Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σπέραααα!!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε κοπελιές μου?

τι κάνεις βρε στινάκι? μας έλειψες! όλα καλά??

Νομιζω οτι ολες χρειαζομαστε ενα διημερο αδεια απο τη καθημερινοτητα....σε αυτο καταληγω τελικα....

διήμερο είπες...?

Ζούπυ ήθελα να σε πάρω σήμερα αλλά έπηξα!

αύριο νιτσάκι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ~

καλώ τις ΑνΑλ... στις επάλξεις!

έχουμε... δημοψηφίσματα... :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=90334

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=90338

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=90331

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=90333

Ψηφισα επισης κορες..

Να απαντησω αναλυτικα μη μου ζητησετε! :tongue:

39 μετα απο αντιπυρετικο.. Τσουζουν η μυτη και ο λαιμος και τα αυτια μου.. Λεω να φαω ζεστη κοτοσουπιτσα που μου εστειλε η μανουλα μου. Ειναι σε αδεια απο σημερα και μου στελνει φαγακι.. :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

περαστικά στ' αρρωστάκια όλα!!! ξαναρωτάω : οι υπόλοιπες τι κάνουν??

σας αφήνω γειά - ΝΑΙ, πάω να κοιμηθώ από τώρα!!

εξάλλου, θέλω να συσκεφθώ με τον εαυτό μου για τα δημοψηφίσματα και για το εξής ερώτημα : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=90301

καλή μας νύχτα!

Κι εμεις ορθιες απο τις 6 παρα 10. Την ξαναπηρε ο υπνος 7 και 10 και τωρα αγανακτησαμε να τη σηκωσουμε.. Γκρινιαζει, μας εχει σπασει τα .. ! Να ερθει το σχολικο να την παρει να ηρεμησουμε! :?

Κικη στειλτον σταθμο! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κικη στειλτον σταθμο! ;)

χαχαχαα σε καλο σου Φαιη γελασααα.

Καλημέρα πολύ δύσκολο βράδυ είχα...η μικρή κοιμήθηκε σερί σήμερα το πουλάκι μου αλλα εγω...δεν μπορούσα καθόλου εβλεπα συνεχεια εφιαλτες και ξυπνούσα με ταχυκαρδιες.. σκατα υπνο.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Λοιπον.. Πολυ φοβαμαι πως η μικρη δεν τη γλιτωσε! Χθες ειχε ανησυχο υπνο γενικα. Απυρετη μεν, ουτε μυξες, ουτε βηχα. Απλα εκλαιγε και σηκωνοταν καθε 3 και λιγο. Τωρα που τη σηκωσαμε για να ετοιμαστει για τον παιδικο, το δεξι ματακι ηταν κλειστο απο πρηξιμο και τσιμπλες.. :( Της το καθαρισα με γαζα και φυσιολογικο ορο και της εριξα λιγο τομπρεξ. Το εβαλα στην τσαντα της και εστειλα σημειωμα στη Ρενα να της βαλουν κι εκεινοι.

Εγω ψηθηκα ολο το βραδυ! Δεν μπορουσα να ανασανω, ειχα συριγμο στο τελειωμα της αναπνοης, αυτια και μυτη με διελυσαν.. Ο πυρετος ηταν το αποκορυφωμα..

Και τωρα κατι εντελως ασχετο: Η μικρη σημερα φορεσε ενα κολαν που φαινεται σαν τζηνακι (ειναι σχεδιασμενο λες και ειναι τζην αλλα ειναι κολαν, βαμβακερο και ελαστικο), μωβ μπλουζιτσα απο πανω και τις μπαλαρινες της puma. Χτενισαμε τα μαλλια με το σπρευ της johnson's και της εκανα ενα πλεξιδακι στο πλαϊ, τα υπολοιπα τα "τσαλακωσα" με τα δαχτυλα και ηρθαν οι μπουκλες και εγιναν λες και ειχε βγει απο το κομμωτηριο. Την κοιταζα λοιπον που εμπαινε στο σχολικο με την τσαντουλα της και την κοιτουσαν και τα υπολοιπα παιδακια και τι να σας πω ρε παιδια.... ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑ!!!

Λεει ο οδηγος του λεωφορειου (ο οποιος ειναι συνταξιουχος αστυνομικος) "Παναγιά μου ηρθε η κουκλα και σημερα! Ελαμψε το σχολικο!" Και πως να το κανουμε ρε παιδια.. Ειχα φουσκωσει απο περηφανεια!! Αντε, δουλεψτε με ελευθερα τωρα.. Εγω παντως... ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :D:D:D

gM4vp2.png

Φαιη περαστικα σε σενα! Ελπιζω να μη χρειαστει να πω και για το μαρακι! Το οποιο παρεπιπτοντως και ξεμαλλιασμενο με μια σωβρακοφανελα να το πας, παλι κουκλα θα ειναι!!! Πως να το κανουμε τωρα? :D

Κι εμενα κατα τις 5, τη τυχη μου μεσα! Τον πηρα στο κρεβατι και ξανακοιμηθηκε βεβαια....εχει αποκτησει και νεο χουι...οταν κοιμομαστε μαζι θελει να μου πιανει τα χειλια!

bonjour!!!!!!

εμας όπως μας ήρθε η αρρωστια έται ξαφνικά μας έφυγε! πάω να την παρω χτες από το σχολειο να πάμε γιατρό και μου λεει η δασκάλα της δεν έβηξε καθολου!

παιρνω την γιατρο τηλ μου λεει μην την φερεις έτσι και αλλιώς θα πάω εγώ αυριο στο σταθμό να τα δω και θα την ακροαστώ..τι να πω..εχτές το βράδυ δεν έβηξε καθολου και κοιμηθηκε και σερί!!!!!

θα αρχιζω να πιστευω στο μάτιασμα λέμε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...