Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αντε καλη επιτυχια κ εσεις με τα γαμωεμβολια...μιλησα με τον δοχτωρ της κλινικης... μπορει να συμβει αυριο, μεθαυριο, σε ενα μηνα ή σε ενα χρόνο.....

γελοια ερωτηση. με τα βαφτισια τι 8α κανω?

τιποτα προς το παρόν......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάντως προσέξτε το αυτό με τα κακά και το ψυχολογικό....εγώ απέκτησα δυσκοιλιότητα όταν πέθανε η μαμά μου στα 10 μου και μέχρι τα 25 τυρρανιόμουν....μετά χάπια μετά το HERBALENE μου το είχε δώσει η φαρμακοποιός να μην εθιστώ στα DULCOLAX και τελικά έφτιαξε αλλά ακομα και τώρα μόλις αλλάξω περιβάλλον τέλος το ξεχνάω αλλά έκανα και αιμορροιδες....είναι πολύ σοβαρό.

Zopiron τί να σου πώ κούκλα μου;;να χαρώ που το ρποβλημά σου είναι χρόνιο;;όχι απλώς που η δική μου σκέψη ήταν λάθος!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ίσως το βράδυ - αν βρω χρόνο - να σας πω γι' αυτά που λέγατε το μεσημέρι!

τώρα εμένα με δέρνει άλλος καημός!!

να γράψω τον γιο μου κολυμβητήριο - τουλάχιστον για το καλοκαίρι? η εγγραφή πρέπει να γίνει σήμερα αύριο λόγω ελαχίστων θέσεων!

αρνητικά : 1) μας το έχει απαγορεύσει η ωρλ λόγω χρόνιας ιγμορίτιδας - πιστεύει ότι το χλώριο θα του κάνει κακό, θα ερεθίσει τα ιγμόρια ακόμη περισσότερο!

2) πρέπει να τον πηγαίνω εγώ και σε αυτό...

3) έχω φοβίες ότι θα μου πέσει, πνιγεί, ........

θετικά : 1) λέει η παιδίατρος - θ' ανοίξουν και θα γυμναστούν τα πνευμόνια, πιο καλή φυσική κατάσταση = μικρότερη ευαισθησία στις ιώσεις...

2) θα ξεθαρρέψει με το νερό - θα μάθει κολύμπι...

3) μου το ζητάει ο ίδιος... (καλά... και τι δεν μου ζητάει αυτό το παιδί να κάνει, απίστευτη ενέργεια...)

πείτε αλλοπρόσαλλες, πείτε, δεν ξέρω τι να κάνω!!!

(ο άντρας μου λέει να τον γράψω...)

ε ποσο χλώριο 8α εχει πια αυτή η πισίνα που 8α τον ενοχλησει τρελά? νομιζω οτι εδώ και αρκετά χρονια το πολύ χλώριο δεν παιζει πλέον στις πισίνες... εγω στη 8εση σου 8α την εγραφα την πουκιξ...τα καλά ειναι ποιο σημαντικά απο το μη θετικο

dZJip3.png

γενικα ειμαι της αποψης οτι οσο πιο πολλα πραγματα κανει ενα παιδι, φτάνει να τα θελει βεβαια, τοσο το καλύτερο και για την σωματικη του υγεια αναπτυξη οσο και για την ψυχολογικη, την κοινωνικοποιηση κλπ κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλησπερίζω τσ' όμορφες! Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια και στις μαμάδες τις ταλαιπωρημένες! άντε να καλοκαιριάσει επιτέλους να ηρεμήσετε από τις &%%#^#ιώσεις...

Ζούπυ είναι απαραίτητο να γραφτεί τώρα-τώρα; αν τον γράψετε από Σεπτέμβριο; Σκέφτομαι ότι τώρα το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να πηγαίνει συχνά στη θάλασσα (εκεί που θα τον πήγαινες στο κολυμβητήριο ας πούμε), η οποία θα του κάνει τεράστιο καλό, παρά στο κολυμβητήριο. Το μόνο που θα με σταματούσε είναι ότι οι πισίνες δεν φημίζονται για την καθαριότητά τους, τουλάχιστον αυτό μου λέει ο ανήρ-πρώην κολυμπητής. Σίγουρα η άσκηση και η συναναστροφή και με τα άλλα παιδάκια θα του κάνουν χίλια καλά, αλλά εφόσον τίθεται θέμα υγείας μάλλον χρειάζεστε περισσότερες γνώμες ειδικών...

