Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φυστικάκι κάνε ότι σου πει ο παιδίατρος. Φαντάζομαι ότι θα σου πει πλούσιο διατροφολόγιο σε ίνες για να μπορεί να ενεργείται το παιδί! Το αντιμετωπίζουν πολλά παιδάκια. Θα λυθεί, μη στενοχωριέσαι!

ΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ Τραβάς ζόρια, φιλενάδα! Κάνε υπομονή, μη μιλάς και πολύ στο σύζυξ γιατί απ' ότι φαίνεται είναι ήδη τσιτωμένος. Το παιδί γαστρεντερίτιδα έχει προφανώς, δεν κρατάει πολύ! το κακόμοιρο...της μιας έχει ξεκ....θεί στο σέσιμο και της άλλης δεν μπορεί!!! άδικο ε?

Λυπάμαι πολύ για τον πεθερό σου αλλά πιστεύω ότι αν μπορούσες να κάνεις κάτι θα το έκανες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιστικι εμας δεν ειναι ακριβως διάροια..ειναι αλλεπαληλο χεσιμο σφιχτο αλλα πυροβολικου βαθμου...και μονο 1 κενωση υδαρη ντεμί. η παιδιατροσ λεει ιωση εγω λεω οτι απλά μετα απο 4 μερες που εριχνε μονο μικρουτσικα κακακια, τα βγαζει ολα τώρα.ε 8α διεξει

κι εμάς αυτό το ρεσιτάλ χεσίματος κράτησε περίπου 4 μέρες. όχι υδαρή κακά απλά συχνές κενώσεις. δεν είχε άλλο σύμπτώμα , του πέρασε και όλα οκ

Είναι η εποχή με τις ιώσεις! Θα περάσει που θα πάει?

Εμείς περνάμε μία περίοδο τρέλας και παράνοιας με τα παιδιά, τα οικονομικά. Βάζουμε και τέντες αυτή τη βδομάδα -αυτές μας μάραναν!

1002... στο κεφάλι!

Πολλές φορές νιώθω τέτοια εξάντληση και κούραση που νομίζω πως μόνο αν πεθάνω θα ξεκουραστώ. Σοκαριστικό αλλά αληθινό!!!!!

Διαφημίσεις

να σου πω δεν την είχα ρωτήσει γιατί δεν ήταν υδαρή κακά. υπέθεσα ότι 'τρώει πολύ χέζει πολύ", δεν είχε και κανένα άλλο σύμπτωμα και σε λίγες μέρες επανήλθαμε στα φυσιολογικά μας

Βρε κόρες...

Sorry κιόλας αλλά (λέω μήπως) σας έπιασαν ολίγον τα οπίσθια ?????

Αγόρασα από το Factory το Σάββατο που μας πέρασε γυαλιά ηλίου της Chicco και για τα 2 παιδιά 10ευρώ/τμχ από αρχική 30... τα λέω καλά ή μήπως έγω πάρει μάπα γυαλιά ? Αλλά πόοοοοση πια διαφορά να έχουν (αναρωτιέμαι)........:(

Τι να πω.. Who knows? Μεγεια σας τα γυαλακια!!! :D

Εμείς περνάμε μία περίοδο τρέλας και παράνοιας με τα παιδιά, τα οικονομικά. Βάζουμε και τέντες αυτή τη βδομάδα -αυτές μας μάραναν!

1002... στο κεφάλι!

Πολλές φορές νιώθω τέτοια εξάντληση και κούραση που νομίζω πως μόνο αν πεθάνω θα ξεκουραστώ. Σοκαριστικό αλλά αληθινό!!!!!

Σφυριξε κανεις? :tongue: Αστα Νιτσακι.. Εχθες πηρα 3.000 και φυσικα για την παρτη μου δεν εκανα τιποτα.. Πληρωθηκαν εκκρεμοτητες και λογαριασμοι και φυσικα ακομα δινω. Κατι ειναι κι αυτο! Κι οσο τα εχω εδω, μου ερχεται να σηκωθω και να φυγω και να τα σκορπισω αλλα.... ΑΛΛΑ! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ειμαστε κ ατυχες ρε κοριτσια.. στησαμε το..τσαρδι μας εν μεσω γενικης μπουρδελοποιησης....

Ναι οκ.. Εχεις δικιο!

Απλα εγω αυτη τη μπουρδελοποιηση τη βιωνω στο πετσι μου απο το 2005 που γνωρισα τον αντρακο μου. Λαθος επιλογες, αλλα απο τοτε ηταν χρεωμενος μεχρι τα μπουνια. Οταν αρχισαν να μιλανε ολοι για "κριση" κλπ. εγω απορουσα γιατι το λενε τωρα και που ηταν τοσο καιρο.. :cool:

Δηλ. ηξερα που βαδιζω, δεν εσκασε ξαφνικα αυτο στα μουτρα μου.. Το μονο που με ενοχλει προσωπικα ειναι που με το περασμα του χρονου ζοριζομαστε περισσοτερο αντι να "αλαφρωνουμε" :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ειμαστε κ ατυχες ρε κοριτσια.. στησαμε το..τσαρδι μας εν μεσω γενικης μπουρδελοποιησης....

Αυτό ξαναπέσ'το... πόσες φορές το σκέφτομαι ου ου ου ου....

Υπομονή Ρία... είναι κρίμα για τον πεθερούλη που μετράει αντίστροφα ο άνθρωπος. Όσο για την μικρή παιδάκι είναι... τα έχουν αυτά συχνά-πυκνά δυστυχώς...

