Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααα!

Ξεκινά άλλη μία μέρα με πολύ πήξιμο, πολύ όμως...

Κικίτσα ξενυχτήσατε με το παιδί? Πως είναι?

Κιουλτάκι, παίζουν και οι ιωσεις της μιας μέρας. Τυχερές είσασταν!

Ψήφισα σε όλες εκτός από τα βοηθήματα!!! χοχοχο

Τι να κάνουμε? δεν το 'χω... απλά και παραδοσιακά με πολύ φαντασία, στο ενδιάμεσο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο...

υπάρχουν κάτι καλοκαιρινά Puma ενηλίκων ανοιχτά στο πλάι. Ξέρετε αν υπάρχουν και παιδικά?

Θέλω να πάρω και για τους 2, Π+Ο, καλοκαιρινά σπορ παπούτσια.

Αυτα της πηρα εχθες Νιτσα μου.. ;) Για κοριτσακι οπως ειπε και η Ραννια, εχει σιγουρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Νιτσακι αυτα της πηρα: http://www.shop-eu.puma.com/Espera-III-L-Kids/4050795325976,en,pd.html?cgid=32200

Απλα αντι για ροζ εχει τιρκουαζ στο πλαϊ. Κατι τετοιο εννοεις?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και ο Μαριος ξυπνησε δυο τρεις φορες το βραδυ και απο τις 6 ειναι ορθιος.Εγω χαλια ακομα και απο νευρα πνιγω ανθρωπο.

Φαιακι το Μαρακι ειναι αστερι και τσουβαλι να βαλει!!!

Νιτσακι αυτα της πηρα: http://www.shop-eu.puma.com/Espera-III-L-Kids/4050795325976,en,pd.html?cgid=32200

Παναγια μου! Τι τελεια!

Καλα το βλεπω...ετσι και κανω κοριτσι θα με πανε φυλακη!

Lucky strike κανω για οποιον θα θελει να ερχεται να με βλεπει....:tongue:

Φαιη περαστικα σε σενα! Ελπιζω να μη χρειαστει να πω και για το μαρακι! Το οποιο παρεπιπτοντως και ξεμαλλιασμενο με μια σωβρακοφανελα να το πας, παλι κουκλα θα ειναι!!! Πως να το κανουμε τωρα? :D
Φαιακι το Μαρακι ειναι αστερι και τσουβαλι να βαλει!!!

:D:D:D

Παναγια μου! Τι τελεια!

Καλα το βλεπω...ετσι και κανω κοριτσι θα με πανε φυλακη!

Lucky strike κανω για οποιον θα θελει να ερχεται να με βλεπει....:tongue:

Και που να τα δεις να τα περπαταει ρε φιλε.. Στανταρ το ματιασα το παιδι μου το πρωι!! :D

Θα σου φερνω εγω τσιγαρα Ραννια μου.. Αν προλαβω και δεν κλεισουν πρωτα εμενα μεσα! :tongue:

gM4vp2.png

:D:D:D

Θα σου φερνω εγω τσιγαρα Ραννια μου.. Αν προλαβω και δεν κλεισουν πρωτα εμενα μεσα! :tongue:

να κανουμε κρατηση στο ιδιο κελι τουλαχιστον....:tongue::tongue::tongue:

Είμαι γραφείο αλλά κάνει τρελό πήξιμο. Η μικρή στον παιδικό και εγώ σε αναμένα καρφιά για να μην με πάρουν να πάω να την πάρω! Εννοείται ότι για να μπούμε έγινε της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κικλίδωμα! Πάντως είναι απύρετη... και όσο είμασταν σπίτι σε τρελά κέφια... μόλις κατάλαβε ότι πάμε σχολείο... πάει το κέφι... στο δρόμο όλο "γιεν σιελω κολείο" και "πίτι μας" ήταν :( :( :( :(

Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να κάτσω μαζί της σπίτι μαμώ την αφραγκία μου και τα δάνειά μας και το ΔΝΤ μαζί!

Διαφημίσεις

Θα ξαναπροσαρμοστει το μικρακι μας ρε Χριστινιω.. Μη σκας! Απλα συνηθισε στο σπιτι τοσες μερες αφου μεσολαβησε και το Σ/Κ και της κακοφανηκε σημερα!

gM4vp2.png

Μπα Φαίη

έτσι όπως το πάει θα ξαναπροσαρμοστεί τον Ιούλιο και μετά θα έρθει ο Αύγουστος και μετά ξανά από Οκτώβρη προσαρμογή! Κι εγώ θα αρχίσω τα xanax ή θα το ρίξω σε πιο βαρεία τύπου Zoloft!

Φαίη είναι τέλειααααααααα!:D

Πως τα παραγγέλνω? έρχονται με αντικαταβολή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...