μαρούσκα υπομονή γκερλ, όπως ξες κι εμείς μια από τα ίδια περνάμε, τα μέτωπα είναι πολλά και είναι όλα ανοιχτά! (ο πατέρας μου μέχρι κι ανακοπή έπαθε αλλά συνήρθε, δουλειά ακόμα δεν έχουμε, εγώ πρέπει να ετοιμαστώ να γυρίσω Ελλάδα και μετά εκεί να δω πού θα αφήνω το μωρό, ίσως κάνω και ταξίδια 6 ωρών αυθημερόν, εκκρεμεί και μια βάφτιση πριν πάει το παιδί γυμνάσιο, γενικά ένας χαμός). Τώρα για το θέμα της βάφτισης όντως τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, περιμένεις και βλέπεις.

Εμείς χτες πήγαμε στην ορκωμοσία του τμήματος του αντρός, ωραία περάσαμε αν εξαιρέσουμε το ότι η μικράν ήταν όλη μέρα άυπνη από την υπερένταση που είναι ο μπαμπάς στο σπίτι κι έτσι όταν πήγαμε εκεί δεν στεκόταν πουθενά. Κάποια στιγμή κοιμήθηκε και πήρα λίγο τα πάνω μου. Δυστυχώς η χαρά δεν κράτησε για πολύ, διότι αφού φάγαμε όοοολες τις ομιλίες στη μάπα και άρχισαν να φωνάζουν τους φοιτητές έναν-έναν για την κονκάρδα, ξύπνησε το λουλούδι μου, κι όταν άκουσε το όνομα του πατρός της προφανώς χάρηκε πολύ και από τη χαρά της χέστηκε και της έφτασαν μέχρι το λαιμό (σόρρυ για τις λεπτομέρειες αλλά πρέπει να καταλάβετε την έκταση του προβλήματος :tongue:). Κι έτσι, την ώρα που θα πηγαίναμε στη δεξίωση και θα βγάζαμε και καμιά φωτό ως χαρωπή οικογένεια, εγώ έτρεχα να έρθω σπίτι να ξεσκατίσω (η μοίρα της μάνας)... στο δρόμο σκεφτόμουν τι ήταν προτιμότερο, να το πνίξω ή να το αφήσω στα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα μας...

ήταν ωραία όμως, συγκινήθηκα να σας πω την αλήθεια, σκεφτόμουν όοοοολα αυτά που έχουμε περάσει για να έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα! Μεγάλο ταξίδι κάναμε :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

για να καταλάβετε τι μυαλά κουβαλάμε οικογενειακώς, ο πατέρας μου ο δόλιος ζητάει συνέχεια να τον αφήσουν να φύγει, αλλά εννοείται ότι δεν παίζει αυτό. Μια μέρα λοιπόν ζητούσε από τον αδερφό μου επίμονα να τον βοηθήσει να ανασηκωθεί στο κρεβάτι. Πήγε κι ο αδερφός στις νοσοκόμες αθώος-αθώος και τους λέει αυτό κι αυτό, ελάτε να τον σηκώσετε. Και απαντάνε οι νοσοκόμες "δεν θα έρθουμε, γιατί μας το ζητούσε κι εμάς και κάθε φορά που τον σηκώναμε προσπαθούσε να κατεβάσει τα πόδια από το κρεβάτι και να σηκωθεί να φύγει"!!!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια στον χάσμπι κικνάκι :) Δεν λέω και σ' ανώτερα.... νισάφι πια! Ώρα για παραγωγή και αποδοτικότητα :P

Ελπίζω να σας προλάβουν οι συγκυρίες και να μην χρειαστεί να γυρίσεις ;)

κινκα...ο μπαμπας μου με τον βηματοδοτη ετοιμο για..ενθεση και τον καναμε τσακωτο συνεχεις να αλλαζει ρουχα να ητν κανει.. οταν δεν καπνιζε... τι τα 8ες...εχουν και οι μεγάλοι τα 8εματα τους...

