Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ζοπι ειλικρινα δνε ξερω τι να κάνω.. 10 το βραδυ 8α ερ8ει ο γιατροσ της κλινικης που ειναι ο πε8ερος μου για ενα πιο evaluation και συζητηση της καταστασης... αν φυγει ο ανθρωπος.. τι 8α κανω?

το havrix ειναι της ηπατιτιδας a

Τι εννοεις να φυγει?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

na xairethsei ta egkosmia

Τι εννοεις τι θα κανεις βρε κοριτσι?....αν φυγει ηταν η ωρα του. Υπαρχουν αλλα θεματα απο πισω ή απο θεμα ψυχολογικο εννοεις?

oxi Πουλακι μου ειναι κλινηρης ο ανθρωπος σε κλινικη με ανοια κλπ κλπ εδω και 4-5 χροναι σχεδον ναι εννοειται οτι 8α ερ8ει η ωρα του και μακαρι να γινει οσο πιο απλά γινεται να μην ταλαιπωρηθει... απλά δεν ξερω τιο 8α κανω με τα βαφτισια... γιατι αν τα αναβαλω παιε πολύ καλοκαιρι μετα..εκτος αν τα κανω κανονικα και δεν εχουμε μουσικεσ και γλεντοκοπια..πιο πολύ ως σεβασμο στον ιδιο τον πε8ερο μου..ανθρωπος μαλαμα οχι σαν την σμερνα...

dZJip3.png

oxi Πουλακι μου ειναι κλινηρης ο ανθρωπος σε κλινικη με ανοια κλπ κλπ εδω και 4-5 χροναι σχεδον ναι εννοειται οτι 8α ερ8ει η ωρα του και μακαρι να γινει οσο πιο απλά γινεται να μην ταλαιπωρηθει... απλά δεν ξερω τιο 8α κανω με τα βαφτισια... γιατι αν τα αναβαλω παιε πολύ καλοκαιρι μετα..εκτος αν τα κανω κανονικα και δεν εχουμε μουσικεσ και γλεντοκοπια..πιο πολύ ως σεβασμο στον ιδιο τον πε8ερο μου..ανθρωπος μαλαμα οχι σαν την σμερνα...

Καταλαβα, τωρα ηταν να γινουν?.....αμα μπορεις καντα οσο πιο νωρις τοτε γινεται, να προλαβεις αυτο που ερχετε. Γιατι μετα οντως παει αργα......

Διαφημίσεις

δεν 8α προλάβω ελλη μου νωριτερα για διαφορους λογους.. τεσπα ας μην τρελλαινομαι αν δεν μιλησω εκτενως με τον δοχτορακο του...

τελικα το χαβριξ το εμβολιο ποτε το κανατε στα παιδια σας?

dZJip3.png

τελικα το χαβριξ το εμβολιο ποτε το κανατε στα παιδια σας?

αν δεν κάνω λάθος και με δεδομένο ότι... γενικά τα καθυστερούσαμε... το έκανε 2 ετών και 8 μηνών!

εσύ ρωτάς για τη πούκι?

ε κ αυτο βλεπω κ εγω..μαλλον μπερδευτηκε η σακαφλιορα και ευτυχως που ειμαι ψιρετζω και τα κοιταω ολα 18 φορες. εκτος και αν την εχιε πιασει η μαλακια της επειδη οι απεναντι μας ειναι αλβανοι ανθρωποι και..κατανοειτε..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μα τι ειδικος λογος να συντρεχει? το οτι ζει στην εξοχη? η οτι εχει..σεξουαλικες σχεσεις το μομολο? 8α μπερδευτηκε η γελοιοδεστατη..ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗΝ ΠΕ8ΕΡΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΙΔΑΣ. ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!

dZJip3.png

εχουμε ολοκληρωσει το πενταβακ. οκ αρκει

εχουμε κανει δυο δοσεις μηνιογιτιδασ. οκ αρκει

εχουμε κανει 3 γαμημενα πρεβεναρ.. αρκουν

8α την αφησω το καλοκαιρι στην ησυχια της την ερμη την πουκι νισαφι πια το παιδακι μου

dZJip3.png

Καλησπέρα! Πήζω με την εργασία και το διάβασμα για τη σχολή, γι αυτό δεν μπαίνω πολύ, έχω χάσει και μερικές σελίδες

όσο για το Γάλλο, μάλλον την πάτησε άσχημα, μάλλον ήταν consensual η φάση και μετά τον έδωσε αυτή, αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ πώς ένας τόσο γνωστός άνθρωπος πάει και κάνει κάτι τόσο τραβηγμένο, όπου θα έχει άμεσες κυρώσεις. εκτός κι αν ήταν κίνηση αυτοκτονίας, τι να πω...

Τι να πω κι εγώ... πάντως αυτοί οι τύποι έχουν συνηθίσει τόσο πολυ να έχουν εξουσία, και να έχουν σχεδόν όποια θέλουν, που όταν κάποια λέει όχι, απλά δεν μπορούν να το δεχτούν. Να σας θυμίσω και τον Γκιωνάκη;

ΥΓ: Μπανιο μπορεις να τον μαθεις εσυ......

Δεν είναι το ίδιο, καμία σχέση!!!!

Δηλώνω μεγάλη φαν του κολυμβητηρίου!

Μάρα, αν το αναβάλεις, μετά παραμεγαλώνει και το παιδί, είναι δύσκολο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...