Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα βεβεια σου μιλάει η μάνα-φρικιάρα που μετρράει ποιοτητα και ποσοτητα σκατου της κορης της αλλά λεω μηπως τα παραλάει ο δοχτωρης? αν το παιδι δεν κανει κανενα σπορ τι 8α κανει? τζουντο και καρατε? και αν χτυπησει?

dZJip3.png

ρε συ μάρα, εσωτερικά αθλήματα έχει υπόψη του - το θέμα είναι...

μπάνιο πως θα μάθει?

και το κολύμπι - όντως - γυμνάζει τους πνεύμονες...

μαμώ το μπέρδεμά μου μέσα!!

υ.γ. "εσωτερικά" αθλήματα είναι : πολεμικές τέχνες, ξιφασκία, μπάσκετ, βόλευ, ......

μην μου λες για χτυπήματα κι ατυχήματα!! μην μου ξυπνάς την υστερία μου!!!

Διαφημίσεις

κι εμένα κάπως υπερβολικό μου κάνει αυτό του ντοτόρε, δλδ ούτε να παίζει έξω π.χ.; στο σχολείο να μην κάνει γυμναστική σε εξωτερικό χώρο; μήπως δεν βοηθάει έτσι την κατάσταση;

Πάντως το κολυμβητήριο όντως θα τον βοηθήσει να εξοικειωθεί και να βάζει το κεφάλι του στο νερό κλπ, οπότε μετά θα του κάνει περισσότερο καλό η θάλασσα, που για τέτοιες περιπτώσεις είναι το καλύτερο φάρμακο.

(σας μερσώ όλες για τα καλά σας λόγια, και ναι Αερικούλι, νισάφι με τα πτυχία πια, δεν θα έχει η μάνα του τοίχο να τα κορνιζάρει σε λίγο! αν και όπως λέει, μετά από το μανίκι που έφαγε φέτος, του πέρασε κάθε όρεξη ακόμη και για χαρτί ECDL που λέει ο λόγος :D)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ε μα τι να πω κ εγω η έρμη... λλα η ξιφασκία εχει μια αρχοντιά! μουαχαχαχ

κι εμένα μου αρέσει πολύ!

κι εμένα κάπως υπερβολικό μου κάνει αυτό του ντοτόρε, δλδ ούτε να παίζει έξω π.χ.; στο σχολείο να μην κάνει γυμναστική σε εξωτερικό χώρο; μήπως δεν βοηθάει έτσι την κατάσταση;

Πάντως το κολυμβητήριο όντως θα τον βοηθήσει να εξοικειωθεί και να βάζει το κεφάλι του στο νερό κλπ, οπότε μετά θα του κάνει περισσότερο καλό η θάλασσα, που για τέτοιες περιπτώσεις είναι το καλύτερο φάρμακο.

ρε συ ζουζού, το παιχνίδι δεν γίνεται να το αποφύγουμε! το άθλημα όμως?? τέλος πάντων!!

άσχετο - πως τον συγύρισε έτσι η καμαριέρα τον Γάλλο...?

ζουπυ το βρηκα το σπορ! αγωνες καρτ! (μουαχαχαχαχαχαχαχ)

μου το έχει ζητήσει!:shock::shock::shock::shock:

εσύ εντωμεταξύ, θες να γνωριστούμε από κοντά για να σε χαστουκίσω με την ησυχία μου και να το ευχαριστηθώ η γυναίκα?:cool:

Διαφημίσεις

μου το έχει ζητήσει!:shock::shock::shock::shock:

εσύ εντωμεταξύ, θες να γνωριστούμε από κοντά για να σε χαστουκίσω με την ησυχία μου και να το ευχαριστηθώ η γυναίκα?:cool:

μουαχααχχαχααχχα μαλλον εχω τα ιδια μυαλα με τον μπομπιρα ε? μουαχαχαχαχαχαχαχαχα χ οποτε 8ελεις εδω ειμαι κακακακακ

dZJip3.png

ασχετο. havrix εμβολιο ποτε αρχισατε να κανετε στα παιδια σας?

θύμισέ μου για τι είναι αυτό γιατί - ως γνωστό - έχω αλτσχάιμερ:P

να σου πω... διάβασα ότι θ' αναβάλλεις την βάφτιση??

ζούπυ, για τους πνεύμονες, οποιαδήποτε αεροβική άσκηση τους γυμνάζει πάρα πολύ καλά, όπως και την καρδιά. Π.χ. τρέξιμο, ποδήλατο, τα περισσότερα αθλήματα στυλ μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ. Αυτό μην σε προβληματίζει, μπορείς να βρεις πολλά. Το θέμα είναι ότι ο περιορισμός στους εξωτερικούς χώρους δυσκολεύει πολύ την κατάσταση.

όσο για το Γάλλο, μάλλον την πάτησε άσχημα, μάλλον ήταν consensual η φάση και μετά τον έδωσε αυτή, αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ πώς ένας τόσο γνωστός άνθρωπος πάει και κάνει κάτι τόσο τραβηγμένο, όπου θα έχει άμεσες κυρώσεις. εκτός κι αν ήταν κίνηση αυτοκτονίας, τι να πω...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ζωπυ, ιγμορια και χλωριο δεν πανε μαζι. Δεν πα να σου ζηταει το βουνο με την θαλασσα? αν δεν κανει δεν κανει. Το καλοκαιρι στην θαλασσα. Και εμεις καθαρα θελουμε αλλα την βγαζουμε πολυ καλα και στο λαγονησι. Ολο το καλοκαιρι μπανια.

Φωτεινη συγχαρητηρια με τον αντρα σου!.....μπραβο!

Εμεις λιωσαμε στην παιδικη ΠΑΛΙ.....

ΥΓ: Μπανιο μπορεις να τον μαθεις εσυ......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ζοπι ειλικρινα δνε ξερω τι να κάνω.. 10 το βραδυ 8α ερ8ει ο γιατροσ της κλινικης που ειναι ο πε8ερος μου για ενα πιο evaluation και συζητηση της καταστασης... αν φυγει ο ανθρωπος.. τι 8α κανω?

το havrix ειναι της ηπατιτιδας a

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...