dZJip3.png

Ζούπη δεν ξέρω... κι εγώ στη θέση σου θα το σκεφτόμουν δυο φορές... πάντως για τα ιγμόρια και το χλώριο δεν ξέρω... εγώ που έμπαινα στην πισίνα με την μικρή... προσπαθώ να θυμηθώ.... χμμμ... μάλλον μην τον πας! Θυμάσαι την άλλη φορά που είχα το θέμα με τα ιγμόρια; Ε πηγαίναμε πισίνα!!!

ε ποσο χλώριο 8α εχει πια αυτή η πισίνα που 8α τον ενοχλησει τρελά?

έλα μου ντε...:?:

γενικα ειμαι της αποψης οτι οσο πιο πολλα πραγματα κανει ενα παιδι, φτάνει να τα θελει βεβαια, τοσο το καλύτερο και για την σωματικη του υγεια αναπτυξη οσο και για την ψυχολογικη, την κοινωνικοποιηση κλπ κλπ κλπ

καλά από κοινωνικοποίηση σφύζουμε...:cool: για τα υπόλοιπα, συμφωνώ απόλυτα αλλά όλα έχουν κι ένα χρονικό μα και σωματικό όριο!

Zopiron εναλλακτικές έχεις;η γιατρός τί σου είπε μόνο κολυμβητήριο;

η ωρλ μου είπε κανένα εξωτερικό άθλημα... για να μην επηρεάζουν αρνητικά τα ιγμόρια του οι διάφοροι αλλεργιογόνοι παράγοντες:shock:

Ζούπυ είναι απαραίτητο να γραφτεί τώρα-τώρα; αν τον γράψετε από Σεπτέμβριο; Σκέφτομαι ότι τώρα το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να πηγαίνει συχνά στη θάλασσα (εκεί που θα τον πήγαινες στο κολυμβητήριο ας πούμε), η οποία θα του κάνει τεράστιο καλό, παρά στο κολυμβητήριο. Το μόνο που θα με σταματούσε είναι ότι οι πισίνες δεν φημίζονται για την καθαριότητά τους, τουλάχιστον αυτό μου λέει ο ανήρ-πρώην κολυμπητής. Σίγουρα η άσκηση και η συναναστροφή και με τα άλλα παιδάκια θα του κάνουν χίλια καλά, αλλά εφόσον τίθεται θέμα υγείας μάλλον χρειάζεστε περισσότερες γνώμες ειδικών...

Εμείς χτες πήγαμε στην ορκωμοσία του τμήματος του αντρός...

...ήταν ωραία όμως, συγκινήθηκα να σας πω την αλήθεια, σκεφτόμουν όοοοολα αυτά που έχουμε περάσει για να έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα! Μεγάλο ταξίδι κάναμε :D

τώρα είναι ιδανικός ο καιρός (ζεστός / απουσία ιώσεων / λιγότερες λοιπές υποχρεώσεις του μικρού)... η θάλασσα δεν παίζει για μας στην Αθήνα - έχουμε εμμονή με τα πεντακάθαρα νερά!:rolleyes: διακοπές πηγαίνουμε μάξιμουμ 20 ημέρες, ο μικρός λυσσάει στην παραλία, στην θάλασσα μπαίνει σαν συνταξιούχος (με ότι αυτό συνεπάγεται...) και δεν βουτάει φυσικά το κεφάλι του στο νερό (για να "ψηθούν" τα ιγμόρια κ.λ.π.)! και πέρα από το ιατρικό θέμα, αυτό το παιδί πως θα μάθει να κολυμπάει??:-(

όσο για τον άντρα σου... εδώ συγκινήθηκα εγώ που τα διάβαζα... μπράβο ζουζού, σας εύχομαι πάντα χαρές!!!

Ζούπη δεν ξέρω... Θυμάσαι την άλλη φορά που είχα το θέμα με τα ιγμόρια; Ε πηγαίναμε πισίνα!!!

ναι θυμάμαι... αυτά είναι που σκέφτομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...