Το άλλο (με την δουλειά) ΔΕΝ το σχολιάζω. Τα ίδια σκ... παντού και αυτό με τους τσακωμούς, επίσης, παίζει συχνά, οπόταν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ τουλάχιστον :rolleyes:

Διαφημίσεις

emeiw ακριβως το αντι8ετο...εως και τα μεσα του 2008 σε οικονομική φαση ειμασταν...νταξ...θεοτητες δεν εχω λογια να το περιγράψω... μαλλον...μεγαλώνουμε και χαιρεταμε..την πραγματικοτητα που ζει ο κοσμος

το παν ειναι ολα αυτα να μην εχουν επίπτωση στη σχέση του ζευγαριου...και σε αυτο το σημειο δεν ειμαστε καλά.. 8α δειξει

dZJip3.png

εχω τρομερο προβλημα με τη μικρη... απο τη δυσκοιλιοτητα, σταματησε πλεον να θελει να κανει κακα... κατατρομαξε... ουτε με κλισμα πλεον...

κι οταν πια, φτασει στο απροχωρητο και δεν γινεται αλλο να μη βγουν, κανει και εμετο ταυτοχρονα... απο το σφιξιμο...

ειμαστε σε απογνωση... μεχρι και τσισα φοβαται πλεον να κανει...

εχουμε ραντεβου αυριο με τον παιδιατρο να μας καθοδηγησει...

Ειχαμε τετοια δυσκοιλιοτητα που καταληξαμε περσι με μια ραγαδα 4 εκατοστα!!!!!! παρακαλω πολυ. Μετρηστε το παιδια....και συγκρινετε το με το κολον του παιδιου σας. Εκανε μια στρογγυλι μπαλα με ενωμενες κο!ραδιτσες σαν καρτσικας ΠΕΤΡΙΝΟ ολο γεματο μπρος πισω με αιμα!......

Αυτο ηταν τελος......ξεκινησαμε συστηματικα nyjol......τρεις φορες την μερα, μετα 2, μετα 1, μετα ανα 2 μερες μετα ανα 3. Διαρκεια θεραπειας 1 μηνας. Το παιδι καθαρισε τελειως. Αφοδευση 1 φορα καθε μερα ηθελε δεν ηθελε. Ηταν μαλακα και εβγαιναν μονα τους. Αλλαξα γαλα πηγα στο αγελαδινο στο Ολυμπος Βιολογικο, βγαλαμε και την πανα και αρχισε να κανει σταθερα στο γιογιο. Ολα αυτα μαζι την εσωσαν λεμε. Κανει ανα 1 ή το ΠΟΛΥ 2 μερες στο γιογιο κανονικα κακα. Ουτε πονος ουτε ζορια ουτε τπτ. Σταματησε να κοκκινιζει και να κλαει λες και την σφαζουν. Και στο τελος σταματησε να το φοβαται κιολας. Λογικο.

Φυς τιξ?.......οπωσδηποτε παιδιατρο ΧΘΕΣ.......

ΥΓ: Περιττο να σου πω οτι στην μια μερα που δεν εχει κανει κακα της δινω λιγο jyjol το βραδυ και την δευτερη στο τελος της αν δεν κανει τρωει υποθετο γλυκερινης....το οποιο 90% των περιπτωσεων βγαινει μεσα σε 2 λεπτα αθικτο. Αλλα δεν την αφηνω χωρις να αφοδευσει ανα 2 μερες τουλαχιστον

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ωχ κόρες...διαβάζω τι καλά που είστε κι εσείς...σκατά γενικώς...

Οχι βρε 'συ! Δεν το ειπα για αυτο..

Βασικα επειδη ειμαι λιγακι τρελαμενη με το θεμα (καθως καηκα :(), ελεγα μηπως ξερεις κι εσυ κατι παραπανω.. Αν δηλαδη μπορει να εχει καποιος μηνιγγιτιδα χωρις να εχει πυρετο.

Σορρυ κιολας που πεταχτηκα, απλα καταλαβαινεις.. Ακουω μηνιγγιτιδα και λεω "ποιος με φωναξε?" :mrgreen:

Γι αυτό η τρέλα σου...έτσι εξηγείται...δεν πέρασες και λίγα;)

Ρε φυστίκι, λούκι του παιδιού αυτό. Ψυχολογικό στάνταρ πιστεύω. Δες τι θα σας πει η παιδίατρος και πες μας.

Μάρα μου σκούρα πολύ σκούρα....μάλλον η πανσέληνος φταίει...κι εγώ παρόλο που πρασπαθώ να ξεγελιέμαι, και τα καταφέρνω, μουχαχαχαχα

Αλλά πιστεύω αυτό που λέει η κρις...εν ολίγοις όπου φτώχεια γκρίνια κι ανέχεια...αυτό μας φταίε πρώτα κι ύστερα όλα τα άλλα.

Ζούπυ πως είσαι?Νιτσάκι?Αερικό?Κιουλτ? όλες τεσπα πως είστε?

Εμείς έχουμε εμβόλια το απόγευμα!Θα σας δω πιστεύω το βράδι

Wktmp2.png

qIogp3.png

αντε καλη επιτυχια κ εσεις με τα γαμωεμβολια...μιλησα με τον δοχτωρ της κλινικης... μπορει να συμβει αυριο, μεθαυριο, σε ενα μηνα ή σε ενα χρόνο.....

γελοια ερωτηση. με τα βαφτισια τι 8α κανω?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...