Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαίη είναι τέλειααααααααα!:D

Πως τα παραγγέλνω? έρχονται με αντικαταβολή?

Δεν ξερω Νιτσα μου! Εγω τα πετυχα τελειως τυχαια σε ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι μου και τα αγορασα! Απλα μπηκα στο site της πουμα για να σου δειξω το σχεδιακι!

Το κιουλτακι και η Ραννια ξερουν απο ιντερνετικες αγορες να μας διαφωτισουν!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :shock: και από μενα...στις 11.20 :D

Έχει πέσει λίγη δουλίτσα :shock: και έχω μπλέξει γκρρρρρ

Τα παπουτσακια είναι τέλεια, μάλλον θα τα χτυπήσουμε κ εμεις :P

Ρε σεις τι καλούλια που ειναι τα μικρά....Πήγαμε χτες στην παιδική χαρα κ ηταν ένα κοριτσακι λίγο μεγαλύτερο. Η δικια μου την έπαιρνε αγκαλια, της έδινε φιλάκια κλπ Έλιωσα μιλαμε :P:p:p

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνετε;Εγώ έχω μπλέξει με το σπίτι...γενική ένα ένα δωμάτιο..έχω εξαντληθή...έχω και τα παιδιά,όπως καταλαβένετε είμαι νόκ άουτ...πέρνω κάτι βιταμίνες για να είμαι δυνατή...σε λίγο αρχίζω ντουλάπες!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

καλημερα κορες

πουκι χαρωπη..δεν μας εχεσε.. το βραδυ ηπιε τσαγακι βουνισιο και οχι γάλα για ευνόητους λόγους. αν και σημερα ολα οκ,. αυριο μεσημερι 8α φυγουμε τελικά. μιλησα και με την παιδιατρο μου ειπε οτι το παιδι ειναι περιφημα, περασε και την ειδε νωριτερα για καφε κλπ και μου ειπε οτι εκανε μαλακια... της καρφωθηκε οτι η μικρη ειναι 18 μηνων εξ ου και η συνταγογραφηση του χαβριξ. τι να πεις τώρα.. μου ειπε επισης "φιλικά πάντα" πως το θεμα του παιδιου δεν ειναι η υγεία του, σκάει άλλωστε δοξα οτν θεο απο υγεία αλλά η συμπεριφορά του. πώς οι γιοαγιαδες αγωνιουν πολύ για το παιδί και γενικά τρέμει μονιμως η καρδιά τους. της ειπα οτι το βρισκω λιγο λογικό.. απο τη μια η αγαπη τους απο την άλλη και η συναισθηση της ευθυνης..και μετα μου ξεφουρνισε οτι το παιδι μου ειναι ανευ ορίων.. κρανιωθηκα αλλά πολύ ευγενικά της εξηγησα οτι ειναι επιλογη ΜΟΥ το παιδι μου εως 18 μηνων να μην εχει ορια..και στην τελικη δεν κάνει και τιποτα φριχτο... δεν κατεδαφιζει κανενα σπιτι και ειδικά οταν βγαινουμε έξω ειναι πολύ κυρία.. γενικά ειναι κυρία αρκεί να ειναι ΕΞΩ. Μέσα στο σπιτι γινεται ανυπομονη και απαιτητική. Επίσης "¨φιλικά πάντα" μου ειπε πώς ειμαι η αιτια του οτι η μικρή ειναι κακομαθημενη. ξανα ευγενικά της ειπα πως ειναι επιλογή μου το παιδι να ειναι σκατοπαιδο και πώς δεν εχω κανένα πρόβλημα με αυτο (ειμαι λιγο αντιδραστική όπως ξέρετε). και μου λεει αυριο στο σχολειο; της λεω κοψε τις παπαριες γιατι το παιδι μου οταν ειναι με άλλαπαιδάκια ειναι μια χαρουλα.. ολο φιλάκια και χαδάκια και αγκαλιτσες ειναι. τεσπα να μην σας τα πολυλογώ της ζητησα να ασχοληται με τα της επιστήμης της και οχι με τα της ανατροφής της μικρής.

σε άλλα νεα. ο δοχτωρ του πεθερου μου χτες μου ειπε πως η κατασταση ναι μεν χειροτερευει αλλά ειναι κάτι το οποιο περιμενουμε. το..μοιράιο θα αργησει λιγο..κανενα χρονο μου ειπε πάνω κάτω και μονο επειδη ο παππούς ειχε γερη κράση κλπ κλπ.

αν και με αδεια σημερα αναμενω τον νεο κυριο γενικο γιατι εχω κατι ερωτησεις πχ..ποτε 8α πληρωθουμε κλπ κλπ.

θελω την αποψη σας για κατι κορες αν γινεται

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΑΝΑΛ ΦΙΛΕΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ

Ο κυρ γενικος μου ξεφουρνισε χτες οτι 8ελει να αναλάβω ενα φερελπιδο προτζετ εκδοσης κάτι περιοδικών απο ιουνιο έως σεπτ. το προτζεκτ αυτο ειναι ΑΓΓΟΥΡΙ. που σημαινει ΤΡΕΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ και τον αυγουστο άδεια μονο ενα 10ημερο. οι επιλογες...ψηφοφορίας είναι οι εξής

1. λεω ναι και το βουλώνω ώς κοτα (δεν παιζει αλλά το θετω για τν εγκυροτητα της ψηφοφορίας)

2. του λεω καλα τραγουδα δεν κάνω τιποτα αμα θες διωξε με

3. λεω ΝΑΙ ΑΛΛΑ με διπλάσια χρήματα. τουλάχιστον αμα ειναι να πηδηχτώ να εχω ενα αποτέλεσμα (υψους περιπου 3000 τα οποια 8α τα βαλω στην ακρη για τον δυσκολο χειμώνα)

χελπ ορε!

dZJip3.png

Ρε Μαρα καλα ειπες της γιατρου.. Ελεος! Αποκτησανε ολοι αποψη να πουμε!

Πες, τι θες να ρωτησεις!

gM4vp2.png

Βασικα ψηφιζω το 3ο..

Αλλα προσαρμοσε το στα μετρα σου.. Εξυπνη εισαι, δεν χρειαζεται να σου πω εγω πως "δυσκολοι καιροι εξω" κλπ κλπ..

Αν σε παιρνει, το 3ο δαγκωτο!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

culte Μου ΕΔΩ ειναι η πουστιά... στο οτι για να μην μου σκασε κανα σαββαοτ να δουλευω θα πρέπει Δευτερα έως και πΑρασκευη να ειμαι εντοιχισμένη εδώ μέσα..και εγω για το 3 ειμαι και αν συμφωνησει.. αν δεν συμφωνησει θα πάω στο 2

dZJip3.png

culte Μου ΕΔΩ ειναι η πουστιά... στο οτι για να μην μου σκασε κανα σαββαοτ να δουλευω θα πρέπει Δευτερα έως και πΑρασκευη να ειμαι εντοιχισμένη εδώ μέσα..και εγω για το 3 ειμαι και αν συμφωνησει.. αν δεν συμφωνησει θα πάω στο 2

ετσι και αλλιώς Δ-Π δεν βλέπεις την μικρη ε?

οποτε λιγο σε ενδιαφερει...

να μην σου φάει χρόνο από την μικρή γιαυτό λέω για το ΣΚ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...