίλησε η παιδίατρος αλλά βρήκε το αδύναμο σημείο σου και η άμυνά σου ήταν η επίθεση (το οποίο επίσης κατανοώ πλήρως!).

Κι εγώ αντιδραστικό πλάσμα είμαι και όταν μου λένε κάτι για το παιδί αντιδρώ... αλλά μετά τα βάζω κάτω και σκέφτομαι :D και αρκετές φορές... έχω βρει δίκια.

Άμα θες να γνωρίσεις ένα κακομαθημένο παιδί... έλα για καφέ στο σπίτι χαχαχαχα (εντάξει υπάρχουν και χειρότερα... είμαστε ακόμα σε ελαφρύ σημείο και το παλεύουμε).

Κι απο το δικο μας Μαρα να ερθεις.. Να δεις τσιριδα αμα δεν της περναει!! Και στον παιδικο τελειως διαφορετικο παιδι! Διχασμενη προσωπικοτητα παιδακι μου!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Α να γειά σου! Στο σπίτι της Φαίης να πας! Να δεις τι θα πει... 'εκμεταλλεύομαι την αδυναμία των γονιών μου'

Η Μαρία το χρησιμοποιεί για καραμέλα!

Κι απο το δικο μας Μαρα να ερθεις.. Να δεις τσιριδα αμα δεν της περναει!! Και στον παιδικο τελειως διαφορετικο παιδι! Διχασμενη προσωπικοτητα παιδακι μου!! :lol::lol:

Τι διχασμενη προσωπικοτητα μωρέ :D:D:D Απλά καταλαβαίνουν σε ποιούς τα παιρνει να κάνουν σκανταλιές. Η δικια μου με την κοπέλα είναι σούζα, με το που έρχομαι εγώ σπίτι αρχίσει τις ταρζανιές γιατί ξέρει ότι με πουλάει και με αγοράζει ;)

Μάρα μου έτσι όπως το γράφεις όχι, δε βλέπω κακομαθημένο παιδάκι.

Μήπως όμως είδε κάτι άλλο η ντόκτωρ?

kiki Μου αυτο στο οποιο εδώ και καιρο επιμένει η παιδιατριξ ειδικά απο τοτε με την ιωση της μικρής, ειναι οτι οι γιαγιαδες ειναι υπερβολικά προστατευτικέςκαι αγχώδεις με το παιδι και δεν κατανοουν οτι παιδι ειναι 8α αρωστησει κιολας κλπ κλπ. ε ρε παιδια τι να κάνω? να τις πνιξω? αντι να λεω δοξα οτν θεο που υπάρχουν και αυτοι οι άνθρωποι και ρολαρει το θεμα...

dZJip3.png

Τι διχασμενη προσωπικοτητα μωρέ :D:D:D Απλά καταλαβαίνουν σε ποιούς τα παιρνει να κάνουν σκανταλιές. Η δικια μου με την κοπέλα είναι σούζα, με το που έρχομαι εγώ σπίτι αρχίσει τις ταρζανιές γιατί ξέρει ότι με πουλάει και με αγοράζει ;)

Ναι ρε! :D

Δεν μπορει σπιτι δηλ. να γινεται της κακομοιρας για να να φαει/να αλλαξει πανα κλπ. και στον παιδικο να μου λενε πως ξαπλωνει απο μονη της για να αλλαξει, πως τρωει μονη της μεχρι και σπανακορυζο κλπ.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...